Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok normal bende daha önceden başlamıştı gerginlik sinir...valla test yapsan çıkar...ilk kez birine gününden önce test yap diyesim geldi...durumun müsaitse yaptır bence...

canıııımmm çoook saol paylaşımın için mutlaka okuyacam...

test günü yaklaştıya ondan sinir yapıyon bence.... aslında şeytan dürtüyo beni kalk git kan ver gel diyesim geliyo... bugün kesin çıkar...

çok normal bende daha önceden başlamıştı gerginlik sinir...valla test yapsan çıkar...ilk kez birine gününden önce test yap diyesim geldi...durumun müsaitse yaptır bence......

hiç halim yok..... keşke eşim yanımda olsaydı şu an...

hayırlısıyla sabahı bir görsem erkenden hastaneye gideceğim....

bu arada senin ilkler listene girmek benim için bir şeref....

bana dua edin olur mu...

müsadenizle ben istirahat edeyim...

belki bu ruh halim değişir........

bu arada test günü benimle aynı olan aise de kahverengi bir akıntı gelmiş... bende hiç bir şey yok şu an itibari ile....

bu iyi mi kötü mü .... ayırt edemiyorum açıkcası......

evet canım bende bu problemlerle uğraşan bu kadar çok kişinin olduğunu bilmiyordum
siz peki besin desteği alıyor musunuz
biz aldık ilk başta sperm sayısı 4 milyondu şimdi allaha şükür 20 milyon
zor bir süreçten geçiyoruz ama sonunda alacağımız mükafatları düşününce çekilen sıkıntıları unutuyorum
ilk başlarda ağlaya ağlaya helak olmuştum ama şimdi daha bilinçliyim eşimde bilinçlendi
inanır mısın bu olay bizi daha çok yakınlaştırdı düşünsene bir sürü sırrımız var artık
beslenmeme çok dikkat ediyorum kan ilaçları alıyorum omega 3 içiyorum
eşim zaten bi dünya şey kullanıyor bu kullandıklarımızın boşuna gideceğine inanmıyorum muhakkak bi işe yarayacaktır faydası vardır

yok bebişim yanındakı sayılar kadar sen tek okuycaksın onları bende gordum ama bu senın okuman hergun bu rakamlar kadar okuyacaksın ben işte bılı okuyorum patron gormuyo ceplı yelek gıyıyorum elım cebımde okudukca numaratore basıyorum evdede esım yapıyor kaynanam yapıyor oyle ıste

sen bırde bunaları oku kendıne
[TABLE="width: 633"]
[TR]
[TD]12) hayırlı evlat için ya varis (707 defa )
[TR]
[TD]13) çocuk düşmemesi için 99 kez (ya mübdi) Cuma 4 cuma ust uste cnm bu
[TR]
[TD]8) Hüvallahü'l- haliku'l- bariü. ''o yaratandır ve yoktan var edendir'' (1054 kez)

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

son güne geldin ve belirtiler üzerinde durma bugünü yatabilirsen yat ve uyuyarak geçir...düşünmemek için oyalanacak bişeyler bul sona geldik artık sadece dua edelimde yarın pozitif sonucu görelim...inan yüreğimden istiyorum sözde değil özde diliyorum hamile olmanı...

valla canım bize sorun yok dendiği için özel bir besin takviyesi yapmadık...bir ara kürler uyguladım o kadar...tabii bu süreçte yakınlaşıyorsunuz biz negatif sonucu alınca daha bi bağlandık sanki birbirimize...kötü ve zor günler yakınlaştırıyor...

selam arkadaşlar bende aynı dertten müzdaribim

hoşgeldın cnm o kadar coguz kı aynı dertten derdı veren dermanıda verır kuzummm sıkmacanını kuzum....

canım ya paylasırken tereddüt ediyorum ya ne bilim oku kuzum dert rabbımden derman rabbımden dua etmekten bask bırsey yok...

ben dun unuttum yazmayı bizde kan uyuşmazlığı var ben a rh- ben gecen kanama yaşadım yaa benm acil anti d umuglobn iğne yaptrmm lazımmış dun ki prf söyledi şimdi ben bunu tup bebe dr uma nasıl söylücem yani dediki yaptrtn diger çocukta sorun olmasın bilmiyrz bebeğin kan grubu ne olucak önlem almak lazım ben hastama yaptırıyrm erken dönm kanama olunca dedi şimdi buldurttum iğne ama ne bilim yaa off nedir benm bu iğnelerden çektiğim

papatya4242,zuzu,antalyaaaa,nillla,orkide45,zfyılmaz,anemon84,avukathb,babyyyy

hatunlar ortalıkta yoklar merak ediyoruuummmm...diğer topiklerde kendilerine rastlayan olursa bize bilgi versinler lütfen...kayıp ilanı verecem:26:

ay o da nerden çıktı...o kadar yazıştık bunu yeni duydum...tüp doktorunla konuş o ne derse onu yap kuzum...

olurmu hiç öyle şey paylaş sen...isteyen alır okur...ben şahsen gayet memnun oluyorum...

canım bence kendı doktoruna sor ve ona gore yap derım ıgneyı bence sende ne sıkıntılar cıkıyor kuzum yaaa rabbım yardım etsın sana

ay o da nerden çıktı...o kadar yazıştık bunu yeni duydum...tüp doktorunla konuş o ne derse onu yap kuzum...
olurmu hiç öyle şey paylaş sen...isteyen alır okur...ben şahsen gayet memnun oluyorum...

tamam canım baktıkca ogrendıkce paylasıcam kuzum sagol Allah razı olsun hayatım...

canım naberrr???
katılsana bize...hiç te bişi demiyon

Eklentiler

• $imagesCASZL51N.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 22
ah canım ya.. bi sen bide ben bu iğnelerden kurtulamıcaz:))))) ama ihmal etme ne gerekiyosa hemen yap herşey bebiş için...

ah cnm ya dun yazmayı unuttum benm tup bebe dr um bunu ekimde tedavı öncesi yaptı testi bana negatif ama şimdi bu prof diyorki ben 3 aydan önce görülen kanamalar da kan uyuşmazlığı varsa hemen bu iğneyi yaptırıyrm ve 12 hafta sonra tekrr test yaptrrıyrm diye walla benm tup bebe dr u beni kovucak klinikten ama onunhbri olmadan yaptırmk doğrumu bilmiyrm gerçi bu adam da ege de prof doğru bir dr izmirde kaç kişi hemen bu dr a birkere git enazındn dedi ben de memnun kaldım anne vücudu antikor oluşturup bebeğe zarar veriyormş yani önemlide bir iğne araştrdım nette 28.hafta da test yapılıyrmş negatfse anne hemen anti d yapılıyrmş ay korkuyorum walla dr umu da aramaya ne desem ki şimdi ben cidden kalan 5 evladımla birlikte atıcaklar beni klinikten :18::18::18:çok çektirdim ayol insanlara bugüne kadar ben

canımmmmmm.....
ben seyırcıyım.....
sohbet çok guzel gıdıyo.. neresınden gırsem bılemıyorum....

direk dal topiğede konuya da nersedinden girecem diye beklenirmi ya hu...bende bişi yazarsın diye bekliyom biz böyle karşılıklı bekleşirken akşam oluyo sonra sen işten çıkıp eve gidiyonnn
cinsiyet öğrenme zamanı yaklaşıyo dimiiii

çok teşekkür ederim hemen başlıcam, nohut kavanozum var benimde:)))))

napalım cicim görüşüp söylemek durumundasın...sormadan harekete geçersende aklında kalır...topla cesaretini sevimli sevimli görüş...sonuçta hastaneyle bağın var..bebeklerin ordalar...ve sana her konuda cevap vermek yardımcı olmak zorundalar...düşünme öyle detayları görüş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…