arkadaşlar ......
biliyorsunuz yarın benim test günüm.....
öğlen belim ağrıyor istirahat edecem deyip çıkmıştım ya....
bende sabahtan beri bir halsizlik var ...
içimde acayip adlandıramadığım bir sıkıntı var....
duvarda duran saatin tiktakları bile sinirimi bozuyor o derece...
şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım....
şimdi en ufak şeye sinirleniyorum, bağırıp çağırasım geliyor.....
sizlerde de böyle şeyler oldu mi hiç.....
Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz
günlük okunacak
ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım
Allah kabul etsin
■100 defa Kevser süresini okuyan muradına nail olur.
■ Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esması okunur.
■ Duanın kabul olması için sabah namazından sonra 55 kere “Ya Mucib” okunur
■ Yapılan duaların kabul olması için 70 kere “Bedi’assemavati velardı” okunur.
■ 135 kere "Ya Müheyminü" esmasını okuyan Allahın izniyle her murada nail olur.
daha öncedende baska vermıstım bunlarda onlara ek arada bır kactane aynı var ...
selam arkadaşlar bende aynı dertten müzdaribim
test günü yaklaştıya ondan sinir yapıyon bence.... aslında şeytan dürtüyo beni kalk git kan ver gel diyesim geliyo... bugün kesin çıkar...
çok normal bende daha önceden başlamıştı gerginlik sinir...valla test yapsan çıkar...ilk kez birine gününden önce test yap diyesim geldi...durumun müsaitse yaptır bence......
teşekküre gerek yok kuzum hep beraber zorlu bir süreci paylaşıyoruz bu yüzden biraradayız...etraftakilerin durumumuzu anlaması zor..bi çoğumuz gizli yaptırdık tüp bebeği...o kadar çok sebep varki anne baba olamayışımızın...mesela bizde sebep yok görünürde kendiliğinden bebek sahibi olabilirsiniz diyor doktorlar ama 7 senedir bekliyoruz tek bi kez bile gebelik oluşmadı..2 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemesi yaptık ama olmadı...martta 2.tüp e başyacaz inşallah...yani sebepsiz diye geçsede bence çok sebep var yediğimiz içtiğimiz yaşam tarzımız vs...herşey etkili bu yüzden kısırlık arttı...ben bu sorunu bu kadar çok yaşayanın olduğunu içine düşünce anladım...rabbim daha fazla bekletmesin göndersin bebeklerimizi...
ben seve seve okurum.. ama cahilliğimi bağışla yanında yazdığın sayıların hepsini tek başıma mı tamamlıcam yoksa okuyabildiğim kadar sayıyı sana mı bildiricem? donuk topiğinde sudenin listelerini görmüştüm hem hamişler için hem tedavidekiler için dua listeleri yapmış.
hiç halim yok..... keşke eşim yanımda olsaydı şu an...
hayırlısıyla sabahı bir görsem erkenden hastaneye gideceğim....
bu arada senin ilkler listene girmek benim için bir şeref....
bana dua edin olur mu...
müsadenizle ben istirahat edeyim...
belki bu ruh halim değişir........
bu arada test günü benimle aynı olan aise de kahverengi bir akıntı gelmiş... bende hiç bir şey yok şu an itibari ile....
bu iyi mi kötü mü .... ayırt edemiyorum açıkcası......
evet canım bende bu problemlerle uğraşan bu kadar çok kişinin olduğunu bilmiyordum
siz peki besin desteği alıyor musunuz
biz aldık ilk başta sperm sayısı 4 milyondu şimdi allaha şükür 20 milyon
zor bir süreçten geçiyoruz ama sonunda alacağımız mükafatları düşününce çekilen sıkıntıları unutuyorum
ilk başlarda ağlaya ağlaya helak olmuştum ama şimdi daha bilinçliyim eşimde bilinçlendi
inanır mısın bu olay bizi daha çok yakınlaştırdı düşünsene bir sürü sırrımız var artık
beslenmeme çok dikkat ediyorum kan ilaçları alıyorum omega 3 içiyorum
eşim zaten bi dünya şey kullanıyor bu kullandıklarımızın boşuna gideceğine inanmıyorum muhakkak bi işe yarayacaktır faydası vardır
selam arkadaşlar bende aynı dertten müzdaribim
çok normal bende daha önceden başlamıştı gerginlik sinir...valla test yapsan çıkar...ilk kez birine gününden önce test yap diyesim geldi...durumun müsaitse yaptır bence...
canıııımmm çoook saol paylaşımın için mutlaka okuyacam...
ben dun unuttum yazmayı bizde kan uyuşmazlığı var ben a rh- ben gecen kanama yaşadım yaa benm acil anti d umuglobn iğne yaptrmm lazımmış dun ki prf söyledi şimdi ben bunu tup bebe dr uma nasıl söylücem yani dediki yaptrtn diger çocukta sorun olmasın bilmiyrz bebeğin kan grubu ne olucak önlem almak lazım ben hastama yaptırıyrm erken dönm kanama olunca dedi şimdi buldurttum iğne ama ne bilim yaa off nedir benm bu iğnelerden çektiğim
hoşgeldın cnm o kadar coguz kı aynı dertten derdı veren dermanıda verır kuzummm sıkmacanını kuzum....
canım ya paylasırken tereddüt ediyorum ya ne bilim oku kuzum dert rabbımden derman rabbımden dua etmekten bask bırsey yok...
ben dun unuttum yazmayı bizde kan uyuşmazlığı var ben a rh- ben gecen kanama yaşadım yaa benm acil anti d umuglobn iğne yaptrmm lazımmış dun ki prf söyledi şimdi ben bunu tup bebe dr uma nasıl söylücem yani dediki yaptrtn diger çocukta sorun olmasın bilmiyrz bebeğin kan grubu ne olucak önlem almak lazım ben hastama yaptırıyrm erken dönm kanama olunca dedi şimdi buldurttum iğne ama ne bilim yaa off nedir benm bu iğnelerden çektiğim
ay o da nerden çıktı...o kadar yazıştık bunu yeni duydum...tüp doktorunla konuş o ne derse onu yap kuzum...
olurmu hiç öyle şey paylaş sen...isteyen alır okur...ben şahsen gayet memnun oluyorum...
ah canım ya.. bi sen bide ben bu iğnelerden kurtulamıcaz:))))) ama ihmal etme ne gerekiyosa hemen yap herşey bebiş için...ben dun unuttum yazmayı bizde kan uyuşmazlığı var ben a rh- ben gecen kanama yaşadım yaa benm acil anti d umuglobn iğne yaptrmm lazımmış dun ki prf söyledi şimdi ben bunu tup bebe dr uma nasıl söylücem yani dediki yaptrtn diger çocukta sorun olmasın bilmiyrz bebeğin kan grubu ne olucak önlem almak lazım ben hastama yaptırıyrm erken dönm kanama olunca dedi şimdi buldurttum iğne ama ne bilim yaa off nedir benm bu iğnelerden çektiğim
canım naberrr???
katılsana bize...hiç te bişi demiyon
tamam canım baktıkca ogrendıkce paylasıcam kuzum sagol Allah razı olsun hayatım...
ay o da nerden çıktı...o kadar yazıştık bunu yeni duydum...tüp doktorunla konuş o ne derse onu yap kuzum...
olurmu hiç öyle şey paylaş sen...isteyen alır okur...ben şahsen gayet memnun oluyorum...
canımmmmmm.....
ben seyırcıyım.....
sohbet çok guzel gıdıyo.. neresınden gırsem bılemıyorum....
çok teşekkür ederim hemen başlıcam, nohut kavanozum var benimde:)))))yok bebişim yanındakı sayılar kadar sen tek okuycaksın onları bende gordum ama bu senın okuman hergun bu rakamlar kadar okuyacaksın ben işte bılı okuyorum patron gormuyo ceplı yelek gıyıyorum elım cebımde okudukca numaratore basıyorum evdede esım yapıyor kaynanam yapıyor oyle ıste
sen bırde bunaları oku kendıne
[TABLE="width: 633"]
[TR]
[TD]12) hayırlı evlat için ya varis (707 defa )
[TR]
[TD]13) çocuk düşmemesi için 99 kez (ya mübdi) Cuma 4 cuma ust uste cnm bu
[TR]
[TD]8) Hüvallahü'l- haliku'l- bariü. ''o yaratandır ve yoktan var edendir'' (1054 kez)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ah cnm ya dun yazmayı unuttum benm tup bebe dr um bunu ekimde tedavı öncesi yaptı testi bana negatif ama şimdi bu prof diyorki ben 3 aydan önce görülen kanamalar da kan uyuşmazlığı varsa hemen bu iğneyi yaptırıyrm ve 12 hafta sonra tekrr test yaptrrıyrm diye walla benm tup bebe dr u beni kovucak klinikten ama onunhbri olmadan yaptırmk doğrumu bilmiyrm gerçi bu adam da ege de prof doğru bir dr izmirde kaç kişi hemen bu dr a birkere git enazındn dedi ben de memnun kaldım anne vücudu antikor oluşturup bebeğe zarar veriyormş yani önemlide bir iğne araştrdım nette 28.hafta da test yapılıyrmş negatfse anne hemen anti d yapılıyrmş ay korkuyorum walla dr umu da aramaya ne desem ki şimdi ben cidden kalan 5 evladımla birlikte atıcaklar beni klinikten :18::18::18:çok çektirdim ayol insanlara bugüne kadar ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?