Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok teşekkür ederim hemen başlıcam, nohut kavanozum var benimde:)))))

haha süpermiş kuzum oda demekrosıde care tukenmez dımı ama

asıl senden ALLAHRAZI olsun bebişim...ben yazdıklarının çoğunu okumuyordum eksik olanları tamamlarım sayende:13:
buldukca yazıcam canımmm

canımmmmmm.....
ben seyırcıyım.....
sohbet çok guzel gıdıyo.. neresınden gırsem bılemıyorum....

dırek dalabılrısın sıkıntı yok kuzummm

canım benim... tedavin hayırlı olsun.. çok sevindim inşallah pozitifi aldığında çok daha fazla sevinicez...

inşallah canım ağzından bal damlıyo

canım kaan hocayla zuzu değil 35izmir görüştü.

evet ya ben baya heycanlanmışım isimleride karıştırdım kusura bakmayın

canımmmmmm.....
ben seyırcıyım.....
sohbet çok guzel gıdıyo.. neresınden gırsem bılemıyorum....

canım nerlerdesin görmüyoz sen nasıl gidiyo

35izmir canım kusura bakma isimleri karıştırdım canım ya kaan hoca sana neler önerdi ve nasıl kullanacağını paylaşırmısnı bizimle

Son düzenleme:
hadi sohbet edelim deyip niye kayboluyon sen.....
daha ilk günden iğneler yan etki yaptı galibaaa

kızlar kendi dr umu aradım ay kırıldım adamcığın karşısında siz benm dr umsunz aman cnm doktrcum diyeyok yok gerek yok dedi sizin öyle şakır şakır bir kanamanız olmadı dedi takibmde bu konu ilerki aylarda bakıcaz dedi ay ben kendim kaşınıyrm aslında tek dr la kalmazsan yerinde olucağıda budur yaninapim içim rahat etmiyr işte cuma tekrar gidicez kontrole ay çok utanıyorum çoookk drum benim çok iyi de yakındır beni kapının önüne koyması

sayfalar yine uçmuş kızlar gözlerim şaşı oldu okuyana kadar:) karasucum bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var hamileykenmi vuruluyo o dediğin iğne doğumdan sonra dediler bize . bende bugün doktorumla görüştüm 3 gecedir kasıklarımda çok sancı var onun için aradım normalmiş bu dönemde bebek hızla büyüyomuş o yüzden baskı yapıyomuş anneye benim durumumda olan varmı kızlar sağa sola dönerken yataktan kalkarken sancım okuyo kasıklarımda MİNOSET kullanabilirsin dedi doktorm geçmezse gel bi bKALIM dedi . inş düzelir ee sizler ne yapıyosunuz canlarıım güzel anneler ve güzel anne adaylarııı

35izmir canım kusura bakma isimleri karıştırdım canım ya kaan hoca sana neler önerdi ve nasıl kullanacağını paylaşırmısnı bizimle

Gonal f ci nasıl gidiyor iğne sen yaptın dimi iğneyi benm ilk gun eşim yapmıştı ay nasıl cnm acımıştı kendim yapınca hiç acımadı

hadi sohbet edelim deyip niye kayboluyon sen.....
daha ilk günden iğneler yan etki yaptı galibaaa

canım işe dönmek zorunda kaldım biliyosun ben çalışıyorum

Gonal f ci nasıl gidiyor iğne sen yaptın dimi iğneyi benm ilk gun eşim yapmıştı ay nasıl cnm acımıştı kendim yapınca hiç acımadı

canım iyi ya benim eşim yapıyo ben hayatta yapamam zaten çok korkuyorum ben elime alsam vallaha hayattta yapamam hepşire bana anlatmaya başladı iğneyi ben dedim bana boşa anlatmayın eşime anlatın ismi bile beni bir tuaf ediyo allahtan okadar acımıyo kalça gibi değil

ohhhh iyi yaptın canım...emin ol senin gibi çok hastaları vardır alışıktır onlar ayrıca sen keyfi hareket etmiyorsun kanamalı bi dönem geçirdin risk var dediler böyle endişeli ve meraklı olmandan doğal ne olabilir.sen kendini kötü hissediyorsun onlar bundan rahatsız değillerdir düşünme bunları...

kaynatıyoruz cicim...

bu ağrı olayı bende de var hatta ben çok sert döndum galiba diye korkuyrmdum şükür bebektnmiiş korkma bence bana dedi minoset alabilirsin diye cnm ben kanama yaşadım yaa onun için dunki gittiğim prf yaptır dedi ama şimdi dr um hayr yaptırma gerek yok dedi senın öyle şakır şakır kesilmeye kanaman olmadı dedi haklısın senın dediğin gibi doğum sonrası ama nette araştrdım 28. haftada da inderck commbs tu gaiba test adı yapılır diyr eger anne negatifliği koruyorsa anti d yapılır bebeği korumak için diyor rabbıme emanet cnm yaa bebelerimz onlar bize hediye rabbımden ben artık dun karar verdim bu kadar kurcalanmıcam

Koymaz koymaz sana kızsa bıle melegıne mınıgıne kızamaz hayatım aaaa bence tüpçün (nasıl kelımeyse sevdım ama) ne derse onu yap hayatım bencede en ıyısını yapıyorsun tek doktorla kalmamak farklı seyler gorebılıyorlar cagırdıkları tarıh uzun olup arada sıkıntı cıkabılıyor o yuzden dogrusu bu bence canım...

genelde oyle olur onlar yapınca acır ama bız yapınca acımazzzz esım o yzuden yapmaz bana sen nazlanıyon der bıde kıyammaz kızzzzz

Çok sevindim güzel haberlere, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini :)

hayırlısı olsun en guzel hedıye sana cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınş hayatımmm

ayyyy çok sevindim maşşallah küçük fasulyeyebüyük olanada maşşallah tabiiçok güzel sewgililer günü hediyesi walla daha ne olsunn

Sudenazımm nasıl sevindim anlatamamm.Maşallahh subhanallahh.Rabbim korusun meleklerini de senidee...

sağolun kızlaaarrrr..hepinizden allah razı olsun...dünden beri o görüntüler gözümün önünden gitmiyor..allahım herkese böyle güzel haberler versin inşallahhhhhhhhhh....

anacım burayıda takip etmek için topicten ayrılmamak lazım...dün yazdığımı bulmak için 100 sayfa geri gittim yaaa

bu nasıl bir muhabbetti böyleee..gerçi dünün anlam ve önemini düşünürsek konuşcak çok şey vardırr tabii

sizi gidi sizi

eet bende endişelendim bu sancılardan ama doktr rahatlattı beni . şu an kanaman varmı peki devam ediyomu bebişini gördünmü gittiğinde büyümüşmü :)

sağolun kızlaaarrrr..hepinizden allah razı olsun...dünden beri o görüntüler gözümün önünden gitmiyor..allahım herkese böyle güzel haberler versin inşallahhhhhhhhhh....

canım çok şükür iyi haberlerle geldin rabbim kucağına almayıda nasip etsin miniklerini . bende şaşkınlığa uğramıştım ikinci kontrolüme gittiğimde ilkinde bişe anlamıyosun ama sonradan çok büyümüş geliyo insana inan hep hastaneye gitmek istiyorum görmek istiyorum :)

canım işe dönmek zorunda kaldım biliyosun ben çalışıyorum

heeee ne biliyim hadi sobete başayalım deyince bende müsaitsin diye düşündüm...

evet kuzum dünün anlamı üzerine çok muhabbet döndü...
eminim ağzın kulaklarında gezmişsindir dün...hiiiççç unutamayacağın bir sevgililer günü hediyesi aldın bebeklerinden...

kızlarrr gittiğiniz yerlerden niye dönmediz halaaaa....
ekin sen en geç bir saate gelirim dedin ama o nasıl bir saatse bi türlü geçmediiii
millstone hatun akapunkturdan sonra planmı yaptın yoksa ortalıkta yoksun...
bizde sizi bekleyelim :97::97::97:

evet cnm haklısın şimdi annem geldi kovuck seni dr un yakındır diyr aman be anne nedn kovsunki dedim benm onu hiçe saymıyrm ki yine fikrini alıyorum zaten iyi yapmışsın dedi dr um cuma günü alırım gönlünü hediye götürürüm giderken ohhh be egunalim rahatladım wallaaa:79::79::79:

demek ki eşinin eli hafifmiş cnm benmki sapladı resmen ok gibi oh gitti 1 günün az kaldı 1 hafta sonra biticek hepsi bide bebelerini aldınmı göbişine değmesinler keyfine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…