Tüp Bebek Günlüğümüz !

eet bende endişelendim bu sancılardan ama doktr rahatlattı beni . şu an kanaman varmı peki devam ediyomu bebişini gördünmü gittiğinde büyümüşmü :)

yok cnm şükür kanamam yok uzun zamandır aslında ama kucuk kanama alanım var halen kesenın arkasn da evet gördüm bebeğimi ellerini indirip kaldırıyordu çok tatlıydı hıçkırık tutmuş gibi yattığı yerde sıçrıyrdu ayaklarıda oynatıyrdu bakalım cuma sabahı yine randevu var kendi tup bebe dr um da 1 gun bile önemli gebelkte 10+4 olucak gittiğimde nasipse 3.35 cm olmş buyuyor günden güne maşallhrabbım herkese nasip etsin inşllh

en iyisini yaptın haber vermekle...oh bi de hediye alcaklar senden doğurana kadar herşeye cevap vermek durumundalar artık...bu hediye epey bi idare eder oyalar onlarırahatlamana da çok sevindim kuzum...bebeği panik atak yapcan böyle giderse

aman aman rabbim nazarlardan korusun bizimkide el salladı bize resmen ya bu son gitmemizde dktrmda o anın fotosunu çekti çok tuhaf bi duygu gerçekten 8 cm oldu teyzesi :)

canm ankaraya gitmişsin heralde canım ya yazında ısırgan otunu kullanmanıda söylemiş kaan hoca benimde eşimin morfoloji ve harekette sonun var nasıl kullanacagını söylermisin

canım ben gittim ankaraya :))) ısırgan otunu haşlıyorum ben suyunu içiyo eşim günlük yapıyorum cezvede azcık demleniyor o şekilde içiyor sonra sen sakın içme erkek sadece testosteron hormonu için bu....ayrıca da m-sure diye bir ilaç verdi biraz pahalı ama alıcaz aslında ilacın içeriğindeki herşeyi eşim ayrı ayrı almıştı ama bu şekildede denicez...

bizimde sorunumuz bunlar malesef ben hergün keçiboynuzu kaynatıyorum onu içiyo kaan hoca toz olarak al dedi kaynama 3 dk geçerse hiç bi önemi kalmaz dedi ama ben dk tutuyorum:) 2:45 de kapatıyorum altını 20 dk demleniyo sonra içiyor gece yatarken....sonra arıt sütü bal polen muzun üsütne sürüyorum:) yararlı biliyosun sonra arı sütünün ayrıca kapsülünü alıyor....2 akşamda birde sıcak süte çakşır macunu karıştırıyorum.... birde nohut verdi ister yemeğine ye istersen kaynatıp suyunu iç dedi..incir verdi biz zeytinyağında bekletilmiş incir yapıyoruz onu yiyo...kırmızı et kesinlikle yasak....sağlıklı beslenme yaşam şeklini değiştirme....inşallah iyi gelri hayırlı haberlerini alırız.. Allah yardımcınız olsun....ama bu sölediklerim çok yararlı bizim sayımız aralıkta 1 milyondu şimdi 6 milyon oldu hareketlilik % 40 çıktı canım kesinlikle deneyin hepsini yapamazsa bir akşam biri bir akşam diğeri şeklinde yapın...onlar içinde çok zor destek olmak gerek ama bazen eşim mırın kırın ediyo ozamanda ben ona diyorumki ben tam 3 defa narkoz aldım 3 defa yumurta toplandı 10 larca iğne oldum belkide bunların acısı bir gün çıkıcak benden..... hepsi bebeğim olsun diye !!!!ağrılar çektim kıvarandım heycanla bekledim bir sürü hayal kırıklığı yaşadım sende en azından buna katlanmak zorundasın ....ozaman yiyo:)))

bizde doktorumuza hediye aldık son gidişimizde inş beğenmiştir egunalcimin dediği gibi idare ediyo hediyeler dktrları çünkü bende çok sık arıyan biriyim karasu gibi :)

ya ecrin cm ben elimdn gelse eve alıcam da ne mümkün yani annem diyrki sen gittikçe kontrle bebek rahatsız oluyr onun için oynuyor öyle el kol diyor aklınca beni kandırıcak cahil büyük anneevet ben tüpçü dr umuzu bırakmıcam zaten eşimn kankası çok seviyor doğumda nasipse o yaptırıcak başka dr patlatmasın dimi sonra bizim tüpüwalla ben de sevdim bu lafını tüpçü

sağol canımm...bendede göre isteği artmış durumda önceden bişeye benzemiyolardı ama dün tam bir bebek gibi gördümm...ve şimdi 2 hafta nasıl geçecek onu düşünüyorum ...ama bunlar tatlı bekleyişler..

evet kuzum dünün anlamı üzerine çok muhabbet döndü...
eminim ağzın kulaklarında gezmişsindir dün...hiiiççç unutamayacağın bir sevgililer günü hediyesi aldın bebeklerinden...

ah canım ağzım kulaklarımdamı kafamdamı bilemedimm yaniii..eşimde ilk keseleri görmüştü sadece ondan sonra kileri görememişti..onun heyecanıda görülmeye değerdi...bu sevgililer gününü unutmam ben...

aman aman rabbim nazarlardan korusun bizimkide el salladı bize resmen ya bu son gitmemizde dktrmda o anın fotosunu çekti çok tuhaf bi duygu gerçekten 8 cm oldu teyzesi :)

ay ne güzel maşallh cnm yaa süper allah kucağınada almayı nasip etsin inşallh bizim kendi tüp bebe dr umz da 3d var bakalım bu cuma nasıl olucak görüntüler

ay saol egunalim yaa walla panik olucak bebek benmki ben de var hafiften panik durumları zaten hediye olayıda napim yaa her gittiğimde götürüyrm zaten birşeyler daha neler alıcam ben onlara neler onlar beni idare etsinler de doğuruna kadar sabırla gerçekten benm tüpçü dr çok tatlı çok konşkan insan çok rahtlıyr yanında yani adam bize yüz verdi geldik ........ halıya misali yaniaman saçmaladım ebn şimdi kaçtım 10 ilaç içip gelicem

bizde doktorumuza hediye aldık son gidişimizde inş beğenmiştir egunalcimin dediği gibi idare ediyo hediyeler dktrları çünkü bende çok sık arıyan biriyim karasu gibi :)

sendemi bürütüsss
bir endişeli meraklı annemiz daha var..ama ben size hak veriyorum bende aynı davranırdım...napalım nazlı geldi bizim bebeklerimiz daha bi kıymetliler...ay kazara oldu hiç istemiyoduk diyenler gibi anne olmadınız siz...çok değerliler çooookkk...

Kocaman MAŞALLAHHHH size...ailecek çok mutlu olun çektiklerinizin acısını çıkarın bundan sonra...

ay ne güzel maşallh cnm yaa süper allah kucağınada almayı nasip etsin inşallh bizim kendi tüp bebe dr umz da 3d var bakalım bu cuma nasıl olucak görüntüler

ay ne güzel tam net görürsünüz artık kolları bacakları bizde net gördük herşeyini parmaklarını saydık ellerini ayaklarını açtı erkeğe benziyo dedi bakalım hayırlısı olsun cinsiyet hiç önemlii değil

canım geçmiş olsun.kontrollerini ihmal etme ama..
aminnn canımmm...

ya walla bi gittim anca geldim.kayınwaldeme ugradım çay iç kahve iç derken saat kaç oldu.bide akşama çok yakın bi arkadaşım war o gelcek kalmaya yemek yapcam daha...ama hemen geçmişi okudum ALLLAHTAN çok ilerlememiş

hoşgeldin tatlımmm.... dün yazdıklarını okudum:)))))))
iki üç gündür midem pek hoş değil.. herkez gider mersine ben giderim tersine... herkesin ilk üç ay midesi bulanır. 3.ayım bitti benim bulantım başaldı.... sen ne yaptın pişirdinmi balıkları?

canım benim kıyamam kafan karışmış senin.iğneyi yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dertama aral beyi aramakla ii yapmıssın en azından için rahatlamıştır...

vah vah vah yazık doktorlarımızaa...o kadar sene oku bi de bebelerini koy göbişlerine kızlar onlara tüpçü ünvanı taksınlar olcak işmi ya hu..tıp dünyası şu an sizi kınıyor...hipokratın kemikleri sızlıyor...neyse sen iç gel ilacını...

hoşgeldinnnn...... kız sen istanbuldan dönünce ne yapcan? bu çaylar kahveler gezmeler yalan olcak biliyosun

valla cok sey vardı hıc susmadım ama aksam kımsecıkelr yoktu ask yasıyorlardı gecegelmısler gene kacanalr olmus kocıslerden

aynen tüpü kim koyduysa o patlatsın arkadaşşş ayıp olamsın ona eşimde bana oyel diyo tüpçü seni gene başladın tüpe diye anneler ıste kıyamıyodur sana kadıncagız yaaa kandıramazsın benı de sen ona

evet kuzum bugün çok ilerlemedi kalabalıktık ama kızlar topiğin başında uyuyorlardı bi de ben çok yazmayın ekincim gelir zorlanır geçmişi okurken dedimmmm
bi de misafir var yaniiii...
bende mutfağa gircem şimdi...
arkasından da duşa yemek kokmayalım dimi
hadi bize kolay gelsin o zaman...

kıyamam ben arkadaşımabenim eşimde hiç sewmez yemek kokusunu yemek yapıp hemen banyo yapıyorumee o zaman bize kolay gelsin bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…