eet bende endişelendim bu sancılardan ama doktr rahatlattı beni . şu an kanaman varmı peki devam ediyomu bebişini gördünmü gittiğinde büyümüşmü :)
evet cnm haklısın şimdi annem geldi kovuck seni dr un yakındır diyr aman be anne nedn kovsunki dedim benm onu hiçe saymıyrm ki yine fikrini alıyorum zaten iyi yapmışsın dedi dr um cuma günü alırım gönlünü hediye götürürüm giderken ohhh be egunalim rahatladım wallaaa:79::79::79:
yok cnm şükür kanamam yok uzun zamandır aslında ama kucuk kanama alanım var halen kesenın arkasn da evet gördüm bebeğimi ellerini indirip kaldırıyordu çok tatlıydı hıçkırık tutmuş gibi yattığı yerde sıçrıyrdu ayaklarıda oynatıyrdu bakalım cuma sabahı yine randevu var kendi tup bebe dr um da 1 gun bile önemli gebelkte 10+4 olucak gittiğimde nasipse 3.35 cm olmş buyuyor günden güne maşallhrabbım herkese nasip etsin inşllh
canm ankaraya gitmişsin heralde canım ya yazında ısırgan otunu kullanmanıda söylemiş kaan hoca benimde eşimin morfoloji ve harekette sonun var nasıl kullanacagını söylermisin
en iyisini yaptın haber vermekle...oh bi de hediye alcaklar senden doğurana kadar herşeye cevap vermek durumundalar artık...bu hediye epey bi idare eder oyalar onlarırahatlamana da çok sevindim kuzum...bebeği panik atak yapcan böyle giderse
Koymaz koymaz sana kızsa bıle melegıne mınıgıne kızamaz hayatım aaaa bence tüpçün(nasıl kelımeyse sevdım ama) ne derse onu yap hayatım bencede en ıyısını yapıyorsun tek doktorla kalmamak farklı seyler gorebılıyorlar cagırdıkları tarıh uzun olup arada sıkıntı cıkabılıyor o yuzden dogrusu bu bence canım...
genelde oyle olur onlar yapınca acır ama bız yapınca acımazzzz esım o yzuden yapmaz bana sen nazlanıyon der bıde kıyammaz kızzzzz
canım çok şükür iyi haberlerle geldin rabbim kucağına almayıda nasip etsin miniklerini . bende şaşkınlığa uğramıştım ikinci kontrolüme gittiğimde ilkinde bişe anlamıyosun ama sonradan çok büyümüş geliyo insana inan hep hastaneye gitmek istiyorum görmek istiyorum :)
evet kuzum dünün anlamı üzerine çok muhabbet döndü...
eminim ağzın kulaklarında gezmişsindir dün...hiiiççç unutamayacağın bir sevgililer günü hediyesi aldın bebeklerinden...
aman aman rabbim nazarlardan korusun bizimkide el salladı bize resmen ya bu son gitmemizde dktrmda o anın fotosunu çekti çok tuhaf bi duygu gerçekten 8 cm oldu teyzesi :)
en iyisini yaptın haber vermekle...oh bi de hediye alcaklar senden doğurana kadar herşeye cevap vermek durumundalar artık...bu hediye epey bi idare eder oyalar onlarırahatlamana da çok sevindim kuzum...bebeği panik atak yapcan böyle giderse
bizde doktorumuza hediye aldık son gidişimizde inş beğenmiştir egunalcimin dediği gibi idare ediyo hediyeler dktrları çünkü bende çok sık arıyan biriyim karasu gibi :)
ah canım ağzım kulaklarımdamı kafamdamı bilemedimm yaniii..eşimde ilk keseleri görmüştü sadece ondan sonra kileri görememişti..onun heyecanıda görülmeye değerdi...bu sevgililer gününü unutmam ben...
ay ne güzel maşallh cnm yaa süper allah kucağınada almayı nasip etsin inşallh bizim kendi tüp bebe dr umz da 3d var bakalım bu cuma nasıl olucak görüntüler
canım geçmiş olsun.kontrollerini ihmal etme ama..sayfalar çok ilerlemiş arada okumaya çalışacağım.
umarım herkes iyidir.
ben pazartesi doktora gittim mamografi çekildi.
göğüslerimde 6+9 kistler varmış.6 ayda bir kontrole gideceğim.
birde benim prolaktin hormonum yine yükselmiş 2 kez ilaç tedavisi görmüştüm düşmüştü
tüp bebek merkezimede uğradım tüp bebekte bu hormon önemli değilmiş
düşürmek için bitkisel birşeyler deneyeceğim.
durum böyle
görüşmek üzere
aminnn canımmm...Ayy kizlar masallah size hiziniza yetismek mumkun degil sayfalar almis basini gitmis yine ben takip etmeye calisiyorum
kendimden bilgi vereyyim 8haftalik oldu meleklerim ikiside simsiki tutundular cok sukur annelerine hersey yolunda kalp atislarinida duyduk gecen hafta.
İnsallah rabbim isteyen herkese en kisa zamanda yasatsin insallah dualarim sizinle
kızlarrr gittiğiniz yerlerden niye dönmediz halaaaa....
ekin sen en geç bir saate gelirim dedin ama o nasıl bir saatse bi türlü geçmediiii
millstone hatun akapunkturdan sonra planmı yaptın yoksa ortalıkta yoksun...
bizde sizi bekleyelim :97::97::97:
ay saol egunalim yaa walla panik olucak bebek benmki ben de var hafiften panik durumları zaten hediye olayıda napim yaa her gittiğimde götürüyrm zaten birşeyler daha neler alıcam ben onlara neler onlar beni idare etsinler de doğuruna kadar sabırla gerçekten benm tüpçü dr çok tatlı çok konşkan insan çok rahtlıyr yanında yani adam bize yüz verdi geldik ........ halıya misali yaniaman saçmaladım ebn şimdi kaçtım 10 ilaç içip gelicem
valla cok sey vardı hıc susmadım ama aksam kımsecıkelr yoktuanacım burayıda takip etmek için topicten ayrılmamak lazım...dün yazdığımı bulmak için 100 sayfa geri gittim yaaabu nasıl bir muhabbetti böyleee..gerçi dünün anlam ve önemini düşünürsek konuşcak çok şey vardırr tabii sizi gidi sizi
ya ecrin cm ben elimdn gelse eve alıcam da ne mümkün yani annem diyrki sen gittikçe kontrle bebek rahatsız oluyr onun için oynuyor öyle el kol diyor aklınca beni kandırıcakcahil büyük anne evet ben tüpçü dr umuzu bırakmıcam zaten eşimn kankası çok seviyor doğumda nasipse o yaptırıcak başka dr patlatmasın dimi sonra bizim tüpü walla ben de sevdim bu lafını tüpçü
ya walla bi gittim anca geldim.kayınwaldeme ugradım çay iç kahve iç derken saat kaç oldu.bide akşama çok yakın bi arkadaşım war o gelcek kalmaya yemek yapcam daha...ama hemen geçmişi okudum ALLLAHTAN çok ilerlememiş
hoşgeldinnnn...... kız sen istanbuldan dönünce ne yapcan? bu çaylar kahveler gezmeler yalan olcak biliyosun
evet kuzum bugün çok ilerlemedi kalabalıktık ama kızlar topiğin başında uyuyorlardı bi de ben çok yazmayın ekincim gelir zorlanır geçmişi okurken dedimmmm
bi de misafir var yaniiii...
bende mutfağa gircem şimdi...
arkasından da duşa yemek kokmayalım dimi
hadi bize kolay gelsin o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?