dönünce ben gidemem onlara ama onlar hergün bana gelirçay kahvede içemem o zaman yedirir dururlar beni artık 3 günüm kaldı gitmeme yaa...
slm egunal , kızlar aklıma takılan bişey var yardımınızı rica ediyorum bilen ve daha tecrübeli olan arkadaşlardan cvp bekliyorum;
ben tedaviye yeni başladım sayılır, ctesi yumurta toplama işlemi yapılıcak büyük ihtimalle ,bugn kontrolüm de aklıma takılan bişey oldu ; yarın progestron tahlili yaptırcakmışız onun sonucuna göre transfer yapılıp yapılmıycağı belli olur dediler,eğer 1.5 altında çıkarsa transfer yapılır olmazsa dondurruz dediler acaba herkes de böle mi yapılıyo?
ay ne güzel tam net görürsünüz artık kolları bacakları bizde net gördük herşeyini parmaklarını saydık ellerini ayaklarını açtı erkeğe benziyo dedi bakalım hayırlısı olsun cinsiyet hiç önemlii değil
selam canım...tedaviye başladım sayılırda ne demek tam içindesin işte...bu herkeste yapılan rutin testler...korkma daha bu yüzden tedavisi yarıda kalan olmadı aramızda bi sorun çıkmaz takılma lütfen...
ay maşallh cnm ne güzel erkek kız farketmez rabbm kucağımıza alıp buyutp hyrlı olmasını nasip etsin erkek olmuş kız olmuş fark etmezevet 3 d çok net gösteriyr gecen gittiğimzde görmştük fasulyecik gibiydi şimdi dun gördüm resmen belirgin size göstermeye çalıştım ama ekleyemiyorum sayfaya resmn bebek şeklinde artık bol bol dua edelim bak rabbım burdaki bütün kardşlerimize nasip etsin bizler hepimiz ama o kadar şanslıyız ki kızlar parası olmayıpta tedavi olamayan o kadar çok insan varki rabbim onlarada tattırsın bu duıyguyu ben hep diyrm rabbım bize verdin şükür olsun parası olmayıpta tedavı olamayan kardeşlere de ver ahh cidden biz herkonuda çok şanslıyız hamdolsun rabbime
evet cnm çekine çekine aradım iyi oldu benm içime sinmiyr ben ona güvenıyrm ve cidden bizim evden biri gibi çok rahat iyi bir dr arkadş gibi anlayışlı kibar çok konuşuyr ama benden çok konuşuyr gıcık oluyrm aradacanım benim kıyamam kafan karışmış senin.iğneyi yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dertama aral beyi aramakla ii yapmıssın en azından için rahatlamıştır...
evet cnm yaa bencede komik ve yanlış oldu ben demedım ecrin dedi bana ne ben demem öyle şeylervah vah vah yazık doktorlarımızaa...o kadar sene oku bi de bebelerini koy göbişlerine kızlar onlara tüpçü ünvanı taksınlar olcak işmi ya hu..tıp dünyası şu an sizi kınıyor...hipokratın kemikleri sızlıyor...neyse sen iç gel ilacını...
valla cok sey vardı hıc susmadım ama aksam kımsecıkelr yoktuask yasıyorlardı gecegelmısler gene kacanalr olmus kocıslerden
aynen tüpü kim koyduysa o patlatsın arkadaşşş ayıp olamsın onaeşimde bana oyel diyo tüpçü seni gene başladın tüpe diye anneler ıste kıyamıyodur sana kadıncagız yaaa kandıramazsın benı de sen ona
arkadaşlar ......
Biliyorsunuz yarın benim test günüm.....
öğlen belim ağrıyor istirahat edecem deyip çıkmıştım ya....
Bende sabahtan beri bir halsizlik var ...
Içimde acayip adlandıramadığım bir sıkıntı var....
Duvarda duran saatin tiktakları bile sinirimi bozuyor o derece...
şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım....
şimdi en ufak şeye sinirleniyorum, bağırıp çağırasım geliyor.....
Sizlerde de böyle şeyler oldu mi hiç.....
slm egunal , kızlar aklıma takılan bişey var yardımınızı rica ediyorum bilen ve daha tecrübeli olan arkadaşlardan cvp bekliyorum;
ben tedaviye yeni başladım sayılır, ctesi yumurta toplama işlemi yapılıcak büyük ihtimalle ,bugn kontrolüm de aklıma takılan bişey oldu ; yarın progestron tahlili yaptırcakmışız onun sonucuna göre transfer yapılıp yapılmıycağı belli olur dediler,eğer 1.5 altında çıkarsa transfer yapılır olmazsa dondurruz dediler acaba herkes de böle mi yapılıyo?
canım benim bende işyerinde böyle durumdayım bugün sessiz sakin olmak istiyorum ama sanki herşey üstüme geliyor sanırım fazla stres yapıyoruz hayırlısıyla sabah olsada rahatlasak
gene yazdığım tüm yazılarr uçtuu,ilk heyecanla yazamıcamm amaa yazmak istiyorumm..
Bir daha yok bugünün büyüsüne giremedimm,yokk protestodayım falan dersem bana bu yazımı egunal hatırlatırsınn lütfenn..
Sevgili kocişim 4,5 yıllık evliliğimizde bana 2. kez bomba yaşattı bugünn..Ben gayett eşofmanlarımlaa kapıyı aççtımm tabii adam şokkk..Meğersemm benimm kocişim gitmişş bana cicili bicili kutularla hediyeler almışş..Geçen hep kullandığım bir markanın parfümüne bakmıştımm amaann indirime girsinn öyle alırım demiştimm.Gitmiş parfümünü vücut kremini falann toplamış gellmişş..Benimm yok odun yok hödükk dediğimm kociş beni fena utanndırdıı yanneee..Neysekii yemekten sonrakii ani bir manevra ile süslenip püslenen ben kocişin gönlünü alldımm,günü kurtardımmm..Ama diyorumm ki ben daha da bu adama odunmuş hödükmüşş demem arkadaşşş..Fena boyumun ölçüsünü alldımm..Artık ihtilal çıksaa,kırmızı kar yağsada benn masamı hazırlarr süslenirr beklerimmm..
Brnyns arkadaşımızın hepinize selamı var,biliyormusunuz bilmiyorum ama bu lafım egunaleeminim biliyodur,cumartesi hemotolog dr randevusu varmış..inş.güzel haberler verir bize en kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?