Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm egunal , kızlar aklıma takılan bişey var yardımınızı rica ediyorum bilen ve daha tecrübeli olan arkadaşlardan cvp bekliyorum;
ben tedaviye yeni başladım sayılır, ctesi yumurta toplama işlemi yapılıcak büyük ihtimalle ,bugn kontrolüm de aklıma takılan bişey oldu ; yarın progestron tahlili yaptırcakmışız onun sonucuna göre transfer yapılıp yapılmıycağı belli olur dediler,eğer 1.5 altında çıkarsa transfer yapılır olmazsa dondurruz dediler acaba herkes de böle mi yapılıyo?

selam canım...tedaviye başladım sayılırda ne demek tam içindesin işte...bu herkeste yapılan rutin testler...korkma daha bu yüzden tedavisi yarıda kalan olmadı aramızda bi sorun çıkmaz takılma lütfen...

ay maşallh cnm ne güzel erkek kız farketmez rabbm kucağımıza alıp buyutp hyrlı olmasını nasip etsin erkek olmuş kız olmuş fark etmezevet 3 d çok net gösteriyr gecen gittiğimzde görmştük fasulyecik gibiydi şimdi dun gördüm resmen belirgin size göstermeye çalıştım ama ekleyemiyorum sayfaya resmn bebek şeklinde artık bol bol dua edelim bak rabbım burdaki bütün kardşlerimize nasip etsin bizler hepimiz ama o kadar şanslıyız ki kızlar parası olmayıpta tedavi olamayan o kadar çok insan varki rabbim onlarada tattırsın bu duıyguyu ben hep diyrm rabbım bize verdin şükür olsun parası olmayıpta tedavı olamayan kardeşlere de ver ahh cidden biz herkonuda çok şanslıyız hamdolsun rabbime

ayyy başım döndü yine,bugün azmettim yine okudum sayfaları,daha önceki yazılanları okumamıştım ALLAH biliyo ya,totom yemedi..akasya cım iyiyim diyelim,yazdıklarımı okumadın sandım:))balıkları akşam kociş gelince yapcak ben yapamıyorum zaten:))bekliyoruz bakalım..sanada,karasu ya da nazar degdi haa..inş.hemen gecer mideleriniz ne diyim..benimde bulantılar 2 gündür azaldı gibi ama bakalım:))

bu sefer geçmişi omkumadan dalayım konuya.. progesteron testi yaptırmıştım ya sonucunu aldım.. 9,42 çıkmış...sizce nasıl? geçen sene yaptırdığım 15,05 çıkmış.. sizce düşük mü? ne olur yardımcı olun...

selam canım...tedaviye başladım sayılırda ne demek tam içindesin işte...bu herkeste yapılan rutin testler...korkma daha bu yüzden tedavisi yarıda kalan olmadı aramızda bi sorun çıkmaz takılma lütfen...

cnm cvp verdiğin için çok teşekkür ederim zaten hemşire de bu ay transfer olmazsa dondurruz dedi ama ben bu kadar ilerlemişken bidahaki aya kalmaması tabiki hayırlısı nasılsa öle olsun ama sabırsızlanıyorum işte transfer olsa da beklesek die :)

canım benimkucağımıza aldığımız günleride görürüz insallah bende bu akşam eklicem ultrasıon resmini eşim gelsin . ya bilmezmiyim çevremde çok isteyipte tedai olamayan var benim bi hocam var onunda çocuğu olmuyo sebebsiz dediler tedavi için maddi durumları yok 3 bin tl yardım edicez eşimle birlikte inşallah bi faydamız olur 7 yıldır evlatları olmuyo inşallahh bu sefer olur rabbimin izniyle

ayy ne şanslısınız ya kocalar hediyeleri yagdırmış akşam kıskandım,egunal saat bende istiyorum ama kocam almıyo yaabi daha kocalarınıza odun,kalas demeyin benimki gibi balık alsa napcaktınızgerci omega3 vitamin ama:))canım güldenim akşam topikte sessiz sesszi gezerken beni yakaladınmı ha haaaaa...giridigimi hissettin geldin hemen dimimillistone nerdesin canım bak gülden merak etti,buarada kaynanayla ilgili yazdıklarını okudum ne desem boşş,rabbim sabır versin ve en kısa zamanda aile apartmanından ayrı eve gecmeyi nasip etsin..ama sen kafana takma boşver,insanları degiştiremiyosun bildigini okuyo,bu sırmı saklıyım demiyo..neyse canını sıkmıyım canım..ikinizede sevgiler..

canım benim kıyamam kafan karışmış senin.iğneyi yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dertama aral beyi aramakla ii yapmıssın en azından için rahatlamıştır...
evet cnm çekine çekine aradım iyi oldu benm içime sinmiyr ben ona güvenıyrm ve cidden bizim evden biri gibi çok rahat iyi bir dr arkadş gibi anlayışlı kibar çok konuşuyr ama benden çok konuşuyr gıcık oluyrm arada şaka bir yana ben pek alışık değilm de ben dn çok konuşana evlenmedn önce babam derdi ya kızım sus artık bir yemek yiyelim rahat rahat diye evlendim eşim demeye başladı sus artık ta uyuyalım diye ya işte iyi oldu aradığım doktorcuğm bişey demendi ama ben yine de işte susmam lazım birkere dedi korkuyorum senin benim yerimde gözün var diye bir arkadaşı gönderdimde tedaviye ama gitmeden butun testlerini yaptrıdım tutuşturdum eline görünce aman allahım yaa diye kahkaha atmış gönderen belli kim demiş
evet cnm yaa bencede komik ve yanlış oldu ben demedım ecrin dedi bana ne ben demem öyle şeyler

ecrinim 2 dk satarım seni çünki hipokrat amcamın kemikleri sızlıyormş egunalim dedi hiç yakıştıramadım şimdi sana tüpçü demeni dr larımıza(boşver sen takıl güzel lakap bu)çok komiksimn yaaaaaaaaaaaaa tüpü kim koyduysa ha ha haaaaaaaaa bana değil annem bebeğe kıyamıyor çocuk rahatsız oluyormuş günahmış buda ayrı bir alem annem

dün yazmayı unuttum ,evet teyzesi benim minikler büyüdü de ense kalınlıklarına baktırcaz inş..ve cumartesi güzel haberler veririm size,,ye teyzesi onları,dogsunlarda bebek görmeye gelirsin inş.ankara kac saatlik yolhem de kendin ısırırsın totolarından inş....buarada minik anıl ımız daha kardan görmeye gidemedim ama minik miniktir ya,cook tatlıdır eminim,rabbim herkese nasip etsin,inş.en kısa zmanada sana ve millistone me:))

canım benim bende işyerinde böyle durumdayım bugün sessiz sakin olmak istiyorum ama sanki herşey üstüme geliyor sanırım fazla stres yapıyoruz hayırlısıyla sabah olsada rahatlasak

CANIM TEDAVİYE BAŞLAMIŞSIN,HAYIRLI UGURLU OLSUN,BEBEKLE BİTSİN SONU İNŞ..GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ,COOK SEVİNDİM..HADİ BAKALIM..

bu sefer geçmişi omkumadan dalayım konuya.. progesteron testi yaptırmıştım ya sonucunu aldım.. 9,42 çıkmış...sizce nasıl? geçen sene yaptırdığım 15,05 çıkmış.. sizce düşük mü? ne olur yardımcı olun...

valla bilmiyom am abüyük ihtimalle herkezde böyledir, ben yumurta toplamaya kadar geçen süreçte hergün dr.a gidip kan verdiğim için farketmemiş olabilirim...

Brnyns arkadaşımızın hepinize selamı var,biliyormusunuz bilmiyorum ama bu lafım egunaleeminim biliyodur,cumartesi hemotolog dr randevusu varmış..inş.güzel haberler verir bize en kısa zamanda..

canım benim bende işyerinde böyle durumdayım bugün sessiz sakin olmak istiyorum ama sanki herşey üstüme geliyor sanırım fazla stres yapıyoruz hayırlısıyla sabah olsada rahatlasak

canım lütfn kafana takmama ya çalış inşallah yarın ikinizde güzel haberlerle geliceksiniz rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

hayrlı olsun cnm tedavın de ve hiç duymadım progestron değeri yüzündn yarım tedavi ama e2 değerin çok yüksekse yapılmıyr diye biliyorum ben donduruyr diye biliyrm ama boşver takılma sen bunna inşallh ertelenmez tedavin cnm rahat ol sen

anları anlarına uymuyo bu adamların valla.. benimkide doğumgününde öyle süprizler yapmıştı...

Brnyns arkadaşımızın hepinize selamı var,biliyormusunuz bilmiyorum ama bu lafım egunaleeminim biliyodur,cumartesi hemotolog dr randevusu varmış..inş.güzel haberler verir bize en kısa zamanda..

amin cnm inşallhhh güzel hbr verir kardeşimz bize ama ben dun gittiğim dr dedim heterezigt olup düşük yapan var dedi her 5 hamiledn 1 i heterezigtldr kaç tane örnek var düşük yapan çok az kokrma bunları düşünme iğnelk ve aspirinlk durum yok dedi slm brnyns e bize hbr versin durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…