Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ya benimde var öyle etrafımda patavatsızlar.. geçende de yazmıştım.. bende böyle kişilere son dakikaya kadar sabrederim.. ama o son dakka insan yavrusu demem sayar söverim.. hatta döverim....

canım ben hiç duymamıştım daha önce ama bu ay tedaviye bahçecide başlıcam izmirden gidiom.ordaki doktorumda öle söledi daha önce duymamıştım bende.eger değerin tam istediğimiz gibiyse transferi yapcaz deilse dondurcaz dedi.sen nerde tedavi görüon?
canım arkadaşım... inşallah hayırlısyla gidip bebişini al gel....

aminn canımmm..işşallahh...

aferin enişteye şimdi tesadüf okudum yazını bravo tebrik ediyorum sen de hıııııııııııııı demek yok enişteye hatrlatırım sana da bunu güle güle kullan hediyeni cnmm sıkar sıkar yatarsın yanına parfümünü

slmm kizlar ben geldimm. Valla gecmis cok birikti okuyamiycam affedin :26:
Bugun doktora gittik esimle,hormon testi icin kan verdim, tam 15 tup, cok degilmi kizlar ya bu kadar veren varmi aranizda??
Birde alttan muayene oldum reglimin ikinci gunu bugun cokk igrennnçti..
Eşimde sperm testi yaptirdi, ayin 24 unde hsg icin gidicem ve kanlarin bi kismiin sonucunu da alicam, kalan kanlarin sonucunu da 1martta alicam, ne kadar cok ugrastirici seyler bunlar ya. Neyse ben cok aciktim biseyler yemem gerek
Sonra gelirim yine..

yok kuzum değerin gayet iyi yumurtlama olmuş demek bu...

inan bişey olmaz niye böyle demişler anlamadım...bu değer yüzünden hiçbirimiz sıkıntı yaşamadık daha ziyade e2 hormonudur önemli olan yüksek çıkması tedaviyi iptal ettirir...sende bi sıkıntı yok kuzum gereksiz bilgilerle aklını karıştırmışlar...haber ver ilk fırsatta durumundan...

valla afferin kocalarımıza seninkinede teessüf ederim...ben iki bebek verecem kocişe dünyayı getirirdi önüme...bak nasıl dolduruyorum seni kocana karşı kavga çıkmasa bari akşamanapalım kuzum o da öyle kabul etmek lazım...

bi dediğin ötekini tutmuyo tereddüte düştüm senin hakkında:44:

AMİNNN inşallah kuzum...merakla bekliyorum cumartesiyi...rabbim inşallah bebeklerini ve seni görmeyi kısmet eder.

Brnyns arkadaşımızın hepinize selamı var,biliyormusunuz bilmiyorum ama bu lafım egunaleeminim biliyodur,cumartesi hemotolog dr randevusu varmış..inş.güzel haberler verir bize en kısa zamanda..

valla bu kez bilmiyodum..bu ara pek bakınamadım diğer topiklere du bi güleyim kendime

kızlar.. aşk olsun hiç birinizin bir fikri yok mu bu progesteron konusunda....cevap bile vermediniz ama.. kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum...

yok kuzum normal ilk başlayacağın zaman her bişeye bakıyorlar doğru olan bu...afiyet olsun cicim..

teşekkürler tatlım.. ama galiba geçen seneki değer daha iyiymiş.. 15, 05 çıkmış.. ona bakınca korktum birden..

kızlar.. aşk olsun hiç birinizin bir fikri yok mu bu progesteron konusunda....cevap bile vermediniz ama.. kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum...

ah kuzum ben yemek koydum geldim görür görmezde yazdım cevap...öyle şey olurmu...

canım prokart için neler yapmak gerekiyor? anlatırmısın?

yok yok sen terettüde düşme benm hakkımda sen öyle dedin yaa tüpçü demişsinz diye utandımama ecrinin yazdığıda çok hoş geldi kulağıma hoşuma gitti bizim tüpçü dr lar

aman allahımmmmmmm kustum sana sımdi hemen sattın benı
evet egunal ıtıraf edıyorum ben dedım ama dogru dedım tüpçülerrrrrr
bende o anlamda dedım yazın annene dınlemıyon oda torununa uzuluyo kadın yaaaaa gunah tabı anne sozu dınle yoksa senın ufaklıkta senı dınlemz bakkkk

benım doktorum labarotuvar bebk dıyo oyle tupde neymıs dıyo laborutuvarda gelısıyo bebk tupde degıl dıyo

konuyu bılen yazar cnm merak etme

Son düzenleme:

ay ya kayınvalidemi çok sevdim şimdi.. ben kimseye söyleme dedim mi kesseler söylemez.. canım benim ya... nazar değmesin...

canım bilsem yazarım... ben tedavi sürecinde nerdeyse hergün kan verdim e2 için onlar yanında bişeylere daha baktılar ama neye baktılar ve ne çıktı hiç haberim yok:)))

nasılsınız ben yine baayaaaa geride kalmışım :2:
bi ookuyup geleyim bari. gelemeyebilirim de okumak baya vakit alıcak görüşmek üzere....

kızlar ben çıkıyorum biraz çünkü benm hazırlanmam lazım butun gün pjamala oturdum eşim gelicek 30 dk ya hepinize iyi akşamlar diliyorummmmm hepinizi çok öpüyorummm

yok yok sen terettüde düşme benm hakkımda sen öyle dedin yaa tüpçü demişsinz diye utandımama ecrinin yazdığıda çok hoş geldi kulağıma hoşuma gitti bizim tüpçü dr lar

utandın demek...hayır ayni ben doktorumda ondan alındım

nasıl düşürdüm sizi birbirinize he he he...
nasıl istersen öyle de cicim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…