valla cnm bnm pazar akşamı o kadar çok ağladım ki..tedavi sürecindeki insana denilmeyecek laflar etti resmen..
ona inat pozitif oldum yataktan kalkınca..
doktorum bile dediki ne kadar pozitifsin ve karar aldım görüşmek yok bu tarz insanlarla..elimden geldiğince hep olumlu düşünücem ki bebeğim gelsin annesine diye..
eğer içinde fesatlıkla yaptı ise..ki ben iyi niyet göremiyorum..Rabbime bırakıyorum ben onu
canım ben hiç duymamıştım daha önce ama bu ay tedaviye bahçecide başlıcam izmirden gidiom.ordaki doktorumda öle söledi daha önce duymamıştım bende.eger değerin tam istediğimiz gibiyse transferi yapcaz deilse dondurcaz dedi.sen nerde tedavi görüon?slm egunal , kızlar aklıma takılan bişey var yardımınızı rica ediyorum bilen ve daha tecrübeli olan arkadaşlardan cvp bekliyorum;
ben tedaviye yeni başladım sayılır, ctesi yumurta toplama işlemi yapılıcak büyük ihtimalle ,bugn kontrolüm de aklıma takılan bişey oldu ; yarın progestron tahlili yaptırcakmışız onun sonucuna göre transfer yapılıp yapılmıycağı belli olur dediler,eğer 1.5 altında çıkarsa transfer yapılır olmazsa dondurruz dediler acaba herkes de böle mi yapılıyo?
canım arkadaşım... inşallah hayırlısyla gidip bebişini al gel....
bu sefer geçmişi omkumadan dalayım konuya.. progesteron testi yaptırmıştım ya sonucunu aldım.. 9,42 çıkmış...sizce nasıl? geçen sene yaptırdığım 15,05 çıkmış.. sizce düşük mü? ne olur yardımcı olun...
cnm cvp verdiğin için çok teşekkür ederim zaten hemşire de bu ay transfer olmazsa dondurruz dedi ama ben bu kadar ilerlemişken bidahaki aya kalmaması tabiki hayırlısı nasılsa öle olsun ama sabırsızlanıyorum işte transfer olsa da beklesek die :)
ayy ne şanslısınız ya kocalar hediyeleri yagdırmış akşam kıskandım,egunal saat bende istiyorum ama kocam almıyo yaabi daha kocalarınıza odun,kalas demeyin benimki gibi balık alsa napcaktınız gerci omega3 vitamin ama:))canım güldenim akşam topikte sessiz sesszi gezerken beni yakaladınmı ha haaaaa...giridigimi hissettin geldin hemen dimi millistone nerdesin canım bak gülden merak etti,buarada kaynanayla ilgili yazdıklarını okudum ne desem boşş,rabbim sabır versin ve en kısa zamanda aile apartmanından ayrı eve gecmeyi nasip etsin..ama sen kafana takma boşver,insanları degiştiremiyosun bildigini okuyo,bu sırmı saklıyım demiyo..neyse canını sıkmıyım canım..ikinizede sevgiler..
evet cnm çekine çekine aradım iyi oldu benm içime sinmiyr ben ona güvenıyrm ve cidden bizim evden biri gibi çok rahat iyi bir dr arkadş gibi anlayışlı kibar çok konuşuyr ama benden çok konuşuyr gıcık oluyrm aradaşaka bir yana ben pek alışık değilm de ben dn çok konuşana evlenmedn önce babam derdi ya kızım sus artık bir yemek yiyelim rahat rahat diye evlendim eşim demeye başladı sus artık ta uyuyalım diye ya işte iyi oldu aradığım doktorcuğm bişey demendi ama ben yine de işte susmam lazım birkere dedi korkuyorum senin benim yerimde gözün var diye bir arkadaşı gönderdimde tedaviye ama gitmeden butun testlerini yaptrıdım tutuşturdum eline görünce aman allahım yaa diye kahkaha atmış gönderen belli kim demiş
evet cnm yaa bencede komik ve yanlış oldu ben demedım ecrin dedi bana ne ben demem öyle şeyler
ecrinim 2 dk satarım seni çünki hipokrat amcamın kemikleri sızlıyormşegunalim dedi hiç yakıştıramadım şimdi sana tüpçü demeni dr larımıza(boşver sen takıl güzel lakap bu) çok komiksimn yaaaaaaaaaaaaa tüpü kim koyduysa ha ha haaaaaaaaa bana değil annem bebeğe kıyamıyor çocuk rahatsız oluyormuş günahmış buda ayrı bir alem annem
dün yazmayı unuttum ,evet teyzesi benim minikler büyüdü de ense kalınlıklarına baktırcaz inş..ve cumartesi güzel haberler veririm size,,ye teyzesi onları,dogsunlarda bebek görmeye gelirsin inş.ankara kac saatlik yolhem de kendin ısırırsın totolarından inş....buarada minik anıl ımız daha kardan görmeye gidemedim ama minik miniktir ya,cook tatlıdır eminim,rabbim herkese nasip etsin,inş.en kısa zmanada sana ve millistone me:))
Brnyns arkadaşımızın hepinize selamı var,biliyormusunuz bilmiyorum ama bu lafım egunaleeminim biliyodur,cumartesi hemotolog dr randevusu varmış..inş.güzel haberler verir bize en kısa zamanda..
slmm kizlar ben geldimm. Valla gecmis cok birikti okuyamiycam affedin :26:
Bugun doktora gittik esimle,hormon testi icin kan verdim, tam 15 tup, cok degilmi kizlar ya bu kadar veren varmi aranizda??
Birde alttan muayene oldum reglimin ikinci gunu bugun cokk igrennnçti..
Eşimde sperm testi yaptirdi, ayin 24 unde hsg icin gidicem ve kanlarin bi kismiin sonucunu da alicam, kalan kanlarin sonucunu da 1martta alicam, ne kadar cok ugrastirici seyler bunlar ya. Neyse ben cok aciktim biseyler yemem gerek
Sonra gelirim yine..
yok kuzum değerin gayet iyi yumurtlama olmuş demek bu...
inan bişey olmaz niye böyle demişler anlamadım...bu değer yüzünden hiçbirimiz sıkıntı yaşamadık daha ziyade e2 hormonudur önemli olan yüksek çıkması tedaviyi iptal ettirir...sende bi sıkıntı yok kuzum gereksiz bilgilerle aklını karıştırmışlar...haber ver ilk fırsatta durumundan...
valla afferin kocalarımıza seninkinede teessüf ederim...ben iki bebek verecem kocişe dünyayı getirirdi önüme...bak nasıl dolduruyorum seni kocana karşı kavga çıkmasa bari akşamanapalım kuzum o da öyle kabul etmek lazım...
bi dediğin ötekini tutmuyo tereddüte düştüm senin hakkında:44:
AMİNNN inşallah kuzum...merakla bekliyorum cumartesiyi...rabbim inşallah bebeklerini ve seni görmeyi kısmet eder.
valla bu kez bilmiyodum..bu ara pek bakınamadım diğer topiklere du bi güleyim kendime
kızlar.. aşk olsun hiç birinizin bir fikri yok mu bu progesteron konusunda....cevap bile vermediniz ama.. kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum...
cnm yaa bende yeni aldım kazen kampanya düzenlemişti pro kart alanlar engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alınacaktıbende katıldım valla içim kara ama dışım rengarenk oldu en güzelleri sizlerin olsunn hadi kaçtımm kociş tüm binayı uyandıracak yaaaa
teşekkürler tatlım.. ama galiba geçen seneki değer daha iyiymiş.. 15, 05 çıkmış.. ona bakınca korktum birden..
ah kuzum ben yemek koydum geldim görür görmezde yazdım cevap...öyle şey olurmu...
evet cnm çekine çekine aradım iyi oldu benm içime sinmiyr ben ona güvenıyrm ve cidden bizim evden biri gibi çok rahat iyi bir dr arkadş gibi anlayışlı kibar çok konuşuyr ama benden çok konuşuyr gıcık oluyrm aradaşaka bir yana ben pek alışık değilm de ben dn çok konuşana evlenmedn önce babam derdi ya kızım sus artık bir yemek yiyelim rahat rahat diye evlendim eşim demeye başladı sus artık ta uyuyalım diye ya işte iyi oldu aradığım doktorcuğm bişey demendi ama ben yine de işte susmam lazım birkere dedi korkuyorum senin benim yerimde gözün var diye bir arkadaşı gönderdimde tedaviye ama gitmeden butun testlerini yaptrıdım tutuşturdum eline görünce aman allahım yaa diye kahkaha atmış gönderen belli kim demiş
evet cnm yaa bencede komik ve yanlış oldu ben demedım ecrin dedi bana ne ben demem öyle şeyler
ecrinim 2 dk satarım seni çünki hipokrat amcamın kemikleri sızlıyormşegunalim dedi hiç yakıştıramadım şimdi sana tüpçü demeni dr larımıza(boşver sen takıl güzel lakap bu) çok komiksimn yaaaaaaaaaaaaa tüpü kim koyduysa ha ha haaaaaaaaa bana değil annem bebeğe kıyamıyor çocuk rahatsız oluyormuş günahmış buda ayrı bir alem annem
kızlar.. aşk olsun hiç birinizin bir fikri yok mu bu progesteron konusunda....cevap bile vermediniz ama.. kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum...
Hiç sorma canım yaaa inan şaşırmak kiii ne şaşırmakk..
Bu arada kayınvalide ve etrafıyla ilgili çokk sinirr oluyorummm..Ben bunlarıı hiç bitmek tükenmeden 4,5 senedir yaşıyorum maalesefff..Aynen dediğin gibi kimseninn bilmesine gerek yokk kafasındayydım bendee.Hemde 4 sene boyunca erkek infertilitesi teşhisi ile yaşıyorduk sadece.O zamanlar bile kayınvalidemm aslında iyidir ama bu konuda cahillcee beni çok üzmüşştüüü..Eve gelen misafirlere bileee bizim gelinin olmuyorrr doktora gidiyorlar dediğini kulağumla kaç kere duydumm..Sonra birgünn patladım neden böyle oluyor diyeee meğersemm gene cahillce bir cevapp..Sanki erkekte problem denilinceee cinsellikleee erkeklikle bir bağlantısı varmış gibi algılanıyormuşş,kimseye öyle dememişşş.Ya benimm açımdann pekiii kimse bunu düşünmedii yıllarcaa.Bazenn sinirlendiğimdee bir şeyi 40 kere söylersen olurmuşşş işşte olldu rahat etsinlerr diyorumm..Artık sorunun membası bendeeee..Ama şimdide onlar benden kaynakklı konuyu tamm bilmiyorlarrr..
Ama laparoskopi olmuştummm daha eve gelmişimm zaten 4 gün hastanede yatmışım bir sürü komplikasyon geçirmişimmmm ben kimse bilmesinn duymasın diyorummm,daha arabadan inerken karşı komşumm ahh yavvrumm duydukkk çok üzüldükkk geççmiş olsun demezzmii.Nasıl bir kriz yaşanndı evde anlatamam..Zatenn ramazandı da dedim eşime annen mukabelede konu komşuya beni anlatıyorr.Oda o hızla gitti annesine çemkirdiii..Ben tabii ağlayıp sızlıyorumm.O da ben söylemedimm falan diyincee kim söylicekk kuşlarmı diye mevvzu uzadıı.Sonra eşimm pankart yaptırıcamm bende sorunn diyeee ağızlarını kapatarak son noktayı koydu sağolsunn.Biz bide aynı binadayızzz..Adetlerim bile kontrol altında oluyor bazenn..Ahh ahhh şimdiki durumumu bir bilselerr başıma neler gelir bilmiyorumm..
Çok konuştummm,başınızı şişirdimm hakkınızı helal edinn..Yrama dokundu napıyimm..
yok yok sen terettüde düşme benm hakkımda sen öyle dedin yaa tüpçü demişsinz diye utandımama ecrinin yazdığıda çok hoş geldi kulağıma hoşuma gitti bizim tüpçü dr lar
aman allahımmmmmmm kustum sana sımdihemen sattın benı
evet egunal ısıtraf edıyorum ben dedım ama dogru dedım tüpçülerrrrrr
bende o anlamda dedım yazın annene dınlemıyon oda torununa uzuluyo kadın yaaaaa gunah tabı anne sozu dınle yoksa senın ufaklıkta senı dınlemz bakkkk
benım doktorum labarotuvar bebk dıyo oyle tupde neymıs dıyo laborutuvarda gelısıyo bebk tupde degıl dıyo
konuyu bılen yazar cnm merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?