:118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlar ben çıkıyorum yemek saati geldi benim mide başladı eror vermeye....
canım arkadaşlarım topiğimizin güzel hatunları hepinize günaydınnn
bereketli,çift çizgili,pozitif haberli güzel birgün diliyorum
rabbim gönlünüzdekileri nasip etsin inşallahhhh
MOONLİGHT canım bugün büyük gün pozitif haberle gelmeni diliyorum
JULİETTA yumoşlar ne durumda öğrenmeye gidecek ve opu belli olacak
ELVANELVAN embriyolardan saat 09.00 da haber gelecekti sanırım transfer günün belli oldu
MASALLAR06 tedavi için bugün ilk randevun gelişmeleri gelince hemen yaz bize.Herşeyin yolunda gitmesini diliyorum
canlar günaydın nasılsınız dün pcde sorun vardı giremedim
maşallah 434-501 sayfa yapmışsınız ama hiç okumaya gözüm kesmiyo
dün olanlara anlatıyım biliyosunuz benim raporda sorun vardı geçen hafta perşembe cevap geldi ve aynı gün heyete girdi normalda bu hafta perşembe alacaktım ama orda tanıdık bir kız vardı ona rica ettim oda heyetten bakmış ve dün raporum çıkmış tabi bizde koştur koştur hastaneye gittik raporu aldım umut tüp bebeğe gittik hoca muane etti receteyi yazdı ve bizde aldık dün ilkini eşim vurdu adetimin dün 3 günü olması benim için çok büyük şansdı yoksa martta yaptıracaktık yanı kısaca BENDE TÜP BEBEĞE BAŞLADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
egunal listeyi birde benim için düzenlermisin
kızlar nasılsınız??
bugün kontrolüme gittim..güzel geçti..
çatlatma iğnemi verdiler bugece vurulacağım iğneyi..
opu'muz için cuma sabahı saat 10:00'da hastanede olmam gerekli eşimle birlikte gidiyoruzzz..
canım lütfn kafana takmama ya çalış inşallah yarın ikinizde güzel haberlerle geliceksiniz rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
canım ben hiç duymamıştım daha önce ama bu ay tedaviye bahçecide başlıcam izmirden gidiom.ordaki doktorumda öle söledi daha önce duymamıştım bende.eger değerin tam istediğimiz gibiyse transferi yapcaz deilse dondurcaz dedi.sen nerde tedavi görüon?
aminn canımmm..işşallahh...
kızlar nasılsınız??
bugün kontrolüme gittim..güzel geçti..
çatlatma iğnemi verdiler bugece vurulacağım iğneyi..
opu'muz için cuma sabahı saat 10:00'da hastanede olmam gerekli eşimle birlikte gidiyoruzzz..
bende erken yatıyorum 23.30 da en geç..... ama sabah 11.00 de zor kalkıyorum
15 Martta işbaşı....aslında yine rapor almak istyorum ama annem ve eşim çalış diyor. evde kaldıkçaa çok kuruyormuşum :))
Sevgililer gunuz kutlu olsun arkadaslar
Bugun 1 tane morula embriyo dondurulmusum transfer edildi,allaha sukur
Rahim kalinligim tam istenilen gibi degilmis ama kotude degil dedi doktor..
Ve hic ilac vermediler iyimi kotumu bilmiyorum artik..
Hayirlisi..
canım bilsem yazarım... ben tedavi sürecinde nerdeyse hergün kan verdim e2 için onlar yanında bişeylere daha baktılar ama neye baktılar ve ne çıktı hiç haberim yok:)))
nasılsınız ben yine baayaaaa geride kalmışım :2:
bi ookuyup geleyim bari. gelemeyebilirim de okumak baya vakit alıcakgörüşmek üzere....
kızlar ben çıkıyorum biraz çünkü benm hazırlanmam lazım butun gün pjamala oturdum eşim gelicek 30 dk ya hepinize iyi akşamlar diliyorummmmm hepinizi çok öpüyorummm
merhaba kızlarr..dün yazmıstm bende 2.gün önce donmus transferimi oldum.burası bayağı kalabalık bi topikmiş ya herkes burda.baya aktifsiniz:)
canım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. her şey güzel olacak insallah...
hayırlı olsuuuunnnn...
az kaldı yolu yarılıyorsun artık...e tabii eşinle birlikte gideceksin yumoşlar için sperm lazım o da kocişteeee
valla bilmiyom am abüyük ihtimalle herkezde böyledir, ben yumurta toplamaya kadar geçen süreçte hergün dr.a gidip kan verdiğim için farketmemiş olabilirim...
sayfalar çok ilerlemiş arada okumaya çalışacağım.
umarım herkes iyidir.
ben pazartesi doktora gittim mamografi çekildi.
göğüslerimde 6+9 kistler varmış.6 ayda bir kontrole gideceğim.
birde benim prolaktin hormonum yine yükselmiş 2 kez ilaç tedavisi görmüştüm düşmüştü
tüp bebek merkezimede uğradım tüp bebekte bu hormon önemli değilmiş
düşürmek için bitkisel birşeyler deneyeceğim.
durum böyle
görüşmek üzere
hayrlı olsun cnm tedavın de ve hiç duymadım progestron değeri yüzündn yarım tedavi ama e2 değerin çok yüksekse yapılmıyr diye biliyorum ben donduruyr diye biliyrm ama boşver takılma sen bunna inşallh ertelenmez tedavin cnm rahat ol sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?