Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar nasılsınız??

bugün kontrolüme gittim..güzel geçti..
çatlatma iğnemi verdiler bugece vurulacağım iğneyi..
opu'muz için cuma sabahı saat 10:00'da hastanede olmam gerekli eşimle birlikte gidiyoruzzz..

canım bende raporun meb de geçip geçmeyeceğini araştırıp duruyorum... veee bebek tedavin en güzel sonuçlarla sonlanır insallah...

hoşgeldiiinnnn özledim seniiii

Eklentiler

• $60afd6e907d51d89f28f207rf2.gif
    56 KB · Görüntüleme: 37

canım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. her şey güzel olacak insallah...

canım lütfn kafana takmama ya çalış inşallah yarın ikinizde güzel haberlerle geliceksiniz rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

inşallah canım benim takmıyıcam gayet rahat olucammm :) allah tüm anne olmak isteyenlerin duasını kabul etsin istemeyenede vermesin rabbim.

cnm bnde bahçeci de tedavi görüyorum bak aynı merkezdeymişiz, senin dr un hangisi? bna da bugün öle dediler de merak ettim çnkü çok bilmiyoruz ve takıldım transfer olmazsa tekrar beklemek zorunda mı kalıcaz die

hayırlı olsuuuunnnn...
az kaldı yolu yarılıyorsun artık...e tabii eşinle birlikte gideceksin yumoşlar için sperm lazım o da kocişteeee

bende erken yatıyorum 23.30 da en geç..... ama sabah 11.00 de zor kalkıyorum

15 Martta işbaşı....aslında yine rapor almak istyorum ama annem ve eşim çalış diyor. evde kaldıkçaa çok kuruyormuşum :))

işte ben ilk 3 ayımı rahat rahat geçireyim diye tedaviye nisanda başlayacağım.. en azından yaz tatilinde dinlenirim bol bol..

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız

canım bilsem yazarım... ben tedavi sürecinde nerdeyse hergün kan verdim e2 için onlar yanında bişeylere daha baktılar ama neye baktılar ve ne çıktı hiç haberim yok:)))

dediğin gibi test manyağı olan arkadaşımda burda değil ki.... değilmi selocum.. gelde bir benim değerleri yorumla lütfen.. gerci egunal da cevapladı.. ama boş vakitlerini test yaptırmakla geçiren sensin değil mi ama?

nasılsınız ben yine baayaaaa geride kalmışım :2:
bi ookuyup geleyim bari. gelemeyebilirim de okumak baya vakit alıcak görüşmek üzere....

iyiyiz kuzum bende seni merak ediyordum nerde bu hatun diye çok şükür sesin çıktı...bırak geçmişi okumayı gel aramıza...

kızlar ben çıkıyorum biraz çünkü benm hazırlanmam lazım butun gün pjamala oturdum eşim gelicek 30 dk ya hepinize iyi akşamlar diliyorummmmm hepinizi çok öpüyorummm

tamam cicim giyin süslen
bende yemek yaptım bi yandan koktum birazdan duşa girip bende hazırlancam

canım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. her şey güzel olacak insallah...

sonu güzel olur inşallah arkadaşımm..hepimiz için güzel olsunnnn

hayırlı olsuuuunnnn...
az kaldı yolu yarılıyorsun artık...e tabii eşinle birlikte gideceksin yumoşlar için sperm lazım o da kocişteeee

aynen cnm..aminnnn
kaynanamda gelio ailecek döllemeye gidiyoruz
yalnız bırakmayayım sizi dedi kendileri

valla bilmiyom am abüyük ihtimalle herkezde böyledir, ben yumurta toplamaya kadar geçen süreçte hergün dr.a gidip kan verdiğim için farketmemiş olabilirim...

teşekkürler cnm
bnde burda kimsede böle bişey duymadığım için merak ettim dondurulması sorun deilde bu aşamaya gelmişken transferin de yapılmasını istiyorum bi an önce o yüzden

canım hadi bakalım hayırlısı... insallah çabucak iyileşirsin tatlım...

arkadaşlar ben 1. tüp bebeği yaptırdım ama tutmadı. yeni yaptıranlar varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…