Tüp Bebek Günlüğümüz !

işşallah herşey yolunda gider canım.güzel at iğneni

ya sewindim aynı yerde olmamıza sen nezaman başlıon?ben pazar günü yola çıkcam izmirden.mustafa bahçeçi benim doktorum.senin ki kim?walla banada öle sölediler işte çok fazla bişi bilmiom ama işşallah herşey yolunda gider.ama tabi böle demeleri ii aslında kana bakmaları yani demek herşeyin tam olmasını istiolar.

canım çok güzel özetlemişsin ilk defa yaptıracak biri olarak beni çok bilgilendirdi.. teşekkkürler...

inşallah cnm bnm..
ben vuramam asla..kliniğe gidicez yakınımızda biryer var orada vurulucam..
göbekten vurucam sanırım:26:

zaten bugüne kadar her gittiğimde e2 bakılıodu e herşey yolunda iy sonuçların demişerdi ve 15 tane yumurtam oluşmuş,yarın e2 deil progesteron yapıcaz (rahim bazen bizden önce gelişir bu yüzden transfer yapılmaması gerekir,bir buçuğun altında çıkması lazım öle olursa tarnsfer yapıp yapmıycağmız onun sonucuna göre belli olcak) dediler, yumurta toplama işlemi de ctesi olucak %90, hem yumurta toplama dan korkuyorum biraz tedirginim transferden daha zormuş galiba,hem de bu progesteron a takıldım bgn kafam baya karıştı anlıycağnız

zaten bugüne kadar her gittiğimde e2 bakılıodu e herşey yolunda iy sonuçların demişerdi ve 15 tane yumurtam oluşmuş,yarın e2 deil progesteron yapıcaz (rahim bazen bizden önce gelişir bu yüzden transfer yapılmaması gerekir,bir buçuğun altında çıkması lazım öle olursa tarnsfer yapıp yapmıycağmız onun sonucuna göre belli olcak) dediler, yumurta toplama işlemi de ctesi olucak %90, hem yumurta toplama dan korkuyorum biraz tedirginim transferden daha zormuş galiba,hem de bu progesteron a takıldım bgn kafam baya karıştı anlıycağnız

güzel haberi alacağız insallah...düşünme öyle kötü şeyler sıkma canını...

sonu güzel olur inşallah arkadaşımm..hepimiz için güzel olsunnnn
aynen cnm..aminnnn
kaynanamda gelio ailecek döllemeye gidiyoruz
yalnız bırakmayayım sizi dedi kendileri

tabii sizinde onun desteğine çok ihtiyacınız olacak zaten kaynana gittiği zamanlarda tüp bebekte başarı oranı artıyooo

arkadaşlar ben 1. tüp bebeği yaptırdım ama tutmadı. yeni yaptıranlar varmı ?

kimse yok mu cevap yazacak ?

canım burda yeni başlayanlarda var daha önce deneyip tutmamışlarda var...
ne sormak istersen sor lütfen seve seve cevaplarız...

kızlar bişey sorcam ben.tüp bebek işlemine basladım baslayalı benden hıc rahım fılmı falan ıstenmedi.dokrora sordum o da görülür bi anormallik yoktu gerek olsa isterdim dedi.benım kafam karıstı sımdı.cogu duydugum kişi rahım flmı cektırmiş.Bu da tutmasa eşim bahçeciye gidelim diyor ama orası uzak bana yaa.....çoğu kişinin olumlu sonuclar aldıgını duydum ordan.

canım mutlaka dr. danış ve yaptır o iğneyi.. mutlaka ama mutlaka... sakın öyle düşünme.. artık boşa kürek çekmiyorsun.. bu iğneler göbüşündeki bebek için unutma...

sana söyledğim millstone arkadaşımız şu an online...irtibata geçin bence...ayrıca direk tüp bebeğe geçiş yapanlarda bazı doktorlar rahim filmine gerek duymuyorlar...tüplerle ilgili bir işlem değil yani tüplere gerek yok tüp bebekte...herşey labaratuvar ortamında olup bitiyor önemli olan rahim kalınlığıdır...o yüzden istememiş olabilir.

sağolun kızlaaarrrr..hepinizden allah razı olsun...dünden beri o görüntüler gözümün önünden gitmiyor..allahım herkese böyle güzel haberler versin inşallahhhhhhhhhh....

amin tatlım insallha.. tek isteğimiz. o ....sağlıklı ve hayırlı bebişler en kısa zamanda insallah...

canım bizde de sorun eşimde ama bende çektireceğim adet dönemimi bekliyorum... ama dr. lar daha iyisini bilir tabi...

selamlar herkese yeni tedaviye başlayanlar ve test günü için geri sayımda olanlara bol pozitifler diliyorum

Allah razı olsun...Rabbimde senin kucağına almanı nasib etsinn

kız bende ciddi ciddi ne diyor bu diyorum
gelsin cnm ne yapim merak edio gözle görünemeyen torunlarını

bu akşam hürrem var yahuuu

Anaaaaammmm suuu tedaviyr başlamışşşşş.Ayy çok sevindiiiimm canımm,hayırlı olsunnn..Ulun bey ne alemdee bende önümüzdeki hafta gidicemm nasibsee.Sana uyarım benn,senin günlerin belli olurrr,bana söyle o gün geliyim umutaaa,göriyim sarılıp sarmalayım senii..

Canım hoşgelldinn inş tedavin pozitif sonuçlanırr..Egunalım demiş zaten ama burada bir tek ben varım yüksek fsh lıı..Düşük yumurta rezervi yaşayan arkadaşlar var ama yüksek fsj ayrı bir olay tabii..Kaççtı bu arada fshh??Asm de yaptırıyorsun galiba drdan memnunmusun..

İkramayammmm bende seni ösledimm şahhsennn..Kaçıp kaççıp gell aradaaa..

Ahh benimm canımmm yaaa.Soğuk ankaradaa evden dışarıda çıkmazmışşş yirimm seniiiii..Akuya gittimm oradanda geçen beğendim ciciçşler vardı onları alldımm,biraz geciktim eve gelmeyee..Geldiğimden beridir de okuyorum işte..

Seni ayakta alkışlıyorummm vallaaaa.Kendimi de kocamıda bu konuda kınıyorummm..Solda sıfır kalırız yanınızdaaa.Maşallah subhanallahh.Şifa olsun inşş tümm yiyip içtikleriniz..

Güzelimmmmmm sağol bitanemmmm evett takmamak gerek ama bazenn olmuyorr.Şu aralarr iyiyiz maşallah..Sadece her ay tüp bebek yaptırıcaz diye bekliyorlarr o bile bana yetiyor..

Sağol karasuuuummmmmmm evett misss kokuyorumm iyicee benn artıkk....

Benn varımmmm..Geçen ayy bendende o kadar aldılarr.Ama yenii kan tahlilleri eklenmiş devletteee ondan öyle olmuşş..Tam taramadan geçicennn herşeye bakıcaklarr demekki senindee..Hepsi güzel çıksınnn inş..

hoşgeldiiinnnn özledim seniiii

Ben daha çok ösledimm bikereemmmmm..Bu arada kimseden ses çıkmamışşş sonuç alacakk moonlight yazmıştın galibaa.Lalişten haber varmıı?? Keseyi gördümü acaba merak ediyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…