işşallah herşey yolunda gider canım.güzel at iğnenikızlar nasılsınız??
bugün kontrolüme gittim..güzel geçti..
çatlatma iğnemi verdiler bugece vurulacağım iğneyi..
opu'muz için cuma sabahı saat 10:00'da hastanede olmam gerekli eşimle birlikte gidiyoruzzz..
cnm bnde bahçeci de tedavi görüyorum bak aynı merkezdeymişiz, senin dr un hangisi? bna da bugün öle dediler de merak ettim çnkü çok bilmiyoruz ve takıldım transfer olmazsa tekrar beklemek zorunda mı kalıcaz die
hoşgeldiinnnn öncelikle...uzun ve kısa protokol var...hangisi uygulanacak yazmamışsın ama ben genel hatlarıyla bahsediyim...uzun prtokolde adetin 21.günü iğnelere başlarsın bu arada adet olursun adetle beraber yumurta olgunlaştırıcı iğnelere geçersin ve ultrasonlar sıklaşır kan değerlerin takip edilir özellikle e2 hormonuna bakılır...yumurtalar14mm-21mm olana kadar iğne vurulursun en son çatlatma iğnesi yapılır 33-36 saat sonrasında yumurta toplanır...kısa protokolde adetin 2. yada3.günü başlanır...çatlatma iğnesi hariç diğer iğneleri kendim yaptım...yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlayınca ilk başta 4-5 gün doktora gitmezsin son günler yaklaştıkça 2 günde bir gidersin...bunu doktorun belirler...eşin yanında olabilir ama işi varsa yumurta toplama gününe kadar ayrı kalabilirsiniz çünkü kendisinden yumurta toplama günü sperm alınacak o kadar diğer günlerde kendisine gerek yok...tabiii sen yanımda olsun dersen o başka...transferden sonra bazı doktorlar tutunmaya yardımcı olsun diye iğne bazıları hap bazılarıda jel veriyorlar...iğneleri vurma saatini merkez belirler...genelde akşam saatleri vurulur...yan etkileri var tabii ama kişiye göre değişir herkestede olmayabilir...
işşallah herşey yolunda gider canım.güzel at iğneni
ya sewindim aynı yerde olmamıza sen nezaman başlıon?ben pazar günü yola çıkcam izmirden.mustafa bahçeçi benim doktorum.senin ki kim?walla banada öle sölediler işte çok fazla bişi bilmiom ama işşallah herşey yolunda gider.ama tabi böle demeleri ii aslında kana bakmaları yani demek herşeyin tam olmasını istiolar.
sonu güzel olur inşallah arkadaşımm..hepimiz için güzel olsunnnn
aynen cnm..aminnnn
kaynanamda gelio ailecek döllemeye gidiyoruz
yalnız bırakmayayım sizi dedi kendileri
yok kuzum değerin gayet iyi yumurtlama olmuş demek bu...
inan bişey olmaz niye böyle demişler anlamadım...bu değer yüzünden hiçbirimiz sıkıntı yaşamadık daha ziyade e2 hormonudur önemli olan yüksek çıkması tedaviyi iptal ettirir...sende bi sıkıntı yok kuzum gereksiz bilgilerle aklını karıştırmışlar...haber ver ilk fırsatta durumundan...
valla afferin kocalarımıza seninkinede teessüf ederim...ben iki bebek verecem kocişe dünyayı getirirdi önüme...bak nasıl dolduruyorum seni kocana karşı kavga çıkmasa bari akşamanapalım kuzum o da öyle kabul etmek lazım...
bi dediğin ötekini tutmuyo tereddüte düştüm senin hakkında:44:
AMİNNN inşallah kuzum...merakla bekliyorum cumartesiyi...rabbim inşallah bebeklerini ve seni görmeyi kısmet eder.
valla bu kez bilmiyodum..bu ara pek bakınamadım diğer topiklere du bi güleyim kendime
yok kuzum değerin gayet iyi yumurtlama olmuş demek bu...
inan bişey olmaz niye böyle demişler anlamadım...bu değer yüzünden hiçbirimiz sıkıntı yaşamadık daha ziyade e2 hormonudur önemli olan yüksek çıkması tedaviyi iptal ettirir...sende bi sıkıntı yok kuzum gereksiz bilgilerle aklını karıştırmışlar...haber ver ilk fırsatta durumundan...
valla afferin kocalarımıza seninkinede teessüf ederim...ben iki bebek verecem kocişe dünyayı getirirdi önüme...bak nasıl dolduruyorum seni kocana karşı kavga çıkmasa bari akşamanapalım kuzum o da öyle kabul etmek lazım...
bi dediğin ötekini tutmuyo tereddüte düştüm senin hakkında:44:
AMİNNN inşallah kuzum...merakla bekliyorum cumartesiyi...rabbim inşallah bebeklerini ve seni görmeyi kısmet eder.
valla bu kez bilmiyodum..bu ara pek bakınamadım diğer topiklere du bi güleyim kendime
arkadaşlar ......
biliyorsunuz yarın benim test günüm.....
öğlen belim ağrıyor istirahat edecem deyip çıkmıştım ya....
bende sabahtan beri bir halsizlik var ...
içimde acayip adlandıramadığım bir sıkıntı var....
duvarda duran saatin tiktakları bile sinirimi bozuyor o derece...
şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım....
şimdi en ufak şeye sinirleniyorum, bağırıp çağırasım geliyor.....
sizlerde de böyle şeyler oldu mi hiç.....
arkadaşlar ben 1. tüp bebeği yaptırdım ama tutmadı. yeni yaptıranlar varmı ?
selamlar herkese yeni tedaviye başlayanlar ve test günü için geri sayımda olanlara bol pozitifler diliyorum
sonu güzel olur inşallah arkadaşımm..hepimiz için güzel olsunnnn
aynen cnm..aminnnn
kaynanamda gelio ailecek döllemeye gidiyoruz
yalnız bırakmayayım sizi dedi kendileri
arkadaşlar ben 1. tüp bebeği yaptırdım ama tutmadı. yeni yaptıranlar varmı ?
kimse yok mu cevap yazacak ?
selamlar herkese yeni tedaviye başlayanlar ve test günü için geri sayımda olanlara bol pozitifler diliyorum
ben dun unuttum yazmayı bizde kan uyuşmazlığı var ben a rh- ben gecen kanama yaşadım yaa benm acil anti d umuglobn iğne yaptrmm lazımmış dun ki prf söyledi şimdi ben bunu tup bebe dr uma nasıl söylücem yani dediki yaptrtn diger çocukta sorun olmasın bilmiyrz bebeğin kan grubu ne olucak önlem almak lazım ben hastama yaptırıyrm erken dönm kanama olunca dedi şimdi buldurttum iğne ama ne bilim yaa off nedir benm bu iğnelerden çektiğim
kızlar bişey sorcam ben.tüp bebek işlemine basladım baslayalı benden hıc rahım fılmı falan ıstenmedi.dokrora sordum o da görülür bi anormallik yoktu gerek olsa isterdim dedi.benım kafam karıstı sımdı.cogu duydugum kişi rahım flmı cektırmiş.Bu da tutmasa eşim bahçeciye gidelim diyor ama orası uzak bana yaa.....çoğu kişinin olumlu sonuclar aldıgını duydum ordan.
sağolun kızlaaarrrr..hepinizden allah razı olsun...dünden beri o görüntüler gözümün önünden gitmiyor..allahım herkese böyle güzel haberler versin inşallahhhhhhhhhh....
kızlar bişey sorcam ben.tüp bebek işlemine basladım baslayalı benden hıc rahım fılmı falan ıstenmedi.dokrora sordum o da görülür bi anormallik yoktu gerek olsa isterdim dedi.benım kafam karıstı sımdı.cogu duydugum kişi rahım flmı cektırmiş.Bu da tutmasa eşim bahçeciye gidelim diyor ama orası uzak bana yaa.....çoğu kişinin olumlu sonuclar aldıgını duydum ordan.
senmi geldiiiinnnnn hoşgeldin sefalar getirdinnn...
tabii sizinde onun desteğine çok ihtiyacınız olacak zaten kaynana gittiği zamanlarda tüp bebekte başarı oranı artıyooo
canım burda yeni başlayanlarda var daha önce deneyip tutmamışlarda var...
ne sormak istersen sor lütfen seve seve cevaplarız...
canlar günaydın nasılsınız dün pcde sorun vardı giremedim
maşallah 434-501 sayfa yapmışsınız ama hiç okumaya gözüm kesmiyo
dün olanlara anlatıyım biliyosunuz benim raporda sorun vardı geçen hafta perşembe cevap geldi ve aynı gün heyete girdi normalda bu hafta perşembe alacaktım ama orda tanıdık bir kız vardı ona rica ettim oda heyetten bakmış ve dün raporum çıkmış tabi bizde koştur koştur hastaneye gittik raporu aldım umut tüp bebeğe gittik hoca muane etti receteyi yazdı ve bizde aldık dün ilkini eşim vurdu adetimin dün 3 günü olması benim için çok büyük şansdı yoksa martta yaptıracaktık yanı kısaca BENDE TÜP BEBEĞE BAŞLADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
egunal listeyi birde benim için düzenlermisin
evet evet yumurta rezervim az malesefaralık ayında ilk denemem olmustu.2 yumurtam olustu iyi olan transfer edıldı diğeri donduruldu. tabiki negatif. şimdiki transferimde ise aslında biraz umutsuz baslamıstım.çünkü embriyo gelişimi yavaştı. 6.gün olmasına ragmen 5.günde gibiymiş. Bu tarz bişey yaşayan oldumu aranızda bilmiyorum. %15 şans verdi doktorum.ama bilmiyorum bugün bir umut var içimde :) İnşallah hayırlı haberler alırım.
evdeki bilgisayarım forumu düzgün görüntülemediği için giremiyorum kaç gündür...
ne var ne yok...işten boşluk buldum bir merhaba demek istedim...bu arada 500.sayfaya ulaşmış hayırlı uğurlu olsun...özledim muhaebbetinizi yaww..öpüldünüz kocaman
kızlarrr gittiğiniz yerlerden niye dönmediz halaaaa....
ekin sen en geç bir saate gelirim dedin ama o nasıl bir saatse bi türlü geçmediiii
millstone hatun akapunkturdan sonra planmı yaptın yoksa ortalıkta yoksun...
bizde sizi bekleyelim :97::97::97:
canım ben gittim ankaraya :))) ısırgan otunu haşlıyorum ben suyunu içiyo eşim günlük yapıyorum cezvede azcık demleniyor o şekilde içiyor sonra sen sakın içme erkek sadece testosteron hormonu için bu....ayrıca da m-sure diye bir ilaç verdi biraz pahalı ama alıcaz aslında ilacın içeriğindeki herşeyi eşim ayrı ayrı almıştı ama bu şekildede denicez...
bizimde sorunumuz bunlar malesef ben hergün keçiboynuzu kaynatıyorum onu içiyo kaan hoca toz olarak al dedi kaynama 3 dk geçerse hiç bi önemi kalmaz dedi ama ben dk tutuyorum:) 2:45 de kapatıyorum altını 20 dk demleniyo sonra içiyor gece yatarken....sonra arıt sütü bal polen muzun üsütne sürüyorum:) yararlı biliyosun sonra arı sütünün ayrıca kapsülünü alıyor....2 akşamda birde sıcak süte çakşır macunu karıştırıyorum.... birde nohut verdi ister yemeğine ye istersen kaynatıp suyunu iç dedi..incir verdi biz zeytinyağında bekletilmiş incir yapıyoruz onu yiyo...kırmızı et kesinlikle yasak....sağlıklı beslenme yaşam şeklini değiştirme....inşallah iyi gelri hayırlı haberlerini alırız.. Allah yardımcınız olsun....ama bu sölediklerim çok yararlı bizim sayımız aralıkta 1 milyondu şimdi 6 milyon oldu hareketlilik % 40 çıktı canım kesinlikle deneyin hepsini yapamazsa bir akşam biri bir akşam diğeri şeklinde yapın...onlar içinde çok zor destek olmak gerek ama bazen eşim mırın kırın ediyo ozamanda ben ona diyorumki ben tam 3 defa narkoz aldım 3 defa yumurta toplandı 10 larca iğne oldum belkide bunların acısı bir gün çıkıcak benden..... hepsi bebeğim olsun diye !!!!ağrılar çektim kıvarandım heycanla bekledim bir sürü hayal kırıklığı yaşadım sende en azından buna katlanmak zorundasın ....ozaman yiyo:)))
ayy ne şanslısınız ya kocalar hediyeleri yagdırmış akşam kıskandım,egunal saat bende istiyorum ama kocam almıyo yaabi daha kocalarınıza odun,kalas demeyin benimki gibi balık alsa napcaktınız gerci omega3 vitamin ama:))canım güldenim akşam topikte sessiz sesszi gezerken beni yakaladınmı ha haaaaa...giridigimi hissettin geldin hemen dimi millistone nerdesin canım bak gülden merak etti,buarada kaynanayla ilgili yazdıklarını okudum ne desem boşş,rabbim sabır versin ve en kısa zamanda aile apartmanından ayrı eve gecmeyi nasip etsin..ama sen kafana takma boşver,insanları degiştiremiyosun bildigini okuyo,bu sırmı saklıyım demiyo..neyse canını sıkmıyım canım..ikinizede sevgiler..
aferin enişteye şimdi tesadüf okudum yazını bravo tebrik ediyorumsen de hıııııııııııııı demek yok enişteye hatrlatırım sana da bunu güle güle kullan hediyeni cnmm sıkar sıkar yatarsın yanına parfümünü
slmm kizlar ben geldimm. Valla gecmis cok birikti okuyamiycam affedin :26:
Bugun doktora gittik esimle,hormon testi icin kan verdim, tam 15 tup, cok degilmi kizlar ya bu kadar veren varmi aranizda??
Birde alttan muayene oldum reglimin ikinci gunu bugun cokk igrennnçti..
Eşimde sperm testi yaptirdi, ayin 24 unde hsg icin gidicem ve kanlarin bi kismiin sonucunu da alicam, kalan kanlarin sonucunu da 1martta alicam, ne kadar cok ugrastirici seyler bunlar ya. Neyse ben cok aciktim biseyler yemem gerek
Sonra gelirim yine..
hoşgeldiiinnnn özledim seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?