Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm bende çektirdim rahim filmi ama 10 ay oldu..
aslında istenmesi lazım ama..
sen nerede tedavi görüyorsun?

Canımm rahim filmi çektirmeden tüp yapann doktorr kaldımıı diyorrdum bendee..Nasıl anlaşılıyormuş acaba??? Mümkün değil ultrasonla anlaşılması canımmm..Eğer tüpleride hücresel tıkanıklık varsa gözükmüyorrr sadece hsg ile çıkıyorr..İnş gerek kalmaz ama mutlaka yapptır bir daha tüpm denerkenn..Nerede oturuyorsunn??

canım bende rahim filmi çektirmedim istenmedi bahçecide tedavi gordum

kızlar azmettim okudum geçmişi.. am üstümde bir kırgınlık var hasta olacağım galiba.. çıkabilirim her an...

İşte aslında ben de istenmesi gerekir diye düşündüm ama anlamadım.Ben İstanbul-Pendikte oturuyorum. İlk tedavim aralıkta oldu negatif.2yumurtam olusmustu dıgerını dondurdular. onuda 13subatta transfer ettık ama pek iç açıcı degıl.2.kalite ve embriyo gelişimi yavaş.

Canımcımm bende böyle düşünerek laparoskopi oldumm,hatta imza verdimm girmeden birşey varsaaa müdahale edin diyee..Ama şimdi pişmanımm,çünkü tüp bebekte tüplere ihtiyaç olmasa bile netten okudum kadarıyla tüplerin olmamsı bazenn olumsuzz etkiliyormuşş.Bunu doktoruma söylediğimde doktorda onayladıı..Ama hidrosalpenks için de halletmiş olman bizim yararımıza dedi..Ama şimdiki aklım olsa önce başka şeyler denerdimm.Sonra lap olurdumm..

Ben Anaolu Saglık Merkezi'nde tedavim. Benden hiç istemediler.:26::26:

hayırlı olsun cnm bnm..doktor gerek yok mu dedi sana..

benimkinide çektirmiyordu doktor bende zorla istedim kendisinden o da zamanı var dedi ve kendi rızasıyla kendisi çekti
bir problem çıkmadı şükür

kızlar ben topiğin geçmişi okuyup :126: kaçan bayanıyım galiba...
çok yorgunum çıkıcam galiba..

hayırlı olsun cnm bnm..doktor gerek yok mu dedi sana..

benimkinide çektirmiyordu doktor bende zorla istedim kendisinden o da zamanı var dedi ve kendi rızasıyla kendisi çekti
bir problem çıkmadı şükür

Evet sordum doktora gerek yok dedi. Anormal bir durum görünmüyor dedi.(ultrasondan baktıgıyla) Gerek olsa istrdim dedi..

Canım benim bahçecinin anadolu yakası umut tüp bebk var hatta buradan doktorlarada soru sorabiliyorsun her iki taraftakilere..Oraya gidiyorum bendeee.Sordum ama görmemiş olabilirsinn bende 27 yaşındayımm fsh çok yüksek benimm senin kaç?? Kendiliğinden adet görebiliyormusunnn??

Evet sordum doktora gerek yok dedi. Anormal bir durum görünmüyor dedi.(ultrasondan baktıgıyla) Gerek olsa istrdim dedi..

canım sen bunları düşünme tarnsferin olmuş.. bebişini düşün artık.. sana tutunmasını düşün.. karnında nasıl büyüyeceğini düşün..

kızlar ben topiğin geçmişi okuyup :126: kaçan bayanıyım galiba...
çok yorgunum çıkıcam galiba..

Egunaldan sonra senin kadar dinamik birini görmemiştim ben oysaaaa.Ne oldudaaa düştü enerrjinn bitanemm.Hastaa olmaa yaaa portakal suyu falan iççç sıcak tut kendinii..

Aslında benim adetim gayet düzenlidir bende anlamadım.16 çıktı birinde, diğerinde 17 çıktı.

hosbulduk canım bel agrılarım basladı uzanıyorum genelde ama bu cumartesi bebisimi gormeye gitcezzz bide ikili testimiz var tabi

e tabii büyüyor annesi artık bebişin ağrılarda normal...
evet kuzum biliyorum cumartesi randevunuz var güzel vakit geçirin ailecek...2 li testte zaten 1 hafta sonra belli oluyomuş kızlar öyle demişlerdi...

Allah razı olsun...Rabbimde senin kucağına almanı nasib etsinn

kız bende ciddi ciddi ne diyor bu diyorum
gelsin cnm ne yapim merak edio gözle görünemeyen torunlarını

bu akşam hürrem var yahuuu

doğurganlıkta tek geçtiğim ve örnek aldığım tek hatun hürrem...
kaçırmaaammm izlerimmmm...ayrıca kaynanan da gelsin görsün ne zorluklar yaşadığını öyle orutdukları yerden ahkam kesmekle olmuyo o çok bilmiş görümcenede deseydiniz o da gelseydi...

heeee ondan geç geldin yaniii...moonligth hatundan haber yok diğer topiklere bakmadım bugün lalede topiğe geldi bekledim yazacak diye ama yazmadı...söyle ona bozuluyorum artık...

kızlar azmettim okudum geçmişi.. am üstümde bir kırgınlık var hasta olacağım galiba.. çıkabilirim her an...

geçmiş olsun kuzum..

kızlar ben tedaviye başladım başlayalı çok gergin, stresli ve üzgün moddayım. bunu bi türlü atamıyorum. şu an biri bana dokunsa ağlıycam. stres yapanlara kkızıodum ama büyük konuşmuşum sanırım engelliyemiyorum. saçım bu hafta o kadar o kadar döküldü ki tepelerim açıldı saç diplerim ortada((. ilaçlar yapıo olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…