kızlar bişey sorcam ben.tüp bebek işlemine basladım baslayalı benden hıc rahım fılmı falan ıstenmedi.dokrora sordum o da görülür bi anormallik yoktu gerek olsa isterdim dedi.benım kafam karıstı sımdı.cogu duydugum kişi rahım flmı cektırmiş.Bu da tutmasa eşim bahçeciye gidelim diyor ama orası uzak bana yaa.....çoğu kişinin olumlu sonuclar aldıgını duydum ordan.
kızlar bişey sorcam ben.tüp bebek işlemine basladım baslayalı benden hıc rahım fılmı falan ıstenmedi.dokrora sordum o da görülür bi anormallik yoktu gerek olsa isterdim dedi.benım kafam karıstı sımdı.cogu duydugum kişi rahım flmı cektırmiş.Bu da tutmasa eşim bahçeciye gidelim diyor ama orası uzak bana yaa.....çoğu kişinin olumlu sonuclar aldıgını duydum ordan.
cnm bende çektirdim rahim filmi ama 10 ay oldu..
aslında istenmesi lazım ama..
sen nerede tedavi görüyorsun?
Allah razı olsun...Rabbimde senin kucağına almanı nasib etsinn
aminnnnnn çok saol canım allahım herkese nasip etsin
Canımm rahim filmi çektirmeden tüp yapann doktorr kaldımıı diyorrdum bendee..Nasıl anlaşılıyormuş acaba??? Mümkün değil ultrasonla anlaşılması canımmm..Eğer tüpleride hücresel tıkanıklık varsa gözükmüyorrr sadece hsg ile çıkıyorr..İnş gerek kalmaz ama mutlaka yapptır bir daha tüpm denerkenn..Nerede oturuyorsunn??
sana söyledğim millstone arkadaşımız şu an online...irtibata geçin bence...ayrıca direk tüp bebeğe geçiş yapanlarda bazı doktorlar rahim filmine gerek duymuyorlar...tüplerle ilgili bir işlem değil yani tüplere gerek yok tüp bebekte...herşey labaratuvar ortamında olup bitiyor önemli olan rahim kalınlığıdır...o yüzden istememiş olabilir.
Ben Anaolu Saglık Merkezi'nde tedavim. Benden hiç istemediler.:26::26:
hoşgeldin ama darıldım bana bişi yazmamışsın
hayırlı olsun cnm bnm..doktor gerek yok mu dedi sana..
benimkinide çektirmiyordu doktor bende zorla istedim kendisinden o da zamanı var dedi ve kendi rızasıyla kendisi çekti
bir problem çıkmadı şükür
İşte aslında ben de istenmesi gerekir diye düşündüm ama anlamadım.Ben İstanbul-Pendikte oturuyorum. İlk tedavim aralıkta oldu negatif.2yumurtam olusmustu dıgerını dondurdular. onuda 13subatta transfer ettık ama pek iç açıcı degıl.2.kalite ve embriyo gelişimi yavaş.
Evet sordum doktora gerek yok dedi. Anormal bir durum görünmüyor dedi.(ultrasondan baktıgıyla) Gerek olsa istrdim dedi..
kızlar ben topiğin geçmişi okuyup :126: kaçan bayanıyımgaliba...
çok yorgunum çıkıcam galiba..
Canım benim bahçecinin anadolu yakası umut tüp bebk var hatta buradan doktorlarada soru sorabiliyorsun her iki taraftakilere..Oraya gidiyorum bendeee.Sordum ama görmemiş olabilirsinn bende 27 yaşındayımm fsh çok yüksek benimm senin kaç?? Kendiliğinden adet görebiliyormusunnn??
hosbulduk canım bel agrılarım basladıuzanıyorum genelde ama bu cumartesi bebisimi gormeye gitcezzz bide ikili testimiz var tabi
Allah razı olsun...Rabbimde senin kucağına almanı nasib etsinn
kız bende ciddi ciddi ne diyor bu diyorum
gelsin cnm ne yapim merak edio gözle görünemeyen torunlarını
bu akşam hürrem var yahuuu
Anaaaaammmm suuu tedaviyr başlamışşşşş.Ayy çok sevindiiiimm canımm,hayırlı olsunnn..Ulun bey ne alemdee bende önümüzdeki hafta gidicemm nasibsee.Sana uyarım benn,senin günlerin belli olurrr,bana söyle o gün geliyim umutaaa,göriyim sarılıp sarmalayım senii..
Canım hoşgelldinn inş tedavin pozitif sonuçlanırr..Egunalım demiş zaten ama burada bir tek ben varım yüksek fsh lıı..Düşük yumurta rezervi yaşayan arkadaşlar var ama yüksek fsj ayrı bir olay tabii..Kaççtı bu arada fshh??Asm de yaptırıyorsun galiba drdan memnunmusun..
Ahh benimm canımmm yaaa.Soğuk ankaradaa evden dışarıda çıkmazmışşş yirimm seniiiii..Akuya gittimm oradanda geçen beğendim ciciçşler vardı onları alldımm,biraz geciktim eve gelmeyee..Geldiğimden beridir de okuyorum işte..
Ben daha çok ösledimm bikereemmmmm..Bu arada kimseden ses çıkmamışşş sonuç alacakk moonlight yazmıştın galibaa.Lalişten haber varmıı?? Keseyi gördümü acaba merak ediyorumm..
kızlar azmettim okudum geçmişi.. am üstümde bir kırgınlık var hasta olacağım galiba.. çıkabilirim her an...
AMİNNN inşallah canım...
............
slm arkadaşlar,bugün rabdevum vardı gittim geldim.....
doktorum bülent bey acıbademde..... vajinal muayene yaptı,yumurtalıklarımın iyi olduğunu,şansımızın yüksek olduğunu %65 tutacağını söyledi,martın 2.de adet olacam martta başlıyoruz yani.ilaçlarımı yazdı,yalnız rahmimin ters olduğunu söyledi ve öenmli bişey değil dedi,aranızda böle bişeyi olan varmı???iraz korktum ama netten baktım doktorun dediği gibi öenmli bişey değilmiş,doğumla birlilte düzelirmiş :S ne dertler var ya daha neler duycam kim bilir!!!!
bunun dışında olumlu iyi bir doktor ama yasal olmamamsına rağmen 2 embryo transferinden bahsetti ama 27 yaşındayım ve ikiz bebek en son düşüneceğim birşeybiraz o canımı sıktı,aslında kafam o kadar karışık ki doktora sormak istediklerimi soramadım ve ne anlattıysa kendimi veremedim sadece ilaçlarımı yazdı,asistanı süreç hakkında bilgi verdi doktorda yumurtaların çok iyi şansın yüksek ddedi,ama ben tutcak diye bakıp kendimi iyiye hazırlamak istemyrm,böyle işte 2 hafta sonra başlıyorum...sevgiler hepinize,Allah kolaylık ve şifa versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?