Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bu arada bugün aku doktorum haşlen adet görmemi biraz garipsedii.Ne olduki acaba diyorr.Geçen ay onu dinlemedimm ilaç içtim ama bu ay bekledimm ya haniii,gayette sabrediyorumm vallaa bende şaşkınımm.Şu genetikler çıksada doktora gitsem diyorum dedimm.Bir yandanda tabii acaba mucize olmuş olabilirmi diyorum dedimm.O da valla bence bir test yapp ona göre rotamızı belirleyelim dedii..Bende eve gelirken test aldımm,tek çizgiyi görmek istemiyorum ama içim daha rahat olucakk.Doktorda rahim bölgesine bugün yüklenicektimm yapamıcam dediii,önce testi yapp sonra bakalım dedii..Yarın sabah idrarı ile yapıcammm..

Egunaldan sonra senin kadar dinamik birini görmemiştim ben oysaaaa.Ne oldudaaa düştü enerrjinn bitanemm.Hastaa olmaa yaaa portakal suyu falan iççç sıcak tut kendinii..

tatlım şu lafın bile beni gaza getirdi.. bitki çayı yapıp geliyorum hemen...

sağol tatlım insallah hasta olmam bakanım da olmaz valla.. eşimde yok ya...

canım sen bunları düşünme tarnsferin olmuş.. bebişini düşün artık.. sana tutunmasını düşün.. karnında nasıl büyüyeceğini düşün..

işte valla oldu da şuan ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemiyorum.nötr'üm.

kaynanam sağolsun geliyor..
ama görümcem merak edip aramadı bile..
o ilaçların yan etkileriyle meşgul olsa gerek..hiç tınlamıyorum bile..arasada cevap vermiycem çünkü

çok önemli bişey yokmuş çok şükür başlıyorsun artık...hayırlı olsun canım...2 embriyo istemiyorsan söyle koymazlar o sana kalmış bişey dert etme lütfen...bak herşey yolunda artık pozitif düşünme zamanı tüm hücrelerini bebeğine hazırla..

hoşgeldinnn...bir çoğumuz o gerginlikleri agresif durumları ağlama nöbetlerini yaşadık..iğnelerin yan etkisi depresif yapıyor maalesef...
inşallah tedavin pozitif sonuçlanır o zaman bugünleri gülerek anımsarsın..

valla çok heycanlandım şimdiiiALLAHIM olabilirmi böyle bişey...ay yanında olmayı çok isterdim beraber yapardık...ay hadi inşallah yaaa...

heeee ondan geç geldin yaniii...moonligth hatundan haber yok diğer topiklere bakmadım bugün lalede topiğe geldi bekledim yazacak diye ama yazmadı...söyle ona bozuluyorum artık...
..

Dattlumm bende merak ettim aradımmm lalişiii birazz morali bozuk kedisi mayanın ayak parmağı kesilmişşş,çok kötü durumdaymışş.. Keseyi görmüşer maşallahhh.Tekmişşşş kese..27 şubatta kalp atışı için gidecekmişş..Dedim gelip birşey yazmıyormuşsunn güldenin selami varr..O da ne yapayım çok hızlı ilerliyorr takip edemiyorum nerden girsem konuya diyorumm ama ipin ucu kaçıyor dedii.Yaneee herkez gibi aynı şeydennn şikayetçii bizim hatundaa.Mağğdurlaarrr hoş sohbettenn..

valla çok heycanlandım şimdiiiALLAHIM olabilirmi böyle bişey...ay yanında olmayı çok isterdim beraber yapardık...ay hadi inşallah yaaa...

Ne biliym gülümm yaaaa..Rabbime kolayyy sonuçtaaa.Ama minicik bir umut benimkisi..Doktorada dedimm tüplerim açıkkennn,birrsürü yumoşumm varkenn yumurta takibi yapılmışkenn bile olmadıı şimdi mi olucakk diyee.Ama dediğim gibi minicikk bir umuttt işteee...

tatlım şu lafın bile beni gaza getirdi.. bitki çayı yapıp geliyorum hemen...

İşte bu yaaaawwww.Hemencecik demleeee bizi senden mahrum etmeeee..

işte valla oldu da şuan ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemiyorum.nötr'üm.

Bak canımmm ben topiğin alternatif ve çin tıbbıyla ilgilenen hatunu olarakk sana diyorum kiii önce pozitif olumla yapp lütfennnn ve sonra aklında kötü düşünceleri att..Hepp diyorumm stres te rahimm soğuyormuşş veee embriyo benim burda yerim yok diyipp tutunamıyormuşş.Sonuçta biz tüp bebek yaptırarakk ne yollardan birbirlerini bulan yumurta hücresi ve spremii dışarda başka şartlarda döllendirtiyoruzzz.Lüttfennn birde üzerine sen negatiffflikler ekleme canımmm..Boll dua etttttt.Hayırlı eylesin Rabbimm diyee..

o minicik umudu bile kaybettirmesin rabbim...
ol demiştir de meleğin gelivermiştir...
önceki adetine görede epey gecikme var idrarda çıkar umarım..
valla bak gözüme uyku girmeyecek bu gece...

canım iki tüpüde olmayan bir tanıdığım doğal yolla hamile kaldı.... rahima yumurta inmiyordu bile...dr. lar bile imkansız dedi...onu görünce inandım ben.. RAbbim ol derse olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…