Egunaldan sonra senin kadar dinamik birini görmemiştim ben oysaaaa.Ne oldudaaa düştü enerrjinn bitanemm.Hastaa olmaa yaaa portakal suyu falan iççç sıcak tut kendinii..
e tabii büyüyor annesi artık bebişin ağrılarda normal...
evet kuzum biliyorum cumartesi randevunuz var güzel vakit geçirin ailecek...2 li testte zaten 1 hafta sonra belli oluyomuş kızlar öyle demişlerdi...
doğurganlıkta tek geçtiğim ve örnek aldığım tek hatun hürrem...
kaçırmaaammm izlerimmmm...ayrıca kaynanan da gelsin görsün ne zorluklar yaşadığını öyle orutdukları yerden ahkam kesmekle olmuyo o çok bilmiş görümcenede deseydiniz o da gelseydi...
heeee ondan geç geldin yaniii...moonligth hatundan haber yok diğer topiklere bakmadım bugün lalede topiğe geldi bekledim yazacak diye ama yazmadı...söyle ona bozuluyorum artık...
geçmiş olsun kuzum..
Ay ben sana nasıl yazmammm cicimmm..Okudumm herşey yolundayymış maşallahh..Heyecanla opunu bekliyorum valla..
canım sen bunları düşünme tarnsferin olmuş.. bebişini düşün artık.. sana tutunmasını düşün.. karnında nasıl büyüyeceğini düşün..
canım benim rahmimde ters. ters demek anormal demek değil. 10 kadından 4 ünün tersdir. annemin de ters. ve hiç müdahalesiz 3 harika hamileliği olmuş. o kafaya takılcak bişiy diil.AMİNNN inşallah canım...
............
slm arkadaşlar,bugün rabdevum vardı gittim geldim.....
doktorum bülent bey acıbademde..... vajinal muayene yaptı,yumurtalıklarımın iyi olduğunu,şansımızın yüksek olduğunu %65 tutacağını söyledi,martın 2.de adet olacam martta başlıyoruz yani.ilaçlarımı yazdı,yalnız rahmimin ters olduğunu söyledi ve öenmli bişey değil dedi,aranızda böle bişeyi olan varmı???iraz korktum ama netten baktım doktorun dediği gibi öenmli bişey değilmiş,doğumla birlilte düzelirmiş :S ne dertler var ya daha neler duycam kim bilir!!!!
bunun dışında olumlu iyi bir doktor ama yasal olmamamsına rağmen 2 embryo transferinden bahsetti ama 27 yaşındayım ve ikiz bebek en son düşüneceğim birşeybiraz o canımı sıktı,aslında kafam o kadar karışık ki doktora sormak istediklerimi soramadım ve ne anlattıysa kendimi veremedim sadece ilaçlarımı yazdı,asistanı süreç hakkında bilgi verdi doktorda yumurtaların çok iyi şansın yüksek ddedi,ama ben tutcak diye bakıp kendimi iyiye hazırlamak istemyrm,böyle işte 2 hafta sonra başlıyorum...sevgiler hepinize,Allah kolaylık ve şifa versin hepimize
bu bülent bey kadıköy acıbademde mi? hangisi canım?
e tabii büyüyor annesi artık bebişin ağrılarda normal...
evet kuzum biliyorum cumartesi randevunuz var güzel vakit geçirin ailecek...2 li testte zaten 1 hafta sonra belli oluyomuş kızlar öyle demişlerdi...
doğurganlıkta tek geçtiğim ve örnek aldığım tek hatun hürrem...
kaçırmaaammm izlerimmmm...ayrıca kaynanan da gelsin görsün ne zorluklar yaşadığını öyle orutdukları yerden ahkam kesmekle olmuyo o çok bilmiş görümcenede deseydiniz o da gelseydi...
heeee ondan geç geldin yaniii...moonligth hatundan haber yok diğer topiklere bakmadım bugün lalede topiğe geldi bekledim yazacak diye ama yazmadı...söyle ona bozuluyorum artık...
geçmiş olsun kuzum..
doktorum bülent bey acıbademde..... vajinal muayene yaptı,yumurtalıklarımın iyi olduğunu,şansımızın yüksek olduğunu %65 tutacağını söyledi,martın 2.de adet olacam martta başlıyoruz yani.ilaçlarımı yazdı,yalnız rahmimin ters olduğunu söyledi ve öenmli bişey değil dedi,aranızda böle bişeyi olan varmı???iraz korktum ama netten baktım doktorun dediği gibi öenmli bişey değilmiş,doğumla birlilte düzelirmiş :S ne dertler var ya daha neler duycam kim bilir!!!!
bunun dışında olumlu iyi bir doktor ama yasal olmamamsına rağmen 2 embryo transferinden bahsetti ama 27 yaşındayım ve ikiz bebek en son düşüneceğim birşeybiraz o canımı sıktı,aslında kafam o kadar karışık ki doktora sormak istediklerimi soramadım ve ne anlattıysa kendimi veremedim sadece ilaçlarımı yazdı,asistanı süreç hakkında bilgi verdi doktorda yumurtaların çok iyi şansın yüksek ddedi,ama ben tutcak diye bakıp kendimi iyiye hazırlamak istemyrm,böyle işte 2 hafta sonra başlıyorum...sevgiler hepinize,Allah kolaylık ve şifa versin hepimize
kızlar ben tedaviye başladım başlayalı çok gergin, stresli ve üzgün moddayım. bunu bi türlü atamıyorum. şu an biri bana dokunsa ağlıycam. stres yapanlara kkızıodum ama büyük konuşmuşum sanırım engelliyemiyorum. saçım bu hafta o kadar o kadar döküldü ki tepelerim açıldı saç diplerim ortada((. ilaçlar yapıo olabilir mi?
Bu arada bugün aku doktorum haşlen adet görmemi biraz garipsedii.Ne olduki acaba diyorr.Geçen ay onu dinlemedimm ilaç içtim ama bu ay bekledimm ya haniii,gayette sabrediyorumm vallaa bende şaşkınımm.Şu genetikler çıksada doktora gitsem diyorum dedimm.Bir yandanda tabii acaba mucize olmuş olabilirmi diyorum dedimm.O da valla bence bir test yapp ona göre rotamızı belirleyelim dedii..Bende eve gelirken test aldımm,tek çizgiyi görmek istemiyorum ama içim daha rahat olucakk.Doktorda rahim bölgesine bugün yüklenicektimm yapamıcam dediii,önce testi yapp sonra bakalım dedii..Yarın sabah idrarı ile yapıcammm..
canım benim rahmimde ters. ters demek anormal demek değil. 10 kadından 4 ünün tersdir. annemin de ters. ve hiç müdahalesiz 3 harika hamileliği olmuş. o kafaya takılcak bişiy diil.
bu bülent bey kadıköy acıbademde mi? hangisi canım?
....................
evet cnm şimdi okudum bnde o kadar mühim bişey değilmiş,bülent bey maslak acıbademde cnm
..
AMİNNN inşallah canım...
............
canım şansın bol olsun... ah bende dr uma "ikiz bebek istiyorum" cümlesini ne zaman kurayım diye kara kara düşünüyorum.. benim ikiz olsa asla hayır demem....
valla çok heycanlandım şimdiiiALLAHIM olabilirmi böyle bişey...ay yanında olmayı çok isterdim beraber yapardık...ay hadi inşallah yaaa...
işte valla oldu da şuan ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemiyorum.nötr'üm.
tatlım şu lafın bile beni gaza getirdi.. bitki çayı yapıp geliyorum hemen...
işte valla oldu da şuan ne iyi ne kötü hiçbişey düşünemiyorum.nötr'üm.
yok kuzum normal ilk başlayacağın zaman her bişeye bakıyorlar doğru olan bu...afiyet olsun cicim..
Ne biliym gülümm yaaaa..Rabbime kolayyy sonuçtaaa.Ama minicik bir umut benimkisi..Doktorada dedimm tüplerim açıkkennn,birrsürü yumoşumm varkenn yumurta takibi yapılmışkenn bile olmadıı şimdi mi olucakk diyee.Ama dediğim gibi minicikk bir umuttt işteee...
Ne biliym gülümm yaaaa..Rabbime kolayyy sonuçtaaa.Ama minicik bir umut benimkisi..Doktorada dedimm tüplerim açıkkennn,birrsürü yumoşumm varkenn yumurta takibi yapılmışkenn bile olmadıı şimdi mi olucakk diyee.Ama dediğim gibi minicikk bir umuttt işteee...
Sagol kusum.ne bilim okadar kan almalari yani dedim kanim bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?