merhaba canım sinir oldummmm2 saat geçmişi okudum tek tek cevap yazdım cevaplayı tıklayınca yeniden siteye giriş yapmam gerektiği yazdı ve yazdıklarım hep silinmişti çok kızdımmm ama senin hamile olma ihtimalini sevdim sevindirik oldum inşallah bebişin kendinden gelmiştir gelmesede üzülme umut etmekde güzel bence .... aaa bide eniştenin sevgililer günü sürprizi çook güzel allah mutluluğunuzu daim etsin nice güzel günler görünnn
dün kontrol günümdü bebeğimi bi kez daha gördüm şükürler olsun kocaman olmuş elini kolunu bacağını her şeyini gördüm kıpır kıpırdı eli kolu sürekli oynuyordu şimdilik herşey çok iyi gidiyor ama bende müthiş bir iştah patlaması var yiyorum doymak bilmiyorum şimdiden böyleysem sonrasında nolur bilmem 28 şubatta 2'li test yapılcak umarım onun sonuçlarıda temiz çıkar rabbimin izniyle umarım herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşar amin...
Hiç sorma iki gündür bende o gıcıklığı sürekli yaşıyorum..Tüm yazdıklarım uçuyorr.Sağollsun kociş yaptı öyle güzellik bana..Yok be gülümm nerden beni bulacakk o şannsss hamile falan değilimdir de işşteee yapıcamm kafamız rahat olsun diyeee..
ilaçlar sırasında benim gibi saçı çok dökülen oldu mu kızlar?
tedavi sırasında değil ama sonraki ay çok döküldü canım hala da dökülüyorr(
olsun canım belli mi olur rabbim dilerse niye olmasınn biliyormusun kaç gündür böyle üzgün bezgin bir halim vardı ama senin hamile olma ihtimalin beni kıpır kıpır etti bana iyi geldi yaniii
kızlar bnm cuma opu günüm dün ve bugün akıntılarım çok..
normal mi yani sizde de oldumu bu?
doktora sormayı unuttum:26:
beyazla şeffaf renkte:26:
yumurtlama akıntısını biliyorum buda onun gibi ama çok yoğun bu hiç bu kadar fazla olmamıştı..
Ah gülüm benimm yaaa demek kıpır kıpır oldunn..Bu gece herkez içinden bir kere geçirsin beni ozamann dediğiniz gibii bellimi olurrr..
normal canım bendede olmuştu.
ben çok kere geçirecem tamammı ...
sağol cnm..çok teşekkürlerrr
Canımm şu ticker olayına benide soksana..Nasıl yapılıyorrrrr..Bir anlatıver neolurr kıskanndımmmm yahuu..
canlarım nasılsınız ? bende çok yorgunumfazla kalamıycamm ama bi ara sizlere özelden haberlerşm olacak şimdilik şunu soracağımm aranızda çoğumuz tüp bebek tedavisi olduğu için o kullanılan iğneleri nasıl ve ne kadara temin ettiniz :26: ya da elinizde iğnelerden halaa olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?