Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben bıcı bıcı yapmaya gidiyorum...kocişime güzel kokayım
ilk fırsatta döncem ben sizeee

o minicik umudu bile kaybettirmesin rabbim...
ol demiştir de meleğin gelivermiştir...
önceki adetine görede epey gecikme var idrarda çıkar umarım..
valla bak gözüme uyku girmeyecek bu gece...

Aminn canımmmm..Yaaaa deme öyleeee.Neysekii sabah sen uyanmış olursunn ben yapana kadarrr..Birde seni uyandırmak istemezdimm.Dua edicem sadece ama relaxım nedense..

canım iki tüpüde olmayan bir tanıdığım doğal yolla hamile kaldı.... rahima yumurta inmiyordu bile...dr. lar bile imkansız dedi...onu görünce inandım ben.. RAbbim ol derse olur...

İşte buna böyle oldummm
hadi tıkanık denilen lerin birebir gördük hamiş kaldığını ama tüpü olmayan birini ne görmüştüm ne de duymuştum canımmm..Bu her zaman böyle aslındaaa.Biz elimizden geleni yapıcazz takdir Allahınnn..Bugün doktorumm migren tadvisine gelen bir hastasınınn ek olarak rahminede uyguluyordum diye başladı sözeee..Kadın hiç bakılmamış 12.-13. seansında içimize kurt düştü dedii.Kadına demişş eve giderken test all..Kadın hamile çıkmış..Bende o arada demezmiyimm bugün benimde 13. seansımm..Dejavuu yaşadıkk sannkiii..Bende eve gelirken aldım ama yapmadımm sabah yapıcammm..Nasibbb..

kız yap ya... şimdi ben okulda meraktan ölürüm....gelene kadar sen yazmış olursun sonucu... ama sen sabah yapmak istiyosun,, ilk şişinle...

kız yap ya... şimdi ben okulda meraktan ölürüm....gelene kadar sen yazmış olursun sonucu... ama sen sabah yapmak istiyosun,, ilk şişinle...

Ah canım benim yaaaa,yokkk kafayı takmayın siz banaaa.Olmaz öyle birşeyy kandırmayım kendimii..Minicik dedim yaaa..Evet ilk şişimleeeeeee..

Ah canım benim yaaaa,yokkk kafayı takmayın siz banaaa.Olmaz öyle birşeyy kandırmayım kendimii..Minicik dedim yaaa..Evet ilk şişimleeeeeee..

hiç belli olmaz tatlım...geçenlerde annem dediki bana.. hadi birde tam karar vermişken tedaviye.. birde normal oluyomuş dedi.... ben bile umudumu ikiye katladım.. bizimde morfoloji 0 ama yinede umutluyum ben baksana....

kızlar ben uzanıyorum artık.. bugün dinleniyim ki...yarın bomba gibi olayım...
sizlere iyi sohbetler diliyorum.. ve hepinizi öpüyorum nanaktan....

teşekkürederim. çok zor. çok kötüyüm çok. ve bu durum yumoşları napmıştır düşünemiorum. İnşaallah hepimizin herkesin sağlıkla, hayırla

dün kontrol günümdü bebeğimi bi kez daha gördüm şükürler olsun kocaman olmuş elini kolunu bacağını her şeyini gördüm kıpır kıpırdı eli kolu sürekli oynuyordu şimdilik herşey çok iyi gidiyor ama bende müthiş bir iştah patlaması var yiyorum doymak bilmiyorum şimdiden böyleysem sonrasında nolur bilmem 28 şubatta 2'li test yapılcak umarım onun sonuçlarıda temiz çıkar rabbimin izniyle umarım herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşar amin...

1. tutmadığı için aklımdan olumsuzluğu atamıyorum. acaba bunun ortalaması varmı yada neye göre tutuyor yada tutmuyor

aminnnnn. Maaşallah canım. darısı tüm isteyenlere.

hamiş listesi yok mu kıslar göremedim

merhaba canım sinir oldummmm 2 saat geçmişi okudum tek tek cevap yazdım cevaplayı tıklayınca yeniden siteye giriş yapmam gerektiği yazdı ve yazdıklarım hep silinmişti çok kızdımmm ama senin hamile olma ihtimalini sevdim sevindirik oldum inşallah bebişin kendinden gelmiştir gelmesede üzülme umut etmekde güzel bence .... aaa bide eniştenin sevgililer günü sürprizi çook güzel allah mutluluğunuzu daim etsin nice güzel günler görünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…