kızlar ben bıcı bıcı yapmaya gidiyorum...kocişime güzel kokayım
ilk fırsatta döncem ben sizeee
o minicik umudu bile kaybettirmesin rabbim...
ol demiştir de meleğin gelivermiştir...
önceki adetine görede epey gecikme var idrarda çıkar umarım..
valla bak gözüme uyku girmeyecek bu gece...
canım iki tüpüde olmayan bir tanıdığım doğal yolla hamile kaldı.... rahima yumurta inmiyordu bile...dr. lar bile imkansız dedi...onu görünce inandım ben.. RAbbim ol derse olur...
çok önemli bişey yokmuş çok şükür başlıyorsun artık...hayırlı olsun canım...2 embriyo istemiyorsan söyle koymazlar o sana kalmış bişey dert etme lütfen...bak herşey yolunda artık pozitif düşünme zamanı tüm hücrelerini bebeğine hazırla..
......................
amin cnm inşallah hayırlı olur,tşkkr ederim görüşmek üzere
kızlar ben bıcı bıcı yapmaya gidiyorum...kocişime güzel kokayım
ilk fırsatta döncem ben sizeee
canım şansın bol olsun... ah bende dr uma "ikiz bebek istiyorum" cümlesini ne zaman kurayım diye kara kara düşünüyorum.. benim ikiz olsa asla hayır demem....
..................amin cnm seninde şansın bol olsun,hatta boy boy ikizlerin,bebişlerin olsunolur inşallah allah isteyen herkese versin cnm
Aminn canımmmm..Yaaaa deme öyleeee.Neysekii sabah sen uyanmış olursunn ben yapana kadarrr..Birde seni uyandırmak istemezdimm.Dua edicem sadece ama relaxım nedense..
İşte buna böyle oldummm
hadi tıkanık denilen lerin birebir gördük hamiş kaldığını ama tüpü olmayan birini ne görmüştüm ne de duymuştum canımmm..Bu her zaman böyle aslındaaa.Biz elimizden geleni yapıcazz takdir Allahınnn..Bugün doktorumm migren tadvisine gelen bir hastasınınn ek olarak rahminede uyguluyordum diye başladı sözeee..Kadın hiç bakılmamış 12.-13. seansında içimize kurt düştü dedii.Kadına demişş eve giderken test all..Kadın hamile çıkmış..Bende o arada demezmiyimm bugün benimde 13. seansımm..Dejavuu yaşadıkk sannkiii..Bende eve gelirken aldım ama yapmadımm sabah yapıcammm..Nasibbb..
..................amin cnm seninde şansın bol olsun,hatta boy boy ikizlerin,bebişlerin olsunolur inşallah allah isteyen herkese versin cnm
insallah... hatta birde rabbim bir kız bir oğlan verirse sağlıklı hayırlı.... ohhhhhhhh değmeyin artık keyfime.....
çok önemli bişey yokmuş çok şükür başlıyorsun artık...hayırlı olsun canım...2 embriyo istemiyorsan söyle koymazlar o sana kalmış bişey dert etme lütfen...bak herşey yolunda artık pozitif düşünme zamanı tüm hücrelerini bebeğine hazırla..
....................
amin cnm inşallah hayırlı olur,bakalım doktor o gün konulşuruz,arar veririz dedi
haklısn artık pozitif olma zamanııı,sizler sayesinde en azından kafam dağıldı arkadaşar,sizleri tanımıyorum ama kısada olsa yazışmak çok ii geldi bana,sevgiler hepi,nize....
kız yap ya... şimdi ben okulda meraktan ölürüm....gelene kadar sen yazmış olursun sonucu... ama sen sabah yapmak istiyosun,, ilk şişinle...
Ah canım benim yaaaa,yokkk kafayı takmayın siz banaaa.Olmaz öyle birşeyy kandırmayım kendimii..Minicik dedim yaaa..Evet ilk şişimleeeeeee..
hoşgeldinnn...bir çoğumuz o gerginlikleri agresif durumları ağlama nöbetlerini yaşadık..iğnelerin yan etkisi depresif yapıyor maalesef...
inşallah tedavin pozitif sonuçlanır o zaman bugünleri gülerek anımsarsın..
valla çok heycanlandım şimdiiiALLAHIM olabilirmi böyle bişey...ay yanında olmayı çok isterdim beraber yapardık...ay hadi inşallah yaaa...
kızlar ben uzanıyorum artık.. bugün dinleniyim ki...yarın bomba gibi olayım...
sizlere iyi sohbetler diliyorum.. ve hepinizi öpüyorum nanaktan....
dün kontrol günümdü bebeğimi bi kez daha gördüm şükürler olsun kocaman olmuş elini kolunu bacağını her şeyini gördüm kıpır kıpırdı eli kolu sürekli oynuyordu şimdilik herşey çok iyi gidiyor ama bende müthiş bir iştah patlaması var yiyorum doymak bilmiyorum şimdiden böyleysem sonrasında nolur bilmem 28 şubatta 2'li test yapılcak umarım onun sonuçlarıda temiz çıkar rabbimin izniyle umarım herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşar amin...
Ah canım benim yaaaa,yokkk kafayı takmayın siz banaaa.Olmaz öyle birşeyy kandırmayım kendimii..Minicik dedim yaaa..Evet ilk şişimleeeeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?