cicişim ben yaptım ama bir türlü kaydedemedim onuda bir arkadaş yaptı sağolsun..bak bnm tickerin yan tarafında adres var oraya gir orası yönlendiriyor..
ben başarılı olamadım arkadaş yaptı..
bi topic vardı anlatan orayı bulup sana yapıştırayım linkini bacım olur mu??
zuzum canım dikişlerini aldırdın mı nasılsın canım
juliettam akıntıların olmuş hadi hayırlı olsun bak normalmiş
millstone canım tam anlamadım ama hamiş olma ihtimalin mi var ayyyy hadi inşallah test mi yapıcan yaarın
canımsınnnn olsun anlama anlamaben azıcık anladım ama neyseee...
hayırlısı olsun balım...
bende iğne kalmadı cnm bnm yaaa..
millstone canım tam anlamadım ama hamiş olma ihtimalin mi var ayyyy hadi inşallah test mi yapıcan yaarın
canımsın maşallah maşallah herşey yolunda gidiyor şükür bunu düşün pozitif olevet cnm akıntım çook..
cuma toplanıyor yumoşlarımızz
Anaaaaammmm suuu tedaviyr başlamışşşşş.Ayy çok sevindiiiimm canımm,hayırlı olsunnn..Ulun bey ne alemdee bende önümüzdeki hafta gidicemm nasibsee.Sana uyarım benn,senin günlerin belli olurrr,bana söyle o gün geliyim umutaaa,göriyim sarılıp sarmalayım senii..
Canım hoşgelldinn inş tedavin pozitif sonuçlanırr..Egunalım demiş zaten ama burada bir tek ben varım yüksek fsh lıı..Düşük yumurta rezervi yaşayan arkadaşlar var ama yüksek fsj ayrı bir olay tabii..Kaççtı bu arada fshh??Asm de yaptırıyorsun galiba drdan memnunmusun..
İkramayammmm bende seni ösledimm şahhsennn..Kaçıp kaççıp gell aradaaa..
Ahh benimm canımmm yaaa.Soğuk ankaradaa evden dışarıda çıkmazmışşş yirimm seniiiii..Akuya gittimm oradanda geçen beğendim ciciçşler vardı onları alldımm,biraz geciktim eve gelmeyee..Geldiğimden beridir de okuyorum işte..
Seni ayakta alkışlıyorummm vallaaaa.Kendimi de kocamıda bu konuda kınıyorummm..Solda sıfır kalırız yanınızdaaa.Maşallah subhanallahh.Şifa olsun inşş tümm yiyip içtikleriniz..
Güzelimmmmmm sağol bitanemmmm evett takmamak gerek ama bazenn olmuyorr.Şu aralarr iyiyiz maşallah..Sadece her ay tüp bebek yaptırıcaz diye bekliyorlarr o bile bana yetiyor..
Sağol karasuuuummmmmmm evett misss kokuyorumm iyicee benn artıkk....
Benn varımmmm..Geçen ayy bendende o kadar aldılarr.Ama yenii kan tahlilleri eklenmiş devletteee ondan öyle olmuşş..Tam taramadan geçicennn herşeye bakıcaklarr demekki senindee..Hepsi güzel çıksınnn inş..
Ben daha çok ösledimm bikereemmmmm..Bu arada kimseden ses çıkmamışşş sonuç alacakk moonlight yazmıştın galibaa.Lalişten haber varmıı?? Keseyi gördümü acaba merak ediyorumm..
canım benim yeterki Yüce Rabbim ol desin neden olmasın kiYapıcamda gülümm milyonda bir ihtimaldir herhaldeee benim hamile olmam ama demiş bulundumm herkezide heyecanlandırdımmm
canım geeçmiş olsun julietta ve sen cuma günleriniz doktor randevulu haiyiyim canım dikişlerimde tam alınmadı bi kısmı benimle inşallah tamamen cuma günü kurtulacam. testleri söyledim bir kaçtane yazdı ama aklım karıştı. böyle işte sen ne yaptın nasıl sın canım...
canımsın maşallah maşallah herşey yolunda gidiyor şükür bunu düşün pozitif olinşşş sıkıntısız geçecek
bende de sarımtırak şeffaf akıntı varkızlar bnm cuma opu günüm dün ve bugün akıntılarım çok..
normal mi yani sizde de oldumu bu?
doktora sormayı unuttum:26:
beyazla şeffaf renkte:26:
yumurtlama akıntısını biliyorum buda onun gibi ama çok yoğun bu hiç bu kadar fazla olmamıştı..
canım aminnn hepimiz bu yolda emek veriyoruz allah hepimzin yardımcısı olsun yaradandan başka sığınağımız yok ne yazıkki bazen bende isyan ediyorum hele bugünnnn zaten adet dönemim depresif bir haldeyim ya sabır çektim durdum hem yaşlar boşaldı gözümden hem sabır diledim 3 günde 3 arkadaşımdan hamilelik haberi aldım hiç biri kötü niyetli değil biliyorum arayıp ilk sana sölemek istedim teyze olmaya hazırmısın !!!!!!!!!! dediler biri 4 hafta biri 5 hafta biri 6 haftalıkmış......... onlar için çok seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum ....bugün hiç iyi değilim...bu yüzden bu yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmak zorundayız allah yardımcımız olsun.....
canım benim yeterki Yüce Rabbim ol desin neden olmasın ki
canım geeçmiş olsun julietta ve sen cuma günleriniz doktor randevulu hageçmiş olsun canım tekrar hangi testlere aklın karıştı tatlım :26: bende iyiyim cnmm hamdolsunn inşş kocişi uyutursam gece gelirim aranıza özeldennn detayyy
bende de sarımtırak şeffaf akıntı var
canım seni çok ii anlıorummmm yanımda biri olsada birlikte hangır hangır ağlasammm
yumurtlama akıntısı cnm kanımca..
ilaçlardan dolayı fazla yumurtamız olduğundan akıntıda fazla oluyor galiba
kaç yumurta olduğunu biliomusun şu ana kadar. bebnim 4 tane şimdilik.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
cnm link bu ayrıntısıyla anlatılmış
tamam canım sağol sen öyle diyince arattım buldum ama site açılmıyor maalesefff..Başka bir zaman denerim artıkk.
kıyamam ben o fasulyeye büyümüş müü..maşşallah onadün kontrol günümdü bebeğimi bi kez daha gördüm şükürler olsun kocaman olmuş elini kolunu bacağını her şeyini gördüm kıpır kıpırdı eli kolu sürekli oynuyordu şimdilik herşey çok iyi gidiyor ama bende müthiş bir iştah patlaması var yiyorum doymak bilmiyorum şimdiden böyleysem sonrasında nolur bilmem 28 şubatta 2'li test yapılcak umarım onun sonuçlarıda temiz çıkar rabbimin izniyle umarım herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşar amin...
Yapıcamda gülümm milyonda bir ihtimaldir herhaldeee benim hamile olmam ama demiş bulundumm herkezide heyecanlandırdımmm
en son 6dıydı..bugü sormadım ama..6dır muhtemelen yine
bende de sarımtırak şeffaf akıntı var
canım seni çok ii anlıorummmm yanımda biri olsada birlikte hangır hangır ağlasammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?