Tüp Bebek Günlüğümüz !

Tabii olurr canımmmm bende bakıyımm öyle bir topik varsaaa süper olurr..

evet cnm akıntım çook..
cuma toplanıyor yumoşlarımızz

ben azıcık anladım ama neyseee...
hayırlısı olsun balım...
bende iğne kalmadı cnm bnm yaaa..
canımsınnnn olsun anlama anlama özelden özel görüşcemm hepinizle olsun kulağın delik olsun ama iğne fazla nerdeyse gelsin şifaaaaaaaaaaaa olmaya

Yapıcamda gülümm milyonda bir ihtimaldir herhaldeee benim hamile olmam ama demiş bulundumm herkezide heyecanlandırdımmm

iyiyim canım dikişlerimde tam alınmadı bi kısmı benimle inşallah tamamen cuma günü kurtulacam. testleri söyledim bir kaçtane yazdı ama aklım karıştı. böyle işte sen ne yaptın nasıl sın canım...

canım aminnn hepimiz bu yolda emek veriyoruz allah hepimzin yardımcısı olsun yaradandan başka sığınağımız yok ne yazıkki bazen bende isyan ediyorum hele bugünnnn zaten adet dönemim depresif bir haldeyim ya sabır çektim durdum hem yaşlar boşaldı gözümden hem sabır diledim 3 günde 3 arkadaşımdan hamilelik haberi aldım hiç biri kötü niyetli değil biliyorum arayıp ilk sana sölemek istedim teyze olmaya hazırmısın !!!!!!!!!! dediler biri 4 hafta biri 5 hafta biri 6 haftalıkmış......... onlar için çok seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum ....bugün hiç iyi değilim...bu yüzden bu yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmak zorundayız allah yardımcımız olsun.....

Yapıcamda gülümm milyonda bir ihtimaldir herhaldeee benim hamile olmam ama demiş bulundumm herkezide heyecanlandırdımmm
canım benim yeterki Yüce Rabbim ol desin neden olmasın ki

canım geeçmiş olsun julietta ve sen cuma günleriniz doktor randevulu ha geçmiş olsun canım tekrar hangi testlere aklın karıştı tatlım :26: bende iyiyim cnmm hamdolsunn inşş kocişi uyutursam gece gelirim aranıza özeldennn detayyy

canımsın maşallah maşallah herşey yolunda gidiyor şükür bunu düşün pozitif ol inşşş sıkıntısız geçecek

inşallah cnm...
sıkıntısız geçsin..embriyolarımız oluşsun annelerinin rahimlerinde rahat rahat büyüsünler inşallahhh

bende de sarımtırak şeffaf akıntı var

canım seni çok ii anlıorummmm yanımda biri olsada birlikte hangır hangır ağlasammm

canım pıhtılaşma testini söyledim boşa iğne yapmayım diye çünkü doktor tedbir olarak veriyor oda test sonucu önemli değil ben yinede verecem o testle herşeyi tespit etmek mümkün değil dedi oda bende kocaman bi soru işareti yaptı senin gelişmeleride sabırsızlıkla bekliyorumm....

canım seni çok ii anlıorummmm yanımda biri olsada birlikte hangır hangır ağlasammm

yumurtlama akıntısı cnm kanımca..
ilaçlardan dolayı fazla yumurtamız olduğundan akıntıda fazla oluyor galiba

kıyamam ben o fasulyeye büyümüş müü..maşşallah onasonuçların çok güzel çıkar sen içini ferah tut.afiet olsunnn boşwer ye gitsinn

ayyyy heyecanlandım şimdiii...misafirler var okudum şaşırdım şimdiii....yarın mı yapcan test?

gel ben izmirdeyim ağlayalım :) biz en yakın arkadaşlarımla plan yaptık onların çocukları var ama dertleri başka dedim gelin ağlama gecesi yapalım kocalar bir arada biz başka evde bir arada kalalım yiyelim içelim dertleşelim ağlayalım ben hep dert dinlerim dert anlatamam en fazla burda yazıyorum konuşuyorum çook ketumum bazı konulrda ama içim şişti farkındayım fena patlıcam....bir an önce çözülmm gerek yada destek almam gerek bilemiyorum ....içimde kalanlar vücudumun farklı yerlerinde ağrılar yapıyo çıkıyo yani bişekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…