canım benimm kıyamamsıkma tatlı canını moral pozitif olmak lazım Rabbim kabul etsin tesbihlerini dualarımızı dök içini tatlım bizleri birbirimizden başka biri anlayamaz kafacıklarımıza cici cici tokalardan başka bişi takmak yokkkk
[video=youtube;z0vmmv3vnrc]http://www.youtube.com/watch?v=z0vmmv3vnrc&feature=related[/video]
size gelsin kıslarrr
ağlıorum zatennn Allahım güç versin hepimize bu dertten muzdarip olanlara. Yalvarıorum rabbim yardım etttt ALLAHIMMMMMM. senden hayırla, sağlıkla diliorummmm. bazen öfkelenmemi kulun olarak acizliğime, cehaletime ver YA Rabbim affet. sen ol deyince olur OL DE ALLAHIM sağlıkla, hayırlarla ver. sabır ver YA RAB , YA SABIRRR
hoşgeldin canım bende daha iyiyim dikişlerimin bir kısmı hala benle cuma günü tamamen kurtulacam inşallah doktorlada görüştük testleri yaptıracam gelecek ay muayene olacam ona göre tedavi planı yapacaz bakalım. Sen ne yaptın akapunktur nasıl gidiyor bide sen testleri fakültede yaptırdın dimi ne kadardan çıkar dediler
ağlıorum zatennn Allahım güç versin hepimize bu dertten muzdarip olanlara. Yalvarıorum rabbim yardım etttt ALLAHIMMMMMM. senden hayırla, sağlıkla diliorummmm. bazen öfkelenmemi kulun olarak acizliğime, cehaletime ver YA Rabbim affet. sen ol deyince olur OL DE ALLAHIM sağlıkla, hayırlarla ver. sabır ver YA RAB , YA SABIRRR
canım isyanlarda olma bu tedavi zorlu bir süreç ama elbet bizde güleceğiz bazen bende hiç çıkar yol göremiyorum nefes bile almak istemiyorum ama allah büyük bu da bizim sınavımz...
gene bi sürü doldurmuşsunuz sayfaları... zaten midem çok fena.. oku oku başım döndü
canımm hadi geçmiş olsun bakalımm...inşallah çoook güzel şeyler olcaakkk ...
Akapunktur iyi şimdilik tatlısı 6. Seanstan sonra farkı görürsün dedi dr bakalım.benim daha 3 olduevet canısı testleri fakültede yaptırdım bi tanıdık orda çalışıo 1 ayı bulur dediler.fazlasını bilmiyorum artık.bekliyorum şimdilik
550 yi rahat geçeriz:)))) ama herkez dizi izliyo galiba....dün gece 500 ü kutladık
bu akşamda 550 ye doğru gidiyoruz
550 yi rahat geçeriz:)))) ama herkez dizi izliyo galiba....
bende açılmıyo merak ettim hangi şarkıymış o?demek istediğim tam da bu nefes alamıyorummm tövbe yarabbim. şarkıma bakma zuzum adını değil rahatlamasını seviyorum pöfleyebiliorum. beğenmedin mi? Allah isyan ettirmesin Allah korusunnn
rabbim ona dua ile açılan elleri geri çevirmeyecektir..canımm millistonem derki TIPTAN ÜMİDİMİ KESERİM RABBİMDEN ASLA... lütfen sende ümitsizliğe kapılma.. rabbim yeterki ol desin.. ne olmazlardan ne mucizeler olmuş... inşallah sende tez zamanda kavuşursun mucizene....
bende açılmıyo merak ettim hangi şarkıymış o?
demek istediğim tam da bu nefes alamıyorummm tövbe yarabbim. şarkıma bakma zuzum adını değil rahatlamasını seviyorum pöfleyebiliorum. Beğenmedin mi? Allah isyan ettirmesin allah korusunnn
hıım hadi hayırlısı canım tüp bebek için kaç seans almak gerekiyormuş bilgin var mı
ama sen hürremin sıkı takipçisisin... bide ferişin:)))) ben hiç bi diziyi pür dikkat izleyemiyorum baygınlık geliyo içime.. zaplaya zaplaya izliyom yada böle pc başında.... ama şimdi SON diye bi dizi başladı bu aralar ona takılıyom....bende izliyorum kızların yazdıklarına bakıyorum tam yazacam ne yazacağımı unutuyorum muhabbete dahil olamıyorum bi türlü...
halil sezai.. iyidir.. ama şarkıda hakkaten isyan yani... insanı bunalıma sürüklüyo.... filmide izlemiştim.halil sezai den isyan adamın sesini çok seviyorum
İnşallah gelirler sağlıkla, hayırla da bize de unuttururlar bu günleri. beğenmene sevindim:)yani canım hepimizin derdi aynı bendede oluyor bazen keşke ölsem diyorum sonra hemen tevbe istiğfar getiriyorum bu süreçte madden manen yıpranıyoruz ne yapalım bebişler gelsinde unutursunlar bu günleri şarkıda güzel beğendim canım
yani canım hepimizin derdi aynı bendede oluyor bazen keşke ölsem diyorum sonra hemen tevbe istiğfar getiriyorum bu süreçte madden manen yıpranıyoruz ne yapalım bebişler gelsinde unutursunlar bu günleri şarkıda güzel beğendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?