Tüp Bebek Günlüğümüz !

ağlıorum zatennn Allahım güç versin hepimize bu dertten muzdarip olanlara. Yalvarıorum rabbim yardım etttt ALLAHIMMMMMM. senden hayırla, sağlıkla diliorummmm. bazen öfkelenmemi kulun olarak acizliğime, cehaletime ver YA Rabbim affet. sen ol deyince olur OL DE ALLAHIM sağlıkla, hayırlarla ver. sabır ver YA RAB , YA SABIRRR

[video=youtube;z0vmmv3vnrc]http://www.youtube.com/watch?v=z0vmmv3vnrc&feature=related[/video]
size gelsin kıslarrr

canım isyanlarda olma bu tedavi zorlu bir süreç ama elbet bizde güleceğiz bazen bende hiç çıkar yol göremiyorum nefes bile almak istemiyorum ama allah büyük bu da bizim sınavımz...

ekleyim ALLHIM verdiğin bütün güzellikler içinde şükürler olsun. Allah eşime, sevdiklerime sağlıkla, hayırlı ömürler versin.
dua edemedim edemedim demekki yazabilcekmişim:).

canımmmm hep aklımdasıınnnn

Eklentiler

• $2ajxiys.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31

canımm hadi geçmiş olsun bakalımm...inşallah çoook güzel şeyler olcaakkk ...
akapunktur iyi şimdilik tatlısı 6. seanstan sonra farkı görürsün dedi dr bakalım.benim daha 3 olduevet canısı testleri fakültede yaptırdım bi tanıdık orda çalışıo 1 ayı bulur dediler.fazlasını bilmiyorum artık.bekliyorum şimdilik

rabbim ona dua ile açılan elleri geri çevirmeyecektir..canımm millistonem derki TIPTAN ÜMİDİMİ KESERİM RABBİMDEN ASLA... lütfen sende ümitsizliğe kapılma.. rabbim yeterki ol desin.. ne olmazlardan ne mucizeler olmuş... inşallah sende tez zamanda kavuşursun mucizene....

canım isyanlarda olma bu tedavi zorlu bir süreç ama elbet bizde güleceğiz bazen bende hiç çıkar yol göremiyorum nefes bile almak istemiyorum ama allah büyük bu da bizim sınavımz...

demek istediğim tam da bu nefes alamıyorummm tövbe yarabbim. şarkıma bakma zuzum adını değil rahatlamasını seviyorum pöfleyebiliorum. beğenmedin mi? Allah isyan ettirmesin Allah korusunnn

hıım hadi hayırlısı canım tüp bebek için kaç seans almak gerekiyormuş bilgin var mı

doğru söylüyosun bilip de engelleyemiorum kendimi işte o da iman zayıflığından derler ya çok güzel sözmüş:))

bu arad kızlar akupunkturu tüp bebek tedavisi ile birlikte mi yaptırıosunuz? duymuştum daha önce. nerde ve nasıl anlatabilirmisiniz özetle. faydaları ve maliyeti nedir?

demek istediğim tam da bu nefes alamıyorummm tövbe yarabbim. şarkıma bakma zuzum adını değil rahatlamasını seviyorum pöfleyebiliorum. Beğenmedin mi? Allah isyan ettirmesin allah korusunnn

yani canım hepimizin derdi aynı bendede oluyor bazen keşke ölsem diyorum sonra hemen tevbe istiğfar getiriyorum bu süreçte madden manen yıpranıyoruz ne yapalım bebişler gelsinde unutursunlar bu günleri şarkıda güzel beğendim canım

hıım hadi hayırlısı canım tüp bebek için kaç seans almak gerekiyormuş bilgin var mı

canım ben asıl migren için alıyorum ve tüp bebek içinde balime ve karnıma da ekledi.migren için 15-20 seans alcam yanında tabi tüp içinde oluyo.ama yalnızca tüp için kaç seans onu bilemiyorum.
sen karar verdinmi nerde yaptırcan.

bende izliyorum kızların yazdıklarına bakıyorum tam yazacam ne yazacağımı unutuyorum muhabbete dahil olamıyorum bi türlü...
ama sen hürremin sıkı takipçisisin... bide ferişin:)))) ben hiç bi diziyi pür dikkat izleyemiyorum baygınlık geliyo içime.. zaplaya zaplaya izliyom yada böle pc başında.... ama şimdi SON diye bi dizi başladı bu aralar ona takılıyom....

İnşallah gelirler sağlıkla, hayırla da bize de unuttururlar bu günleri. beğenmene sevindim:)

inşallah canımmm bizimde bebişlerimiz olacak.Allahım büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…