Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah cnm...
sıkıntısız geçsin..embriyolarımız oluşsun annelerinin rahimlerinde rahat rahat büyüsünler inşallahhh
inşallah aminnnnnn

canım yaaa ilginç :26: test boşuna mı yapılıyo ki :44: bence testler tahlillerden bir çok rahatsızlıklarımız beliriyor valla haklısın cnm yaa dr la bu konuyu bi daha konuş bence test ihmale gelmesin

papatya canım merhaba sen demi tedavidesin hayırlı olsun inş bebişin göbişine konsun

keşkeee ne güzel olurdu. hep bu içimize atmak da mahvedio. kimse bilmio yaptığımı annemler hariç. o da tam anlamıo sanki beni. nazlı yetiştirmedi annem beni ama bu evrelerde de azcık nazım olsunda alttan alsınlar ya bide o da yok. çok kötüyüm destekde yok gibi hissediyorum bide lüzümsuz ca her önüne gelenin bebk sorması aptal aptal akıl vermesi ben bilmiorum doktora gitmesini bana doktora git diolar gerzekçe v.c v.c of pöfffff bu evrede stres yapanlara çok kızıodum. büyük konuşmuşum Allahım affetsin. engel olamıyorum bu ruh halime hiç ii hissetmiorum kendimi
papatya canım merhaba sen demi tedavidesin hayırlı olsun inş bebişin göbişine konsun

evet tedavideyim sifaa çok teşekkürederim. cümlemizin hayırlı olsun İNŞALLAH teşekkürederim

hayırlı uğurlu olsun canım inşş müjdelerimiz peşpeşe gelecek

aminnnnnnnn hepimiz hayırlı uğurlu olsuuuuun İNŞALLAHHHHH. ağzından bal damlıo İNŞALLAH şifacım İNŞALLAH.
keşke duadan başka başka şeylerde gelse hepimizin elinden birbirimize inşallah bol dua bol dua inşallah YüceRabbim kabul edecek hepimizin dualarını

cannlar ben geldim nasılsınız bakalımmm.
zuzummm nettin canımmm.iyileştin mi dr la görüştünmü.

keşke duadan başka başka şeylerde gelse hepimizin elinden birbirimize inşallah bol dua bol dua inşallah YüceRabbim kabul edecek hepimizin dualarını

şifacım içim o kadar o kadar sıkkın ki dua bile okuyamıyorum. arada tesbih çekmeye çalışıorum inan onu bile zor çekiorum ben hiç ii diilim Allahım affetsin

Bacılarrrrrrrrr heyecanlanmayın yaaa boşu boşunaaaaa.Yapmayınn bakk bendeee düşünmeye başlıcamm bu relaxlıktan çıkıpp..Yok be ekinncimm nerdeeee.Sabah yapıcamm gülümmm...

şifacım içim o kadar o kadar sıkkın ki dua bile okuyamıyorum. arada tesbih çekmeye çalışıorum inan onu bile zor çekiorum ben hiç ii diilim Allahım affetsin
canım benimm kıyamam sıkma tatlı canını moral pozitif olmak lazım Rabbim kabul etsin tesbihlerini dualarımızı dök içini tatlım bizleri birbirimizden başka biri anlayamaz kafacıklarımıza cici cici tokalardan başka bişi takmak yokkkk

oh oh pek güzelll bu yumoşların kaliteli olduğunuda gösterir maşallah..

evet canım 2 hamilemiz daha var...inşallah sende onlar arasına gireceksin...

cannlar ben geldim nasılsınız bakalımmm.
Zuzummm nettin canımmm.iyileştin mi dr la görüştünmü.

hoşgeldin canım bende daha iyiyim dikişlerimin bir kısmı hala benle cuma günü tamamen kurtulacam inşallah doktorlada görüştük testleri yaptıracam gelecek ay muayene olacam ona göre tedavi planı yapacaz bakalım. Sen ne yaptın akapunktur nasıl gidiyor bide sen testleri fakültede yaptırdın dimi ne kadardan çıkar dediler

kızlar hürremi izliyorum aranıza katılacamda diziden kendimi alamıyorum...maşallah hürrem saatinde de topik kalabalık...kaynatın oh ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…