inşallah aminnnnnninşallah cnm...
sıkıntısız geçsin..embriyolarımız oluşsun annelerinin rahimlerinde rahat rahat büyüsünler inşallahhh
canım yaaa ilginç :26: test boşuna mı yapılıyo ki :44: bence testler tahlillerden bir çok rahatsızlıklarımız beliriyorcanım pıhtılaşma testini söyledim boşa iğne yapmayım diye çünkü doktor tedbir olarak veriyor oda test sonucu önemli değil ben yinede verecem o testle herşeyi tespit etmek mümkün değil dedi oda bende kocaman bi soru işareti yaptı senin gelişmeleride sabırsızlıkla bekliyorumm....
en son kaçıncı gün baktılar juliet?
keşkeee ne güzel olurdu. hep bu içimize atmak da mahvedio. kimse bilmio yaptığımı annemler hariç. o da tam anlamıo sanki beni. nazlı yetiştirmedi annem beni ama bu evrelerde de azcık nazım olsunda alttan alsınlar ya bide o da yok. çok kötüyüm destekde yok gibi hissediyorumgel ben izmirdeyim ağlayalım :) biz en yakın arkadaşlarımla plan yaptık onların çocukları var ama dertleri başka dedim gelin ağlama gecesi yapalım kocalar bir arada biz başka evde bir arada kalalım yiyelim içelim dertleşelim ağlayalım ben hep dert dinlerim dert anlatamam en fazla burda yazıyorum konuşuyorum çook ketumum bazı konulrda ama içim şişti farkındayım fena patlıcam....bir an önce çözülmm gerek yada destek almam gerek bilemiyorum ....içimde kalanlar vücudumun farklı yerlerinde ağrılar yapıyo çıkıyo yani bişekilde
papatya canım merhaba sen demi tedavidesin hayırlı olsun inş bebişin göbişine konsun
hayırlı uğurlu olsun canım inşş müjdelerimiz peşpeşe gelecekkeşkeee ne güzel olurdu. hep bu içimize atmak da mahvedio. kimse bilmio yaptığımı annemler hariç. o da tam anlamıo sanki beni. nazlı yetiştirmedi annem beni ama bu evrelerde de azcık nazım olsunda alttan alsınlar ya bide o da yok. çok kötüyüm destekde yok gibi hissediyorumbide lüzümsuz ca her önüne gelenin bebk sorması aptal aptal akıl vermesi ben bilmiorum doktora gitmesini bana doktora git diolar gerzekçe v.c v.c of pöfffff bu evrede stres yapanlara çok kızıodum. büyük konuşmuşum Allahım affetsin. engel olamıyorum bu ruh halime hiç ii hissetmiorum kendimi
evet tedavideyim sifaa çok teşekkürederim. cümlemizin hayırlı olsun İNŞALLAH teşekkürederim
hayırlı uğurlu olsun canım inşş müjdelerimiz peşpeşe gelecek
keşke duadan başka başka şeylerde gelse hepimizin elinden birbirimizeaminnnnnnnn hepimiz hayırlı uğurlu olsuuuuun İNŞALLAHHHHH. ağzından bal damlıo İNŞALLAH şifacım İNŞALLAH.
keşke duadan başka başka şeylerde gelse hepimizin elinden birbirimizeInşallah bol dua bol dua inşallah yücerabbim kabul edecek hepimizin dualarını
keşke duadan başka başka şeylerde gelse hepimizin elinden birbirimizeinşallah bol dua bol dua inşallah YüceRabbim kabul edecek hepimizin dualarını
kıyamam ben o fasulyeye büyümüş müü..maşşallah onasonuçların çok güzel çıkar sen içini ferah tut.afiet olsunnn boşwer ye gitsinn
ayyyy heyecanlandım şimdiii...misafirler var okudum şaşırdım şimdiii....yarın mı yapcan test?
aynen zuzum yer gök dua ile inşallah yürekten gelen dualarımız kabul olacak hissediyorum benamin inşallah hem duadan büyük anahtar var mıı...
canım benimm kıyamamşifacım içim o kadar o kadar sıkkın ki dua bile okuyamıyorum. arada tesbih çekmeye çalışıorum inan onu bile zor çekiorumben hiç ii diilim Allahım affetsin
kızlar bnm cuma opu günüm dün ve bugün akıntılarım çok..
normal mi yani sizde de oldumu bu?
doktora sormayı unuttum:26:
beyazla şeffaf renkte:26:
yumurtlama akıntısını biliyorum buda onun gibi ama çok yoğun bu hiç bu kadar fazla olmamıştı..
kızlar nasılsınız güzel haberler varmı ben çalışmaya başladım topiği takip edemedim
benim test günüm pazar günü ogün klinik kapalı olduğu için pazartesi yapcam testi ama meraktan ölcem idrar teti pozif çıkan oldumu hiç
cannlar ben geldim nasılsınız bakalımmm.
Zuzummm nettin canımmm.iyileştin mi dr la görüştünmü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?