doktor çok güzel geçti dedi..yarın akşam 5 te tekrar gidicez pansuman yapılıcakmış bakalım 3 veya 6 ay sonra test yapılıcak ona göre bi yol çizicez....
inşallah faydası olurda sende meleğine kavuşursun...doktor çok güzel geçti dedi..yarın akşam 5 te tekrar gidicez pansuman yapılıcakmış bakalım 3 veya 6 ay sonra test yapılıcak ona göre bi yol çizicez....
inşallah faydası olurda sende meleğine kavuşursun...
bugün 10. gün cnm cumaya toplanacak
Canim insallah hersey iyi gelisir. Bisey sorcem cnm bu opukızlar nasılsınız??
bugün kontrolüme gittim..güzel geçti..
çatlatma iğnemi verdiler bugece vurulacağım iğneyi..
opu'muz için cuma sabahı saat 10:00'da hastanede olmam gerekli eşimle birlikte gidiyoruzzz..
Ay ben ikiz cok istiyorummm
kızlar ben tedaviye başladım başlayalı çok gergin, stresli ve üzgün moddayım. bunu bi türlü atamıyorum. şu an biri bana dokunsa ağlıycam. stres yapanlara kkızıodum ama büyük konuşmuşum sanırım engelliyemiyorum. saçım bu hafta o kadar o kadar döküldü ki tepelerim açıldı saç diplerim ortada((. ilaçlar yapıo olabilir mi?
Cnm niye bu kadar stres yapiyosunki kendine, bizlere en cok moral gerek unutma lutfen
benden de ilk başladığımda bir sürü tüp kan alınmıştı...
o yüzden biliyorum iyi bişi yaniii...merak etme kanın bitmez...
Evet doktorda dedi damarini hemen buldum, gerekirse bi 15 tane daha alirim dedi)
dün kontrol günümdü bebeğimi bi kez daha gördüm şükürler olsun kocaman olmuş elini kolunu bacağını her şeyini gördüm kıpır kıpırdı eli kolu sürekli oynuyordu şimdilik herşey çok iyi gidiyor ama bende müthiş bir iştah patlaması var yiyorum doymak bilmiyorum şimdiden böyleysem sonrasında nolur bilmem 28 şubatta 2'li test yapılcak umarım onun sonuçlarıda
temiz çıkar rabbimin izniyle umarım herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşar amin...
Ya gercekten eli kolu herseyi belli oluyomu kizlar, ne degisik bi duygu ya, icimizde bisey bi canli ne ilginc. İnsalllah hepimiz bu duyguyu yasariz canlrm.
Tulincim insallah seninde 28 subatta hersey yolunda gider cnm.
1. tutmadığı için aklımdan olumsuzluğu atamıyorum. acaba bunun ortalaması varmı yada neye göre
tutuyor yada tutmuyor
Bence tek sebep stress
canım aminnn hepimiz bu yolda emek veriyoruz allah hepimzin yardımcısı olsun yaradandan başka sığınağımız yok ne yazıkki bazen bende isyan ediyorum hele bugünnnn zaten adet dönemim depresif bir haldeyim ya sabır çektim durdum hem yaşlar boşaldı gözümden hem sabır diledim 3 günde 3 arkadaşımdan hamilelik haberi aldım hiç biri kötü niyetli değil biliyorum arayıp ilk sana sölemek istedim teyze olmaya hazırmısın !!!!!!!!!! dediler biri 4 hafta biri 5 hafta biri 6 haftalıkmış......... onlar için çok seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum ....bugün hiç iyi değilim...bu yüzden bu yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmak zorundayız allah yardımcımız olsun.....
Cnm bnm insallah sende o arkadaslarinin arasina gireceksin, allah buyuk asla umudunu yitirme inancinida, ona sigin. Bak ne guzel arkadaslarinin bebisleri olacak insallah,bence sira sende cnm uzulme ok.
kızlar eşim ameliyat oldu doktor iyi geçtigini söyledi..narkoz vermişler ameliyattan çıkınca 1 saat sonra hemşireler birz yürüsün dedi bende yürüttüm yatagına gelmeden gözleri döndü bayıldı ben maf oldum agladım çok agladım bende düşmüşüm yere hatırlamıyorum ALLAHA şükür bitti evimizdeyiz eşimi yatırdım ama gidip gelip bakıyorum hala çok korkuyorum.....
Cnm cok gecmis olsun,allah sifa versin.esinin yaninda aglayip onu da uzme kuzum.
ben yazarken sende ameliyat olduk diye yazmışsın:)))) ama niye yürüttüler anlamadım ben hiç hatırlamıyorum, yürüyün dediklerini...
Cnm ben de yeni ameliyat oldum, iyilestim cok sukur ama yurutmeleri normal beni de hemen yurutmuslerdi ve hep de boyle yapiyolar bildigim kadariyla,sen unutmussundur cnm, aman bosver unutmak en iyisi)
Aminnnn insalllahhhhinşallah bebişimmmm hepimi hamileyim diye çığlıklar atalımmmm.
şekerlerim sustunuz ne oldu hele aramızda biri var hiç konuşmuyor niye amaa
canlar ben yatar iyi geceler herkese malum yarın iş varrr.öpüyorum hepiniziiii.
iyi geceler canım...kızlar herkezi öpyorum iyki varsınız iyi akşamlar
ay senin minnoş varya dünya tatlısı....Kizlarr minnosumu yikamam gerek,kizimi yikiyip kurutup gelim ok fazla kaynatmayin
canlar ben yatar iyi geceler herkese malum yarın iş varrr.öpüyorum hepiniziiii.
ama sen hürremin sıkı takipçisisin... bide ferişin:)))) ben hiç bi diziyi pür dikkat izleyemiyorum baygınlık geliyo içime.. zaplaya zaplaya izliyom yada böle pc başında.... ama şimdi SON diye bi dizi başladı bu aralar ona takılıyom....
ALLAHIM neler görüyorum benhalil sezai.. iyidir.. ama şarkıda hakkaten isyan yani... insanı bunalıma sürüklüyo.... filmide izlemiştim.
Sende mi sessizlerin kadını oldun
hürrem hatun bitti sıra feriha bacıda...
ALLAHIM neler görüyorum benbana damarcısıb diyene bak ..
akasya hatunun tek mesajında isyan,bunalıma sürüklenme vs...gibi kelimeler kullanılmış...izlenmiş dinlenmişş...ooooo üstad niye sakladın asıl damarcı senmişin
yok kuzum hani siz diyonuz ya geçmişi okuyup geliyom diye bende şöyle bi geçmişe daldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?