Tüp Bebek Günlüğümüz !

[sıze=2]zulmün topu var güllesi var kal'a sı varsa
hakkında bükülmez kolu dönmez yüzü vardır
gözyumma güneşten her ne kadar nuru kararsa
sönmez ebedi her gecenin gündüzü vardır...
[/sıze]

amin canım kesinlikle bende tIptan ümit keserim rabbimden aslaaa

anladım canım ben karar vermedim ama araştırmalarıma göre transferden önce ve sonra bir kaç seans yeterliymiş o yüzden erken gitmek için diye düşünüyorumm

Son düzenleme:
kızlar eşim ameliyat oldu doktor iyi geçtigini söyledi..narkoz vermişler ameliyattan çıkınca 1 saat sonra hemşireler birz yürüsün dedi bende yürüttüm yatagına gelmeden gözleri döndü bayıldı ben maf oldum agladım çok agladım bende düşmüşüm yere hatırlamıyorum ALLAHA şükür bitti evimizdeyiz eşimi yatırdım ama gidip gelip bakıyorum hala çok korkuyorum.....

doktor ii dedi ama ben öldüm öldüm dirildim........

geçmiş olsun canım allah iyiliğinizi versin korkma tecrübeli biri olarak söylüyorum ki ameliyattan sonra ki ilk gün baş dönmesi olur oturduğu yattığı yerden bi anda kalkmasın bide yürürken hep yukarı baksın kendini iyi hissetmezse hemen otursun tamamen geçici bir durum..

canımm seni çokk iyi anlıtorumm.Allah şifa versin canım en kısa zamanda.

anladım canısı.hadi bakalım hele şu sıkıntıların bi gitsin tedavin başlasın o zaman düşünürsün .Allahım n kısa zamanda bebeişlerimizi göndersinnnnn inşallaahhhh.

ay canım onun başı döndü ben mefta oluyodum bilmiyodum bayılıcagını bilsem kaldırırmıyım hiç hadi ben bilmiyorum da hemşirelerdemi bilmiyo anlamadım ama ben çıgırınca onlarında aklı başından gitti bidaha hiç bi hastayı yürütemezler heralde

yani hemşirelerin uyarması gerekirdi yürümek ameliyatlardan sonra rutin birşey ama en azından bundan sonra uyarırlar inşallah çok şükür sizde yine kazasız belasız atlatmışsınız

rabbim beterinden korusun... ne dedi dr. nasıl geçmiş ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…