yani canım hepimizin derdi aynı bendede oluyor bazen keşke ölsem diyorum sonra hemen tevbe istiğfar getiriyorum bu süreçte madden manen yıpranıyoruz ne yapalım bebişler gelsinde unutursunlar bu günleri şarkıda güzel beğendim canım
rabbim ona dua ile açılan elleri geri çevirmeyecektir..canımm millistonem derki tıptan ümidimi keserim rabbimden asla... Lütfen sende ümitsizliğe kapılma.. Rabbim yeterki ol desin.. Ne olmazlardan ne mucizeler olmuş... Inşallah sende tez zamanda kavuşursun mucizene....
canım ben asıl migren için alıyorum ve tüp bebek içinde balime ve karnıma da ekledi.migren için 15-20 seans alcam yanında tabi tüp içinde oluyo.ama yalnızca tüp için kaç seans onu bilemiyorum.
Sen karar verdinmi nerde yaptırcan.
halil sezai.. iyidir.. ama şarkıda hakkaten isyan yani... insanı bunalıma sürüklüyo.... filmide izlemiştim.
[sıze=2]zulmün topu var güllesi var kal'a sı varsa
hakkında bükülmez kolu dönmez yüzü vardır
gözyumma güneşten her ne kadar nuru kararsa
sönmez ebedi her gecenin gündüzü vardır...[/sıze]
canımmmm hep aklımdasıınnnn
kızlar eşim ameliyat oldu doktor iyi geçtigini söyledi..narkoz vermişler ameliyattan çıkınca 1 saat sonra hemşireler birz yürüsün dedi bende yürüttüm yatagına gelmeden gözleri döndü bayıldı ben maf oldum agladım çok agladım bende düşmüşüm yere hatırlamıyorum ALLAHA şükür bitti evimizdeyiz eşimi yatırdım ama gidip gelip bakıyorum hala çok korkuyorum.....
kızlar eşim ameliyat oldu doktor iyi geçtigini söyledi..narkoz vermişler ameliyattan çıkınca 1 saat sonra hemşireler birz yürüsün dedi bende yürüttüm yatagına gelmeden gözleri döndü bayıldı ben maf oldum agladım çok agladım bende düşmüşüm yere hatırlamıyorum allaha şükür bitti evimizdeyiz eşimi yatırdım ama gidip gelip bakıyorum hala çok korkuyorum.....
ben yazarken sende ameliyat olduk diye yazmışsın:)))) ama niye yürüttüler anlamadım ben hiç hatırlamıyorum, yürüyün dediklerini...doktor ii dedi ama ben öldüm öldüm dirildim........
kızlar eşim ameliyat oldu doktor iyi geçtigini söyledi..narkoz vermişler ameliyattan çıkınca 1 saat sonra hemşireler birz yürüsün dedi bende yürüttüm yatagına gelmeden gözleri döndü bayıldı ben maf oldum agladım çok agladım bende düşmüşüm yere hatırlamıyorum ALLAHA şükür bitti evimizdeyiz eşimi yatırdım ama gidip gelip bakıyorum hala çok korkuyorum.....
amin canım kesinlikle bende tIptan ümit keserim rabbimden aslaaa
anladım canım ben karar vermedim ama araştırmalarıma göre transferden önce ve sonra bir kaç seans yeterliymiş o yüzden erken gitmek için diye düşünüyorumm
anladım canısı.hadi bakalım hele şu sıkıntıların bi gitsin tedavin başlasın o zaman düşünürsün .allahım n kısa zamanda bebeişlerimizi göndersinnnnn inşallaahhhh.
geçmiş olsun canım allah iyiliğinizi versin korkma tecrübeli biri olarak söylüyorum ki ameliyattan sonra ki ilk gün baş dönmesi olur oturduğu yattığı yerden bi anda kalkmasın bide yürürken hep yukarı baksın kendini iyi hissetmezse hemen otursun tamamen geçici bir durum..
canımm seni çokk iyi anlıtorumm.Allah şifa versin canım en kısa zamanda.
ay canım onun başı döndü ben mefta oluyodum bilmiyodum bayılıcagını bilsem kaldırırmıyım hiç hadi ben bilmiyorum da hemşirelerdemi bilmiyo anlamadım ama ben çıgırınca onlarında aklı başından gitti bidaha hiç bi hastayı yürütemezler heralde
ay canım onun başı döndü ben mefta oluyodum bilmiyodum bayılıcagını bilsem kaldırırmıyım hiç hadi ben bilmiyorum da hemşirelerdemi bilmiyo anlamadım ama ben çıgırınca onlarında aklı başından gitti bidaha hiç bi hastayı yürütemezler heralde
evet canım inşallah gelsinler artıkk
yani hemşirelerin uyarması gerekirdi yürümek ameliyatlardan sonra rutin birşey ama en azından bundan sonra uyarırlar inşallah çok şükür sizde yine kazasız belasız atlatmışsınız
rabbim beterinden korusun... ne dedi dr. nasıl geçmiş ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?