Tüp Bebek Günlüğümüz !

AMA SEN GEÇMİŞİ UZUN UZUN OKUMAZSIN Kİ MİLLSTONE DE BİRŞEY DEMEDEN GİTTİ

yok şekerim geçmişi bi göz attım zaten bi yandan başka işlerim vardı onlarıda hallediyordum da ondan hemen yazamadım..millstone hatunun eşi gelmiştir ondan bişi demeden acil çıkış yapmıştır...siz dizi izlemediniz herhalde...bende topiğin hürrem gecesi tenha olur diyordum maşallahınız vardı yine...

ben karda yürürüm izimi belli etmem dermişim... ah şekerim ben de daha ne bunalım şarkılar var.. bazen cem adriyan dinliyom eşim bigün dinledi adam dehşete kapıldı bu ne biçim müzik dinlenirmi die...

e tabii bergen deyince kesmedi seni o kadar ağır bunalım takılıyorsan bergen sana popçu gibi gelmiştirah canıımmm dinleme bebenide etkileyeceksin

kim tutar seniii hadi bende katılayımm

ha.haha..ha.. teoman dinliyom eşim kızıyo çocuğun ahlakını bozucaksın dinleme şu meymenetsiz adamı dio....

bak bergen dinliyorsanız canımdan can isteyi dinleyin çok güseel..... diziye gelince ben fazla dizi izlemem tv de pek seyretmem

en iyisi 550 yapıp topiği kapatalım bu gecelik...

yinemiiiii...niye hep bize dek geliyooo
sonra uykusuz kalıyoz...
millstone da gelir belki diyorum geçen gece biz yatınca gelmiş kimse olmayınca yabancı topikleri gezmiş.
valla ben 550 yapana kadar bilgisayarın başında uyuyup kalmazsam iyidir...dün gece 2 de yattım sabah 7 de kalktım

maşallah sana saat gibi hatunsun nası beceripte kalkıyon....

iyi geceler canım...

ay senin minnoş varya dünya tatlısı....

iyi geceler canım yat dinlen....

Sagol teyzesi ) öyledir kizim. Bicibici da yapti sabaha kadar deliksiz uyur simdi bitanem

ha.haha..ha.. teoman dinliyom eşim kızıyo çocuğun ahlakını bozucaksın dinleme şu meymenetsiz adamı dio....

Ayy bende asigim resmen o adama ya, eşim bir o iki )

bizde yasak o dizi...

Neden, kuzey yuzunden mi )

bak bergen dinliyorsanız canımdan can isteyi dinleyin çok güseel..... diziye gelince ben fazla dizi izlemem tv de pek seyretmem

dün bi ara dinleyim dedim topiğin damarcısı oldum..kadının hayat hikayesini okudum tesadüfen bi de şarkısını dinledim merakımdan..hani hep derler ya acıların kadını valla öyleşmiş pek bi üzüldüm 29 yaşındada öldürülmüş...''sen affetsen ben affetmem'' şarkısını dinledim akşama kadar mırıldandım sürekli yapıştı dilime...eşimde geldi beni duymuş ne söylüyon sen diyo...bergenden bi şarkı söylüyom dedim bana çok anlamlı baktııı...bende bi hürremi bi ferihayı izlerim...

doğru demiş kocacın...karnındaki sabi sübyan için müzikte seçici ol kuzum dışarda olup biteni içerden duyuyolar...damardan ve ahlakı bozuklardan uzak dur nolur nolmaz...

kim tutar seniii hadi bende katılayımm

katıl tabiii ohhhh:118::124:

aaaa.. selocana bak geldi selamımı almadan gitti....

çok ayıpladım çok

oh oh pek güzelll bu yumoşların kaliteli olduğunuda gösterir maşallah..

evet canım 2 hamilemiz daha var...inşallah sende onlar arasına gireceksin...

ayy egunal ne güzel haber bu..demek kaliteli yumoş habercisi bu akındı çok sevindim cnmmm..

geçmiş olsun cnmmmm..Allahım şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…