AMA SEN GEÇMİŞİ UZUN UZUN OKUMAZSIN Kİ MİLLSTONE DE BİRŞEY DEMEDEN GİTTİ
ben karda yürürüm izimi belli etmem dermişim... ah şekerim ben de daha ne bunalım şarkılar var.. bazen cem adriyan dinliyom eşim bigün dinledi adam dehşete kapıldı bu ne biçim müzik dinlenirmi die...
kızlaaarrr modunuz düşmüş bunalım takılmışsınız...
noldunuz ya huuu...
kötü bi haber almadık çok şükür enerjinizi toplayın hemen...pozitif düşünelim dimi ama...
valla içim daraldı geçmişi okurken..
ohhhh şöyle bi dans edeyim pon pon kız olayım:118::124::124::124:enerjimiz yükselsin
ha.haha..ha.. teoman dinliyom eşim kızıyo çocuğun ahlakını bozucaksın dinleme şu meymenetsiz adamı dio....yok şekerim geçmişi bi göz attım zaten bi yandan başka işlerim vardı onlarıda hallediyordum da ondan hemen yazamadım..millstone hatunun eşi gelmiştir ondan bişi demeden acil çıkış yapmıştır...siz dizi izlemediniz herhalde...bende topiğin hürrem gecesi tenha olur diyordum maşallahınız vardı yine...
e tabii bergen deyince kesmedi seni o kadar ağır bunalım takılıyorsan bergen sana popçu gibi gelmiştirah canıımmm dinleme bebenide etkileyeceksin
en iyisi 550 yapıp topiği kapatalım bu gecelik...
biri sendin canım diğeri avukatb
maşallah sana saat gibi hatunsun nası beceripte kalkıyon....yinemiiiii...niye hep bize dek geliyooo
sonra uykusuz kalıyoz...
millstone da gelir belki diyorum geçen gece biz yatınca gelmiş kimse olmayınca yabancı topikleri gezmiş.
valla ben 550 yapana kadar bilgisayarın başında uyuyup kalmazsam iyidir...dün gece 2 de yattım sabah 7 de kalktım
canlar ben yatar iyi geceler herkese malum yarın iş varrr.öpüyorum hepiniziiii.
ha.haha..ha.. teoman dinliyom eşim kızıyo çocuğun ahlakını bozucaksın dinleme şu meymenetsiz adamı dio....
bizde yasak o dizi...ben bir yandan gecmisi okumaya calisiyodum bi yandan da kuzeyi izliyodumm:26:
ben bir yandan gecmisi okumaya calisiyodum bi yandan da kuzeyi izliyodumm:26:
İyi geceler cnm bnde calisanlar gurubundayim yaticam birazdan malum yarin issss
iyi geceler canım...
ay senin minnoş varya dünya tatlısı....
iyi geceler canım yat dinlen....
ha.haha..ha.. teoman dinliyom eşim kızıyo çocuğun ahlakını bozucaksın dinleme şu meymenetsiz adamı dio....
bizde yasak o dizi...
bak bergen dinliyorsanız canımdan can isteyi dinleyin çok güseel..... diziye gelince ben fazla dizi izlemem tv de pek seyretmem
kim tutar seniii hadi bende katılayımm
aaaa.. selocana bak geldi selamımı almadan gitti....
hımm oda iyi canım yatıyorsun galiba iyigeceler ...... bu arada 550 yapabilirizzzz
oh oh pek güzelll bu yumoşların kaliteli olduğunuda gösterir maşallah..
evet canım 2 hamilemiz daha var...inşallah sende onlar arasına gireceksin...
kızlar eşim ameliyat oldu doktor iyi geçtigini söyledi..narkoz vermişler ameliyattan çıkınca 1 saat sonra hemşireler birz yürüsün dedi bende yürüttüm yatagına gelmeden gözleri döndü bayıldı ben maf oldum agladım çok agladım bende düşmüşüm yere hatırlamıyorum ALLAHA şükür bitti evimizdeyiz eşimi yatırdım ama gidip gelip bakıyorum hala çok korkuyorum.....
bence de... ben ne dinlersem bebişimde onu dinlesin...canım şu bebek albümleri var onlardan dinlet yada anne baba ortak liste yapın onları dinletin yda boş ver sen bebişinle ne dinlemek istiyorsan onu dinlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?