günaydın arkadaşlar nasılınız ben çok kötüyüm biliyosunuz ben tedaviye başladım dün eşim bize yakın bir özel hastanede sperm testi verdi doktorumuz istemişdi ama inanamıyorum hepsi 0000000000000000000000000 yani hiç sperm yok ne yapacaz bilmiyorum doktorla konuştum gelin cumartesi burda yaptıralım tekrar diye ne olur yalvarıyorum bana çok ama çok dua edin kafayı yemek üzereyim bizim ameliyattan önce değerimiz 8.000 de idi amleiyat olduk 48.000 kadar çıktı anlamadım bu yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık inşallah hastanenin labarotuarında sorun vardır
günaydınn canlaarrrrr topiğimizim güzelleriiii
Günaydın canım arkadaşlarımmm nasılsınız güzel bır gün dlıyorum ve 550. sayfamız kutlu olsun dıyorummmm
slm kızlar dün doktor bana aşağıdaki ilaçları verdi
MENEPUR
CETRETİDE
OVİTRELVE
PREGYREX
kullanan varmıdır aranızda?ne kadar ? fiyatlar eczaneden eczaneye değişiyor dedi,avrupa yakasında olupta kullanan ve uygun fiyata bulan arkdaşalar nerden aldılar yardımcı olurmusun,tşkkrlr:)
günaydın arkadaşlar nasılınız ben çok kötüyüm biliyosunuz ben tedaviye başladım dün eşim bize yakın bir özel hastanede sperm testi verdi doktorumuz istemişdi ama inanamıyorum hepsi 0000000000000000000000000 yani hiç sperm yok ne yapacaz bilmiyorum doktorla konuştum gelin cumartesi burda yaptıralım tekrar diye ne olur yalvarıyorum bana çok ama çok dua edin kafayı yemek üzereyim bizim ameliyattan önce değerimiz 8.000 de idi amleiyat olduk 48.000 kadar çıktı anlamadım bu yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık inşallah hastanenin labarotuarında sorun vardır
Topiğimize bereketli,çift çizgili,pozitif birgün diliyorum
Bugün hareketli birgün olacak...
DEMİR_AKİNCİ ve AİSE2412 kızlar bugün büyük gün inşallah güzel haberlerle gelirsiniz heyecanla bekliyoruz.Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
ELVANELVAN kuzum bebeklerine kavuşuyorsun bugün.Dün son durumu haber vermedin sanırım bugün transferin var.Biz geri sayıma başladık bile:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydınn canım...
günaydın kuzum bugün hareketli birgün geçircez..inşallah hamilelik haberleri alacaz......
inş. güzel haberlerle gelırsiniz canım arkadaslarımmmmmm
inş canım guzel haberlerle gelırler canım benım dualarımız onlarla ....
dün gece akasya 550 yi bekledi ama 551 e yazdı bir gece önce son anda yazmıştı ama dün akşam hadi 550 yi kutlayıp öyle yatalım dedi ama 550 de kutlama yapamadı
Cnm tebrik ederim maşallah bebeğine Rabbim tamamına erdirsin inslhh bizm de 2li test 27subat inslhh hiçbirşey olmicak Rabbimn izniyledün kontrol günümdü bebeğimi bi kez daha gördüm şükürler olsun kocaman olmuş elini kolunu bacağını her şeyini gördüm kıpır kıpırdı eli kolu sürekli oynuyordu şimdilik herşey çok iyi gidiyor ama bende müthiş bir iştah patlaması var yiyorum doymak bilmiyorum şimdiden böyleysem sonrasında nolur bilmem 28 şubatta 2'li test yapılcak umarım onun sonuçlarıda temiz çıkar rabbimin izniyle umarım herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşar amin...
cnmmm sen raht bence yanlış birşey var 0 çıkması imkansız ameliyat sonrasını yazmışsın bence yüksek çıkacak dua et panik yapma Gonal f te kullanıyorsun hormonlar tavan yapar çok etkilenme lütfen doktoruna güven sen süleyman hocadasin dımı raht olgünaydın arkadaşlar nasılınız ben çok kötüyüm biliyosunuz ben tedaviye başladım dün eşim bize yakın bir özel hastanede sperm testi verdi doktorumuz istemişdi ama inanamıyorum hepsi 0000000000000000000000000 yani hiç sperm yok ne yapacaz bilmiyorum doktorla konuştum gelin cumartesi burda yaptıralım tekrar diye ne olur yalvarıyorum bana çok ama çok dua edin kafayı yemek üzereyim bizim ameliyattan önce değerimiz 8.000 de idi amleiyat olduk 48.000 kadar çıktı anlamadım bu yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık inşallah hastanenin labarotuarında sorun vardır
MENEPUR
CETRETİDE
OVİTRELVE
PREGYREX
kullanan varmıdır aranızda?ne kadar ? fiyatlar eczaneden eczaneye değişiyor dedi,avrupa yakasında olupta kullanan ve uygun fiyata bulan arkdaşalar nerden aldılar yardımcı olurmusun,tşkkrlr:)
egunalcimm,
benim 15 şubattaki randevum 8 şubatta oldu,,kum döktüğüm için erken gittim doktoruma,şimdi ilaçlarımı içiyorum,22 şubatta tekrar gidip tahlil yapacaz bakalım , hem o zaman cinsiyetimizde belli olur inşallah
desene pc nin azizliğine uğradı dün gece gelsede azcık gırgır geçsek hergunde kutlama yapıyorsunuz yawwww maşallah 1 gunde 50 sayfa çok konuşuyoruz arkadaşşş biz
Hepinize günaydın Akasya cm gece yatmak bilmiyorsun Sabah'ta kalkmakNerdesinz kimsesizler gibi topuk Nerdesinz
kaybettik, kalbi durdu,gelişememişti.çok üzgünüz.hayırlısı böyleymiş demek bile acı veriyor artık.diğer 2012 eylil ekim anne olacaklar topiğinden de silerseniz,aynı şeyleri yazacak gücüm dahi yok
MENEPUR
CETRETİDE
OVİTRELVE
PREGYREX
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?