bizde yasak o dizi...
tatlım nerelerdeydin.... gözümüz yollarda kaldı....
evet canım kuzey yüzünden....Sagol teyzesi) öyledir kizim. Bicibici da yapti sabaha kadar deliksiz uyur simdi bitanem
Ayy bende asigim resmen o adama ya, eşim bir o iki)
çok severim....
Neden, kuzey yuzunden mi)
hadi yat artıksabah zorlanıcan...Cok yoruldum kuzum ya, bugun doktora gittim 15 tup kan verip muayene oldum, 550 olmustur bile belki ben yazarken , kizimi da yikadik artik yatmam gerek;(
niye yüksek doz yakışıklı içerdiği için kıskançlık duygularında artış ve gerilimemi sebep oluyo evde...behlülüm kuzeyim...
550 olmamis ama yatiyorum kizlar, yarin isyerinde firsat bulursam bakarim topige, bulamazsam da artik aksam bi 50 sayfa okumam gerek
İyi gecelerr kizlarrrr
:118::118::118::124::124::124::124::124:
hayırlı olsuunnn...iyide biz hergün kutlama yapar olduk bu ne beeee
iyi geceler...kızlar ben kaçıyorum herkese iyi gecelerrr öpüyorummmmmmmmmm
niye yüksek doz yakışıklı içerdiği için kıskançlık duygularında artış ve gerilimemi sebep oluyo evde...behlülüm kuzeyim...
Canikom temizlikler uğraşıyorum tatile girdim ya onu bitireyim dedim 1 ay snr ordayim bugun kırmızılar geldi haksızım ondan fazla giremiyorum sen nasılsın tatlım ben şimdi yatiyom coooook yorgunun hepinize iyi geceler tatlı rüyalar aksayam kendine iyi bak bı ara gecmisi okumam lazım 80 sayfa gerideyim
benimkide... iyi geceler canım....eşim yatalımmm diyor hadi iyi geceler kızlar allah rahatlık versin hepinizi seviyorummmm
evet canım kuzey yüzünden....
hadi yat artıksabah zorlanıcan...
Sanirim son 3 sayfadir iyi geceler yaziyom he, boyle giderse sabahliycemm. Neyse bu son ;
İYİ GECELER MİLLETTT.
Yattim bennnn
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi gecelerrr öpüyorummmmmmmmmm
eşim yatalımmm diyor hadi iyi geceler kızlar allah rahatlık versin hepinizi seviyorummmm
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Behlul ve kuzey... Kulaga ne hos geliyo
Hadi kizlar bu sefer gercekten iyi gecelerrrr. 550 de olmus zaten, bu sefer gercekten cikiyom he
şaşkın arkadaşımm 550 olmuş sende yazmışsıın bari ikide dans edip çıkayımm:118::118::118::118::118::118::118::122::122::119::119::119::119::79::79:
herkeseee iyi gecelerrr...
kociş dikildi tepeme.. 500. sayfayıda kutlayamadım.... neyse ben acil çıkıyom hepinizi öptüm geceniz güzel olsun tatlı rüyalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?