Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım nerelerdeydin.... gözümüz yollarda kaldı....

Canikom temizlikler uğraşıyorum tatile girdim ya onu bitireyim dedim 1 ay snr ordayim bugun kırmızılar geldi haksızım ondan fazla giremiyorum sen nasılsın tatlım ben şimdi yatiyom coooook yorgunun hepinize iyi geceler tatlı rüyalar aksayam kendine iyi bak bı ara gecmisi okumam lazım 80 sayfa gerideyim

550 olmamis ama yatiyorum kizlar, yarin isyerinde firsat bulursam bakarim topige, bulamazsam da artik aksam bi 50 sayfa okumam gerek

İyi gecelerr kizlarrrr

Sagol teyzesi ) öyledir kizim. Bicibici da yapti sabaha kadar deliksiz uyur simdi bitanem

Ayy bende asigim resmen o adama ya, eşim bir o iki )
çok severim....

Neden, kuzey yuzunden mi )
evet canım kuzey yüzünden....

Cok yoruldum kuzum ya, bugun doktora gittim 15 tup kan verip muayene oldum, 550 olmustur bile belki ben yazarken , kizimi da yikadik artik yatmam gerek;(
hadi yat artıksabah zorlanıcan...

:118::118::118::124::124::124::124::124:

hayırlı olsuunnn...iyide biz hergün kutlama yapar olduk bu ne beeee

niye yüksek doz yakışıklı içerdiği için kıskançlık duygularında artış ve gerilimemi sebep oluyo evde...behlülüm kuzeyim...

Behlul ve kuzey... Kulaga ne hos geliyo

Hadi kizlar bu sefer gercekten iyi gecelerrrr. 550 de olmus zaten, bu sefer gercekten cikiyom he

550 olmamis ama yatiyorum kizlar, yarin isyerinde firsat bulursam bakarim topige, bulamazsam da artik aksam bi 50 sayfa okumam gerek

İyi gecelerr kizlarrrr

şaşkın arkadaşımm 550 olmuş sende yazmışsıın bari ikide dans edip çıkayımm:118::118::118::118::118::118::118::122::122::119::119::119::119::79::79:

kızlar ben kaçıyorum herkese iyi gecelerrr öpüyorummmmmmmmmm
iyi geceler...

niye yüksek doz yakışıklı içerdiği için kıskançlık duygularında artış ve gerilimemi sebep oluyo evde...behlülüm kuzeyim...

aynen öle şekerim...

canım benim ihmal etme bizi.. özledim seni...
eşim yatalımmm diyor hadi iyi geceler kızlar allah rahatlık versin hepinizi seviyorummmm
benimkide... iyi geceler canım....

kızlar ben kaçıyorum herkese iyi gecelerrr öpüyorummmmmmmmmm
eşim yatalımmm diyor hadi iyi geceler kızlar allah rahatlık versin hepinizi seviyorummmm
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Behlul ve kuzey... Kulaga ne hos geliyo

Hadi kizlar bu sefer gercekten iyi gecelerrrr. 550 de olmus zaten, bu sefer gercekten cikiyom he
şaşkın arkadaşımm 550 olmuş sende yazmışsıın bari ikide dans edip çıkayımm:118::118::118::118::118::118::118::122::122::119::119::119::119::79::79:

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar... üzerinizi iyice bi örtün mazallah kabus falan görmeyin dimiii

kociş dikildi tepeme.. 500. sayfayıda kutlayamadım.... neyse ben acil çıkıyom hepinizi öptüm geceniz güzel olsun tatlı rüyalar...

herkeseee iyi gecelerrr...

kociş dikildi tepeme.. 500. sayfayıda kutlayamadım.... neyse ben acil çıkıyom hepinizi öptüm geceniz güzel olsun tatlı rüyalar...

sizede iyi geceler kızlarr...akasya 500 değil canım 550.sayfayı kutlayamdın...dün gece olacaktı son anda 500 e yetişmiştin ama bu akşam 550 de kutlama yapamadın tebrik ediyorum zamanlaman harika...nasıl dek getiremezsin ya hu...

günaydın arkadaşlar nasılınız ben çok kötüyüm biliyosunuz ben tedaviye başladım dün eşim bize yakın bir özel hastanede sperm testi verdi doktorumuz istemişdi ama inanamıyorum hepsi 0000000000000000000000000 yani hiç sperm yok ne yapacaz bilmiyorum doktorla konuştum gelin cumartesi burda yaptıralım tekrar diye ne olur yalvarıyorum bana çok ama çok dua edin kafayı yemek üzereyim bizim ameliyattan önce değerimiz 8.000 de idi amleiyat olduk 48.000 kadar çıktı anlamadım bu yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık inşallah hastanenin labarotuarında sorun vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…