hoşgeldin tatlım....
yok be ne moral bozuyosun... bak ben artık kilo almıyom ki hala gayet iyi yiyorum:)))) zaten doğumla birlikte çoğunu veriyosun aldığın kilonun.. dert ettiğin şeye bak.. sağlıkla sıhhatle doğurup hepimiz anne olalımda gerisi kolay bi şekilde halledilir... bebelerin peşinde koşmaktan gene zayıflarız....
hoş buldum canım aslında tüm gün ara ara topiğinizdeydim ama tahmin edersiniz ki bugün özel mesaj trafiğim oldukça yüksektiyazamamıştım ama bir yazdım pir yazdım ilk sayfa ilk mesaj 500 ve 550 sayfa kutlamalarına katılamamıştım 600 nasip oldu nasılsınız
kızlar ben yazmayı bıraktım okuyarak yetişemiyorum..ben de yatar geç oldu yarın iş var Hepimizin Cuması mübarek olsun...görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar,
maşallah uykun yokmu bacımİyiyiz takılıyoruz iste bu saate
kızlar ben yazmayı bıraktım okuyarak yetişemiyorum..ben de yatar geç oldu yarın iş var Hepimizin Cuması mübarek olsun...görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar,
hayırlı cumalar cnm iyi geceler
maşallah uykun yokmu bacımben kafayı düşürmeyim diye zorediyom
Rabbim daim etsin cnm her zaman iyi olalım inşşş
tamam canım sonra görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalarBende kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar gözlerim kapanıyor artık
canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
Oyyy maşallaahhh. yesinler onu. Rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin..
ayy maaşallah uyumadan önce el salladı bıdık bana..allah kucağına alıp koklamayı nasip etsin arkdaşım..
kimsede kalmamış geç kalmışım zaten iyi geceler...
herkeze ii gecelerr bende kocişimin yanına sokulayımm hepiniz öpüldünüzzzz
Cnm cim bnm geliş durumu yarın belli olucak Dr kontrolden sonra hbr vericim ama esim diyor dün gece iyileşe Mart ortası uzun kalalım istanbulda belki ekinime yetişemicem ama seni kesin çok rahatsız edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?