Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin tatlım....

hoş buldum canım aslında tüm gün ara ara topiğinizdeydim ama tahmin edersiniz ki bugün özel mesaj trafiğim oldukça yüksekti yazamamıştım ama bir yazdım pir yazdım ilk sayfa ilk mesaj 500 ve 550 sayfa kutlamalarına katılamamıştım 600 nasip oldu nasılsınız

Doğru diyon morelini bozmayayım ben hadi sen yat dinlen bebis yorulmasın tatlım

kızlar ben yazmayı bıraktım okuyarak yetişemiyorum..ben de yatar geç oldu yarın iş var Hepimizin Cuması mübarek olsun...görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar,

İyiyiz takılıyoruz iste bu saate

kızlar ben yazmayı bıraktım okuyarak yetişemiyorum..ben de yatar geç oldu yarın iş var Hepimizin Cuması mübarek olsun...görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar,

hayırlı cumalar cnm iyi geceler
İyiyiz takılıyoruz iste bu saate
maşallah uykun yokmu bacım ben kafayı düşürmeyim diye zorediyom

Rabbim daim etsin cnm her zaman iyi olalım inşşş

hayırlı cumalar cnm iyi geceler
maşallah uykun yokmu bacım ben kafayı düşürmeyim diye zorediyom

Rabbim daim etsin cnm her zaman iyi olalım inşşş

Gözlerim gidiyo hemde uyumsuzluktan valla hep beraber aynı anda çıkalım şimdi gercekten kactiiiiiiimmmmmm

canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış

Eklentiler

• $IMG_0081.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_0082.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
kimsecikler yok gerçi topicte sabah yorumlarınızı bekliyorum meleğimm hakkında:):) hepinizee iii gecelerrrr öpüyoruummmm

ayy maaşallah uyumadan önce el salladı bıdık bana..allah kucağına alıp koklamayı nasip etsin arkdaşım..
kimsede kalmamış geç kalmışım zaten iyi geceler...

çok teşekkür ederiz teyzesiii güzel duaların içinn amin inşallahh. evet kimsecikler yokk

herkeze ii gecelerr bende kocişimin yanına sokulayımm hepiniz öpüldünüzzzz

Cnm cim bnm geliş durumu yarın belli olucak Dr kontrolden sonra hbr vericim ama esim diyor dün gece iyileşe Mart ortası uzun kalalım istanbulda belki ekinime yetişemicem ama seni kesin çok rahatsız edicem

Estağfrllh canım ne rahatsızlığııı çok memnun olurumm bennn..Çookk mutlu da oluyorum ayrıcaaa.Buradannn sanal ortamdaki arkadaşlık dostlukların gerçek hayata taşınmasıı benii çok mutlu ediyorr.Kendi derdinden anlayan en azından bu konuda aynı dili konuşan arkadaşlarım var ne güzell,ne mutlu bana..

canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış

Ayyyy millstone teyzesi de yesinnnn ısırsınnn o eliii..El sallamışş yaaaaa.Süperr maşallahhh subhanallah
Canım Allah 9 ayın sonunda sağlıkla eline almayı nasibb etsin inş..

Topiği açamıyorum ama kapanışı ben yapıyorum egunalım bakkk..Hiç sorma bakkmaa benn lisedeykenn şiir falan yazardımmm..Aşkkolikktimmmm çünküüü Romantiğimdir bakkma ama bu sevgililer gününde tuttu damarım iştee.Ama birdaha asla yapmam öyleeee...Sana daha akrostiş şiir bile yazıcammm..Coming soonnnnn..Bekleyin beniii anacımmmmm...

Bu arada ben yarın sabahtan anneme geçicemm bu hafta genee..Günüm var cumartesi günüü.Fazla kaynatıp beni ve diğer tüm h.sonu giremeyenlerii şaşı yapmayınnnn..Hepinizi çook öpüyorumm ve seviyorumm.yarın mübarek cuma saatinde hepiniz dualarımda olucaksınızzz.Sizde bana edinn nolurrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…