sanada günaydın tatlım.... inşallah senin ve hepimiz için işlerin yolunda gitiği bir gün olur....günaydınlar hayırlı cumalar.................
canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
kimsecikler yok gerçi topicte sabah yorumlarınızı bekliyorum meleğimm hakkında:):) hepinizee iii gecelerrrr öpüyoruummmm
günaydınlar hayırlı cumalar.................
ay bize el mi sallıyoooooo..... yerim ben onu maşallahcanlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
gunaydın guzel anne ve anne adayları hayırlı cumalar bu mubarek gunde dualarınız dıleklerınız kabul olsun ınş....
evet balım burdayım.... şeytan dürttü açtım pc yi... kociş görse kızargözlerime inanamıyorum..topiği açıyorum ve akasyayı görüyorum yok ben hala uyuyorum biri beni çimdiklesin
nasılsın hayatım gunaydınnnnn
hanı sen gec gelıyorsun ya o yzudne dedım uyuyamadınmı kızzzzzzzzzzz :))))
totoyu kaşıyımmya benim sana bi süprizim war ama bakalım ne zaman gerçekleşcek.istanbula gitmedenn yetişir mi bilmem ama belki istanbuldanda hallederim ama sakın ne die sorma sölemem
Ok ben merak ettim ben sorayım o zaman süprizin neeee ekin hadi lütfen söyle hatta kulağıma söyle duymasınlar
buralar gene bembeyaz olduuuuu...
niye 7 kullanıcı olmasına rağmen ben tek başıma konuşuyommmm....
600. kutlamadan yatmayacağımmmmmmm....
ah güldenim ya... gene ilk yazan olamadım... ama en azından sayfanın sonunda değilim buda bi başarı.....
700 sayfada insallah bulunursun güldenim
aslında kaçırmazdı üç gecedir birlikte kutluyoz.. gelicem demiş ama kociş bırakmadı heralde...
canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
Topiği açamıyorum ama kapanışı ben yapıyorum egunalım bakkk..Hiç sorma bakkmaa benn lisedeykenn şiir falan yazardımmm..Aşkkolikktimmmm çünküüüRomantiğimdir bakkma ama bu sevgililer gününde tuttu damarım iştee.Ama birdaha asla yapmam öyleeee...Sana daha akrostiş şiir bile yazıcammm..Coming soonnnnn..Bekleyin beniii anacımmmmm...
Bu arada ben yarın sabahtan anneme geçicemm bu hafta genee..Günüm var cumartesi günüü.Fazla kaynatıp beni ve diğer tüm h.sonu giremeyenlerii şaşı yapmayınnnn..Hepinizi çook öpüyorumm ve seviyorumm.yarın mübarek cuma saatinde hepiniz dualarımda olucaksınızzz.Sizde bana edinn nolurrrrr...
günaydınlar hayırlı cumalar.................
gunaydın sekerımmmmmmmmmmm
hoşgeldiiinnnn canımmm
aramıza katılmandan çok memnun oluruz...
liste bilgileri için yaş,sebep,merkez yazarsan ilk fırsatta eklerim...
rabbim daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bebeğini göndersin inşallah
inşallh canım hep birlikte alalım bebişlerimizi..Hoşgeldin.Tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah...
hoşbulduk canım, inşlh bebişlerimize kavuşuruz:)))))hoşgeldin canım aramıza bilgilerini yaz egunal seni ekler inşallah bu sefer bebişine kavuşursunn....
hoşbulduk canım Allah razı olsun bugün cuma cuma günün hürmetine hepimize vesilemiz olacak şeyleri nasip etsin dualarımızı kabul etsin. inşlhh..Hoşgelldin canımmm..Bizz çooook kalabalık sevgi doluu bir topiğizz...Bizimle hiçç canın sıkılmıcakkk..
Hosgeldin canım valla burda sayfalar çabuk ilerliyor haberin olsun .
evet balım burdayım.... şeytan dürttü açtım pc yi... kociş görse kızar
aslında bu saatlerde hep uyanık oluyorum ama uyuyayım diye bişeyler atıştırır gömülürüm yatağa:))))) takılır kalırım diye pc yi açmıyom ama dedimya şeytan dürttü:))))))
neyse ben kaçar... öğleden sonra yine gelirim..... sizi seviyorum güzel arkadaşlarım....
canım Allah razı olsun. bilgilerim; 29 yaş tüpleride soruni soranüs tüp b.merkezi. inşlh hayırlı vakitte evlatlarımıza kavuşuruz..
Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalar .....bol ,bereketli ,sağlıklı, bebişli güzel haberli mutlu umutlu bir gün olsun allahım bugün hepimize güzel haberler nasip etsin herkesin yüzü gülsün inşalllaaaahhhhhhhhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?