sanada var süpriz merak etmeOk ben merak ettim ben sorayım o zaman süprizin neeee ekin hadi lütfen söyle hatta kulağıma söyle duymasınlar
maşşallah onacanlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
günaydın canım sanada hayırlı cumalar...günaydınlar hayırlı cumalar.................
gunaydın guzel anne ve anne adayları hayırlı cumalar bu mubarek gunde dualarınız dıleklerınız kabul olsun ınş....
oyy masallah allah kucagina da almayi nasip etsin mucize bu ya rabbimin biz kullarina bir damladan yarattigi olanin bazen kiymet bilmedigi olmayanin mumla aradigi he halukarda mucize istecanlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
herkeze hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah dualarimdasiniz...
gunaydin kizlar... ya ben surekli takip ediyorum topigi ama yazmak olarak aktif olamiyorum cunku sayfalar okadar hizli ilerliyorki yetisemiyorum bile bide cogunlukla geceleri okuyorum ben bizim buranin 12 sinden sonra ee turkiyede de 2 oluyor herkes uyuyor o saatte :))
herkeze hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah dualarimdasiniz...
ee
eet canım hızlı bi topik bizim kisaat farkı var aramızda malesef ama olsun sen yinede gir bak aradada yaz durumundan haberdar et neler yapıon die
canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
durumum ayni canim beklemedeyim bazen acayip bunalimdayim bazen ne dusundugunu bilmez haldeyim egunal kizacak bana yine negatifim diye
aaa bu ne sessizlik topikte yaa..egunal kaçmışşş kimseler yokk..yalnız kaldım burdaa ama
gunaydin kizlar... ya ben surekli takip ediyorum topigi ama yazmak olarak aktif olamiyorum cunku sayfalar okadar hizli ilerliyorki yetisemiyorum bile bide cogunlukla geceleri okuyorum ben bizim buranin 12 sinden sonra ee turkiyede de 2 oluyor herkes uyuyor o saatte :))
geldiiimmmmm
hemen bi kızayım o zaman...pozitif olalım enerji dolalım...rabbim sağlık versinn önce anne olacağız günü gelince
ya napim canim ben pozitif olayim derken buranin lanet saglik sistemi lanet doktorlari beni bunalima sokuyor.gecen hafta randevum vardi doktor bey bu ikinci tup bebegimin son sansim oldugunu bundan sonra ancak ozel parali yaptirabilecegimi soyledi yumurtalarim dollenemiyormus neden oldugunu da bulamiyorlarmis esinin sperm kalitesinde bi spermle normal bi yturtanin dollenememesi imkansi dedi.genetik test istedim yapmiyoruz dedi tek bi sansin var istersen baskasinin bi donorun yumurtasiyla yapalim dedi beynimden vurulmusa dondum sanki hersey bitmis artik kesin senin bebegin olmaz dedi cok etkilendim olan umudumda o gerizekali yuzunden gitti
naber canim gelecek aya tedavin basliyor nasilsin heyecan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?