Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bugün topiğimizde MOONLİGHT arkadaşımızın test günü inşallah güzel haberlerle gelir
JULİETTA ve EDSİN Bugün OPU var rabbim yardımcınız olsun
KARASU ve EEMO Kızlar bugün bebeklerinizle buluşacaksınız iyi vakit geçirmenizi ve güzel haberlerle gelmenizi diliyorum

Ok ben merak ettim ben sorayım o zaman süprizin neeee ekin hadi lütfen söyle hatta kulağıma söyle duymasınlar
sanada var süpriz merak etme
canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
maşşallah ona
günaydınlar hayırlı cumalar.................
günaydın canım sanada hayırlı cumalar...
gunaydın guzel anne ve anne adayları hayırlı cumalar bu mubarek gunde dualarınız dıleklerınız kabul olsun ınş....

sanada günaydın canımm..aminn işşallahhh hepimizin...

canimcim su ya sana özelden atarim dedigin beslenme listeni banada yollarsan cok seviniirim....simdiden tesekkürler:)))

gunaydin kizlar... ya ben surekli takip ediyorum topigi ama yazmak olarak aktif olamiyorum cunku sayfalar okadar hizli ilerliyorki yetisemiyorum bile bide cogunlukla geceleri okuyorum ben bizim buranin 12 sinden sonra ee turkiyede de 2 oluyor herkes uyuyor o saatte :))

ee
eet canım hızlı bi topik bizim kisaat farkı var aramızda malesefama olsun sen yinede gir bak aradada yaz durumundan haberdar et neler yapıon die

ee

eet canım hızlı bi topik bizim kisaat farkı var aramızda malesefama olsun sen yinede gir bak aradada yaz durumundan haberdar et neler yapıon die

durumum ayni canim beklemedeyim bazen acayip bunalimdayim bazen ne dusundugunu bilmez haldeyim egunal kizacak bana yine negatifim diye

geldiiimmmmm

durumum ayni canim beklemedeyim bazen acayip bunalimdayim bazen ne dusundugunu bilmez haldeyim egunal kizacak bana yine negatifim diye

hemen bi kızayım o zaman...pozitif olalım enerji dolalım...rabbim sağlık versinn önce anne olacağız günü gelince

aaa bu ne sessizlik topikte yaa..egunal kaçmışşş kimseler yokk..yalnız kaldım burdaa ama

kaçmadım kuzum işlerim vardı dışarda...bak çatlayacam meraktan amaaa

komşu siteden çağırıyorlar ben bi kahve içip geleyimmmm bi yere ayrılamyın taammıııı

hosgeldin canim hengi ülkedesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…