Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım eğer istersen tefriciye ye yardımcı olabilirim hatta pek çok arkadaşım destek olur daha çabuk biter...

canım eğer istersen tefriciye ye yardımcı olabilirim hatta pek çok arkadaşım destek olur daha çabuk biter...

canım çok ama çok teşekkur ederim ben başladım ama hamile arkadaşlardan rice edebilirim bana sadece 10 tane okusalar bana yeter çünkü hamilelerin dualarını rabbim geri çevirmezmiş ben şimdi çıkacagım işe dönmem lazım okuyan okumayandanda allah razı olsun okuyanda bana bilgi verirse çok ama çok sevinirim

Son düzenleme:

kendimi kınıyorum durumunu biliyorum ama güncellemede nasıl dikkat etmediğimi anlamış değilim...arada bir kısa devremi yapıyorum acaba

kızlar ben yine kaçıommkuaföre gitcem gitmeden bakım yaptırayımçarşıdada işlerim war halledip geleyim.öptümm hepinizi

oh oh yaptır bakımını cicim...

bende seni seviyorummmm

canım bence panik yapma...bu tarz lekelenmeler yaşayan çok arkadaşımız var.ayrıca 8.gün regl başlamaz...ben iyiye yoruyorum bu durumu...

herkeze merhaba.......

selamunaleykümmm gözümmm

ALLAH ALLAH o nasıl laf öyle beee...başkasının yumurtasını kullanmakta ne demek...yumurtaların döllenmeme durumunun kendileriylede ilgili olabileceğini düşünüyorlarmı acaba...labaratuvar tüp bebekte çok önemli bir ayrıntı herşey orada olup bitiyor...daha yolun başındasınız siz hemen bu karara varılmaz...nasıl olur bilmem ama türkiyeye gelmeni çok isterim.yurt dışından çooookkkk ileride tüp bebek burda...haklısın canını sıkmış densizler...ama bunun çaresi başka yumurta değil...yumurta oluştuğu müddettçe döllenme şansı her zaman vardır...

Son düzenleme:

INSALLAH amniyosenteze gerek kalmaz kalsa bile sonucu temiz olumlu olur insallah.hamile kalmakla bitmiyor demi canim insan kucagina alana kadar kucagin aldiktan sonra buyutup kendi kendine yetecegi gune gelene kadar sikinti stres icinde oluyor be dah yasamadim ama ama boyle senin gibi sikintilarini yazanlari gorunce anlayabiliyorum en acisida annemi anlayabiliyorum dunyanin en guzel en zor duygusu olsa gerek anne olmak.amcamin kizi demisti anne olmak yureginde surekli bi ates olmasi gibi bisey oyleki insan icinde ki atese alisabilirmi unuttum giiti diyebilirmi oyle bi sizlarki onun orada oldugunu bir an bile unutamazssin.allah sana ve kimseye evlat acisi yasatmasin bebegini korusun

tamam canım... ben gece yatarken sana sayıyı yazarım....

canımcım inşallah yarın güzel bir sonuç alacaksınız...sıkma tatlı canını...

canım bence panik yapma...bu tarz lekelenmeler yaşayan çok arkadaşımız var.ayrıca 8.gün regl başlamaz...ben iyiye yoruyorum bu durumu...

cnm inşallah öyledir sen umut oluyosun bana benim normalde yarın adet tarihim ama doktorum adet tarihine takılma ilaçlar geciktirir demişti gecen denememdede leke gelmişti ama azdı bu baya çok olunca korkuyorum beklicem biraz daha akşam üzeri doktorumu arıcam inşallah adet değildir 8.gün regl için çok erken geldi banda bilmiyorumki neyin nesi

oylemi dersin ben bu sozden sonra umudumu kaybetmedim ama sanki azaldi gibi.canim bunlarda cok normal hersey baskasinin spermi baskasinin yumurtasi ne olcakki oyle raha soyluyorlarki hic dusunmuyorlar bizi.ben bukadar kafama taktim bu konuyu esime soyledim bir hafta sonra dediki ben unuttum gitti sen onami takildin dedi olucaklsa ikimizin olsun yoksa ben istemem cocuk mocuk dedi de biraz rahatladim sanki :44:

bende aynı seyı dusunmustummm yaaaa super olur valla bırbırımıze yarıdm edelım dımı ama ... sendende allah razı olsun cnm

Canım ne kadar güzel bir dua, teşekkür ederiz Allah razı olsun

doktorun doğru demiş adet tarihin normal bir süreçte geçerli...şu an iğnelerin hormonların etkisi altındasın ve adet zamanınıda bu belirler...en erken 10.gün regl başlar...sen daha 8.gündesin...valla ALLAH korusun regl olursan bu benim duyduğum ilk olur yani...dediğim gibi ben iyiye yoruyorum..sende yat dinlen nolur nolmaz...kırmızıya çevirmemesi önemli olan...pembe yada kahve lekelenme çok yaşadık...hamile hatunlardan bazıları hala yaşıyorlar...iyi düşün kuzum...

olsun canımm benim böyle durumlar olur. takma kafana emiiii

sağol canımm benim... İnşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alırım. Maalesef hamile kalmakla sorunlar bitmiyor. Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı, hayırlı yavrular versin. Sana da canım

afferin kocana olması gerekende bu...sende ezik durma...eşinde sorun olsa sen başkasının sperminimi kullanacaktın ALLAH korusun...lütfen tek bir merkezin dediğine göre hareket etmeyin...başka yerler deneyin...

diş ağrısından resmen geberiyorum. napıcamı bilmiyorum

ah canım çok geçmiş olsun...daha yeni transfer oldun...nasıl ilaç kullanacaksın...bi doktorunla konuş belki bişey önerir...

bide özellikle sorun çıkmasın diye tedaviye başlamadan önce bütün çürüklerime dolgu yaptırmıştım. sanırım kanal tedavisi gerekiyor. bakalım bi arıycam şimdi hastaneyi.

canım sen boşver iskoçyadaki dr.ları... etek giyen adamdan insana hayırmı gelir.... sen gel türkiye ye burda yaptır tedavini....

bide özellikle sorun çıkmasın diye tedaviye başlamadan önce bütün çürüklerime dolgu yaptırmıştım. sanırım kanal tedavisi gerekiyor. bakalım bi arıycam şimdi hastaneyi.

o kadar hormonu yiyince vücudun zayıf noktalarından patlak veriyor işte..bende tedaviden önce bi bakıma girmiştim neyseki bi sorun yaşamadım..ama şu an neler yaşadığını anlayabiliyorum...bende çok diş ağrısı çektim...inşallah doktor bişi önerir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…