Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben duayı tedavime başladığım günden itibaren okudum,her muayeneye giderken de okuyordum,ben çok inandım bu duanın gücüne,okumanızı tavsiye ederim

canım sen boşver iskoçyadaki dr.ları... etek giyen adamdan insana hayırmı gelir.... sen gel türkiye ye burda yaptır tedavini....

süppperrrr diii buuuuuu...evet ya etek giyen adamlar ne anlar bebekten yumurtadan spermdengelsin türkiyeye delikanlı doktorlarımız yardımcı olurlar

saol cnm benim. resmen canım oramda atıyor. tuzlu suyla gargara yapıyorum ama

• Ağrıyan diş, diş fırçası ve diş ipi kullanılarak temizlenmeli ve yarım su bardağına yarım çay kaşığı tuz ilave edilerek elde edilen tuzlu su ile ağız iyice çalkalanmalıdır.
  • Karabiber ve nane havanda dövülerek ezilir. Sarımsak suyu ile sulandırılarak sıvı kıvamına getirilir. Hazırlanan sıvı ile ıslatılan pamuk ağrıyan çürük dişin üzerine konur.
  • Ağrıyan dişin üzerine çok az karanfil yağı (eugenol) damlatılmış pamuk koyulabilir.(Fakat bu çok fazla olmamalıdır. Çünkü diş etini tahriş edebilir.)
  • Dilimlenmiş limon ile birlikte bir miktar adaçayı demlendirilir.Bu sulu karışım ağrıyan dişin tarafında duracak şekilde bir müddet ağızda tutulur. Bu işlem, sık sık tekrarlanabilir.
  • Papatya ve biberiye birlikte kaynatılır. Süzülerek elde edilen çaya limon tuzu ilave edilir.Bu çay ile ağız sık sık çalkalanır.

cnm bunlar var nette bıtkılsel olarak baskada bırsey bulamadım sana ya

çok saol arkadaşım önemseyip araştırman bile beni çok mutlu etti. allah senden razı olsun

biz kendi doktorlarımızla dalga geçmiyoz bi kereeeee...dediğin gibi elin doktorlarıyla pabucumun doktorlarıyla dalga geçiyoz

Allah iyiliğini versin kuzum yaaa evet onlar elın doktorları bızım degıl bızım doktorlarımız bır tane bakalım transferden sonrada boyle dıyebılcemmı sonucu alınca verırım doktora ayarı ozaman allahım ıns gerek kalmazda bende ovmeye devam edrımmm

Son düzenleme:
çok saol arkadaşım önemseyip araştırman bile beni çok mutlu etti. allah senden razı olsun

çok cektıp dıs agrısını bılırım cnm hele ılac alamayınca daha kotu rabbım yardım etsın cnm ve carcabuk gecısın ıns kuzum...sendende cnm

Son düzenleme:
süppperrrr diii buuuuuu...evet ya etek giyen adamlar ne anlar bebekten yumurtadan spermdengelsin türkiyeye delikanlı doktorlarımız yardımcı olurlar

ama sinir oldum adama insan gencecik kadına böyle söylermi hem totosu yiyosa gelsin urda söylesin... düşünsene burda öyle bişey sölücek yok başkasının yumurtası..yok spermi... bunu söyleyecek dr.u bizim kocalar gömerler oracıkta....

onlar geniş mezhepli insanlar mideleri genişş,,kıbrıstada oluyomuş bu,ben birisinden duydum ,başkasınıın spermiyle yaptırabilirsiniz ama kıbrısta oluyo böyle şeyler demişler ve 70.000 TL civarındaymış maliyeti,bize ters böyle şeyler tabi

ewet canım anlamı çok güzel,,Allah okuyan herkesin duasını kabul eder inşallah,

amın cnmmmm

benım eşimin ılk sordugu o oldu ya karsıırsa sperm yumurta ne yaparız fln dedım olmaz oyle sey doktorada sordu boyle bırsey olurmu dıye aynen gömerler valla

anam doktorlarla nasıl dalga gecıyorlar sen bak sunlara elın eteklı adamları

biz kendi doktorlarımızla dalga geçmiyoz bi kereeeee...dediğin gibi elin doktorlarıyla pabucumun doktorlarıyla dalga geçiyoz

geçeriz tabi arkadaşımızı üzmüş o etekli dr... ayrıca yalanmı adamlar etek giyo üstelik çoğu zaman donsuz giyo:))))))

valla ben kendi doktorlarımdan memnun kalmadım ama milli duygularım kabardığı için kendi doktorlarımızı elin etekli doktorlarına karşı korurum kendim söverim o başka

bende sinir oldum ama etekli olduklarından kaynakladığını sen farkettirdin sağolasın
oralarda serbest tabii ...yasal olarak hem de geleneklerimize ters olması münasebetiyle türkiyede yasak...
rabbimde o çaresizliğe düşürüp yaptırmasın...AMİNNNN...

allah korusun burda böyle bi söylenti yayılsa, bizim adamlar öldürsen tüp tedvsini bile kabul etmezler..

geçeriz tabi arkadaşımızı üzmüş o etekli dr... ayrıca yalanmı adamlar etek giyo üstelik çoğu zaman donsuz giyo:))))))

ALLAHIM akasya ardarda bomba patlatıyooooo...bi de donsuzlar haaaaaaasende beğenmiyon söyleniyon ama iskoç kültüründe pek bi fazlaymış hem donsuz hem etekli ayyyyy çok feciiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…