allah korusun burda böyle bi söylenti yayılsa, bizim adamlar öldürsen tüp tedvsini bile kabul etmezler..
ALLAHIM akasya ardarda bomba patlatıyooooo...bi de donsuzlar haaaaaaasende beğenmiyon söyleniyon ama iskoç kültüründe pek bi fazlaymış hem donsuz hem etekli ayyyyy çok feciiiiiii
hakkat feci......
merhabalarr ben geldim.geyiğin dibine vurmuşsunuz yine
merhabalarr ben geldim.geyiğin dibine vurmuşsunuz yine
az önce bir arkadaşın negatif haberini başka bir topiğe yazdığını gördüm bakalım bizede haber verecekmi...inşallah verir...ona göre bi duyuru yapacam...
az önce bir arkadaşın negatif haberini başka bir topiğe yazdığını gördüm bakalım bizede haber verecekmi...inşallah verir...ona göre bi duyuru yapacam...
ya hep negatıf aldık bu hafta yaaa rabbım sabır versın
inşallah canım
iyi olmaya çalışıyorum
sağol canım aldım keşke başlamadan önce yapsaydım yapacam yazdıklarnı ama hemen etki edeceğinden şüpheliyim
Yaaa ne kadar çok negatif duydum iki gündür yaaaaa...
Valla kendime de negatifmi çıkcak acaba diye sormaya başladımmm:26::26::26::26:
inşallah haftaya olmaz böyle haberlerr,,bu son olsunn
hoşgeldın cnm ya konu tamammen baskaydı ama bu hale geldı ısteistemerek yanı tamamen heeeee
hayirli cumalar kizlar
nasilsiniz canlarim?
geldin demeekkkkk...
nerdesin kuzummmm...
biz iyi olanları hatırlayalım daha öncede üstüste pozitifi gördüğümüz dönemler oldu...sende yine öyle bir dönemin içine dahil olursun inşallah...evet 2 gündür kötü haberler alıyoruz ama hep böyle olacak anlamına gelmiyor...
AMİİNNN inşallah kuzum..
yok kız tamamen isteyerek konu oralara geldi şahsen ben isteyerek getirdim kendimizi kandırmayalım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?