hayirli cumalar kizlar
nasilsiniz canlarim?
bizde kabahat yok elin eteklisi kendi kaşındı....merhabalarr ben geldim.geyiğin dibine vurmuşsunuz yine
haha.ha..ha bak buda doğru bir yaklaşım.....ay aramızda iskoç yok dimiii
rahat rahat atıp tutalım...
hiç te estetik değil bi kere...
alttan hava aldıkları için beyinlerine boş hava birikmiş arkadaşımızın canını sıkmış hem etekli hem donsuzlar
duyurunu tstikleyeceğime emin olabilirsin... biraz daha özenli olunması gerektiğini savunuyorum....az önce bir arkadaşın negatif haberini başka bir topiğe yazdığını gördüm bakalım bizede haber verecekmi...inşallah verir...ona göre bi duyuru yapacam...
olumsuz düşünme... pozitif ol...Yaaa ne kadar çok negatif duydum iki gündür yaaaaa...
Valla kendime de negatifmi çıkcak acaba diye sormaya başladımmm:26::26::26::26:
inşallah canım...inşallah haftaya olmaz böyle haberlerr,,bu son olsunn
evet...yok kız tamamen isteyerek konu oralara geldi şahsen ben isteyerek getirdim kendimizi kandırmayalım lütfen
yok kız tamamen isteyerek konu oralara geldi şahsen ben isteyerek getirdim kendimizi kandırmayalım lütfen
bide özellikle sorun çıkmasın diye tedaviye başlamadan önce bütün çürüklerime dolgu yaptırmıştım. sanırım kanal tedavisi gerekiyor. bakalım bi arıycam şimdi hastaneyi.
sorma canim ya,ufaklik ateslendi ama allahtan cabuk toparlandi
onunla mesguldum,,
ozledim sizleri ya
geriye donuk okuyamiyacagim sadece bugunu okuyayayim bi
aminn,,moonligtmi negatif olan canım,onun vardı dimi bugün testi??
yaaaa bi çaktırmasana kızım yaaaaa herkese acık ettın sımdı yawww olmadı bak buuuistemeyerek oldu arkadaslar yaaaa .
akasya hatun, hu hu hu beni gormuyonmu
ozledim ama
hoşgeldın cnm bız ıyıyız sız nasılsınız bakalım bı gıt bırdaha gelmedıın yawww
şükür kavuşturana... canım senle ilgilencem ama önce elife yazayım taaamı ciciim...akasya hatun, hu hu hu beni gormuyonmu
ozledim ama
bencede bilerek ve isteyerek :)))) arkadaşımızı üzenlere karşı sessiz kalamazdık dimi yani,,donsuz etekli bilgisiz iskoç doktor işte alt tarafı:))
ah yerim ben onu çok geçmiş olsun kuzuya...
okuma geçmişi napcan aramızda ol yeter...
evet kuzum...bekliyorum buraya yazacakmı...geriliyorum bu duruma...neyse ...
ay çok mu belli olduuuu
valla bi etek don muhabbeti açtı sonra sesi çıkmadı bi daha...hamile ya uyudu kaldı pc nin başında zaar....
şükür kavuşturana... canım senle ilgilencem ama önce elife yazayım taaamı ciciim...
evet son yazismalarinizdan azcok anladim muhabbetialemsiniz ya
adamlarin ne donunu birakmissiniz ne eteginiama haketmisler yaww
burdada oyle cok genislerdir
hatta benim bi onceki randevumde hastanede sirami beklerler iki bayan geldi,ele ele :44: sonradan anladimki bi baska erkegin spermiyle bayanin biri dolleme yapacakmis..))) yani o iki bayan evliymisbende saf gibi destek amacli el ele tutusttu diye dusunmustum basta
beni hulusi bey aradı bide msj attııı kafam b....k gibi oldu yaaaadam diyokiinceledim dosyayı sizin öleee çokta önemli bir sorununuz yokk herşeyde yapılmış.ancak bir tek ilk tedaviniz güzel özellikle son tedavinizdeki embriyolar çok kötü zaten tutunmayacağı belliymiş dedi hani sizede yazmıştım hatırlıyomusunuz bunlar nedemek diye onu yorumladı işte...nasıl transfer yapmışlar anlamdım dedi bir kere 4.gün tansferi yoktu dedi ya 3 yada 5 olur dedi.................beni çağardı ayın 25.ne yarın kan tahlili yaptırcam bişi istedi onu ama ben bu ay gitmesem önümüzdeki ay gitsem daha iyi olucak çok izin aldım iş yerinden adamlar biliyo destek oluyo diyede suyunu çıkarmayım diyom bide..internette baktım imsi yok muş orda ileri sperm seçme tekniği yani sen nediyosun bu duruma canım bilgin varmı genelde herkes memnun bir kaç nagtif olay okudum ama en yakın sen varsın fikirlerini alayım....kafam karıştı çokkkkk
hatta benim bi onceki randevumde hastanede sirami beklerler iki bayan geldi,ele ele :44: sonradan anladimki bi baska erkegin spermiyle bayanin biri dolleme yapacakmis..))) yani o iki bayan evliymisbende saf gibi destek amacli el ele tutusttu diye dusunmustum basta
hadi yaa,,çok güldümm:))destek amaçlı elele tutuşmuşlar ha:))bizler görmemeşiz öyle şey bakarız saf saf:))
oyle oldu tatlim ya,vallaha ne gusel kaynatmissiniz oku oku bitmiyor
bizde kabahat yok elin eteklisi kendi kaşındı....
haha.ha..ha bak buda doğru bir yaklaşım.....
duyurunu tstikleyeceğime emin olabilirsin... biraz daha özenli olunması gerektiğini savunuyorum....
evet...
evet yaptirdik canim sonuclari henüz gelmedi insallah rabbim hayirli haberler duyursun....
canim üzülme sakin ol insallah bir belirtidi sadece buuuu
canim cok tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?