Tüp Bebek Günlüğümüz !

beni hulusi bey aradı bide msj attııı kafam b....k gibi oldu yaaa adam diyokiinceledim dosyayı sizin öleee çokta önemli bir sorununuz yokk herşeyde yapılmış.ancak bir tek ilk tedaviniz güzel özellikle son tedavinizdeki embriyolar çok kötü zaten tutunmayacağı belliymiş dedi hani sizede yazmıştım hatırlıyomusunuz bunlar nedemek diye onu yorumladı işte...nasıl transfer yapmışlar anlamdım dedi bir kere 4.gün tansferi yoktu dedi ya 3 yada 5 olur dedi.................beni çağardı ayın 25.ne yarın kan tahlili yaptırcam bişi istedi onu ama ben bu ay gitmesem önümüzdeki ay gitsem daha iyi olucak çok izin aldım iş yerinden adamlar biliyo destek oluyo diyede suyunu çıkarmayım diyom bide..internette baktım imsi yok muş orda ileri sperm seçme tekniği yani sen nediyosun bu duruma canım bilgin varmı genelde herkes memnun bir kaç nagtif olay okudum ama en yakın sen varsın fikirlerini alayım....kafam karıştı çokkkkk

merhabalarr ben geldim. geyiğin dibine vurmuşsunuz yine
bizde kabahat yok elin eteklisi kendi kaşındı....

haha.ha..ha bak buda doğru bir yaklaşım.....

az önce bir arkadaşın negatif haberini başka bir topiğe yazdığını gördüm bakalım bizede haber verecekmi...inşallah verir...ona göre bi duyuru yapacam...
duyurunu tstikleyeceğime emin olabilirsin... biraz daha özenli olunması gerektiğini savunuyorum....

Yaaa ne kadar çok negatif duydum iki gündür yaaaaa...
Valla kendime de negatifmi çıkcak acaba diye sormaya başladımmm:26::26::26::26:
olumsuz düşünme... pozitif ol...

inşallah haftaya olmaz böyle haberlerr,,bu son olsunn
inşallah canım...

yok kız tamamen isteyerek konu oralara geldi şahsen ben isteyerek getirdim kendimizi kandırmayalım lütfen
evet...

yok kız tamamen isteyerek konu oralara geldi şahsen ben isteyerek getirdim kendimizi kandırmayalım lütfen

bencede bilerek ve isteyerek :)))) arkadaşımızı üzenlere karşı sessiz kalamazdık dimi yani,,donsuz etekli bilgisiz iskoç doktor işte alt tarafı:))

bide özellikle sorun çıkmasın diye tedaviye başlamadan önce bütün çürüklerime dolgu yaptırmıştım. sanırım kanal tedavisi gerekiyor. bakalım bi arıycam şimdi hastaneyi.

elvan canim transferin hayirli olsun,insallah guzel haberlerini aliriz beraber
dualarim seninle
buarada gecmis olsun,
bende gecen ay disimi cektirdim daha dogrusu azi disimin kokunu catlatmisim nasil becerdiysem
adam bagirta bagirta cekti ya..birde disciden firca yedim cok ses cikariyorsun diger hastalar korkacak diye
ve damagim hep iltihap olmustu,yani bilirim cok zordur allahim yardimcin olsun

sorma canim ya,ufaklik ateslendi ama allahtan cabuk toparlandi
onunla mesguldum,,
ozledim sizleri ya
geriye donuk okuyamiyacagim sadece bugunu okuyayayim bi

ah yerim ben onu çok geçmiş olsun kuzuya...
okuma geçmişi napcan aramızda ol yeter...

aminn,,moonligtmi negatif olan canım,onun vardı dimi bugün testi??

evet kuzum...bekliyorum buraya yazacakmı...geriliyorum bu duruma...neyse ...

yaaaa bi çaktırmasana kızım yaaaaa herkese acık ettın sımdı yawww olmadı bak buuu istemeyerek oldu arkadaslar yaaaa .

ay çok mu belli olduuuu

akasya hatun, hu hu hu beni gormuyonmu

ozledim ama

valla bi etek don muhabbeti açtı sonra sesi çıkmadı bi daha...hamile ya uyudu kaldı pc nin başında zaar....

evet son yazismalarinizdan azcok anladim muhabbeti alemsiniz ya
adamlarin ne donunu birakmissiniz ne etegini ama haketmisler yaww
burdada oyle cok genislerdir
hatta benim bi onceki randevumde hastanede sirami beklerler iki bayan geldi,ele ele :44: sonradan anladimki bi baska erkegin spermiyle bayanin biri dolleme yapacakmis..))) yani o iki bayan evliymis bende saf gibi destek amacli el ele tutusttu diye dusunmustum basta

hadi yaa,,çok güldümm:))destek amaçlı elele tutuşmuşlar ha:))bizler görmemeşiz öyle şey bakarız saf saf:))

valla canım ben biliyosun çok memnun kaldım dr.umdan. eğer negatif olsaydıda yine ona giderdim çünkü adam tüp bebek konusunda çok iyi. yumurtalarımı ile hergün birebir kendi takip etti
biliyosun bizde de problem spermler morfoloji çok kötü değil ama sayılar felaketti ama hulusi hoca pek aldırmadı buna ilaç verip benim işimi görecek kadar olsun yater dedi.
ben sana baştan beri söylüyorum güvendiğin ve içine sinen bi yer olmalı. hulusi beyin en pozitif tarafı işine aşık ve gerçekten faydalı olmak için yapıyo...

canim dualarim seninle canim,allahim yardimciniz olsun
canim dua konusunda istersen bende okuyabilirim,henuz hamile degilim ama aday adayiyim gun sayiyorum ya..

bu durumda büyüklerimiz ne derler '' töbe töbe başımıza taş yağacak''

hadi yaa,,çok güldümm:))destek amaçlı elele tutuşmuşlar ha:))bizler görmemeşiz öyle şey bakarız saf saf:))

aslinda cevremde cok bu tarz insanlar, aliskinmda ama o an beynim calismadi, ve bu kadar cocuk konusuna kadar gittiklerini dusunemedim
ve digeri kadinin kafasini oksayip gozune oyle pis pis bakinca jeton dustu
ve oylelikle kulak misafiri olmustum

bizde kabahat yok elin eteklisi kendi kaşındı....
haha.ha..ha bak buda doğru bir yaklaşım.....
duyurunu tstikleyeceğime emin olabilirsin... biraz daha özenli olunması gerektiğini savunuyorum....
evet...

aaa çok doğru yaklaşırımmmm
saol kuzum bilirim her daim destekçimsindiranlamışsın derdimi zaten...

hehe çok iyiymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…