evet son yazismalarinizdan azcok anladim muhabbetialemsiniz ya
adamlarin ne donunu birakmissiniz ne eteginiama haketmisler yaww
burdada oyle cok genislerdir
hatta benim bi onceki randevumde hastanede sirami beklerler iki bayan geldi,ele ele :44: sonradan anladimki bi baska erkegin spermiyle bayanin biri dolleme yapacakmis..))) yani o iki bayan evliymisbende saf gibi destek amacli el ele tutusttu diye dusunmustum basta
bu durumda büyüklerimiz ne derler '' töbe töbe başımıza taş yağacak''
valla canım ben biliyosun çok memnun kaldım dr.umdan. eğer negatif olsaydıda yine ona giderdim çünkü adam tüp bebek konusunda çok iyi. yumurtalarımı ile hergün birebir kendi takip etti
biliyosun bizde de problem spermler morfoloji çok kötü değil ama sayılar felaketti ama hulusi hoca pek aldırmadı buna ilaç verip benim işimi görecek kadar olsun yater dedi.
ben sana baştan beri söylüyorum güvendiğin ve içine sinen bi yer olmalı. hulusi beyin en pozitif tarafı işine aşık ve gerçekten faydalı olmak için yapıyo...
evet son yazismalarinizdan azcok anladim muhabbetialemsiniz ya
adamlarin ne donunu birakmissiniz ne eteginiama haketmisler yaww
burdada oyle cok genislerdir
hatta benim bi onceki randevumde hastanede sirami beklerler iki bayan geldi,ele ele :44: sonradan anladimki bi baska erkegin spermiyle bayanin biri dolleme yapacakmis..))) yani o iki bayan evliymisbende saf gibi destek amacli el ele tutusttu diye dusunmustum basta
aslinda cevremde cok bu tarz insanlar, aliskinmda ama o an beynim calismadi, ve bu kadar cocuk konusuna kadar gittiklerini dusunemedim
ve digeri kadinin kafasini oksayip gozune oyle pis pis bakinca jeton dustu
ve oylelikle kulak misafiri olmustum
minigine gecmıs olsun kuzum okuma gecmısı kaynattıkta bosver ya gellll burdan dal konuya hayatımmm hem ıkı canlsıın sen yorma kendını aaa
minecikkkk..... biraz dah gelmesen akutu göndericektim arkadaşım gavur ellerde kaybodu diye... sende sakın papatya gibi küsüp gitme emi... oğluşun hasta olmuş kıyamam ben yakışıklıma orda havalar nasıki?
Kızlar ben kaçıyorum.sinema keyfi yapcez.sonra girerim.öpüldünüz hepiniz...
inşallah tatlım.. rabbim yeterki ol desin tabiki kendiliğinden gelebilir bebeğin... eğer hulusi beye göstermek istediğin sonuçlar varsa bana kargoyla yollayabiirsin bende ona götürebilirim... gerçi mail sistemi var ama olsun:))) elimden gelen bişey olursa yardım ederim..saol canım biliyorum senin memnuniyetini bu yüzden zaten sana soruyorum moral olsun diye bir defa gidip görüşücem hatta giderken eşim bi daha sperm testi yaptrıcak onu alıp gidicem bakalım bilmiyorum zaten daha erken eylülden önce düşünmüyorum ama tabi hulusi beyin fikirleride önemli bakalım hayırlısı ne diyim...son sperm tahlilimiz güzeldi morfoloji dışında ona dayanarak sizin pek bir sorununuz yokdedi acaba kendiliğinden gelirmi benim yavrumçok isityorum bunuuuuuuuuuuuuuuu
he vallaha guldencim nevarsa bitim atalarmizda var
kurban olurum turk doktorlarina,siz yinede degerlerini bilin derim
biz burda ciddi anlamda skinti yasiyoruz doktorlar konusunda
bak bisey daha anlatiyim buranin doktorlariyla ilgili
benim annem-in surekli nefesi daralirdi 2 yil aile doktoruna surekli sikayette bulundu biseyin yok dendi,en sonunda kavga dogus hastaneye gonderilmesini istedik
ve annem kan verdi inanirmisin ak cigerleri su toplamis ve icinde kurtlar olusmaya baslamis ya
hemen ameliyat dendi ayrica masada kalma riskide vardi annem bu riski goze aldi
42 dikisli bi ameliyat gecirdi
demem odurki hic bisey yok diye diye kadini obur tarafa gonderiyorlardi,bi hastaneye sevk etmemek icin masraf olacagi icin gormemezlikten geldiler
neyse cok yazdim,kacgun yazamadimya hizimi alamiyorum
Kızlar ben kaçıyorum.sinema keyfi yapcez.sonra girerim.öpüldünüz hepiniz...
sen küsme ve bizide ihmal etme... ben iyiyim ya aynı... akşama ne yesem diye düşünüp duruyorum:)))demistim ya ufakligi krese yazdircam diye,zaten mizlayip duruyordu,dis cikardigi icin ateslendi ama allahtan fitil falan derken dustu atesi,annem saolsun daha cok o ilgilendi
havalar iyi aslinda 2 gun oncesine kadar kar vardi yagmur eritti ve yumsatti havayi(hava durumunu sunar gibi oldum)
sen nasilsin? kuzucugun nasil
yok kusmem asla,bazen kussem diyorum ama yapamiyorum ya
Acıl cıkmam gerek 2 saate kesın gelırım
optum canlarım
saol teyzesi iyiyiz simdi sukurler olsun
zaten fazla okumuyorum degilse kaybolacagim gerilerde..))
simardim ha
Acıl cıkmam gerek 2 saate kesın gelırım
optum canlarım
sen küsme ve bizide ihmal etme... ben iyiyim ya aynı... akşama ne yesem diye düşünüp duruyorum:)))
canımın ne istediğine bi türlü karar veremedim... hem herşey cazip geliyo sonrada hemen cazibesini yitiriyo...ne yıycen kuzummmmmmmmm de bakem
canım sen boşver iskoçyadaki dr.ları... etek giyen adamdan insana hayırmı gelir.... sen gel türkiye ye burda yaptır tedavini....
canımın ne istediğine bi türlü karar veremedim... hem herşey cazip geliyo sonrada hemen cazibesini yitiriyo...
tamam canım çok sağoluntamam canım... ben gece yatarken sana sayıyı yazarım....
inşallah canım dua edincanımcım inşallah yarın güzel bir sonuç alacaksınız...sıkma tatlı canını...
bende aynı seyı dusunmustummm yaaaa super olur valla bırbırımıze yarıdm edelım dımı ama ... sendende allah razı olsun cnm
canim dualarim seninle canim,allahim yardimciniz olsun
canim dua konusunda istersen bende okuyabilirim,henuz hamile degilim ama aday adayiyim gun sayiyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?