Tüp Bebek Günlüğümüz !

hehe çok iyiymiş ya

bu durumda büyüklerimiz ne derler '' töbe töbe başımıza taş yağacak''

he vallaha guldencim nevarsa bitim atalarmizda var
kurban olurum turk doktorlarina,siz yinede degerlerini bilin derim
biz burda ciddi anlamda skinti yasiyoruz doktorlar konusunda
bak bisey daha anlatiyim buranin doktorlariyla ilgili
benim annem-in surekli nefesi daralirdi 2 yil aile doktoruna surekli sikayette bulundu biseyin yok dendi,en sonunda kavga dogus hastaneye gonderilmesini istedik
ve annem kan verdi inanirmisin ak cigerleri su toplamis ve icinde kurtlar olusmaya baslamis ya
hemen ameliyat dendi ayrica masada kalma riskide vardi annem bu riski goze aldi
42 dikisli bi ameliyat gecirdi
demem odurki hic bisey yok diye diye kadini obur tarafa gonderiyorlardi,bi hastaneye sevk etmemek icin masraf olacagi icin gormemezlikten geldiler
neyse cok yazdim,kacgun yazamadimya hizimi alamiyorum

saol canım biliyorum senin memnuniyetini bu yüzden zaten sana soruyorum moral olsun diye bir defa gidip görüşücem hatta giderken eşim bi daha sperm testi yaptrıcak onu alıp gidicem bakalım bilmiyorum zaten daha erken eylülden önce düşünmüyorum ama tabi hulusi beyin fikirleride önemli bakalım hayırlısı ne diyim...son sperm tahlilimiz güzeldi morfoloji dışında ona dayanarak sizin pek bir sorununuz yokdedi acaba kendiliğinden gelirmi benim yavrumçok isityorum bunuuuuuuuuuuuuuuu

aslinda cevremde cok bu tarz insanlar, aliskinmda ama o an beynim calismadi, ve bu kadar cocuk konusuna kadar gittiklerini dusunemedim
ve digeri kadinin kafasini oksayip gozune oyle pis pis bakinca jeton dustu
ve oylelikle kulak misafiri olmustum

Yarabbım yaaa ne hallere geldık bırlıkte evlı olmaları yetmıyo bırde bebek haaaa
egunalın da dedıgı gıbı tas yagacak tas...

minecikkkk..... biraz dah gelmesen akutu göndericektim arkadaşım gavur ellerde kaybodu diye... sende sakın papatya gibi küsüp gitme emi... oğluşun hasta olmuş kıyamam ben yakışıklıma orda havalar nasıki?

Kızlar ben kaçıyorum.sinema keyfi yapcez.sonra girerim.öpüldünüz hepiniz...

demistim ya ufakligi krese yazdircam diye,zaten mizlayip duruyordu,dis cikardigi icin ateslendi ama allahtan fitil falan derken dustu atesi,annem saolsun daha cok o ilgilendi
havalar iyi aslinda 2 gun oncesine kadar kar vardi yagmur eritti ve yumsatti havayi(hava durumunu sunar gibi oldum)
sen nasilsin? kuzucugun nasil
yok kusmem asla,bazen kussem diyorum ama yapamiyorum ya

inşallah tatlım.. rabbim yeterki ol desin tabiki kendiliğinden gelebilir bebeğin... eğer hulusi beye göstermek istediğin sonuçlar varsa bana kargoyla yollayabiirsin bende ona götürebilirim... gerçi mail sistemi var ama olsun:))) elimden gelen bişey olursa yardım ederim..

yok artık diyorum...ciğerlerinde su toplanıyo ve kurtlanıyoooo...ciğerlerinde su toplandığını basit bir akciğer filmiyle anlayabilirlerdi geriler...üstün tıp bilgilerini kullanmalarına gerek yoktu tamamen umursamazlık ALLAH ellerine düşürmesin deseniz ya kadıncağız uçurumun kenarından dönmüş...ne diyim rabbime havale ediyorum...

Kızlar ben kaçıyorum.sinema keyfi yapcez.sonra girerim.öpüldünüz hepiniz...

oh oh böyle keyifle bekle bebeğini...görüşürüz cicim

sen küsme ve bizide ihmal etme... ben iyiyim ya aynı... akşama ne yesem diye düşünüp duruyorum:)))

ya kızlar ben 4444 başladım yanlış anlamazsanız bu duayı bilen herkesten sadece 5-10 fark etmez sadece ne kadar çok kişi okursa rabbim kabul edeceğini düşünüyorum rabbimin dediği gibi yer gök duayla(ben takip edemem hafta sonu özel kutuma ne kadar okuduğunuzu yazarsanız çok ama çok sevinirim)..............

tamam canım... ben gece yatarken sana sayıyı yazarım....
tamam canım çok sağolun

canımcım inşallah yarın güzel bir sonuç alacaksınız...sıkma tatlı canını...
inşallah canım dua edin

bende aynı seyı dusunmustummm yaaaa super olur valla bırbırımıze yarıdm edelım dımı ama ... sendende allah razı olsun cnm

allah razı olsun

canim dualarim seninle canim,allahim yardimciniz olsun
canim dua konusunda istersen bende okuyabilirim,henuz hamile degilim ama aday adayiyim gun sayiyorum ya..

ben sana kurban olurum rabbim tez zamanda kucagını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…