Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim yaaa allah razı olun bunu düşünmen paylaşman bile yeter şimdilik mail ile anlaşıyoruz ...bakalım eğer çok ekstra bir durum olursa yardım isterim senden.....zaten şu an istediğin bişi yok bitek fsh istedi birde adetin 10.günü rahim içini görmek istedi eğer önümüzdeki ay gidersem zaten fsh da ozaman yaptrıcam ...yada yarın uygun adet günüme göre yarın yaptırcam bakalım...

canım sımdılık az ama benden 10 tane yaz kuzum ısteyım hafta sonu okurum ben sana olur mu bırde sen kactasın bakım

hadı canlar ben kaçar eve gidip eşime moral vermem lazım eve giderken komedi filmi alacam akşam izleyelimde biraz stres atalım paşamla ay ölürüm ben önün yoluna okadar canı sıkkınki rabbim sabır versin onada banada SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

hayırlısı olsun canım... inşallah kendiliğindden gelir meleğin....

tmm cnm dıkkat kendıne de esınede sıkıntı yapmasın yaaa zor bıdurum ama gecıcek basımdan gectı cunku bılıyorum anlıyorum senı
bende senı cok sevıyorum kuzummm

inşallah güzel keyifli bi akşam geçirirsiniz... ben bugün 100 ü tamamlarım. hafata sonuda okuduğumu gene yazarım

selocanımmmm hoşgeldin... çekiştirip durduk elin iskoçyalılarını.... dahada çekiştirirdik ama bi yerleri açılır diye korktuk

kız formundasın bugün bu da süperdiiiii açılmasın tabii namahrem

aferın sana obezım benımmm bu ugurda alınan kılolar deger kuzum benımmmm ne oruyon bakaımmmm oyle

bişi örmüyo kuzum sarı kafaları eklerken 4 rakamını eksik yazmış o yüzden ören bayan sarı kafası çıkmış

herşey yoluna girecek üzülüp daha da etkilemeyin hormonlarınızı...

kız formundasın bugün bu da süperdiiiii açılmasın tabii namahrem
bişi örmüyo kuzum sarı kafaları eklerken 4 rakamını eksik yazmış o yüzden ören bayan sarı kafası çıkmış

bende dedım bu akasya ne hamarat hem oruyor hem yazıyor hem yemek ne yesem dıye dusunuyor yaaaaa

hamiş hatunlarrrr.. baş ağrısı yaşıyormusunuz? ben dayanmıyorum artık yaaa

evet evet evet
hatta hiç geçmiyor geçen gece yine migren tuttu dün akşama kadr yattım akşam istifra edince rahatladım sabahta pek birşey kalmamıştı

evet evet evet
hatta hiç geçmiyor geçen gece yine migren tuttu dün akşama kadr yattım akşam istifra edince rahatladım sabahta pek birşey kalmamıştı

aynen canım. kafamıı dengede tutamıyorum. enseden başlayıp kafatasını saran bir ağrı. sanki günlerce uykusuz kalırsınız ya başınız ağrır aynen öyleee (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…