inşallah tatlım.. rabbim yeterki ol desin tabiki kendiliğinden gelebilir bebeğin... eğer hulusi beye göstermek istediğin sonuçlar varsa bana kargoyla yollayabiirsin bende ona götürebilirim... gerçi mail sistemi var ama olsun:))) elimden gelen bişey olursa yardım ederim..
canımın ne istediğine bi türlü karar veremedim... hem herşey cazip geliyo sonrada hemen cazibesini yitiriyo...
tatlım sana şimdi burda bir yemekler yazardım cazibeyi gorudun sen ama ıste baska hamıleler var olamz dıyorummm ac bırakla bebegı bakkkk
ballı börekkkkkk..... seni tabii yerimmm.....beni ye o zamannnnnn:125::125::125:
Canım akasyamin dediği doğru bosver orayı TRye gel lllllllll amma güldüm su etek olayına ha
ya kızlar ben 4444 başladım yanlış anlamazsanız bu duayı bilen herkesten sadece 5-10 fark etmez sadece ne kadar çok kişi okursa rabbim kabul edeceğini düşünüyorum rabbimin dediği gibi yer gök duayla(ben takip edemem hafta sonu özel kutuma ne kadar okuduğunuzu yazarsanız çok ama çok sevinirim)..............
tamam canım çok sağolun
inşallah canım dua edin
allah razı olsun
ben sana kurban olurum rabbim tez zamanda kucagını doldursun
ben ve bebeği aç bırakmak....
topiğn obezi benim:)))
gece bile uyanınca bir iki lokma atıştırmadan geri yatmıyorum...
canım sımdılık az ama benden 10 tane yaz kuzum ısteyım hafta sonu okurum ben sana olur mu bırde sen kactasın bakım
hayırlısı olsun canım... inşallah kendiliğindden gelir meleğin....canım benim yaaa allah razı olun bunu düşünmen paylaşman bile yeter şimdilik mail ile anlaşıyoruz ...bakalım eğer çok ekstra bir durum olursa yardım isterim senden.....zaten şu an istediğin bişi yok bitek fsh istedi birde adetin 10.günü rahim içini görmek istedi eğer önümüzdeki ay gidersem zaten fsh da ozaman yaptrıcam ...yada yarın uygun adet günüme göre yarın yaptırcam bakalım...
selocanımmmm hoşgeldin... çekiştirip durduk elin iskoçyalılarını.... dahada çekiştirirdik ama bi yerleri açılır diye korktuk
hadı canlar ben kaçar eve gidip eşime moral vermem lazım eve giderken komedi filmi alacam akşam izleyelimde biraz stres atalım paşamla ay ölürüm ben önün yoluna okadar canı sıkkınki rabbim sabır versin onada banada SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inşallah güzel keyifli bi akşam geçirirsiniz... ben bugün 100 ü tamamlarım. hafata sonuda okuduğumu gene yazarımhadı canlar ben kaçar eve gidip eşime moral vermem lazım eve giderken komedi filmi alacam akşam izleyelimde biraz stres atalım paşamla ay ölürüm ben önün yoluna okadar canı sıkkınki rabbim sabır versin onada banada SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
selocanımmmm hoşgeldin... çekiştirip durduk elin iskoçyalılarını.... dahada çekiştirirdik ama bi yerleri açılır diye korktuk
aferın sana obezım benımmm bu ugurda alınan kılolar deger kuzum benımmmm ne oruyon bakaımmmm oyle
hayırlısı olsun canım... inşallah kendiliğindden gelir meleğin....
hadı canlar ben kaçar eve gidip eşime moral vermem lazım eve giderken komedi filmi alacam akşam izleyelimde biraz stres atalım paşamla ay ölürüm ben önün yoluna okadar canı sıkkınki rabbim sabır versin onada banada SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kız formundasın bugün bu da süperdiiiiiaçılmasın tabii namahrem
bişi örmüyo kuzum sarı kafaları eklerken 4 rakamını eksik yazmış o yüzden ören bayan sarı kafası çıkmış
hamiş hatunlarrrr.. baş ağrısı yaşıyormusunuz? ben dayanmıyorum artık yaaa
evet evet evet
hatta hiç geçmiyor geçen gece yine migren tuttu dün akşama kadr yattım akşam istifra edince rahatladım sabahta pek birşey kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?