Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar transferde negatif sonuçta en erken nezaman adet görülür test günü gelmeden adet gören varmı veya böyle bişey duyduğunuz

aman zuzukom ya zaten hamişliğe karar verdiğimden bei iğne ilaç valla tam gaz devam..
sağol aşkım valla üşütmemeye çalışıcam pazar günü düğün var oraya gitmem lazım nasıl olacaksa..
inşallah Allahım tez vakitte yüzümüzü güldürür

inşallah canım

iyi olmaya çalışıyorum

sağol canım aldım keşke başlamadan önce yapsaydım yapacam yazdıklarnı ama hemen etki edeceğinden şüpheliyim

Canım ben okuyup sana yollarım mesaj ama umutta spermiogram konusundaa şüphelerim varr.İnan excel formatında yollamışlardı maili ve zeynep kamilde yıkamalı yapmışlardı..Umutta harekettlilik falan değerleride yokk..Yanee keşke deseydin daha önce ben derdim sana orada yaptırmayın diye..Gerçi şimdi öncelik sayı mevzuasu sizde ama...Hayırlı olur inş..

O kadar paralar değil ama kıslarr kk da yumyurta ve sperm donasyonu diye bir başlık olduğunu ve buradaki arkadaşların bu yöntemleri kullanarak bebek sahibi olmak istediklerini unutmayalımm.Onları incitmedennnn... Anladınız siz beniiii..

senin içinnnnnn

Ben sana şiirler yazıyimmm aşkımı haykırayım sennn elaleme nelerr yollaaa..Küstümm işteeeee

selam kızlarrrr..
nasılsınız??
ben bugün yumoşalrımı teslim ettim doktorumuza 6 adet çıktı..
yarın döllenme olup olmadığını öğrenecekmişiz..
bakalım hayırlısı rabbimden artık

Canımıniçi çok sevindim iyi olmana..Seni merak ediyordumm,aklımdaydın bugün hepp..Hadii kızların da dediği gibi şimdi dua edelimm yumoşların aşkkklarına devam etsinler..1. kalite embriyo olsun heppsii inş...

Yapma canımm,gerçekçi davranmak güzeldir ama olmayan bir gerçeğe odaklanmak başşkaaa.Sen şimdi test gününe kadarrr pozitiffe odaklan lütfenn..Olmazsa da Rabb nasib etmedi diyeceğiz zatenn..

niye sesin çıkmıyor ne yapıyorsun nasılsın meleğimmm

Aşşkitommmmmmmmmmm sana bir türlü özelden mesaj atamadımm.İçim içimi yiyorr.Annemlerdeyimm bir bakayım dedim bizim kızlar ne kaynatmışlar..Geçmişi okudum ondan sesim çıkmadıı bitanemm..Sen nasılsınnn??

Cuma günü bu saatte 3 kişiyiz..bende piyangodann haniiii..kardeşimden pc yi kaçırdım resmenn..Herkez dizilerin başındamı neee..

evet zuzucum ya iyi geyik yaptık bugün.... iyice kafayı kırdık galiba bi gün ağlıyoz..bi gün gülüyoz...

kızlar transferde negatif sonuçta en erken nezaman adet görülür test günü gelmeden adet gören varmı veya böyle bişey duyduğunuz

canım negatif sonuçta bile test gününden sonra kırmızılar geliyo erken gelenlerin ise en erken 10. gün geliyo bence olumsuz düşünme olumlu düşün bebeğin hala seninle burda kanaması olup hamile kalan bi sürü arkadaşımız var üstelik bazılarının kanamamaları uzun süre devam etti kanama tek başına negatif anlamına gelmez....

olsun cicim düğünde dök kurtlarını eğlen tamamen pozitif olll

bekliyorum bebeğim özel mesajını birbirimizi görelimmm iyi yapmışsın bugün güzel kaynatmışlar iskoç doktorlar konusundaki esprilere bayıldım aaa bide akasyacığım hakkında konuşmuşlar ki konu her an mahkemeye gidebilirr bende iyiyim çok şükür son dikişlerden de kurtuldum bu ameliyatta geçti çok şükür şimdi miyice toparlanmam lazımmm yeniden tedavi için

döndüm geri ama bana çamur atan, hakkımda atıp tutan arkadaşlar ayrılmışlar topikten.....

sende onlara kar topu atttt.........

hadi geçmiş olsun... zormuydu kolaymıydı derken atlattın opu yu..... inşallah kaliteli kaliteli döllenir yumoşalarının hepsi...

galiba... dizinin sonuna doğru toplaşır kızlar... ama sana küstüm
o elalem ben oluyom dimi???????

Vallaha yazıcakktımm akasyamm küsmesinn diyeeeeee..yok yaaa genel olarakk ben ona naz yapmak istedimm..Sennn benimde egunalında biricikk güzell çiçekk hamişisinnn...Bana küsemezzsinnnn...Biz küsersek olmazzkiii.Biz bu takımız as kadrosunun as oyuncularıyızzz..Olmazz, olamazzz imkannsızz, benimsinn akassyammm.Bak sana şarkılar da söylerimm hem benn..

Cuma günü bu saatte 3 kişiyiz..bende piyangodann haniiii..kardeşimden pc yi kaçırdım resmenn..Herkez dizilerin başındamı neee..

evet diziye çook kayıp veriyoruz bende dizi çekecem dünde dedim ama kimse oralı olmadı dünkü "tüpçünün suçu ney" bugün"adını
tüpçü koydumm" "yalann tüpçü "

evet zuzucum ya iyi geyik yaptık bugün.... iyice kafayı kırdık galiba bi gün ağlıyoz..bi gün gülüyoz...

iyi olmuş canımm rabbim de bizi böyle yaratmış yoksa nasıl bu çileye katlanırdık arada gülecez eğlenecez tabiii

ben o ikisi için habire dua edicem rabbim tez vakitte göbüşlerini bebişle doldursun.. sonra yiyip yiyip şişkolaşsınlar iş güç yapamasınlar tembelleşsinler.... sonra kocaları desin hanım hanım bu evin hali ne.. hani yemek nerde... dolabı da yeseydin bari... desin

Bekle beniii güzeliimm evime geçer geççmezzz görelim birbirimzi arrtıkk yeterrr yaneee bu kadarrrr..Bende merakk ediyorumm çok senii..Dikişlerde alındıysaa tamamdır artıkkk hızla toparlanırsın inş. canım..Dikkat et kendinee,ben hiç dikkat edemedim lap tan sonraa..İnanırmısın ağustos 2011 de oldumm halen göbek deliğimin altı uyuşuk gibi geçmiyorrr.Ne olur sen dikkat et kendinee..Ağır falan kaldırmaa.

ay kahretsin seni e çok seviyom... küsememki.. canımsın sen her duamda aklıma gelen arkadaşımsın....

sizden korkan sizin gibi olsun uleeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn

gelsene gelsene gelsene
aksaya hicte kacmaz hiih
yine geveze komsusu gelmistir,veya kocisi gelmistir

hadi git ama cabuk gel ecrin hanim

döndüm geri ama bana çamur atan, hakkımda atıp tutan arkadaşlar ayrılmışlar topikten.....

işte geldım burdayım ben bu ıste ustayım lalalalalalalal
ya işte bunu yaptın canımı aldın
taam sen istediğin kadar arkamdan atabiilirsin..... seni şikayet etmicem ama ecrini mahkemeye vermekte hala kararlıyım

ama soz ver transferden sonra ver mehkemeye olurmu teyzesıııı

ben ferıhayı ızlıyorum esım 15 dak verdı pc yı ama alcam dedı ıddaa yapacakmıssss

eve yaaa bugunku halımız neydı masallahımız vardı valla benım ıstede yogun degıldım sısınle vakıt gecırdım ve nasıl aksam oldu anlamadım yaaaa

ben bır hamıs olsam senden daha beter tembel olurum galıba bısey olmasın bebegıme dıye esımde
oyle bırsey derse derımkı bu bebegı ben tupcuden aldım san yap ısı derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…