evet canım aşk yaşıyorlarr sıcak ortamdaki aşk onları kesmedi bide soğuk ortamda deneyeceklerağrılarda tarına geçer dikkat et kendine üşütme yakın zamanda bebişlerini göbüşüne alacaksın... ilaçlarada alışman lazım gebelikten sonrada bi süre ilaç kullanacaksınnn .....
üzülme canım bak drunda umutlu konuşmuş bol bol dinlen uzan inşallah bebişin seninle ...
inşallah canım
iyi olmaya çalışıyorum
sağol canım aldım keşke başlamadan önce yapsaydım yapacam yazdıklarnı ama hemen etki edeceğinden şüpheliyim
onlar geniş mezhepli insanlar mideleri genişş,,kıbrıstada oluyomuş bu,ben birisinden duydum ,başkasınıın spermiyle yaptırabilirsiniz ama kıbrısta oluyo böyle şeyler demişler ve 70.000 TL civarındaymış maliyeti,bize ters böyle şeyler tabi
senin içinnnnnn
selam kızlarrrr..
nasılsınız??
ben bugün yumoşalrımı teslim ettim doktorumuza 6 adet çıktı..
yarın döllenme olup olmadığını öğrenecekmişiz..
bakalım hayırlısı rabbimden artık
kızlar merhaba ben bugün yazmıştım buraya 8.günümdeyim ve lekelenmem var die az önce doktorumla konuştuk bukadar erken adet olmaman gerekiyor dedi tutunma kanaması dediğimiz şey olabilir dedi ilaçları günde 3taneye çıkardık bundan sonra beklicez bakalım sonuç ne olucak ama kötü sonu hazırladım sanırım kendimi
niye sesin çıkmıyor ne yapıyorsun nasılsın meleğimmm
ya işte bunu yaptın canımı aldınsenin içinnnnnn
galiba... dizinin sonuna doğru toplaşır kızlar... ama sana küstümCuma günü bu saatte 3 kişiyiz..bende piyangodann haniiii..kardeşimden pc yi kaçırdım resmenn..Herkez dizilerin başındamı neee..
kızlar transferde negatif sonuçta en erken nezaman adet görülür test günü gelmeden adet gören varmı veya böyle bişey duyduğunuz
aman zuzukom ya zaten hamişliğe karar verdiğimden bei iğne ilaç valla tam gaz devam..
sağol aşkım valla üşütmemeye çalışıcam pazar günü düğün var oraya gitmem lazım nasıl olacaksa..
inşallah Allahım tez vakitte yüzümüzü güldürür
Canım ben okuyup sana yollarım mesaj ama umutta spermiogram konusundaa şüphelerim varr.İnan excel formatında yollamışlardı maili ve zeynep kamilde yıkamalı yapmışlardı..Umutta harekettlilik falan değerleride yokk..Yanee keşke deseydin daha önce ben derdim sana orada yaptırmayın diye..Gerçi şimdi öncelik sayı mevzuasu sizde ama...Hayırlı olur inş..
O kadar paralar değil ama kıslarr kk da yumyurta ve sperm donasyonu diye bir başlık olduğunu ve buradaki arkadaşların bu yöntemleri kullanarak bebek sahibi olmak istediklerini unutmayalımm.Onları incitmedennnn... Anladınız siz beniiii..
Ben sana şiirler yazıyimmm aşkımı haykırayım sennn elaleme nelerr yollaaa..Küstümm işteeeee
Canımıniçi çok sevindim iyi olmana..Seni merak ediyordumm,aklımdaydın bugün hepp..Hadii kızların da dediği gibi şimdi dua edelimm yumoşların aşkkklarına devam etsinler..1. kalite embriyo olsun heppsii inş...
Yapma canımm,gerçekçi davranmak güzeldir ama olmayan bir gerçeğe odaklanmak başşkaaa.Sen şimdi test gününe kadarrr pozitiffe odaklan lütfenn..Olmazsa da Rabb nasib etmedi diyeceğiz zatenn..
Aşşkitommmmmmmmmmm sana bir türlü özelden mesaj atamadımm.İçim içimi yiyorr.Annemlerdeyimm bir bakayım dedim bizim kızlar ne kaynatmışlar..Geçmişi okudum ondan sesim çıkmadıı bitanemm..Sen nasılsınnn??
döndüm geri ama bana çamur atan, hakkımda atıp tutan arkadaşlar ayrılmışlar topikten.....
galiba... dizinin sonuna doğru toplaşır kızlar... ama sana küstüm
o elalem ben oluyom dimi???????
Cuma günü bu saatte 3 kişiyiz..bende piyangodann haniiii..kardeşimden pc yi kaçırdım resmenn..Herkez dizilerin başındamı neee..
evet zuzucum ya iyi geyik yaptık bugün.... iyice kafayı kırdık galiba bi gün ağlıyoz..bi gün gülüyoz...
bekliyorum bebeğim özel mesajını birbirimizi görelimmmiyi yapmışsın bugün güzel kaynatmışlar iskoç doktorlar konusundaki esprilere bayıldım aaa bide akasyacığım hakkında konuşmuşlar ki konu her an mahkemeye gidebilirr bende iyiyim çok şükür son dikişlerden de kurtuldum bu ameliyatta geçti çok şükür şimdi miyice toparlanmam lazımmm yeniden tedavi için
ay kahretsin seni e çok seviyom... küsememki.. canımsın sen her duamda aklıma gelen arkadaşımsın....Vallaha yazıcakktımm akasyamm küsmesinn diyeeeeee..yok yaaa genel olarakk ben ona naz yapmak istedimm..Sennn benimde egunalında biricikk güzell çiçekk hamişisinnn...Bana küsemezzsinnnn...Biz küsersek olmazzkiii.Biz bu takımız as kadrosunun as oyuncularıyızzz..Olmazz, olamazzz imkannsızz, benimsinn akassyammm.Bak sana şarkılar da söylerimm hem benn..
sizden korkan sizin gibi olsun uleeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn
aksaya hicte kacmaz hiih
yine geveze komsusu gelmistir,veya kocisi gelmistir
hadi git ama cabuk gel ecrin hanim
döndüm geri ama bana çamur atan, hakkımda atıp tutan arkadaşlar ayrılmışlar topikten.....
ya işte bunu yaptın canımı aldın
taam sen istediğin kadar arkamdan atabiilirsin..... seni şikayet etmicem ama ecrini mahkemeye vermekte hala kararlıyım
Cuma günü bu saatte 3 kişiyiz..bende piyangodann haniiii..kardeşimden pc yi kaçırdım resmenn..Herkez dizilerin başındamı neee..
evet zuzucum ya iyi geyik yaptık bugün.... iyice kafayı kırdık galiba bi gün ağlıyoz..bi gün gülüyoz...
ben o ikisi için habire dua edicem rabbim tez vakitte göbüşlerini bebişle doldursun.. sonra yiyip yiyip şişkolaşsınlar iş güç yapamasınlar tembelleşsinler.... sonra kocaları desin hanım hanım bu evin hali ne.. hani yemek nerde... dolabı da yeseydin bari... desin
kısa süreliğine topiğe uğradığın için kavga başlatmıyorumben bır hamıs olsam senden daha beter tembel olurum galıba bısey olmasın bebegıme dıyeesımde
oyle bırsey derse derımkı bu bebegı ben tupcuden aldım san yap ısı derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?