canım sen boşver iskoçyadaki dr.ları... etek giyen adamdan insana hayırmı gelir.... sen gel türkiye ye burda yaptır tedavini....
kısa süreliğine topiğe uğradığın için kavga başlatmıyorum
Evet lütfen koy resimlerinibyarin bize bebislerin ay sabh olsun sende hemen gor bebeleriniBende merak ediyorum hala kafaüstü duruyomu:))yarın belki fotolarını koyarım..
cnm sen nasilsn bebisin nasıl cnm tr de normal. Ayda1 kontroller ama ben sorunlu hamileyim aklımdan zorum varda benimkarasum canim yinemi gordun seni bebisini masallah yakuzuna
trde nekadar cok ultrasyona giriyorsunuz:44:
babasi kilikli ha..))))
canım bende okurum bildiririm sana ama bi süresi varmı?
uykucu şirinnneeet benim eşimde aral beye şikayet etmişti bilgisayar yüzünden beni oda bana ordan bakıp herşeyi öğrenip bana sormayı bilion zararı olduğunu bilmion mu demişti sen bugün aral beye benimle ilgili hiç bişi dedin mi beni aradıda bugün?
hoşbuldukkk...ahh canım saol güzellik pek yok bu aralar moral bozuk eşimden ayrı düşcem die..gözüm hep yaşlı
haber yok mu ama negatif miş galiba dimi bi arkadaşın sen yazmıssın?geyik yaptınız bugünn ben yokken ama ben warkende yapın morale ihtiyacım var benim yaşlar gözümde hazır zaten çok ağlarım herşeeye eşime sarılınca hemen yaşlar akıo gözümdennn
bende seni seviyom ecrinimmmmm......teşekkür ederim bebişimmmmmmmmmmmmm sevıyorum senı ve kocaman opuyorummmmmmmmmmmmmmmm
Bunu bana diyen doktor İskoç degildi ya pakistanlı ya hindistanliydi kara kuru biseydi gicik şey
bende seni seviyom ecrinimmmmm......
senın 1 saat bıtmedımı kuzummmm enısteye caktırmaaaa
CnmmmEniste play station oynuyor abimle bende kaçtım aranıza gelinnde yazık bana servis yapıp dürüyor çıkacak birazdan yakalanmadan nasilsn
karasuuuuuuu napıyonnnnnn?
ne olsun canım ya .. herşey aynı... hep bi bekleyiş.... ben senin tüm yazdıklarını okuyup cvp veriyorum ama sen çok takılmıyon topiğe... gerçi benimde takılmamam lazım ama bağımlılık yaptı....Oooo son cnmmm nbr annecik nasilsn
kızlar transferde negatif sonuçta en erken nezaman adet görülür test günü gelmeden adet gören varmı veya böyle bişey duyduğunuz
hoşgeldinnn balımmmmmmmm......geldiiimmmmmm
ne olsun canım ya .. herşey aynı... hep bi bekleyiş.... ben senin tüm yazdıklarını okuyup cvp veriyorum ama sen çok takılmıyon topiğe... gerçi benimde takılmamam lazım ama bağımlılık yaptı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?