Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende merak ediyorum hala kafaüstü duruyomu:))yarın belki fotolarını koyarım..
Evet lütfen koy resimlerinibyarin bize bebislerin ay sabh olsun sende hemen gor bebelerini
karasum canim yinemi gordun seni bebisini masallah ya kuzuna
trde nekadar cok ultrasyona giriyorsunuz:44:
babasi kilikli ha..))))
cnm sen nasilsn bebisin nasıl cnm tr de normal. Ayda1 kontroller ama ben sorunlu hamileyim aklımdan zorum varda benimelimden gelse hergüne gidiysem usg ye Dr um bugün istediğin zamn gel bakarız dedi kafama göre Dr buldum sen nizamın geliyorsun izmire

Cnmmm bnm benimle de baya dalga gecti hiç sorma sen bunu bilirsn ama anlatım dedi biz sendn hiç konuşmadık ama esim dediği abi bu kk diye bir siteye takılıyor bütün gün oradan anlamıştır seninle benden konuştuğu için aklına gelmiştir sen al gel bebeklerini aral beye gel snde takibe her gelişinde aynı ana deng getiririz çıkışda yemek yer alışveriş yaparız inslhh

kızlar transferde negatif sonuçta en erken nezaman adet görülür test günü gelmeden adet gören varmı veya böyle bişey duyduğunuz

canim insallah positif alirsin
benim her tedavimde transferden sonra 8. ile 9. gun adet oldum
hatta sorunmu var diyede merak etmiyor degilim:44:
progeston kullandigim halde hep transferimin 8.-9. gunu olmustum
ama seninki fazla degilmis,benimki resmen sakir sakir geliyordu

insallah seninki yerlesme kanamasidir canim,hakkinda hayirlisi olsun

Cnmmmm bütün topik önünde ozurdilerim Sendn ben pek gecmisi okumuyor,da cvb vermedikleri için k bakma bendede bağımlılık var ciddi hele egunalim karsı cokfazlaAma bugün Dr ciddi bir kon bu bilgin olsun dedi çok radyasyon alırsın bu bile düşük sebebi ben dün tv de dinledim Dr onkoloji baskanı acikliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…