Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim ne özrü.. fazla girmayince takip etmek nerdeyse imkansız:))))) bizim topik jet hızıyla ilerliyooo
ama bu radyasyon işi canımı sıktı.. ben nette baktım çok zararlı değil diyodu...

bizim evden kaynanam gecti
bi geldi sinirimi tepeme getirdi ya
lafi soktu gitti,dur durabilirsen

No No No sakın stres yok bebeğine zarar sende Lafı soksaydinn ay bu kadınları toplamalı kaynar kazana atmaliBenimkinide ups le yollayabilirim Sen ayarla kocaman olsun kazan bizimki sisko

ne dedi sana cadı kaynanan??? gelip saçını başını yolayım onun....

biz tedaviyi soylemedik onlara,buaralarda onlara ugramayinca o geldi cocuklari sevmeye
bende biraz usutmusum rahatsizim dedim,gercektende oyleyim zaten..bu sekil evden cikmama sebebini acikladim ne mecburiyetim varsa aciklama yapmaya
neyse esim yayildi koltuga surekli cay,cerez biseyler istiyor bende esime imhali bi sekilde hayatim hastayim dedim
hemen kayinvalidem atildi sanada hasta olmak yaramiyor,cok agressifsin demezmi
geldi sinir olma,esimde hala cay istiyor bende fircaladim esimi..
simdi o bi koltukta ben bi koltukta laptop kucagimizda takiliyoruz

kızlar iyi akşamlar hepinize;ginseng macunu tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yagı ....sper sayısını hızla arttırıyomuş arkadaşım aradı bugün onların testestronsorunu vardı sperm üretmiyodu ama 19 milyon olmuş siperm sayıları macunlar yemekten 1 saat önce 1 tat kaşıgı..yemekten sonra 1 çay kaşıgı kavun çekirdegi yagı.....içmişler arı sütü bal polende kullanmışlar ama bukadar çok şey zararlı olabilir mi kafam karıştı kullanan varmı bende almayı düşünüyorum aslında...

canım benim ne özrü.. fazla girmayince takip etmek nerdeyse imkansız:))))) bizim topik jet hızıyla ilerliyooo
ama bu radyasyon işi canımı sıktı.. ben nette baktım çok zararlı değil diyodu...

Cnm ben iPad kullanıyorm tlfn da iPhone kullanıyorm ben hamileliğin ilk basında kalpten çarpıtdın doçentte gittim kardiyalog bana holter takickti zararı yok dımı dedim bebeğe güldü bana dediği sen o elindeki tlfnu kendinden uzak tut ciddi zararlı dedi aynn topik felaket hızlı yetişmek imkansiz

canım benim.... boşver sinirlenme.. erkeklerin kafa basmıyo bazen kaş gözdende anlamıyolar.... sinirlenmek iyi değil sana boşyere gerginleştirme vicudunu...

doğru dedinnnn:13:

ay kahretsin seni e çok seviyom... küsememki.. canımsın sen her duamda aklıma gelen arkadaşımsın....

küsmek yok siz demirbaşsınız burda...

kızlar transferde negatif sonuçta en erken nezaman adet görülür test günü gelmeden adet gören varmı veya böyle bişey duyduğunuz

en erken 10.gün duydum bugüne kadar ama minecan 8. yada 9.gün olmuş ama o bildiğin adet gibi yani seninki gibi lekekenme şeklinde değil...

ya işte bunu yaptın canımı aldın
taam sen istediğin kadar arkamdan atabiilirsin..... seni şikayet etmicem ama ecrini mahkemeye vermekte hala kararlıyım

Ben sana şiirler yazıyimmm aşkımı haykırayım sennn elaleme nelerr yollaaa..Küstümm işteeeee
küsmeee kuzummm sen gel topiğe bak ben sana neler neler yapıcam

Cuma günü bu saatte 3 kişiyiz..bende piyangodann haniiii..kardeşimden pc yi kaçırdım resmenn..Herkez dizilerin başındamı neee..

valla biz maç izlemekle meşguldük cicim...

tam da bunu diyorum işte doktorunla aynı fikirdeyim...

geçmiş olsun canım...yarında aşk haberlerini alırsın inşallah...

hoşgeldinnn balımmmmmmmm......

hoşbulduk kuzum maç yeni bitti dizilerime geçiş yaptım onlara bakmaktan yazamıyorumm..

bizim evden kaynanam gecti
bi geldi sinirimi tepeme getirdi ya
lafi soktu gitti,dur durabilirsen

melek gibi kadını ne dedin de o hale getirdin o da sana laf soktu...bi duasını alamadın mı

uğurlu hatunsun... ayağını sürttünde geldin seninle beraber topik kalabalıklaştı....

severler beni sağolsunlar

bağımlılık mı yaptın bana kuzum iyide ben radyasyon yayıyom amaa

Valla ben bilmiyorum bende arı şutu ve polen aldım ama kullanmadik daha doktoru esime cinko ve fobiol yazdı onu kullanıyoruz sadece bende merak ettim şimdi

canım benim.... boşver sinirlenme.. erkeklerin kafa basmıyo bazen kaş gözdende anlamıyolar.... sinirlenmek iyi değil sana boşyere gerginleştirme vicudunu...

aynen oyle ya, neyse sinirlerimi daha fazla bozmayim
iyiki sizler varsiniz buraya gelmem bile kafami dagitti vallaha

hic duymamistim,ama insallah sifa verir canim

O cayı kocanın üstüne dökesin geldi Yay kendini koltuğa bosver bakma ben hasta olunca elektrik kaçırıyorum dikkat ette senide çarpmayım kadın deseydin

Evet ciddi bağımlılık var sana karsı bu topicte olsun sen bize torpil yap radyasyonu kapat beni görünce cnmmm sendn gelen radyasyona raziyim ben bebem sana benzer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…