ne dedi sana cadı kaynanan??? gelip saçını başını yolayım onun....bizim evden kaynanam gecti
bi geldi sinirimi tepeme getirdi ya
lafi soktu gitti,dur durabilirsen
Cnmmmm bütün topik önünde ozurdilerimSendn ben pek gecmisi okumuyor,da cvb vermedikleri için k bakma bendede bağımlılık var ciddi hele egunalim karsı cokfazla Ama bugün Dr ciddi bir kon bu bilgin olsun dedi çok radyasyon alırsın bu bile düşük sebebi ben dün tv de dinledim Dr onkoloji baskanı acikliyordu
bizim evden kaynanam gecti
Bunu bana diyen doktor İskoç degildi ya pakistanlı ya hindistanliydi kara kuru biseydi gicik şey
ne dedi sana cadı kaynanan??? gelip saçını başını yolayım onun....
geldiiimmmmmm
canım benim ne özrü.. fazla girmayince takip etmek nerdeyse imkansız:))))) bizim topik jet hızıyla ilerliyooo
ama bu radyasyon işi canımı sıktı.. ben nette baktım çok zararlı değil diyodu...
canım benim.... boşver sinirlenme.. erkeklerin kafa basmıyo bazen kaş gözdende anlamıyolar.... sinirlenmek iyi değil sana boşyere gerginleştirme vicudunu...biz tedaviyi soylemedik onlara,buaralarda onlara ugramayinca o geldi cocuklari sevmeye
bende biraz usutmusum rahatsizim dedim,gercektende oyleyim zaten..bu sekil evden cikmama sebebini acikladim ne mecburiyetim varsa aciklama yapmaya
neyse esim yayildi koltuga surekli cay,cerez biseyler istiyor bende esime imhali bi sekilde hayatim hastayim dedim
hemen kayinvalidem atildi sanada hasta olmak yaramiyor,cok agressifsin demezmi
geldi sinir olma,esimde hala cay istiyor bende fircaladim esimi..
simdi o bi koltukta ben bi koltukta laptop kucagimizda takiliyoruz
doğru dedinnnn:13:Vallaha yazıcakktımm akasyamm küsmesinn diyeeeeee..yok yaaa genel olarakk ben ona naz yapmak istedimm..Sennn benimde egunalında biricikk güzell çiçekk hamişisinnn...Bana küsemezzsinnnn...Biz küsersek olmazzkiii.Biz bu takımız as kadrosunun as oyuncularıyızzz..Olmazz, olamazzz imkannsızz, benimsinn akassyammm.Bak sana şarkılar da söylerimm hem benn..
ay kahretsin seni e çok seviyom... küsememki.. canımsın sen her duamda aklıma gelen arkadaşımsın....
kızlar transferde negatif sonuçta en erken nezaman adet görülür test günü gelmeden adet gören varmı veya böyle bişey duyduğunuz
ya işte bunu yaptın canımı aldın
taam sen istediğin kadar arkamdan atabiilirsin..... seni şikayet etmicem ama ecrini mahkemeye vermekte hala kararlıyım
küsmeee kuzummm sen gel topiğe bak ben sana neler neler yapıcamBen sana şiirler yazıyimmm aşkımı haykırayım sennn elaleme nelerr yollaaa..Küstümm işteeeee
Cuma günü bu saatte 3 kişiyiz..bende piyangodann haniiii..kardeşimden pc yi kaçırdım resmenn..Herkez dizilerin başındamı neee..
kızlar merhaba ben bugün yazmıştım buraya 8.günümdeyim ve lekelenmem var die az önce doktorumla konuştuk bukadar erken adet olmaman gerekiyor dedi tutunma kanaması dediğimiz şey olabilir dedi ilaçları günde 3taneye çıkardık bundan sonra beklicez bakalım sonuç ne olucak ama kötü sonu hazırladım sanırım kendimi
selam kızlarrrr..
nasılsınız??
ben bugün yumoşalrımı teslim ettim doktorumuza 6 adet çıktı..
yarın döllenme olup olmadığını öğrenecekmişiz..
bakalım hayırlısı rabbimden artık
hoşgeldinnn balımmmmmmmm......
bizim evden kaynanam gecti
uğurlu hatunsun... ayağını sürttünde geldin seninle beraber topik kalabalıklaştı....
Cnmmmm bütün topik önünde ozurdilerimSendn ben pek gecmisi okumuyor,da cvb vermedikleri için k bakma bendede bağımlılık var ciddi hele egunalim karsı cokfazla Ama bugün Dr ciddi bir kon bu bilgin olsun dedi çok radyasyon alırsın bu bile düşük sebebi ben dün tv de dinledim Dr onkoloji baskanı acikliyordu
kızlar iyi akşamlar hepinize;ginseng macunu tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yagı ....sper sayısını hızla arttırıyomuş arkadaşım aradı bugün onların testestronsorunu vardı sperm üretmiyodu ama 19 milyon olmuş siperm sayıları macunlar yemekten 1 saat önce 1 tat kaşıgı..yemekten sonra 1 çay kaşıgı kavun çekirdegi yagı.....içmişler arı sütü bal polende kullanmışlar ama bukadar çok şey zararlı olabilir mi kafam karıştı kullanan varmı bende almayı düşünüyorum aslında...
canım benim.... boşver sinirlenme.. erkeklerin kafa basmıyo bazen kaş gözdende anlamıyolar.... sinirlenmek iyi değil sana boşyere gerginleştirme vicudunu...
negatif alan arkadasimiz kimdi? yazdinda benmi gormedim:44:
hic duymamistim,ama insallah sifa verir canimkızlar iyi akşamlar hepinize;ginseng macunu tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yagı ....sper sayısını hızla arttırıyomuş arkadaşım aradı bugün onların testestronsorunu vardı sperm üretmiyodu ama 19 milyon olmuş siperm sayıları macunlar yemekten 1 saat önce 1 tat kaşıgı..yemekten sonra 1 çay kaşıgı kavun çekirdegi yagı.....içmişler arı sütü bal polende kullanmışlar ama bukadar çok şey zararlı olabilir mi kafam karıştı kullanan varmı bende almayı düşünüyorum aslında...
biz tedaviyi soylemedik onlara,buaralarda onlara ugramayinca o geldi cocuklari sevmeye
bende biraz usutmusum rahatsizim dedim,gercektende oyleyim zaten..bu sekil evden cikmama sebebini acikladim ne mecburiyetim varsa aciklama yapmaya
neyse esim yayildi koltuga surekli cay,cerez biseyler istiyor bende esime imhali bi sekilde hayatim hastayim dedim
hemen kayinvalidem atildi sanada hasta olmak yaramiyor,cok agressifsin demezmi
geldi sinir olma,esimde hala cay istiyor bende fircaladim esimi..
simdi o bi koltukta ben bi koltukta laptop kucagimizda takiliyoruz
hmm anladim canimyazmadım kuzum çünkü bütün gün bize haber vermesini bekledim...başka topikte yazmış ordan öğrendimmm...moonlight...
O cayı kocanın üstüne dökesin geldi Yay kendini koltuğa bosver bakma ben hasta olunca elektrik kaçırıyorum dikkat ette senide çarpmayım kadın deseydin
Hosgeldin tatluuuuuuummmmm
hmm anladim canim
galiba cok uzgun dusunemedi demek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?