Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....
aaa... şikayet yok.. valla benim öğrencileri geçtiniz ama.... çok güldüm ya...
evet sıkayet yok caım ogretmenımmm

fena efkarladım arkadassss muslumde acarızzz

gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....

kactın ısteeeee bız kazandıkkkkk

ben yakalamazmiyim seni topikte yanliz
egunal ve ecrin insallah en kisa zamanda hamile kalinda sizde cok yiyin, is yapmayin,biraz sisko olun emii
ohhh ohhh amin

buna amınnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dıyorum kuzummmmm
ama topıkte yalnız yakala fıkrıne gelınce zor dıyorum

hepsıne tesekkur edıyorum ve sessız kalıyorummmmmm yoksunya oyuzden yazmıyorummm

bayatta yerım sıkıntı yokkkkk
sonuna kadar mahkemeye varımmmm
bende senı cok sevıyommmm...

Canıımmmm geçmişi okumaaaa geeellll...geyik yaptık bugünnn...daha hatunlardan haber yok...

bu mesaj tehdit içeriklidir ve aleyhinde delil olarak kullanılacaktır
AMİİİNNNNN inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kactı kactııııı o yzuden bzı kazandık canımmmm

neyse ben cıkıyorum ve evıme gıdıyorummm hepınızı opuyorum cokkkk
akasyadan sonra cıktıgım ıcın ben kacmadımmmmm

Son düzenleme:

aksaya hicte kacmaz hiih
yine geveze komsusu gelmistir,veya kocisi gelmistir

hadi git ama cabuk gel ecrin hanim

evet zafer sarhoşluğu içinde sana güle güle diyorum

kızlar bende çıkıyorum şimdilik gece uğrayabilirsem gelirim.. öptüm çok...

bekleriz kuzum çıkıp çıkıp gel

canım bende okurum bildiririm sana ama bi süresi varmı?
uykucu şirinnneeet benim eşimde aral beye şikayet etmişti bilgisayar yüzünden beni oda bana ordan bakıp herşeyi öğrenip bana sormayı bilion zararı olduğunu bilmion mu demiştisen bugün aral beye benimle ilgili hiç bişi dedin mi beni aradıda bugün?
kuzum hosgeldin
anladigim kadariyla guzelligine guzellik katmaya gitmissin
hazirliklar tam hizinda devam ediyor galiba
hoşbuldukkk...ahh canım saol güzellik pek yok bu aralar moral bozuk eşimden ayrı düşcem die..gözüm hep yaşlı
Canıımmmm geçmişi okumaaaa geeellll...geyik yaptık bugünnn...daha hatunlardan haber yok...

haber yok mu ama negatif miş galiba dimi bi arkadaşın sen yazmıssın?geyik yaptınız bugünn ben yokken ama ben warkende yapın morale ihtiyacım var benim yaşlar gözümde hazır zaten çok ağlarım herşeeye eşime sarılınca hemen yaşlar akıo gözümdennn

defnelma arkamda dur olurmu,beni topikte yanliz kaldim ya

canım çıkacaktım... ama yardım çığlıklarını duydum ve çıkamadım..... ben geldim uleyn......
ne oldu? kim yapmış? nasılmış? neden öyleymiş? ne demiş?
konuyu anlamasamda arkandayım....

olsun varsin canim,bu ayrilik guzel bi ayrilik ama sonucu guzel olacak allahin izniyle
evliliklerde boyle kisa ayriliklar iyi olur

yapma öyle amaaa valla sen böyle şeyler yazınca bende duygulanıyorum...bende aynıyım çünkü ayrılırken çok zorlanıyorum...bi hatundan negatif haber aldım ama başka topikten bu durum beni sinir ediyooo...bununla ilgili bi duyuru yapcam zaten...
onun dışındada opuda olan kızlar vardı hala haber yok...karasu da kontrolden geldi bebeği iyi maşallah okumuşsundur...bi de akasya bizi mahkemeye veriyo hakkında asılsız iddilar yaymışız diye topiğe

Son düzenleme:
benimde cikmam gerek sevgili kayinvalidem tesrif edeceklermis
azcik evi toparlayim
aksam gelirim kislar bye bye

akasyayi savundugum icin ecrin ve egunal beni tehdit ediyorlar

hımmm... ecrincim... akasya her ne kadar tembel olsa da en azından benim öğrencimdir...ve asla hiç birinizi birbirinden ayırmam.. hepiniz... ATAM INDA DEDİĞİ GİBİ......benim eserim olacaksınız...
keşke sınıftada bu kadar sakin olsam.....
minecim onlar sana şaka yapmıştır... yoksa egunal ve ecrin seni çok seviyorlar.... öyle değil mi ecrin ve egunal ?

evet örtmeniimmmm çok seviyoz biz arkadaşımızııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…