evet sıkayet yok caım ogretmenımmmsağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....
aaa... şikayet yok..valla benim öğrencileri geçtiniz ama.... çok güldüm ya...
yok kuzum ilkin satıldım sonra doğru yolu buldu hatun...mahkeme fikrini at ortaya sonra kaç topikten...senin yüzünden mapuslara düşcez...ama haklıyız kazanacağızzzz
ne senaryo ne senaryooooooo.... bergende dinleriz mapusta...of offfffff
gidişim susukun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...... bekleyin beni..... acil çıkıyom gelince hesabinizi görücem sizin.....
ben yakalamazmiyim seni topikte yanliz
egunal ve ecrin insallah en kisa zamanda hamile kalinda sizde cok yiyin, is yapmayin,biraz sisko olun emii
ohhh ohhh amin
bak ya... beni püskürtmeyemi çalışıyon sen....
siizi ayrı ayrı hücreler attırıcam aman allah korusun şakaası bile kötü....
canım ben yazarken yetişemiyom....
sen ona uyma güldenim ben anladım herşey onun suçu....
ooooo bergenide açarsın mapusda:)))))))
seni süründürücemmmmmmm.... öğretmenime de şikayet ettim......
ecrin bunu burnundan fitil fitil getiricem senin...
nereye kaçıcanki....
çevir kazı yanmasın.... dimi???hala laf sokuyosun banayazarım tabi... alişan erkekliğin kitabını yazıyoda ben mi, yazamıcam hamaratlığın kitabını....
içinizdeki canavar ortaya çıkmış sizin yokluğumda....sağol hocam ama ecrin den şikayetciyim keşke öğretmeseydin ona.....evet de... bizim avukat aktif değil bu ara...arkamdan at at at.. sonrada akasya birtane....beni yalnız buldular atıp duruyolar hakkımda....sen yangını çıkar... sonrada körükle gitme de....ervacım seni seviyorum ve mahkemede şahit yazdırıcam....
kuru pastanında bayatını alıcam.....
onlara hayır dicem ama sen çaktırma ikisinide çok seviyorum....
bu mesaj tehdit içeriklidir ve aleyhinde delil olarak kullanılacaktır
AMİİİNNNNN inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bende çıkıyorum şimdilik gece uğrayabilirsem gelirim.. öptüm çok...
cabuk gel canim,korkuyorum :18:
kactı kactıııııo yzuden bzı kazandık canımmmm
neyse ben cıkıyorum ve evıme gıdıyorummm hepınızı opuyorum cokkkk
akasyadan sonra cıktıgım ıcın ben kacmadımmmmm
tek kaldın ve yandınnnnnnn ervada yokkk
kactı kactıııııo yzuden bzı kazandık canımmmm
neyse ben cıkıyorum ve evıme gıdıyorummm hepınızı opuyorum cokkkk
akasyadan sonra cıktıgım ıcın ben kacmadımmmmm
kızlar bende çıkıyorum şimdilik gece uğrayabilirsem gelirim.. öptüm çok...
akasya yı neden üzdün bakalım? neden sürekli seni şikayet ediyor?:26:
canım bende okurum bildiririm sana ama bi süresi varmı?ya kızlar ben 4444 başladım yanlış anlamazsanız bu duayı bilen herkesten sadece 5-10 fark etmez sadece ne kadar çok kişi okursa rabbim kabul edeceğini düşünüyorum rabbimin dediği gibi yer gök duayla(ben takip edemem hafta sonu özel kutuma ne kadar okuduğunuzu yazarsanız çok ama çok sevinirim)..............
uykucu şirinnnArkadaslarım hepinize selamlar evet ben geldim biraz geç kaldım ama öğlenden beri evin ici kalabalık misafir vardı yeni gittiler hemen yazmak istedim size evt bugün Dr kontrol vardı hersey yolunda şükür bizimki poposunu donmuş uyuyordu Dr amca bakın şimdi dedi uyandiricm bizimki resmen geçinmeye basladiBabası kilikli üykucu olucak hersey yolunda dedi şükür Rabb'ime hatta şimdiden enseye baktım ölçü ok dir dedi 2hafta sonra test için çağırdı birde esim beni şikayet etti abi bu hep nette takılıyor biryerlere sonra kuruntu yapıyor ya birşey olduysa diye dedi yasaklayalım o zamn pc dedi hemcidden radyasyon alıyorsun bu saka değil dedi hatta takıldığın yerdeki arkadaşlarında söyle çok vakit geçirmeyen bilgisayar basında dedi hem bana kızdı hem iPhone hem iPad bravo sana iğne diyorsunuz kan uyuşmazlığı için ya birşey olursa diye radyasyonu atlıyorsun ama tebrikler dedi
hoşbuldukkk...ahh canım saol güzellik pek yok bu aralar moral bozuk eşimden ayrı düşcem die..gözüm hep yaşlıkuzum hosgeldin
anladigim kadariyla guzelligine guzellik katmaya gitmissin
hazirliklar tam hizinda devam ediyor galiba
Canıımmmm geçmişi okumaaaa geeellll...geyik yaptık bugünnn...daha hatunlardan haber yok...
defnelma arkamda dur olurmu,beni topikte yanliz kaldim ya
akasyayi savundugum icin ecrin ve egunal beni tehdit ediyorlarcanım çıkacaktım... ama yardım çığlıklarını duydum ve çıkamadım..... ben geldim uleyn......
ne oldu? kim yapmış? nasılmış? neden öyleymiş? ne demiş?
konuyu anlamasamda arkandayım....
canım bende okurum bildiririm sana ama bi süresi varmı?
uykucu şirinnneeet benim eşimde aral beye şikayet etmişti bilgisayar yüzünden beni oda bana ordan bakıp herşeyi öğrenip bana sormayı bilion zararı olduğunu bilmion mu demişti sen bugün aral beye benimle ilgili hiç bişi dedin mi beni aradıda bugün?
hoşbuldukkk...ahh canım saol güzellik pek yok bu aralar moral bozuk eşimden ayrı düşcem die..gözüm hep yaşlı
haber yok mu ama negatif miş galiba dimi bi arkadaşın sen yazmıssın?geyik yaptınız bugünn ben yokken ama ben warkende yapın morale ihtiyacım var benim yaşlar gözümde hazır zaten çok ağlarım herşeeye eşime sarılınca hemen yaşlar akıo gözümdennn
canım bende okurum bildiririm sana ama bi süresi varmı?
uykucu şirinnneeet benim eşimde aral beye şikayet etmişti bilgisayar yüzünden beni oda bana ordan bakıp herşeyi öğrenip bana sormayı bilion zararı olduğunu bilmion mu demişti sen bugün aral beye benimle ilgili hiç bişi dedin mi beni aradıda bugün?
hoşbuldukkk...ahh canım saol güzellik pek yok bu aralar moral bozuk eşimden ayrı düşcem die..gözüm hep yaşlı
haber yok mu ama negatif miş galiba dimi bi arkadaşın sen yazmıssın?geyik yaptınız bugünn ben yokken ama ben warkende yapın morale ihtiyacım var benim yaşlar gözümde hazır zaten çok ağlarım herşeeye eşime sarılınca hemen yaşlar akıo gözümdennn
akasyayi savundugum icin ecrin ve egunal beni tehdit ediyorlar
benimde cikmam gerek sevgili kayinvalidem tesrif edeceklermis
azcik evi toparlayim
aksam gelirim kislar bye bye
hımmm... ecrincim... akasya her ne kadar tembel olsa da en azından benim öğrencimdir...ve asla hiç birinizi birbirinden ayırmam.. hepiniz... ATAM INDA DEDİĞİ GİBİ......benim eserim olacaksınız...
keşke sınıftada bu kadar sakin olsam.....
minecim onlar sana şaka yapmıştır... yoksa egunal ve ecrin seni çok seviyorlar.... öyle değil mi ecrin ve egunal ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?