evet örtmeniimmmm çok seviyoz biz arkadaşımızııı
aferin size.. mine görünce çok sevinecek bu cevabınıza...
sabah örtmen, akşam öğretmen... meslekten soğuyacağım... eşim olsa "eve iş getirme hatun" derdi kesin...
bizdeee örtmen gibi davranmayalım o zamannnn...defne hatun deriz olur biter...
eet bencede hem listede isimleri oluo arkadaşların bizde merakla beklioz ama bized haber yokk....yaa neden mahkemeye verio bi kayboldum neler olmuşşş beeyapma öyle amaaa valla sen böyle şeyler yazınca bende duygulanıyorum...bende aynıyım çünkü ayrılırken çok zorlanıyorum...bi hatundan negatif haber aldım ama başka topikten bu durum beni sinir ediyooo...bununla ilgili bi duyuru yapcam zaten...
onun dışındada opuda olan kızlar vardı hala haber yok...karasu da kontrolden geldi bebeği iyi maşallah okumuşsundur...bi de akasya bizi mahkemeye veriyo hakkında asılsız iddilar yaymışız diye topiğe
benimde cikmam gerek sevgili kayinvalidem tesrif edeceklermis
azcik evi toparlayim
aksam gelirim kislar bye bye
eet bencede hem listede isimleri oluo arkadaşların bizde merakla beklioz ama bized haber yokk....yaa neden mahkemeye verio bi kayboldum neler olmuşşş bee
sen nie topluon yaa o toplasınnn..senin dinlenmen gerek
selam kızlarrrr..
nasılsınız??
ben bugün yumoşalrımı teslim ettim doktorumuza 6 adet çıktı..
yarın döllenme olup olmadığını öğrenecekmişiz..
bakalım hayırlısı rabbimden artık
selam kızlarrrr..
nasılsınız??
orta yolu buldugun icin cok tesekkur ederim hocamhımmm... ecrincim... akasya her ne kadar tembel olsa da en azından benim öğrencimdir...ve asla hiç birinizi birbirinden ayırmam.. hepiniz... ATAM INDA DEDİĞİ GİBİ......benim eserim olacaksınız...
keşke sınıftada bu kadar sakin olsam.....
minecim onlar sana şaka yapmıştır... yoksa egunal ve ecrin seni çok seviyorlar.... öyle değil mi ecrin ve egunal ?
orta yolu buldugun icin cok tesekkur ederim hocam
hadi gozun aydin,hayirli olsun
insallah hepsi saglikli bi sekilde birlesirler
canım... hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı.. yok iğne nasıl olcak felan derken.. bak opu da bitti... nasılsın? insan nasıl hissediyor kendini?
canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış
geldiiimmmmm
hemen bi kızayım o zaman...pozitif olalım enerji dolalım...rabbim sağlık versinn önce anne olacağız günü gelince
ya napim canim ben pozitif olayim derken buranin lanet saglik sistemi lanet doktorlari beni bunalima sokuyor.gecen hafta randevum vardi doktor bey bu ikinci tup bebegimin son sansim oldugunu bundan sonra ancak ozel parali yaptirabilecegimi soyledi yumurtalarim dollenemiyormus neden oldugunu da bulamiyorlarmis esinin sperm kalitesinde bi spermle normal bi yturtanin dollenememesi imkansi dedi.genetik test istedim yapmiyoruz dedi tek bi sansin var istersen baskasinin bi donorun yumurtasiyla yapalim dedi beynimden vurulmusa dondum sanki hersey bitmis artik kesin senin bebegin olmaz dedi cok etkilendim olan umudumda o gerizekali yuzunden gitti
üzülme canım o doktorun densizliği inşallah olur olmasada türkiyeye gel .....
canım sen boşver iskoçyadaki dr.ları... etek giyen adamdan insana hayırmı gelir.... sen gel türkiye ye burda yaptır tedavini....
harikasın akasyacım "etek giyen adamdan insana hayır mı gelir " bu laf ve sonrasındaki sohbet koptumm
ilgilen benle akasya,sev beni akasya..
ayy kendimi kulaklari cinlasin papatya42 hatun gibi hissettim
şekerim bende seni bir an papatya zanettimseni ve bebişlerini seviyoruz
Arkadaslarım hepinize selamlar evet ben geldim biraz geç kaldım ama öğlenden beri evin ici kalabalık misafir vardı yeni gittiler hemen yazmak istedim size evt bugün Dr kontrol vardı hersey yolunda şükür bizimki poposunu donmuş uyuyordu Dr amca bakın şimdi dedi uyandiricm bizimki resmen geçinmeye basladiBabası kilikli üykucu olucak hersey yolunda dedi şükür Rabb'ime hatta şimdiden enseye baktım ölçü ok dir dedi 2hafta sonra test için çağırdı birde esim beni şikayet etti abi bu hep nette takılıyor biryerlere sonra kuruntu yapıyor ya birşey olduysa diye dedi yasaklayalım o zamn pc dedi hemcidden radyasyon alıyorsun bu saka değil dedi hatta takıldığın yerdeki arkadaşlarında söyle çok vakit geçirmeyen bilgisayar basında dedi hem bana kızdı hem iPhone hem iPad bravo sana iğne diyorsunuz kan uyuşmazlığı için ya birşey olursa diye radyasyonu atlıyorsun ama tebrikler dedi
oh maşallah canım uyusun uyusunda büyüsün... bu eşlerde hep bööle dr. yanında şikayetlri tutuyordoktorunda da başka doktorlara gitmene sesini çıkarmıyordu ama bak pc konusunda golü atmış
hosgeldin canim,nasil oldun? dikislerle aran nasil
hoşbulduk canım dikişlerimden bugün tamamen kurtuldum çok şükür buda geldi geçti... eşime diyorum dikişleri alsaydın benim kıymetlilerimsenn ne yaptın bebiş nasıl yerleşti mi göbüşe
selam kızlarrrr..
nasılsınız??
selam canım hadi hayırlısı senin yumurtalar aşk yaşıyor şimdiiiisen nasılsın rahatsızlığın var mı
fazla bisey yoktu zaten,valla ekincim kayinvalidem senin yazdigini gorse seninle beni bidaha konusturmaz hahaha
bizimki agir takilan kayinvalidelerden is falan asla yapmaz,bi yaptigi cocuguma bakar ben calistigimda
bende buna sukur diyorum vallaha,baska bisey yapmasinda
hahah senin ki iyiymiş şekerim öp başına koy benim ki hiç birşeey yapmaz ve hiçbirşeyi de beğenmez oğlu gelincede hamaratlık yapmaya çalışıır ..
canım ben bütün gün sizin gibi tatlı cadılarla uğraşıyorum... tabi yaş olarak onlar biraz daha gençler sizden yalnızca....
genç miiiişekerim senin yaşın kaç bilmiyorum ama aramızda ki en yaşlı kişi taş çatlasa 17 diiir
selam canım hadi hayırlısı senin yumurtalar aşk yaşıyor şimdiiiisen nasılsın rahatsızlığın var mı
kızlar merhaba ben bugün yazmıştım buraya 8.günümdeyim ve lekelenmem var die az önce doktorumla konuştuk bukadar erken adet olmaman gerekiyor dedi tutunma kanaması dediğimiz şey olabilir dedi ilaçları günde 3taneye çıkardık bundan sonra beklicez bakalım sonuç ne olucak ama kötü sonu hazırladım sanırım kendimi
SAĞOL CNM..
AYY ZUZU ALEMSİN AŞK YAŞIYORLAR DEĞİL Mİ? 2 YILDIR YAŞAYAMADILAR BUNU YAŞASINLAR BAKALIM BU GECEYİ UNUTMASINLAR
evet adet sancısı gibi ağrım var..
ama toplamadan sonra daha fazlaydı..
bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi:26:
kızlar merhaba ben bugün yazmıştım buraya 8.günümdeyim ve lekelenmem var die az önce doktorumla konuştuk bukadar erken adet olmaman gerekiyor dedi tutunma kanaması dediğimiz şey olabilir dedi ilaçları günde 3taneye çıkardık bundan sonra beklicez bakalım sonuç ne olucak ama kötü sonu hazırladım sanırım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?