Tüp Bebek Günlüğümüz !

senin içinnnnnn

Eklentiler

• $imagesCANP83CM.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
aferin size.. mine görünce çok sevinecek bu cevabınıza...
sabah örtmen, akşam öğretmen... meslekten soğuyacağım... eşim olsa "eve iş getirme hatun" derdi kesin...

bizdeee örtmen gibi davranmayalım o zamannnn...defne hatun deriz olur biter...

azcık işlerim var ara veriyorum...saygıyla huzurlarınızdan ayrılırken yanaklarınıza birer buse konduruyorum

eet bencede hem listede isimleri oluo arkadaşların bizde merakla beklioz ama bized haber yokk....yaa neden mahkemeye verio bi kayboldum neler olmuşşş bee
benimde cikmam gerek sevgili kayinvalidem tesrif edeceklermis
azcik evi toparlayim
aksam gelirim kislar bye bye

sen nie topluon yaa o toplasınnn..senin dinlenmen gerek

selam kızlarrrr..
nasılsınız??
ben bugün yumoşalrımı teslim ettim doktorumuza 6 adet çıktı..
yarın döllenme olup olmadığını öğrenecekmişiz..
bakalım hayırlısı rabbimden artık

eet bencede hem listede isimleri oluo arkadaşların bizde merakla beklioz ama bized haber yokk....yaa neden mahkemeye verio bi kayboldum neler olmuşşş bee

sen nie topluon yaa o toplasınnn..senin dinlenmen gerek

fazla bisey yoktu zaten,valla ekincim kayinvalidem senin yazdigini gorse seninle beni bidaha konusturmaz hahaha
bizimki agir takilan kayinvalidelerden is falan asla yapmaz,bi yaptigi cocuguma bakar ben calistigimda
bende buna sukur diyorum vallaha,baska bisey yapmasinda

hadi gozun aydin,hayirli olsun
insallah hepsi saglikli bi sekilde birlesirler

canım... hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı.. yok iğne nasıl olcak felan derken.. bak opu da bitti... nasılsın? insan nasıl hissediyor kendini?

orta yolu buldugun icin cok tesekkur ederim hocam

hadi gozun aydin,hayirli olsun
insallah hepsi saglikli bi sekilde birlesirler

amin cnm sağol....

canım... hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı.. yok iğne nasıl olcak felan derken.. bak opu da bitti... nasılsın? insan nasıl hissediyor kendini?

aynen cnm bnm ama ilaçlardan yine kurtulamadım ki..
vajinal fitilim var..
bir folik asit ve birde antibiotik başladım bugün..
çok korktum..ama korkulacak birşey olmadığınıda anladım..
zaten uyuyup kaldım..
ama çıkıncada bir çenem düşmüş sormayın eşim ve kayınvalidem susturamamışlar beni o derece..
çıktıktan sonra 1 saat ağrım oldu daha sonra azaldı ağrı adet ağrısı kaldı sanki..halada biraz var..
geldim eve kurt gibi acıkmışım duş aldım hemen sofraya oturdum vallahi
bana kalırsa ben rahşm filminde daha fazla ağrı çektim o anestesizdi..

canlar bu meleğimin fotoları birisinde elini açmış

maşallah canım bizlerede el sallamış

selam canım hadi hayırlısı senin yumurtalar aşk yaşıyor şimdiiii sen nasılsın rahatsızlığın var mı

SAĞOL CNM..
AYY ZUZU ALEMSİN AŞK YAŞIYORLAR DEĞİL Mİ? 2 YILDIR YAŞAYAMADILAR BUNU YAŞASINLAR BAKALIM BU GECEYİ UNUTMASINLAR
evet adet sancısı gibi ağrım var..
ama toplamadan sonra daha fazlaydı..
bana progestan verdi ama vajinadan kullan dedi:26:

kızlar merhaba ben bugün yazmıştım buraya 8.günümdeyim ve lekelenmem var die az önce doktorumla konuştuk bukadar erken adet olmaman gerekiyor dedi tutunma kanaması dediğimiz şey olabilir dedi ilaçları günde 3taneye çıkardık bundan sonra beklicez bakalım sonuç ne olucak ama kötü sonu hazırladım sanırım kendimi

İNsallah bişey olmaz tatlım Positif duşun bol bol dinlen canım benim

evet canım aşk yaşıyorlarr sıcak ortamdaki aşk onları kesmedi bide soğuk ortamda deneyecekler ağrılarda tarına geçer dikkat et kendine üşütme yakın zamanda bebişlerini göbüşüne alacaksın... ilaçlarada alışman lazım gebelikten sonrada bi süre ilaç kullanacaksınnn .....

üzülme canım bak drunda umutlu konuşmuş bol bol dinlen uzan inşallah bebişin seninle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…