ilahi egunal ya bebiş büyüdüğü için yer daralıyor harikasın canım ya
yok bir problem yokda sabah çok keyifsiz kalktım içimde bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum hayır olsun diyorum
dualarım hepinizle allah gönlünüzün muradını versin....çok heycanlı ve çok hareketli bir gün olacak gibi baya kalabalık haberler listesi inşallah güzel haberlerle gelir herkes......herkes için çok heyecanlı ama su1838 için en heycanlısı allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberler ver bize şu an listede tüm tedavinin en başında olması gereken bir haber için bekliyosunuz en streslisi en heyecanlısı allahım bebeğinizi size getircek o güzel haberi nasip etsin....HERKES İÇİN DUA EDİYORUM........
kızlar kocamn dev gibi bi valiz hazırladım bide elime alcam el valizi ayakkabılar için.bide olmazsa olmaz laptopben nası taşıcam o kadar eşyayı yaa.ilk defa yalnız gitcem zaten panik oldumm:18::18 öffffffff
selam kızlar keyifler nasıl??
ekincim hayırlı birşey için gidiyorsun arkadaşım..Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...
2 kere aradım hastaneyi ama haber alamadım..çünkü bugünde yoğun opu işlemleri varmış..
saat 1de tekrar arıycam beklemek ne kadar zorrrr
tatlişlerrrrr ben cıkar gıdeyımde ıslerımı halledeyımmmm öptum sizi kıb.
kızlar ben kaçtım medical parka doğru yol alayım yavaştan ... döndüğümde güzel güzel haberlerim alırım inşallah by...
iyiyiz canım seni akşam görmeye alışmışım topikte...ay delimi bunlar sana bişi dememişler...direk labaratuvardan bilgi alma şansın yokmu ben öyle yapmıştım...hem detaylıda öğrenirsin...
kolay gelsin kuzum...
dün ağrım vardı egunalım haber verip çıktım fazla kalamadım.. bugünde eşim sağolsun laptopu bıraktı gitti işe arada gelir uğrarım..
yok cnm direkt embriologla görüşücem ya o da şuan yoğunmuş birazdan diyip durdular..
ya bnm heyecanım bana yetti zaten..hayırlı haber alayımda bekleyeyim varsın ne yapim
AMİNNN canımm işşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..işşallah hepsii döllenmiştirrr...güzel haberlerini bekliyorumm..selam kızlar keyifler nasıl??
ekincim hayırlı birşey için gidiyorsun arkadaşım..Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...
2 kere aradım hastaneyi ama haber alamadım..çünkü bugünde yoğun opu işlemleri varmış..
saat 1de tekrar arıycam beklemek ne kadar zorrrr
ben bir haftalığına artvine giderken 2 valizle gittim gerçi bir valiz oyuncak doluydu...sen 2 valizle 3 hafta geçireceksin bana normal geldi valla...
yani dimi ama bencede çok deill.eşimede bi valiz yaptım oda annesinde kalcak çünkü
iyiyim canımmm... sen nasılsın... temizlik işine girmişsin kolay gelsin.....anam kım gelmısssssssss hos gelmıs gunaydın guzelım nasılsın
balım benim...... günün güzel olsun....buyrun benimmmmm
günaydınnn eyyyy güzel insannnn
siz ailecek evden ayrılıyorsunuz...kocanada valiz yapman iyi olmuş o da yolculuk havasına girsin...yalnız kalmayacakmış ne güzel valla...ben de gittiğimde aman kayınvalideler kocama el atmasın evime gelmesinler eşimde onlara gitmesin isterim...tabii bu doğru bi davranış değil.ama yıllara dayanan önemli sebeplerim var...ben böyle değildim yaşarken oldum diyeeee arabeske bağlayayım yineeee
yolcudur abbas bağlasan durmaz...... derler bizim burda
inşallah 6 tane kaliteli bebek annesi olmuşsundur...heyecanla senden gelecek haberi bekliyorum...
AMİNNN canımm işşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..işşallah hepsii döllenmiştirrr...güzel haberlerini bekliyorumm..
yani dimi ama bencede çok deill.eşimede bi valiz yaptım oda annesinde kalcak çünkü
balım benim...... günün güzel olsun....
kızlarrrrr döllenme olmuş...
büyük ihtimalle pazartesi transfer olacakmış..
ama kaç adet döllendiğini söyleyemedi sekreter kız..embriolog çok yoğunmuş görüşemedim..
onu pazartesi günü buraya geldiğinizde görüşürsünüz dedi..
kızlarrrrr döllenme olmuş...
büyük ihtimalle pazartesi transfer olacakmış..
ama kaç adet döllendiğini söyleyemedi sekreter kız..embriolog çok yoğunmuş görüşemedim..
onu pazartesi günü buraya geldiğinizde görüşürsünüz dedi..
canımm çok sewindim gözün aydınnn..sonuda böle güzel olur işşallah...
:118:
ohhhh süpperrrr günün ilk güzel haberi senden geldiiii....
demek gece aşk yaşamışlar...
maşallah maşallahhh tü tü tü nazara gelmesinler 1.kalite devam etsinler inşallahhhh...
alışık değilsin geç kalkmaya... ama ben hiçbi zaman sabah insanı olmadım... çalışırken bile öğlenece sallanır öğleden sonra sıkı çalışmaya başlardım:))ben erken kalkıp işlerimi yapmaya alışmışım gece kutlama yapacaz diye bi takılıyorum sonra sabah kalkamıyorum perişanlardayım...bugün 9 buçukta kalktım bu seferde bi uyuşukluk var üzerimde hiç bişi yapasım gelmiyoooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?