Tüp Bebek Günlüğümüz !

ilahi egunal ya bebiş büyüdüğü için yer daralıyor harikasın canım ya
yok bir problem yokda sabah çok keyifsiz kalktım içimde bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum hayır olsun diyorum

Olur kuzum öyle arada bir mesela ben genelde iyi uyanırım ama kötü uyandığım günlerde de hemen eşime gerginlik yaratırım adamcağız panik olur bana bulaşmasın da hemen hazırlanıp gideyim der bende onun o telaşlı halini görünce gülmeye başlarım ve geçer...seninde iyi olman için çooookk sebebin var...ay düşünsene hamikesin bir kaç ay önce sana hamile kalacaksın ve bugünleri görecekesin deseler hayal gibi gelirdi...çok şükür mutlu olman için kendini iyi hissetmen için en güzel sebebi göndermiş rabbim...hemen toplan kendine gel canım...bi de gelip bizim evi toplasan fena olmaz cicimmm

inşallah güzel haberler alcaz arkidişimmm...

kızlar kocamn dev gibi bi valiz hazırladım bide elime alcam el valizi ayakkabılar için.bide olmazsa olmaz laptopben nası taşıcam o kadar eşyayı yaa.ilk defa yalnız gitcem zaten panik oldumm:18::18öffffffff

ben bir haftalığına artvine giderken 2 valizle gittim gerçi bir valiz oyuncak doluydu...sen 2 valizle 3 hafta geçireceksin bana normal geldi valla...

kızlar ben kaçtım medical parka doğru yol alayım yavaştan ... döndüğümde güzel güzel haberlerim alırım inşallah by...

iyiyiz canım seni akşam görmeye alışmışım topikte...ay delimi bunlar sana bişi dememişler...direk labaratuvardan bilgi alma şansın yokmu ben öyle yapmıştım...hem detaylıda öğrenirsin...

tatlişlerrrrr ben cıkar gıdeyımde ıslerımı halledeyımmmm öptum sizi kıb.

kolay gelsin kuzum...

dün ağrım vardı egunalım haber verip çıktım fazla kalamadım.. bugünde eşim sağolsun laptopu bıraktı gitti işe arada gelir uğrarım..
yok cnm direkt embriologla görüşücem ya o da şuan yoğunmuş birazdan diyip durdular..
ya bnm heyecanım bana yetti zaten..hayırlı haber alayımda bekleyeyim varsın ne yapim

inşallah 6 tane kaliteli bebek annesi olmuşsundur...heyecanla senden gelecek haberi bekliyorum...

AMİNNN canımm işşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..işşallah hepsii döllenmiştirrr...güzel haberlerini bekliyorumm..
ben bir haftalığına artvine giderken 2 valizle gittim gerçi bir valiz oyuncak doluydu...sen 2 valizle 3 hafta geçireceksin bana normal geldi valla...

yani dimi ama bencede çok deill.eşimede bi valiz yaptım oda annesinde kalcak çünkü

yani dimi ama bencede çok deill.eşimede bi valiz yaptım oda annesinde kalcak çünkü

siz ailecek evden ayrılıyorsunuz...kocanada valiz yapman iyi olmuş o da yolculuk havasına girsin...yalnız kalmayacakmış ne güzel valla...ben de gittiğimde aman kayınvalideler kocama el atmasın evime gelmesinler eşimde onlara gitmesin isterim...tabii bu doğru bi davranış değil.ama yıllara dayanan önemli sebeplerim var...ben böyle değildim yaşarken oldum diyeeee arabeske bağlayayım yineeee

ewde kalamz yalnız sabah kahvaltı yapmadan zaten çıkmaz ewden o yüzden rahat eder orda ewindeki kadar olmasada.
yani mutlaka sebeblerin vardır böle düşünmen için nie insan durup dururken böle yapsın kii..
aç hemen bergenibende gecen akşam açdım merak ettim eşim dio ne dinlion sen dedim sen bu kadını bilion mu eşi neler yapmış ona die anlattım sen nerden bilion yaa nerden çıktı bu kadına ilgin diooo.bişi sölemedim güldümm baktı şaşkın şaşkın yüzümee

inşallah 6 tane kaliteli bebek annesi olmuşsundur...heyecanla senden gelecek haberi bekliyorum...

kızlarrrrr döllenme olmuş...
büyük ihtimalle pazartesi transfer olacakmış..
ama kaç adet döllendiğini söyleyemedi sekreter kız..embriolog çok yoğunmuş görüşemedim..
onu pazartesi günü buraya geldiğinizde görüşürsünüz dedi..

balım benim...... günün güzel olsun....

ben erken kalkıp işlerimi yapmaya alışmışım gece kutlama yapacaz diye bi takılıyorum sonra sabah kalkamıyorum perişanlardayım...bugün 9 buçukta kalktım bu seferde bi uyuşukluk var üzerimde hiç bişi yapasım gelmiyoooo...

canımm çok sewindim gözün aydınnn..sonuda böle güzel olur işşallah...

:118:
ohhhh süpperrrr günün ilk güzel haberi senden geldiiii....
demek gece aşk yaşamışlar...
maşallah maşallahhh tü tü tü nazara gelmesinler 1.kalite devam etsinler inşallahhhh...

canımm çok sewindim gözün aydınnn..sonuda böle güzel olur işşallah...

sağol cnm arkadaşım..inşallah hepimizin sonu böyle mutlu tatlı güzel olurrrr..
bebelerimiz kucağımızı doldurur inşallahhhhhh

:118:
ohhhh süpperrrr günün ilk güzel haberi senden geldiiii....
demek gece aşk yaşamışlar...
maşallah maşallahhh tü tü tü nazara gelmesinler 1.kalite devam etsinler inşallahhhh...

ayy egunalım valla eşimede dedim kızlar aşk yaşıyorlar diyorlar döllenme için dedim nasıl anlamlı anlamlı sırıtıyor

hakikaten yaa..aşkçı bebeler bak bölündüler şükürler olsun Rabbime..

ayy inşallah böyle devam ederler cnm inşallahhhhhhh

günaydın kızlar ben anca uyandım :))))))))))

ya kızlar ZFYILMAZ geldimi onu rüyamda gördüm 9 küsür çıkmıştı sonucu hamileyim sanırsam diyodu

kızlar ben kahvaltımı etmedim daha..ilaçlarımda duruyor içmedim..

sonrada temizliğimi yapim gelirim öptüm siziiiiii

alışık değilsin geç kalkmaya... ama ben hiçbi zaman sabah insanı olmadım... çalışırken bile öğlenece sallanır öğleden sonra sıkı çalışmaya başlardım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…