akasyada yaklaşık aynı fiyata yaptırdı sanırım indirimi bilmiyorum ama zaten ücreti bir çok yere göre uygun...doktora güveniyorum inşallah sonuda iyi olur...
Maşallah canım benim resimlerini koy olurmu yerim ben o prensi
akasyada yaklaşık aynı fiyata yaptırdı sanırım indirimi bilmiyorum ama zaten ücreti bir çok yere göre uygun...doktora güveniyorum inşallah sonuda iyi olur...
fiyat ne kadar uygunmuş gerçekten bende 3600 e yaptırdım..
istanbul felaket 7000 den başlıyor sadece tüp bebek merkezi olan yerlerde..
Allahım herkese yapma imkanı versinnnn
nasıl koyucam resımlerı anlatırsanız atım kızlar
İNŞALLAH İNŞALLAH. doktorun adı neymiş acaba? tekrar hayırlı olsun canım
kuzum en son adet tarihini yani SAT ı ve bebişin muhtemel doğum tarihini yazarmısın listeye ekleyecem..
23 kasım 2011 en son adet tarihim
29ağustosta 2012 beklenen doğum tarihim
benide listeye eklermisin egunal? yaş 29. 3 senedir bebiş istiyorus. çikolata kisti. ilk denemem. ankara gata da yaptırıorum. henüz yumoşlarım toplanmadı
olmadı mı bebişim fotosu geldi mi?
benide listeye eklermisin egunal? yaş 29. 3 senedir bebiş istiyorus. çikolata kisti. ilk denemem. ankara gata da yaptırıorum. henüz yumoşlarım toplanmadı
Bu mesaj 697.sayfadan alıntıdır ve ilk iyi geceler mesajıdır...Aslında hain planının başlangıcıdırve iyi geceler mesajları devam eder...
Der ama hala topiktedir ve fırsat kollamaktadır...
Diye bir mesaj yazar ve bu mesaj 700.sayfanın ve akasyanın beklediği ilk mesajdır...Akasyaya kurulmuş hain plan başarılı olmuştur...Hain planını kutlamaya başlar adıda 700.sayfa kutlamasıdır...Buyrun hemen aşağıdaki kutlama mesajı bunun delilidir
Zafer sarhoşluğu içindeki selo günah çıkarmaya başlar durumun farkında değilmiş gibi saf saf ve acıklı mesajlarla akasyanın duygularını sömürürAşağıya bakınız ve okuyunuz...
Bu mesajda 701.sayfadan alıntıdır va hala iyi geceler demektedir...Ama bu kez gerçekten uyumak istemektedir zira hain planını başarıyla tamamlamış güzel bir uykuyu hakettiğini düşünmektedir
Bu mesajda da ben ve benim gibi diğer arkadaşların yaptığı planı farketmemizden ve tüm topik tarafından sabah tepki alacağını düşünerek durumu kurtarma çabalarını görmekteyiz
Desede inanmayın hala topikte...Çünkü tedirgin ve uyku tutmuyoooo yaptığının farkedileceğini anladııııve pişmannnn...
Topikten çıkamamasının gerçek sebebini çaktırmamak için bağımlılık yalanını uydurup çıkmak zorunda kalıyorrrr
SONNNNNNNNN.......
maşallah çok tatlı bakınnn
boyut büyük sanırım hata veriyor yükleyemiyorum
hayırlı olsun cnm..inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın...
Guldenim süper olmuş yazdıkların gülmekten ölecem iki sefer okudum esim uyaninca onada okuyacakvalla coooooook pişmanım cooooook
teşekkürederim İNŞALLAHHH.hepimiz İNŞALLAH.
egunalcım
adetimin ilk gunu 5.lucrin
2.günü 2,5lucrin ve 300 gonal f göbekten devam etti
5.günü 2,5lucrin ve 300 gonal f ve menagon 1 toz bi su
bugün 11.günüm. ultrasonda bakacaklar ona göre toplama tarihim belli olacak.
canim ya selonun hain planiyla ilgili yaptigin aciklamya bayildim alemsin ya
okumaktan gercekten zevk aldim
eline saglik tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?