oh maşallah sen yumoş toplama zamanına gelmişsin yolu yarılıyorsun inşallah...peki kontrol ne zaman cicim...
zaten ilk kontrol günü akşam sen kesin çatlatma iğneni vurulursun 36 saat sonrada yumoşlar toplanır...
vay selo vayy..bak sen..okudum bende..
sorunda orda birasbenle tedaviye aynı gün bşlayan kızın çatlatmasını vurdular yrn topluycaklar. bana da pztsi gel dediler bakalım nolcak? yumoş sayımda azmış galiba
Beeeeen hayın değilim43:
sorunda orda birasbenle tedaviye aynı gün bşlayan kızın çatlatmasını vurdular yrn topluycaklar. bana da pztsi gel dediler bakalım nolcak? yumoş sayımda azmış galiba
geç olsunda güç olmasın kaliteli 1 yumurta bile yeter Rabbim ol dedikten sonra. benımde normalden geç toplandı yumurtalarım geç cevap verdiler 2 tanecik yumurtam kaldı transfer aşamasına stres yapma ,ayrıca yumurtalarına konuşarak terapi yapabilrsin
demek plan yaptığını itiraf ediyorsunnnnn
zaten uzun zamandır senin iyi geceler deyip bir türlü topikten ayrılamamanı bu şeklide belgelerle yayınlayacaktım kısmet bugüneymiş hem hain planını ortaya çıkardım hemde iyi geceler deyip deyip çıkmadığını yazdım...ooohhhhh rahatladımmm....gülelim eğlenelim enerjimiz artsınnnn...kocacığına benim araştırmacı yazar kişiliğimimi göstereceksin yoksa senin hain planınımı okutacaksınnnn
canım sen hain değilsin yaptığın plan hain
canım benim buna niye takılyorsun ki herkesin iğnelere verdiği tepki aynı değil ki...sakın buna üzüleyim deme...daha 11.gündesin zaten...ayrıca benden 19 yumoş toplandı 12 si döllendi ama geriye donrulacak embriyo kalmadı...5.güne kadar yaşayamamışlar...önemli olan sayı değil kalitesi lütfen başkalarıyla kendini kıyaslama...az ama öz olsun...
canım sen hain değilsin yaptığın plan hain
canım benim buna niye takılyorsun ki herkesin iğnelere verdiği tepki aynı değil ki...sakın buna üzüleyim deme...daha 11.gündesin zaten...ayrıca benden 19 yumoş toplandı 12 si döllendi ama geriye donrulacak embriyo kalmadı...5.güne kadar yaşayamamışlar...önemli olan sayı değil kalitesi lütfen başkalarıyla kendini kıyaslama...az ama öz olsun...
teşekkür ederim canım arkadaşım....akşama uğra amaaa
ay baktım selo herkes kimse yazmasın akasyayı beklesin derken ve olayın içindeyken 700.sayfaya yazıyor...bende planını ortaya çıkardım belgelerle kanıtladım
vay selo vayy..bak sen..okudum bende..
amiiinnnnnnnnnnnnnnn..........tabii kendiliğinden gelse bu ay bebeğim pek bi güzel olur...şuurumu kaybederim heralde
he valla deli deli 16 msj yazdım tam 17.ciyi yazıcam daha doğrusu yazdım sanıyom bi baktım ilk mesaj selo nun..... bende ki yıkımı düşün....aksyammmmm gunaydın kuzummm bence bu basarı senın solcan sana oyun oynamıs ama sen tek basına basarmıs ve 699. sayfaya ulasmısın ben senı bu sayfayı kutlamıs olarak kabul edıyorumve senın bu azmınden dolayı tebrık edıyorum tek basına sayfaları doldurmssun hella olsun sana o enıstenın sınırlı bakısları karsısında azmmettın ve basardın kuzum ama bu 1000 sayfa olayı benı cok guldurdu yaaaa
sevıyorum kuzum senııııııııı
günün aydın olsun.....gunaydın canalrım nasılsınız guzel bır tatıl gunu gecırın ıns
günaydın güzeller
hep zaten senin sabah okurken ki tepkini düşündüm yazarken... dedim iyi malzeme çıkardım....çoookkk güldüm sabah sabah ALLAH ta seni güldürsün
valla ne kadar gülsen azdır lotusum...akasya canım her nekadar sonuca ulaşamasanda tebrik ediyorum seni
sabah sabah çok güldüm ya
Guldenim süper olmuş yazdıkların gülmekten ölecem iki sefer okudum esim uyaninca onada okuyacakvalla coooooook pişmanım cooooook
Oy oy vicdanım sızlıyor ........
60: 60: ikisinide Gül Gül bittim ya kuşumda bana bakıyor bu niye gülüyor diye
evet ya... pazar pazar trendtopik oldum.... ama içimden de geçti.... dedim şimdi yazarım yazarım son dakka topiğe yabancı birileri gelir bişey yazar ben yine ilk yazan olamam...gül sen güüüllllllll....senin hain planın yüzünden de herkes akasyama güldüüüü
doğru söylüyosunuz. Rabbim ol desin yeterki sayının önem kalmıyor.Rabbim yardım etsin hayırla. peki sizin kaçıncı gün toplandı? ve ikisinide mi koydular? tebrik edeim bu arada. MAŞALLAHHHdarısı tüm isteyenleree
seni tedirgin etmek için demedim canım sadece dikkat et dedim...ohss yumurtalıkların fazla uyarılması demek e2 bu riski belirler 5000 nin altında olması gerekir...yumurta toplama işleminden sonraki 2 gün içinde ortaya çıkar genellikle ani kilo artışı bel çevresinin kalınlaşması normalin dışında karında şişlik,nefes almakta zorluk çekmek ilk belirtileri...küçük idrara sık sık çıkıp tam yapamamak az az yapmak,içtiğin kadar çıkaramamak...hafif orta ve ağır seviyeleri var..ben yumurta toplama işleminden 2 gün sonra aniden karın bölgemde şişlik yaşadım nefes almakta zorlandım acile gittim ve hemen yatırıp gözlem altına aldılar 4 gün yattım.3 cm olması gereken bir yumurtalık 8-9 cm olmuş nerdeyse 3 kat büyümüştü..çok ağrılar çektim bu durumda transfer yapılmamalı ve tedavi iptal edilmeliydi e2 hormonum zaten 5000 inin üzerine çıkalı çok olmuştu ve çatlatma iğnesi olan bhcg vurulmamalı tedavi yarım kalmalıydı.ohss yi tetikleyen bhcg hormonudur transfer yapılıp hamile kalırsan bu hormon artışa geceğinden iyileşmek yerine dahada kötüye gidebilirsin..en kötü durumuda akciğerlere sıvı toplanıp nefes alamadığın için hayati tehlike yaşamaktır...çoook detaylı bi konu...herkeste olan bir durum değil sende de olacak diye bişey yok.ben bilgi amaçlı yazıyorum...zaten benim doktorlarımın hatasına seninkilerin düşeceğini düşünmüyorum ben ihmal kurbanıyım resmen..bi de hastanede yatarken transferim yapıldı ama tutunamadı...
mrb arkadaşlar nasılsınız tüp bebekte gebelikhaftasını nasıl hesaplıyoruz meraklanıyorum kaç haftalık oldu diyede :44::44: buarada beirtiler kaçıncı hafta başlıyor hamile olan arkadaşlar cevap bekliyorum herkese iyi pazarlar
mrb arkadaşlar nasılsınız tüp bebekte gebelikhaftasını nasıl hesaplıyoruz meraklanıyorum kaç haftalık oldu diyede :44::44: buarada beirtiler kaçıncı hafta başlıyor hamile olan arkadaşlar cevap bekliyorum herkese iyi pazarlar
Plan yoktu
teşekkür ederim canım arkadaşım....
he valla deli deli 16 msj yazdım tam 17.ciyi yazıcam daha doğrusu yazdım sanıyom bi baktım ilk mesaj selo nun..... bende ki yıkımı düşün....hep zaten senin sabah okurken ki tepkini düşündüm yazarken... dedim iyi malzeme çıkardım...
son pişmanlık neye yarar.. herşeyin bedeli var... buraya kadar......
tedavi başladıktan sonra 16.gün toplandı yumurtalarım 1.tane 1 kalite 1 tane 2.kaliteye yakın vardı ikiside konuldu öncesiznde 3 başarısız denemem olduğundan dolayı 1 tanesi tuttu Rabbim kimseye aratmasın. en kısa zamanda sen ve diğer tedavide arkadaşların mutlu haberlerini alıcaz inş.
evet ya... pazar pazar trendtopik oldum.... ama içimden de geçti.... dedim şimdi yazarım yazarım son dakka topiğe yabancı birileri gelir bişey yazar ben yine ilk yazan olamam...
ama öldürücü darbe dışardan değil en yakınımdan geldi.....
hepsi birinci kalitede kalır inşalllah.... ve sana sıkı sıkı tutunurlar..... kabız için duphalac diye bi şurup var. ben opudan sonra kullanmıştım. bence hemen al ki transfere kadar kabızlıktan kurtul. tansferden sonra beni en çok zorlayan kabızlık olmuştu...anladım cnm çok detaylı anlatmışsın teşekkürler. zor olmuş gerçekten seninki çok geçmiş olsun.şimdilik bu anlattıkların kadar bi sorun yok tek sorunum kabızlık kasık ağrılarım da dünkü kadar deil şükür bgn düne göre daha rahatım.
klinikten aradılar sabah 18 yumurttam toplanmıştı 16 tanesi olgunmuş ve 16sı da döllenmiş embriyolog herşeyin yolunda olduğnu salı yada perşembe gelişime göre transferi yapılır dedi salı günü arayıp tekrar bilgi vericekler. umarım herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?