Tüp Bebek Günlüğümüz !

sorunda orda biras benle tedaviye aynı gün bşlayan kızın çatlatmasını vurdular yrn topluycaklar. bana da pztsi gel dediler bakalım nolcak? yumoş sayımda azmış galiba

sorunda orda biras benle tedaviye aynı gün bşlayan kızın çatlatmasını vurdular yrn topluycaklar. bana da pztsi gel dediler bakalım nolcak? yumoş sayımda azmış galiba

geç olsunda güç olmasın kaliteli 1 yumurta bile yeter Rabbim ol dedikten sonra. benımde normalden geç toplandı yumurtalarım geç cevap verdiler 2 tanecik yumurtam kaldı transfer aşamasına stres yapma ,ayrıca yumurtalarına konuşarak terapi yapabilrsin

Beeeeen hayın değilim 43:

canım sen hain değilsin yaptığın plan hain

canım benim buna niye takılyorsun ki herkesin iğnelere verdiği tepki aynı değil ki...sakın buna üzüleyim deme...daha 11.gündesin zaten...ayrıca benden 19 yumoş toplandı 12 si döllendi ama geriye donrulacak embriyo kalmadı...5.güne kadar yaşayamamışlar...önemli olan sayı değil kalitesi lütfen başkalarıyla kendini kıyaslama...az ama öz olsun...

doğru söylüyosunuz. Rabbim ol desin yeterki sayının önem kalmıyor.Rabbim yardım etsin hayırla. peki sizin kaçıncı gün toplandı? ve ikisinide mi koydular? tebrik edeim bu arada. MAŞALLAHHH darısı tüm isteyenleree

60:60: ikisinide Gül Gül bittim ya kuşumda bana bakıyor bu niye gülüyor diye

doğru söylüyosunuz artık üzülmüyorum. İnşallah hayırla, sağlıkla gelir. sana özelden msj atıcam egunal oku onu lütfen

Plan yoktu

akşama uğra amaaa

ay baktım selo herkes kimse yazmasın akasyayı beklesin derken ve olayın içindeyken 700.sayfaya yazıyor...bende planını ortaya çıkardım belgelerle kanıtladım
teşekkür ederim canım arkadaşım....

vay selo vayy..bak sen..okudum bende..

tabii kendiliğinden gelse bu ay bebeğim pek bi güzel olur...şuurumu kaybederim heralde
amiiinnnnnnnnnnnnnnn..........

he valla deli deli 16 msj yazdım tam 17.ciyi yazıcam daha doğrusu yazdım sanıyom bi baktım ilk mesaj selo nun..... bende ki yıkımı düşün....

gunaydın canalrım nasılsınız guzel bır tatıl gunu gecırın ıns
günün aydın olsun.....

günaydın güzeller

günaydın annecik.....
çoookkk güldüm sabah sabah ALLAH ta seni güldürsün
hep zaten senin sabah okurken ki tepkini düşündüm yazarken... dedim iyi malzeme çıkardım....

akasya canım her nekadar sonuca ulaşamasanda tebrik ediyorum seni

sabah sabah çok güldüm ya
valla ne kadar gülsen azdır lotusum...

Guldenim süper olmuş yazdıkların gülmekten ölecem iki sefer okudum esim uyaninca onada okuyacak valla coooooook pişmanım cooooook

son pişmanlık neye yarar.. herşeyin bedeli var... buraya kadar......
Oy oy vicdanım sızlıyor ........

gül sen güüüllllllll....senin hain planın yüzünden de herkes akasyama güldüüüü
evet ya... pazar pazar trendtopik oldum.... ama içimden de geçti.... dedim şimdi yazarım yazarım son dakka topiğe yabancı birileri gelir bişey yazar ben yine ilk yazan olamam...
ama öldürücü darbe dışardan değil en yakınımdan geldi.....

tedavi başladıktan sonra 16.gün toplandı yumurtalarım 1.tane 1 kalite 1 tane 2.kaliteye yakın vardı ikiside konuldu öncesiznde 3 başarısız denemem olduğundan dolayı 1 tanesi tuttu Rabbim kimseye aratmasın. en kısa zamanda sen ve diğer tedavide arkadaşların mutlu haberlerini alıcaz inş.

mrb arkadaşlar nasılsınız tüp bebekte gebelikhaftasını nasıl hesaplıyoruz meraklanıyorum kaç haftalık oldu diyede :44::44: buarada beirtiler kaçıncı hafta başlıyor hamile olan arkadaşlar cevap bekliyorum herkese iyi pazarlar

anladım cnm çok detaylı anlatmışsın teşekkürler. zor olmuş gerçekten seninki çok geçmiş olsun.şimdilik bu anlattıkların kadar bi sorun yok tek sorunum kabızlık kasık ağrılarım da dünkü kadar deil şükür bgn düne göre daha rahatım.
klinikten aradılar sabah 18 yumurttam toplanmıştı 16 tanesi olgunmuş ve 16sı da döllenmiş embriyolog herşeyin yolunda olduğnu salı yada perşembe gelişime göre transferi yapılır dedi salı günü arayıp tekrar bilgi vericekler. umarım herşey yolunda gider

gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor belirtilerden kastın bulantılar falansa herkese göre değişiyor bazılarında hiç olmuyor bazılarımızda serum dahi yiyoruz (bu ben oluyorum)

nette otamatik hesaplayıcılar var... gebelik haftası hesaplama yaz çıkar zaten. SAT a (son adet tarine) göre hesaplanıyo....
belirtiler se kişiden kişiye değişir belirti arama hiç...

diyosuuuuuunnnnnn
bende hadi ordan diyoruuuuummmmm...

hiç kaçmaz valla fena malzeme toplar ve değerlendiririm...e sizde malzemeyi gözüme gözüme sokmuşunuz değerlendirmesem olmazdııı...sen o kadar uğraş gelsin selooo 700 ün ilk mesajını yazsın ve sen buna bişi deme olsun napalım 1000.sayfaya inşallah de kapat..olmaz öyle şey selo cezasını çekmeliydi bende planını ortaya çıkardım şimdi üzerindeki hain damgasını temizlesin ceza olarakkk

Aminnnn lotuscum aminnn.son sorum, hepsinide mi antalya tüp bebek merkezinde denemiştin?

Soz birdaha olmayacak seni cooooook seviyorum canım benim özür dilerim

hepsi birinci kalitede kalır inşalllah.... ve sana sıkı sıkı tutunurlar..... kabız için duphalac diye bi şurup var. ben opudan sonra kullanmıştım. bence hemen al ki transfere kadar kabızlıktan kurtul. tansferden sonra beni en çok zorlayan kabızlık olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…