Canlarimmm hepinize Gunaydinnnn herkes için güzel bir gün olsun inşallah ben şimdi yatıyorum öğlen gelirim yannıza
SU cnm sen birazdn uğrarsn topigi acmaya seni merak ediyorum k d et
Hepinize bol bol dua ettim ben mesaimi tamamladım şimdi girdim yatağıma midem birazcık kötü ama uyumaya çalışıcam sizleri seviyorum kızlar
karasu görevimi yaptım topiği açtım sagol canım iyiyim sen nasılsın
günaydınlar nasılsınız neler var neler yok yeni hamişler varmı biz aynı eşim ilaçlar için heyet raporu çıkarmaya çalışıyo bakalım dün bir urologa gittik biz yazamayız demiş bakalım hayırlısı
Günaydın herkeseeeee:118:
günaydınnn güldencimmm.......
topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir gün diliyorum...
böyle giriş yaptığıma bakmayın aslında bir çoğunuza küsüm..
2 gündür topiği ihmal ettiniz herkes nereye kayboldu anlamıyorum...
EKİNCİMMM Bugün ilk randevun inşallah güzel haberlerle gelirsin canım arkadaşım
gunaydın cnm nasılsınn kusme yaa gelırler ıslerı vardır hatunlarında akasya dun cıktıktan sonra gelmemısss:44::44::44:
gulden cnm senın kırmızı ne zaman gelıyor sen ne zaman baslıycan :44::44:
ekınım cnm ıns guzel haberlerle gelırsın kuzum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim kuzum ama hatunlara bozulmuş durumdayım...bir sürü isim sayarım kaç gündür ortalıkta yoklar...neyse benim kırmızılar 4 marttan itibaren gelebilir bu da ben mart ın ilk haftası 2.tedaviye başlıyorum demeekkk
iyiyim kuzum ama hatunlara bozulmuş durumdayım...bir sürü isim sayarım kaç gündür ortalıkta yoklar...neyse benim kırmızılar 4 marttan itibaren gelebilir bu da ben mart ın ilk haftası 2.tedaviye başlıyorum demeekkk
Günaydınnnn canım..bu sabah elektrikler gitmemiş neyseki:13:
günaydın kızlar;
ekinin randevusunun güsel haberlerle geçmesi julietta nın transferinin iyi gitmesi ve tüm kızlara bebiş nasip olması dileğiyle hepinize günaydın. bna da bgn hemşire den haber geldi yumurtalarla spermler den iy haberler var herşey yolunda gidiyomuş gelşimleri devam ediyomuş yarın yada perşembe transfer için çağıracaklarmış.
gunaydın tatlım nasılsınnnnn
Canlarimmm hepinize Gunaydinnnn herkes için güzel bir gün olsun inşallah ben şimdi yatıyorum öğlen gelirim yannıza
SU cnm sen birazdn uğrarsn topigi acmaya seni merak ediyorum k d et
Hepinize bol bol dua ettim ben mesaimi tamamladım şimdi girdim yatağıma midem birazcık kötü ama uyumaya çalışıcam sizleri seviyorum kızlar
onlar gelecek kuzum sen dert etme o zaman hesap sorarız bız onlara ....
yaaa 4 amrt demek yaaa bu ara beya kısı tedavıde topıkte ne guzel Allajım ıns hepımızın kucagını doldursun kımse evlat hasretı cekmesın tatlım yaaa sımdıden hayırlı olsun o kırmızılara soyle cabul gelsın gelemsede olur ama bebıs yoksa hemen gelsınnnn...
Ay hadi inşallah.umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda göbüşün dolar canım.güzel haberler alman dilegıyle
herkse hayırlı günler arkadaşlar. nasılsınız???
ya size sorum olucaktı? ben aralık ayında negatif almıştım 2. adeti gördüm. bugün 10. gün ve çook koyu kahve şeklinde akıntı geliyor lekenmeler şeklinde analamım gitti. tedaviden sonra böyle sorınlar lekenlemeler gören varmı cvplarsanız sevinirim:26:
günaydın kızlar;
ekinin randevusunun güsel haberlerle geçmesi julietta nın transferinin iyi gitmesi ve tüm kızlara bebiş nasip olması dileğiyle hepinize günaydın. bna da bgn hemşire den haber geldi yumurtalarla spermler den iy haberler var herşey yolunda gidiyomuş gelşimleri devam ediyomuş yarın yada perşembe transfer için çağıracaklarmış.
elektrıklerımız var bu sabah neyseki ama biz iyice tembelleştik saat kaç olmuş anca uyandık
Cnmmm çok sevindim az kaldı senin tedaviye ama ben yine buay inslhh kendiliğinden gelir bebeğin diyorum senin için bizim gibi sebepsiz infrtiletnn heray kendiliğinden hamile kalacağına çok inaniyorumda Dr um bile buna inanmış beni uzun süre bekletti tüp için sizin hiçbir sebeb yok hamile kalmamanıza deyip durdu gerçi bnm sonum tüp olduhepinize günaydın canlarıımmmm...güzel birgün olsun inşallahhh...
karasu görevimi yaptım topiği açtım sagol canım iyiyim sen nasılsın
günaydınlar nasılsınız neler var neler yok yeni hamişler varmı biz aynı eşim ilaçlar için heyet raporu çıkarmaya çalışıyo bakalım dün bir urologa gittik biz yazamayız demiş bakalım hayırlısı
canım nasılsın ?? bayadır görüşemdik arkadaşım bebiş nasıl inşlh hamilelik güzel gidiyodur.bende nasipse bütün genetik testler için uraşıyorum.28 de randevu aldım genetik testi, artık neler yapılacaksa. inşlh herşey temiz çıkar sorunumuz nerde ise öğrenicez bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?