Tüp Bebek Günlüğümüz !

:)))) biliyorum şekerim ama ne yapıym kaç günlük yazışmalar sizin 2 gün önce güldüğünüz şeylere ben bugün şindi güldümmm ayy vizontele gibi oldum...

umutsuz olma canım bebişler seninle inşallah güzel haberler vereceksin...

Gülden bakkkk zuzu dedimm zuzu yazzdıı.Julietta dediimm oda bir anda gelldii.Minecann dedimm oda görünüyorr birazdan yazar umarımm..Birtekk şifa hatuun kalldıııı..Gönderiyorummmmm sinerrjiii enerrjii ne varsaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp..Yaaaaaaaaaaaaa sende benden korrkkk efsunluyummm benn

canım çok çok geçmiş olsun ALLAH güç kuvvet versin meleklerinde tutunsunlar sana inşallah iyi düşün iyi olsun.....

sağol cnm teşekkür ederim..evet iyi düşünmek lazım..
Allah hepimizin meleklerine güç kuvvet versin..Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

sağol cnm bnm..bende seni öpüyorum..Allahım hepimize anne olacağımız günü göstersin inşallahhh..
kulağımı çok çınlattın he öylemi arkadaşım bnmmm

Hiç sorma yaww hatta dedimm adını bilseydimm erdem hastanesini ararrdımmm falann..Güldeni aradım dün topiğe giremedim diyee juliettadan haber varmı diyeee.Aklıma düştünn iştee güzelimm..Neysee sen şimdi meleklerinle bol bol dinlenn..Sabırla dua ile geççsin şu 10 gün..

Valla bilmiyorummm bugünde yemezsekk gerçektenn çürüyecek elmaaaaa.

:)))) biliyorum şekerim ama ne yapıym kaç günlük yazışmalar sizin 2 gün önce güldüğünüz şeylere ben bugün şindi güldümmm ayy vizontele gibi oldum...

tamam canım eklerim ilk fırsatta...merkez belli değilmi???

Cnm arkadaslarım hepinize iyi geceler kocam cepten internetimde kapatacakmış kaçtım ben öptüm sizi çok İyi geceler

canııımmm ben sana yazdım görmedinmiiiii...

Ben geldim bitanemmm.Dedimm şimdi ceza yemiyimmm koşa koşa aççtımm laptopu..Juliettadan halae habr yok sanırımm..Adını bilsem erdem hastanesini arayıp sorarım vallaa..

seni yirimmmmm
beni nasılda merak etmiş....
okudum bir çırpıda canımsınnnn

canım hepimiz aynı kaygıları yaşadık nerde için rahat ediyorsa hangi doktor sana güven veriyorsa orda dene bide bu iş nasip meselesi yeterki rabbim ol desin ....

efsunluu seniiii bide bana gönder sinerjini hamile kalayımmm.....

canlar en geldimmmm.yarın misafirlerim var yemek vs derken ancak gelebildimmm.neler kaynatıyosunuz bakalımm.

cnm dinleniyorum vallahi..
ilaçlarımıda alıyorum..diyorum ya nedense umutsuzlaştım bir aralar..aklım oyun oynuyor heralde bana

he valla aynen öyle olduuu...ben senden korkmam senin efsunun bana bişi yapmazzz..he he he ben birazdan geliyorum kaybolma ortalıktan...

canım arkadaşlarım ben çıkıyorum kocamın az işi varmış onun işi biter bitmez burdayımm...

hıhhh zeki mürende seni görecek psikolojik delüüüüü........ hem ben azmettim 100 sayfa okudum

efsunluu seniiii bide bana gönder sinerjini hamile kalayımmm.....

Ahh ahh sana ne enerjilerrr sinerjilerrr,sevgi pıtırcıkları gönderiyorum bir bilsennn..Ama halennn bir msnimi gönderemedimmm..Dur hemen gönderiyimm çatlıcamm sende hiç demiyosunnn..Ben zatenn leylaaaa..

koyarım tabiki teyzesi cinsiyeti artık kesin belli olmuştur heralde

Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

BİRAZ GÜLMEK ADINA BİR PAYLAŞIM YAPMAK İSTEDİM:)))

kızlar ben çıkıyorum...
kusuruma bakmayın bu gece az kalabildim ama rahmim ağrıyor nedensee
kendinize iyi bakın öpüyorum sizleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…