Sen iki saattir geçmişi okuyupp cevap yazıyorrsun demekkk..Güle güle cicim dediğin ekinnn İstanbula geldideee tedaviye bile başşladııı huhuuuuuuu dünyadann zuzuyaaaaaaaaaaa aramıza dönn nolurrrrrrrrrrrrr..Gene okuman gerekecek sonraaa Çok güldüm heeeeeeeeee
canlarım ben gayet iyiyim ama nedendir bilmiyorum bugün içim bi umutsuz..
ikizlerim trnsfer edildi..embriologumuz çok güzel geliştiler onları transfer ettik ama biliyorsun bu işlerin garantasi yok..herşeye hazırlıklı ol dedi..
nasib elbette biliyorum ama bazen iyi bazende umudum az oluyor..
size haber veremedim dün müşaade altındaydım akşamdi geldiğimizde eşimde laptopunu getirmemişti..eşimede dedim hatta kızlara nasıl haber vericem diye..
yatıyorum kayınvalidem ve eşim bakıyorlar bana..doktor 3 gün yat sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına devam et dedi..
inşallah bana tutunurlar..tek dileğim bu..inşallah hepimiz anne oluruz..
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız..
geçmişi okuyamadım ama biliyorum beni merak ettiğinizi
canım çok çok geçmiş olsun ALLAH güç kuvvet versin meleklerinde tutunsunlar sana inşallah iyi düşün iyi olsun.....
sağol cnm bnm..bende seni öpüyorum..Allahım hepimize anne olacağımız günü göstersin inşallahhh..
kulağımı çok çınlattın he öylemi arkadaşım bnmmm
eveetttt sarı kafalarıımmmda güzeldir benimmmmm
ademden ayrımı düştün sen havva sultan elmada ne mübarek elmaymış organik olsa çoktan çürümüştü hormonlu elma okutmuşsunuz diyim ben sana
:
:)))) biliyorum şekerim ama ne yapıym kaç günlük yazışmalar sizin 2 gün önce güldüğünüz şeylere ben bugün şindi güldümmm ayy vizontele gibi oldum...
listeye bakayım dedim ama çok uzun diye tamamına bakmadım hepsinin güncel olması süper vallaa :) ok benide eklermisin listeye egunall... bu ilk tüp bebek denemem,daha önce 3 doğal düşüğüm yani gebeliğim var, normal yolla olmuyo diye tüp bebek yapıcaz bizde... yumurta rezervim az benimde... yaşım 26...
Cnm arkadaslarım hepinize iyi geceler kocam cepten internetimde kapatacakmış kaçtım ben öptüm sizi çokİyi geceler
sağol cnm teşekkür ederim..evet iyi düşünmek lazım..
Allah hepimizin meleklerine güç kuvvet versin..Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
Ben geldim bitanemmm.Dedimm şimdi ceza yemiyimmm koşa koşa aççtımm laptopu..Juliettadan halae habr yok sanırımm..Adını bilsem erdem hastanesini arayıp sorarım vallaa..
ASLINDA KAFAM ÇOK KARIŞIK HANIMLAR YA merkez konusunda çok kararsızım biliorum bu işler nasip işi Allah ol derse her neresi olursa olur ama nebilim işte bu konuda çok yeniyim ve deneyimsiz kime neye güveneceğimi bilmiorum öyle yerlere varmışki insanı hem maddi hem manevi sömürüyor bide çok hassas bir insanım zaten budurm benim iyicene hassaslaştırdı kafam allak bullak neyapcam ben yaa(((
Gülden bakkkk zuzu dedimm zuzu yazzdıı.Julietta dediimm oda bir anda gelldii.Minecann dedimm oda görünüyorr birazdan yazar umarımm..Birtekk şifa hatuun kalldıııı..Gönderiyorummmmm sinerrjiii enerrjii ne varsaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp..Yaaaaaaaaaaaaa sende benden korrkkk efsunluyummm benn
Hiç sorma yaww hatta dedimm adını bilseydimm erdem hastanesini ararrdımmm falann..Güldeni aradım dün topiğe giremedim diyee juliettadan haber varmı diyeee.Aklıma düştünn iştee güzelimm..Neysee sen şimdi meleklerinle bol bol dinlenn..Sabırla dua ile geççsin şu 10 gün..
Valla bilmiyorummm bugünde yemezsekk gerçektenn çürüyecek elmaaaaa.
tamam canım eklerim ilk fırsatta...merkez belli değilmi???
canııımmm ben sana yazdım görmedinmiiiii...
Gülden bakkkk zuzu dedimm zuzu yazzdıı.Julietta dediimm oda bir anda gelldii.Minecann dedimm oda görünüyorr birazdan yazar umarımm..Birtekk şifa hatuun kalldıııı..Gönderiyorummmmm sinerrjiii enerrjii ne varsaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppp..Yaaaaaaaaaaaaa sende benden korrkkk efsunluyummm benn
Hiç sorma yaww hatta dedimm adını bilseydimm erdem hastanesini ararrdımmm falann..Güldeni aradım dün topiğe giremedim diyee juliettadan haber varmı diyeee.Aklıma düştünn iştee güzelimm..Neysee sen şimdi meleklerinle bol bol dinlenn..Sabırla dua ile geççsin şu 10 gün..
Valla bilmiyorummm bugünde yemezsekk gerçektenn çürüyecek elmaaaaa.
efsunluu seniiii bide bana gönder sinerjini hamile kalayımmm.....
selonun hain planıııı kaçmaz hemen ortaya çıkarırım...
inşallah süpriz yapar annesine meleğim...
aslında yohsuuuuun demeekkkk:18::18::18:
eveetttt sarı kafalarıımmmda güzeldir benimmmmm
ademden ayrımı düştün sen havva sultan elmada ne mübarek elmaymış organik olsa çoktan çürümüştü hormonlu elma okutmuşsunuz diyim ben sana
yarın yine bebişinle buluşuyorsun demek ne güzelllll
gelince son halinin resmini koy bakalımmm
hıhhh zeki mürende seni görecek psikolojik delüüüüü........ hem ben azmettim 100 sayfa okudum
he valla aynen öyle olduuu...ben senden korkmam senin efsunun bana bişi yapmazzz..he he he ben birazdan geliyorum kaybolma ortalıktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?