- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 35
sağol cnm teşekkür ederim..evet iyi düşünmek lazım..
Allah hepimizin meleklerine güç kuvvet versin..Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
kızlar ben çıkıyorum...
kusuruma bakmayın bu gece az kalabildim ama rahmim ağrıyor nedensee
kendinize iyi bakın öpüyorum sizleriiiii
ayy bende çok güldümmSen iki saattir geçmişi okuyupp cevap yazıyorrsun demekkk..Güle güle cicim dediğin ekinnn İstanbula geldideee tedaviye bile başşladııı huhuuuuuuu dünyadann zuzuyaaaaaaaaaaa aramıza dönn nolurrrrrrrrrrrrr..Gene okuman gerekecek sonraaa Çok güldüm heeeeeeeeee
Cnmmm bnm ara lütfen çekinme o bizim Dr umuz seni gitmeden araması bile ne güzel o ilgisi beni o kliniğe bağladı yoksa bn özel sigortalıyı coktan başka hastaneye geçerim ama sen sakın yalnız hissetme kendini ara Dr tatlım bizde seni seviyoruz
Cnm arkadaslarım hepinize iyi geceler kocam cepten internetimde kapatacakmış kaçtım ben öptüm sizi çokİyi geceler
kızlar ben çıkıyorum...
Bende bakmazsam o yöne çatlarımmmmmmmmmmmmmmm..İmza atıpp denden koyuyorummmm canlarr..
canlar en geldimmmm.yarın misafirlerim var yemek vs derken ancak gelebildimmm.neler kaynatıyosunuz bakalımm.
Ahh ahh sana ne enerjilerrr sinerjilerrr,sevgi pıtırcıkları gönderiyorum bir bilsennn..Ama halennn bir msnimi gönderemedimmm..Dur hemen gönderiyimm çatlıcamm sende hiç demiyosunnn..Ben zatenn leylaaaa..
Tüm alkışlar sana o zamannn:
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
BİRAZ GÜLMEK ADINA BİR PAYLAŞIM YAPMAK İSTEDİM:)))
beni kimse görmüyooooo
o zaman şöle yapalım acıkan varsa buyursunnn neler yaptım nelerrrr...
Görmez olurmuyuzz yawwwwwwwwww..Anlat bakalımm cannnn nasıl gidiyorrrrr??
hoşgeldin canımmm....
:))) saol şekerimm tamam göndeer bekliyorum
ayy teşekkür ederim
:)) bak ilk terbiyesizliği biz bebişlerimize yapmıyoruz gelmek tamamen onların ellerinde :)))))
canlar en geldimmmm.yarın misafirlerim var yemek vs derken ancak gelebildimmm.neler kaynatıyosunuz bakalımm.
tüp bebek merkezine gitmiyorum ben,ankara tobb etü hastanesinde dr um orda oluyo tedavimde...
canım arkadaşlarım ben çıkıyorum kocamın az işi varmış onun işi biter bitmez burdayımm...
koyarım tabiki teyzesi cinsiyeti artık kesin belli olmuştur heralde
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
BİRAZ GÜLMEK ADINA BİR PAYLAŞIM YAPMAK İSTEDİM:)))
kızlar ben çıkıyorum...
Taaaaaaaaaaaaamm yawwruuuuuuuuuuuuuuu..Söz dinlerim bennn..
beni kimse görmüyooooo
o zaman şöle yapalım acıkan varsa buyursunnn neler yaptım nelerrrr...
kızlar bna biraz transferle iligli bilgi verirmisiniz? yarın yada perşembe transferim olucak bnm merak ettiğim şeyler var mesela neden sıkışık olmak gerekiyo işleme de sıkışık bi halde mi giriliyo yoksa girmeden az evvel boşaltılıyomu? işlem narkozsuzmuş galiba acı hissediliyomu,ne kdar sürüyo başka neler tavsiye edersiniz yani gitmeden önce yapılıcaklarla ilgili?
kızlar bna biraz transferle iligli bilgi verirmisiniz? yarın yada perşembe transferim olucak bnm merak ettiğim şeyler var mesela neden sıkışık olmak gerekiyo işleme de sıkışık bi halde mi giriliyo yoksa girmeden az evvel boşaltılıyomu? işlem narkozsuzmuş galiba acı hissediliyomu,ne kdar sürüyo başka neler tavsiye edersiniz yani gitmeden önce yapılıcaklarla ilgili?
ii geceler kızlar,sizi tanıdığıma sevindim güzel günler geçirirz inş.burda.görüşürüüüzzz...
yaşasınnnn milistonem gördüüüüü.
ne olsun be canım iyi işte cenaze durumu çok fena sarstı beni sorma.okulda tam bir yas havası.
yarın da misafirlerim var epeyce iş yaptımmm ve yoruldummm tabikide.ama sizi gördümmm hemen geçti yorgunluğm.
sen nettin canısı duydum bu arada kırmızılar gelirse martta başlıyomuşsunnnn.inan çooook sevindim hadi inşallahhh Allah büyükkk.
hoşgeldiiinn canımm...
merkez derken hastane dedim canım..tüp bebek merkezi olması gerekmiyor mesela bende üniversite hastanesinde yaptırdım tedavimi...
çabuk gel amaaaa...
ay evet yaaa kesin bellidir cinsiyet...yerim ben onu...
çok güzel bayıldım...
iyi geceler canım iyice bi dinlen senn...
evet dinlemişsiinnn aferin sana
ben gördüm hatta yukarda mesajına cevap yazdıımmm..
sıkışık giriyorsun kuzum...acı hissetmiyorsun muayene gibi düşün..2 dk lık bir işlem..
Nasılsın canımmmmm??? Ses verrr...
ii geceler kızlar,sizi tanıdığıma sevindim güzel günler geçirirz inş.burda.görüşürüüüzzz...
İyi geceler dumancımmm..Gel artık heppp beklerizzzz..Biz çok kalabalık sevgi dolu bir topiğizzz...
evet canım yaaa sarsılmaz mı insann..Allah geride kalanlara sabır versinn..Kırmızılarr gelicek mecburenn ilaç içiyorummm zatii..İnş fsh düşük olur biraz da uyarılmada problem yaşanmazzz..Bende meleğime kavuşurummm hepimiz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?