canım işlem narkozsuz ama korkulacak bişi yok sanki muayene oluyomuşun gibi bişi.
ancak sıkışık olma durumu biraz zorluyo tabi çoook sıkışık olma orta hal iyiydir.
ben çoook sıkışık gittim bekledim bide çok hemşire iki kez boşalttı bi kısmını.onlar durumu ayarlar sen rahat ol ve dıa et. e tabi bide bebişlerin sana gelişini izle.
5 dk lık bişey canım.acı falanda olmuyo bebişimmm.
canımmm gene yerim ben seniiii.
bitircem valla yiye yiye kalmıcak kocana falan haaaaa.
ösledim işim bitinceee koştumm geldimmmm.
kızlar bna biraz transferle iligli bilgi verirmisiniz? yarın yada perşembe transferim olucak bnm merak ettiğim şeyler var mesela neden sıkışık olmak gerekiyo işleme de sıkışık bi halde mi giriliyo yoksa girmeden az evvel boşaltılıyomu? işlem narkozsuzmuş galiba acı hissediliyomu,ne kdar sürüyo başka neler tavsiye edersiniz yani gitmeden önce yapılıcaklarla ilgili?
ii geceler kızlar,sizi tanıdığıma sevindim güzel günler geçirirz inş.burda.görüşürüüüzzz...
hoşbulduk datlummm.nettin canısı dikişler alındımı dr la görüştünmü testleri yaptırıyonmu...
Arkadaslar herkese iyi geceler tatli ruyalar, yarin erken kalkiyorum ve pazara kadar yokum. Fazla ilerlemeyin sakin !
çok teşekkürler cvp larınız için inş dediğniz gbi kolay olur bnm ki de
800. sayfaya geçmek istiyomm..halay çekelim istiyomm
ye beniiiii yeeeee:125:
iyi yaptında geldinnnn gelirim demiştin zaten du bi sarılalım bende öslemişimmm
İyiyim canım sagol sen nasılsın pazar gunünden beri giremedim topige Londra'ya gittik kocisle bu sabah geldim eve
kudelesini ben kestim sayfanın ilk ben yazdımmmm:124::124::118::118:
kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere
kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere
ii geceler canım...Arkadaslar herkese iyi geceler tatli ruyalar, yarin erken kalkiyorum ve pazara kadar yokum. Fazla ilerlemeyin sakin !
nice sayfalara işşallah hep beraberkudelesini ben kestim sayfanın ilk ben yazdımmmm:124::124::118::118:
maşşallah ne güzellkızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere
canım rahmin net gözükmesi için sıkışık gidiyorsun. geri kalan şeyleri arkadaşlar anlatmış öyle ağrılı falan birşey değil zaten 5 dk. sürüyor ...
iyi geceler ....
evet canım dikişler alındı . testler için gidemedik daha eşimin işler yoğun inşallah bu hafta halledeceğiz . dr. lada görüştük kırmızılardan sonra bi gel bakalım dedi senin akapunktur nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?