selam kızlar..
dün tüm gün hastanedeydik..o yüzden girip haber veremedim size..
bnm transferim gerçekleşti dün.6 yumoşumdan 3ü döllenmiş..
martın 2sinde testim var..bana dua edin.
dün ve bugün yattım..bugün ılık suyla duş alabildim.wc dışındada kalkmıyorum yataktan..
siz nasılsınız??
canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorummyatıcamm birazdan yarın dr a gitcezzz erken kalkmalıyımm inşş yola koyulabilecek gücüm kuvvetim sağlığım olur kadın doğum dr umla iğnelere rapor çıkarıp çıkaramayacağını da görüşcemm yarın bana şans dileyin öpüyorum hepinizi kocamannn hoş güzel sohbetler
millstone nu takip ediyorum ara ara kayboluyo farkındaysan hemen arkasından takip o topiğe gidiyorum ve kendisine şöyle mesaj yazıyorummm
millstone
Halenn gülüyorummmm..O topiktee geççmiş sayfalarıı okuyordummm,sayfayı aşağı doğru indirdimm egunall yazıyo nickimin yanındaaa..Sonra son sayfaya basstımmmm,birden karşıma nanikk yapann egunallm çıkktııı krizz gelldiiii gülüyorum halennn..
Valla bu baş ağrımla benii gözümden yaş gelicek kadar güldürdünn ya ne diyimm sanaaaa.Allahda seni en kısa zamanda güldürsüüüünn emiiiiiiiiii...
Ekinnn neler yapıyorr bakkk egunallll,sen sakın kaybolmaaa bakkkk biryerlere..
canımm enerji yollarsın da hissetmem miGördünmüüü şifa hatunda gelldi bu gece bitmedennnn..Anaaaammm ne enerrjiymişş bendekiii kime gönderdiysem gelldii..Kocamada yollasam iyi olur artıkkkkkkkkkkkk..O nu unuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Şifaacımm dualarım seninle inşş herşey yolunda giderrrr..
Valla bu baş ağrımla benii gözümden yaş gelicek kadar güldürdünn ya ne diyimm sanaaaa.Allahda seni en kısa zamanda güldürsüüüünn emiiiiiiiiii...
Ekinnn neler yapıyorr bakkk egunallll,sen sakın kaybolmaaa bakkkk biryerlere..
canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorummyatıcamm birazdan yarın dr a gitcezzz erken kalkmalıyımm inşş yola koyulabilecek gücüm kuvvetim sağlığım olur kadın doğum dr umla iğnelere rapor çıkarıp çıkaramayacağını da görüşcemm yarın bana şans dileyin öpüyorum hepinizi kocamannn hoş güzel sohbetler
canlarrr ben kaçar artıkın çokkk yoruldumm bide hep yağ koktum bi duş alıp yatıym malum işşşşş.hepinizi öpüyorummmm.iyigece3eler cannnlarrr.
neyse kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi size bol sohbetler desteğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize tek tek tşk ederim
canım yaaa pekmez , vitamin , folik asit , omega 3 alıyorum banamısın demiyorlar henüzCanım sıcak tut kendiniii vitamin falan all..Merak etmiştim seni bugünn,iyiki bir uğradınn bende öptüm çok..
ya sende mi hasta oldun..bende donuom ısınamıom bi türlü.geçmiş olsun sanada o zaman .işşallah yarın yolunda gider herşey..canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorummyatıcamm birazdan yarın dr a gitcezzz erken kalkmalıyımm inşş yola koyulabilecek gücüm kuvvetim sağlığım olur kadın doğum dr umla iğnelere rapor çıkarıp çıkaramayacağını da görüşcemm yarın bana şans dileyin öpüyorum hepinizi kocamannn hoş güzel sohbetler
canlarrr ben kaçar artıkın çokkk yoruldumm bide hep yağ koktum bi duş alıp yatıym malum işşşşş.hepinizi öpüyorummmm.iyigece3eler cannnlarrr.
sağol canım yaa benim bünyem acayip hassasohhh ne güzelll gül heo böyle...AMİNNN inşallah canıımmm hepimizin yüzü gülsünnn...valla dedim çok pis takip ederim...
geçmiş olsun kuzum var bişey belli ortalıktan bir anda kayboldun...dikkat et kendine yarında herşey yolunda gider umarım haber gelince...
yaa sen bizi bırakıp gidersen al sana nanikben gitmem öle başka yerlere akıllıyım ben ama çok uykum geldii kızlar benim.bide ayıptır sölemesi ben motoru bozmusumm wc den çıkamıom.üşüttümm heralde ya halsizliğim ondan mış.anlamış oldum çok pardon walla gizli saklı yok ya aramızda bunuda söliim dedim
kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere
inşş canım sağolllya sende mi hasta oldun..bende donuom ısınamıom bi türlü.geçmiş olsun sanada o zaman .işşallah yarın yolunda gider herşey..
ii geceler canım yıkanda miss kok
kızlar hepinize çok tşk ederim ama ben bu halaylardan yapamıyorum
yaa sen bizi bırakıp gidersen al sana nanikben gitmem öle başka yerlere akıllıyım ben ama çok uykum geldii kızlar benim.bide ayıptır sölemesi ben motoru bozmusumm wc den çıkamıom.üşüttümm heralde ya halsizliğim ondan mış.anlamış oldum çok pardon walla gizli saklı yok ya aramızda bunuda söliim dedim
canımm enerji yollarsın da hissetmem misağol canımm yarın akşam bu saatlerde evde oluruz ancak pc yi açtığımda haberler veririm
geceniz güzel olsun topiğin gülleriiiii.......
Gördünmüüü şifa hatunda gelldi bu gece bitmedennnn..Anaaaammm ne enerrjiymişş bendekiii kime gönderdiysem gelldii..Kocamada yollasam iyi olur artıkkkkkkkkkkkk..O nu unuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
Şifaacımm dualarım seninle inşş herşey yolunda giderrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?