Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gözün Aydın canım Allah anali babali sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

ayyy canım çok sevindim allahım hayırlısıyla doğurmayda nasip etsin kuzum

o nasıl halay ekibi kuzum bunların kafası karışmış halayın arasına mezdeke dans üçlüsü karışmış

ii geceler canım...

nice sayfalara işşallah hep beraber

maşşallah ne güzellALLAH kucağınada almayı nasip etsin....aminnnnnnnnnnn....

inşallah canım inşallah...bu ara ne çok inşallah maşallah diyoruz biz yaaaa...

kızlar hepinize çok tşk ederim ama ben bu halaylardan yapamıyorum

sağ üst köşede kullanıcı paneline gir ..
sayfanın solunda hesabım menüsünden seçenekleri düzenleye gir...
mesaj editörünü gelişmiş editör olarak seç ve değişikliği kaydet de çık...

o nasıl halay ekibi kuzum bunların kafası karışmış halayın arasına mezdeke dans üçlüsü karışmış

...

Karışırr karışırrrr benimm halayımmm bööyleeeeeeeeeee..Seninkinede ponpon kızlar karışıyor ama biz sesimizi çıkarmıyozz bikeremmm hıhhhhh

DUMAN85 canım bende ankaradayım ve buzamana kadar hep tobb etü hastanesine gittim senin doktorun kim bildiğim kadarıyla orada tüp bebek işlemleri yapılmıor sen nasıl yaptıracasın

Karışırr karışırrrr benimm halayımmm bööyleeeeeeeeeee..Seninkinede ponpon kızlar karışıyor ama biz sesimizi çıkarmıyozz bikeremmm hıhhhhh

hoşuma gittide ondan dedim beee...
ama benim halay ekibim birbirini takip eden mendilli sarı kafalardan oluşuyoooo seninkiler araya kaynamış hepsi bi havada devamlılığı yoookkkkk naberrrrr ay güldüm gece geceeee

Gece gece gözümden yaşş gelldi gülmekkkktennnn..Evde tw bile kapalıı tekimmm deli dicek duyanlarrrr....Şoktayım şu annnn..benden gizli promu alldın yaaaaaaaaaaaaaaaaa....Dur gülmekten yazamıyorumm..

millstone nu takip ediyorum ara ara kayboluyo farkındaysan hemen arkasından takip o topiğe gidiyorum ve kendisine şöyle mesaj yazıyorummm
millstone

Halenn gülüyorummmm..O topiktee geççmiş sayfalarıı okuyordummm,sayfayı aşağı doğru indirdimm egunall yazıyo nickimin yanındaaa..Sonra son sayfaya basstımmmm,birden karşıma nanikk yapann egunallm çıkktııı krizz gelldiiii gülüyorum halennn..

Gece gece gözümden yaşş gelldi gülmekkkktennnn..Evde tw bile kapalıı tekimmm deli dicek duyanlarrrr....Şoktayım şu annnn..benden gizli promu alldın yaaaaaaaaaaaaaaaaa....Dur gülmekten yazamıyorumm..

bende evde tekim ve aynen kahkalarla gülüyorummm nanikkkkk

ben bunu için varım işteee gülün diyeeeee
valla gözümden yaş geldiiii amaaaa

bende evde tekim ve aynen kahkalarla gülüyorummm nanikkkkk

Valla bu baş ağrımla benii gözümden yaş gelicek kadar güldürdünn ya ne diyimm sanaaaa.Allahda seni en kısa zamanda güldürsüüüünn emiiiiiiiiii...

Ekinnn neler yapıyorr bakkk egunallll,sen sakın kaybolmaaa bakkkk biryerlere..

canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorumm yatıcamm birazdan yarın dr a gitcezzz erken kalkmalıyımm inşş yola koyulabilecek gücüm kuvvetim sağlığım olur kadın doğum dr umla iğnelere rapor çıkarıp çıkaramayacağını da görüşcemm yarın bana şans dileyin öpüyorum hepinizi kocamannn hoş güzel sohbetler

canlarrr ben kaçar artıkın çokkk yoruldumm bide hep yağ koktum bi duş alıp yatıym malum işşşşş.hepinizi öpüyorummmm.iyigece3eler cannnlarrr.

Gördünmüüü şifa hatunda gelldi bu gece bitmedennnn..Anaaaammm ne enerrjiymişş bendekiii kime gönderdiysem gelldii..Kocamada yollasam iyi olur artıkkkkkkkkkkkk..O nu unuttummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Şifaacımm dualarım seninle inşş herşey yolunda giderrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…