kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere
kızlar merhaba ben geldim biraz geç oldu ama güzel haberi vereyim size kan sonucum 428:)))artık kesin kesin hamileyim yani doktorum ikiz olabilir ama keseyi görmeden kesin bişey söyleyemeyiz dedi sağlıklı olsun kucağıma alayımda ikiz ve ya tek farketmez darısı bütün isteyenlere
tutamıyoruummm kendimiii halaya devam ediyoruummm takılın kızlar peşimeeee:118::118::118::118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:yok duramıyoruuuummm bennn
İşte bu haberle gecemiz şenlenndiiiii.Harika sinemcimmmm değerin de çok güzelllll..Allah 9 ayın sonunda sağlıkla eline almayı nasib etsin canımm.Boşuna üzdün kendiniiii..Tey teyetey halayaaaa:118::118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
ii geceler canım...
nice sayfalara işşallah hep beraber
maşşallah ne güzellALLAH kucağınada almayı nasip etsin....aminnnnnnnnnnn....
kızlar hepinize çok tşk ederim ama ben bu halaylardan yapamıyorum
o nasıl halay ekibi kuzum bunların kafası karışmış halayın arasına mezdeke dans üçlüsü karışmış
...
Karışırr karışırrrr benimm halayımmm bööyleeeeeeeeeee..Seninkinede ponpon kızlar karışıyor ama biz sesimizi çıkarmıyozz bikeremmm hıhhhhh
bakalım oldumu bende halaya katılabilcekmiyim
oldu galiba
bakalım oldumu bende halaya katılabilcekmiyim
oldu galiba
Gece gece gözümden yaşş gelldi gülmekkkktennnn..Evde tw bile kapalıı tekimmm deli dicek duyanlarrrr....Şoktayım şu annnn..benden gizli promu alldın yaaaaaaaaaaaaaaaaa....Dur gülmekten yazamıyorumm..
Halenn gülüyorummmm..O topiktee geççmiş sayfalarıı okuyordummm,sayfayı aşağı doğru indirdimm egunall yazıyo nickimin yanındaaa..Sonra son sayfaya basstımmmm,birden karşıma nanikk yapann egunallm çıkktııı krizz gelldiiii gülüyorum halennn..
bende evde tekim ve aynen kahkalarla gülüyorummm nanikkkkk
canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorummyapta rahat et bariiiiiii...bende merak ettim zaten
AMİİİNNNN inşallah canım...sen bilgilerini yazarsında ben eklemezmiyim...
minecan hatun öğlen topikteydi olmayışını açıkladı,selo bir hafta işleri varmış az az gircekmiş,şifaa ve jülietta elele tutuşup sırra kadem bastılar resmen,zuzu burda ama yooookkk.
benim kocişte geç gelcek müsaitiz ne güzelll
senin adem niye yooookkk havva ile elma yeme operasyonu yapmayacakmıydı...e tabii elma çürüdüüü
ah kuzum iyiyim kalabalıkta ayrı gayrı düştük...sen nasılsın naptın gezmelerde
evett olduuuuu...
ama sen daha taze hamilemizsin halaya katılamazsın oturduğun yerden alkış tut yeterrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?