en kisa zamanda hamile kalmamaiz lazim:))Bizde daha yatktayken sabah yani kayınvalidem aradı bende eşimin gözünün içine bakıyorum bahane uydursun diye eşim anne alışverişe çıkıca dedi kayınvalidede ne demesin olsun biz 3 gibi geliriz demezmii ayyyy benim cinler geldi valla görümcem kocası eltimler falan derken benim annemde yakın dedim bari annemide çagırıyım tam olsun canım anamda geldi anlıuyacagbizde 10 kişiden fazlaydık şekerciğim neyse saglık olsun onlarıda hallettik yaniibazen işten çıktıgıma pişman ettirmiyorlar degil ama valla pişmanda oluyorumm
en kisa zamanda hamile kalmamaiz lazim:))
kız bu çaydan ben de var ama zaıflama çayı diye aldım ben ona da yarıyorsa kullanırım beraber ama benim san tavsiyem melisa çayı saraçoğlunun kürlerinden okudum bir arkadaşa da doktoru vermiş kullandırmışş...diğer adı oğulotu çayıı normal çay giib demleyip 5 dakika kısık ateşte kaynıyormuşş sonraa da ılıtıp sabah akşam içiyormuşsun 2 bardak falan.....bilgin olsun ben de rahim kalınlaşmadığı için sürekli araştırma içindeyimmSlm kizlar egunalcigim sen bir ara kurler falan yapiyordun yanilmiyorsam
kiraz sapini hic duydunmu kayinvalidem bana kiraz sapi cayi yollamis rahim duvarini kalinlastiriyormus subatta dondurulmus transferim var acaba icsem bir zarari olurmuki
maaşallah kocana ben de düşünüyorum yüksek lisans yapmayı ama bu tüp yapacam sevdasına her işimi erteliyorumm..malum riskli gebelik geçirecek grubun tepesine yerleşmişimm...etmeye çalışıyorum canım ama hiçbişey yapmadan da olmuyo.
eşim yüksek lisansa gidio haftanın 4 günü işten çıkıo koştur koştur akşam okuluna , gece 10dan önce gelmio .
bişeyler yemek lazxım yani besin almak için. hep dışardan söylemek olmuyo, dışarda sebze yemeği de söylenmiyo yok buralarda öle bi yer.
okula mecbur gidiyorum , okuldan eşim alıyo dolmus çok sarsarsa filan die ama mecbur ders anlatmak bazen müdahale etmek gerekiyo öğrenciler tartışıo filan. Rabbime hergün dua ediyorum korusun diye yavrumu.. sarsmamaya çalışıyorum kendimi. eşim de yoruluyo ona da bişey diyemiyorum perişan gelio eve ,, ortalık yani tozlanınca içime de sinmiyo. kadın tutsam başında dönmeye adam lazım. annem gelecek 3-4 hafta sonra inşallahhh gelirse hem yanımda bi sesz olur geceleri, yanlızlıktan da ççok bunaldımmm. dokunsan ağlıcam kısss bu ara ben .:2:
katılıyorum katılmasına da Rabbimin gücüne gitmesin hiiiç o modda değilim ne ruhen ne de bedenen içimden hiç bişey yapmak gelmiiii..maddi manevii hazır hissedemiyom kendimi vakti gelmemiş herhaldeee henüz ki içime ateşi düşmiiii bu aralar...en kisa zamanda hamile kalmamaiz lazim:))
İnş canıııımm gece gece balmı yedin sen ne güzel konusuyon valla
kız bu çaydan ben de var ama zaıflama çayı diye aldım ben ona da yarıyorsa kullanırım beraber ama benim san tavsiyem melisa çayı saraçoğlunun kürlerinden okudum bir arkadaşa da doktoru vermiş kullandırmışş...diğer adı oğulotu çayıı normal çay giib demleyip 5 dakika kısık ateşte kaynıyormuşş sonraa da ılıtıp sabah akşam içiyormuşsun 2 bardak falan.....bilgin olsun ben de rahim kalınlaşmadığı için sürekli araştırma içindeyimm
maaşallah kocana ben de düşünüyorum yüksek lisans yapmayı ama bu tüp yapacam sevdasına her işimi erteliyorumm..malum riskli gebelik geçirecek grubun tepesine yerleşmişimm...
seni en iyi ben anlarım eşim 2 sene hem çalışıyordu hem de üniversite okuyordu akşam 10 da gelse bayram ederidm garibimin dersi 10 da bitiyordu 12 den önce gelemiyordu eve ....bşz ist avrupa yakasında oturuyoruz işyeri anadolu yakasında üni ise avrupa yakasının bir uucunda oluncaaa heryere sattlerce yol çekip gidip geliyodu garibim.... bekle bekle gecenin köründee gelsin karda kıştaa ne çektik 2 sene bu yaz bitti okulu çok şükür .... k.v üst katta ama hiç göresem aramam kendisini annem de yakın olsa da gelse keşkee...aman dikkat et yorma kendini boşver b..k götürse nolcak evii ben 3 ameliyatı peşpeşe oldum kadın falan da tutmadım k.v de geçmiş olsun deyip çekti gitti evineee...alışısın bi şekildee...haftasonu old mu kocam yapıyodu bütün işleri saolsunn..ağlama bacım geçer nasılsa sayılı gün değil mi hem okulu heme bebişinin gelmesiii...gelsin yeter kii ondan kıymetli ne var hayatındaa zateen...öpüyom senii
katılıyorum katılmasına da Rabbimin gücüne gitmesin hiiiç o modda değilim ne ruhen ne de bedenen içimden hiç bişey yapmak gelmiiii..maddi manevii hazır hissedemiyom kendimi vakti gelmemiş herhaldeee henüz ki içime ateşi düşmiiii bu aralar...
canıım dualarımız hep bu yöndeee..ağzınız bal yesinn göbüşleriniz bebiş dolsun inşaallah...
ben yatar kocam ayttı malum sabaha iş var deyüüü am ben işsiz ev kadınıyımmm uyku tutmuyorr diye oturdum kaldım bilgisayarın başındaa
Allah rahatlık versin hepimizeeee
Canım hiç olurmu öyle şeyler mahalle baskısı diye tabir edilen bu diğer insanların baskısı herkesde var kaynanan halt etmiş sende yüzüne vur oğlunun spermleri güçsü benim yumurtlamam var ama dölleyemiyomuş de ikimizde tedavi görüyoruz bu bizim aile meselemiz özelimiz siz karışmayın de kapat ağızlarını. Yorum yapmalaına izin dahi verme eşine de tembihle anlatmasın. Bizimkîşer hiç karışmaz müdahale etmezler eşim asla paylaşmaz bama da çok nadiro sorarlar yüzeysel anlatırım dua ederler hep o kadar. Sen insanları kafana takarsan olacağı varsa da olmaz istersen 3 aylık evli ol sorum varsa olmuyorsa tedavi olacaksın kaynanan anlamaz ama bi etrafına baksın kısırlık ne kadar yaygınlaştı..
ahh canım yaaa bende altlı üstlü oturuyorumm benimki ölee çemkiremiyor Allah tan Oğlundan yüz bulsa neler yapacak taa....oğlunu alttan alta doldurup üstüme kuma getirmeye niyetlenmişliği ve ağzının payını almışlığı var o yüzden bişey demeyeceksin kv milletineee ben aptallığıma doymayayımm..tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendi kuruş kafasındaa ben ne zamanki tüplerim alındı hist ve saire birtürlü tüpe geçemedik sorunlar dan teşhisi koyupp yuvamı yıkma çalışmalarına derinlik kazandrmaya giriştii.....Allah akıl fikir versin ne diyeyimm 2 bekar kızı var hiçç ya başlarına gelse benzer bir vaka naparım diye düşünmüyo kıt akıllı nolcek...burası tüp topiği ama hepimizin belli dönemlerde kv ile sorunlarımız oluyr olmaya hatta devam ediyor..çektiğimiz evlat hasretinin yanında bir de bunlarla uğrşıyoruz ...ben bi ara psikolojik destek aldım öyle toparladım şu ara muhatap olmadan duymazdan gelerek yaşıyorum hayatımı..hayat biizm evlilik bizim Rabbim verirse evlat da biizm inşaallah gerisi teferruat....zamanla sen de geleceksin bence bu aşamayaaa..
gelicem belki ama duymazdan gelemiyorum malesef canm gözümün içine bakabaka söylüyo söyleyeceklerini uzak durma gibi imkanımda yok evimiz cift daire bi yerde ben bi yerde o...
ama dediğin gibi elimden geldikçe takmayacagm bebeğim olması için çünkü cookkk zooorrr...
hayat bizim evet evlilikte bizim ama saygı göstermiyolar herseye maydanozlar...bi ara bende düşündüm destek almayı ama tedaviye baslayuınca vazgeçtim çünkü o zamanlar coookk abartmıyodu biz tedaviye baslayınca delirdi kadın...
en son gecen hafta tak dedi dedikleriin birebir aynısını hatta daha fazlasını ettim kadın cıldırdı bagırmaya basladı üstüme geldi bende kocamı aradım gel diye arayamazsın sen oğlumu ne diceksen bana de falan filan bi görcen bende sinirden gülermisin aglarmsın o durumla cevaplar verdim gelecek benmde kocam görsün anasının dediklerini dedim adamcaz geldi ama ne fayda cemkirmeye devam ediyo
en sonunda dayanamadım cektim gittim evime hala görüşüyoruz uzak durma imkanm yokçünkü dul ve evinde yanlız beraber yiyip içiyoruz ama muhattap olmuyom oda olmuyo coookkk iiii böle bakalım ne kadar devam edecek...
etmeye çalışıyorum canım ama hiçbişey yapmadan da olmuyo.
eşim yüksek lisansa gidio haftanın 4 günü işten çıkıo koştur koştur akşam okuluna , gece 10dan önce gelmio .
bişeyler yemek lazxım yani besin almak için. hep dışardan söylemek olmuyo, dışarda sebze yemeği de söylenmiyo yok buralarda öle bi yer.
okula mecbur gidiyorum , okuldan eşim alıyo dolmus çok sarsarsa filan die ama mecbur ders anlatmak bazen müdahale etmek gerekiyo öğrenciler tartışıo filan. Rabbime hergün dua ediyorum korusun diye yavrumu.. sarsmamaya çalışıyorum kendimi. eşim de yoruluyo ona da bişey diyemiyorum perişan gelio eve ,, ortalık yani tozlanınca içime de sinmiyo. kadın tutsam başında dönmeye adam lazım. annem gelecek 3-4 hafta sonra inşallahhh gelirse hem yanımda bi sesz olur geceleri, yanlızlıktan da ççok bunaldımmm. dokunsan ağlıcam kısss bu ara ben .:2:
tebrik ediyorum takımımı :))))))))))))
Bekir'e ayrıca teşekkürlerrrrrrr. Türk futbolunun böyle golcülere ihtiyacı var..
Sagol cnm bende nette bayagi bir baktim bulamadim size sorayim dedim biseyler bulursan paylasirsan sevinirim
benim tedavim aralikta ohss nedeniyle ertelendi yumislar toplandi 6 tane blast 6. Gun dondurulmusum var kayinvaldem tv de duymus hemen alip yollamis rahim duvariyla ilgili sikinti yasamadik simdiye kadar
Cok ama coook tesekkur ediyorummm..:))) Allah hepimizin yuzunu guldursun insallahh..:))
canımm ilaçların bittikten sonra 5-6 güne kadar adet olman lazım hayatımm normal siklusun 27-28 gün olduğunu varsayarsakk 21 gün kullandıktan sonra tam zamanında adet olmuş olacaksın yanii kafan karışmasınn değişen bişey olmayacakk birkaç gün belki oynar...kızlar biliyosunuz opudan sonra sağlı sollu ikiser tane kistim olunca bide düzenli adet olayım diye dr doğm kontrl hapı verdi 21 tb lik....
simciiiikkkkkben hayatım da hiiiçççç böyle bi hap kullanmadım o yüzden bi bilgimde yok ben bu haptan ne kadar sonra adet olacagm bilgizi olan varsa yardmcı olabilirmii???
inş. canm rabbim isteyen herkese bu güzel haftada da güzel haberler almayı nasip etsin
kızlar biliyosunuz opudan sonra sağlı sollu ikiser tane kistim olunca bide düzenli adet olayım diye dr doğm kontrl hapı verdi 21 tb lik....
simciiiikkkkkben hayatım da hiiiçççç böyle bi hap kullanmadım o yüzden bi bilgimde yok ben bu haptan ne kadar sonra adet olacagm bilgizi olan varsa yardmcı olabilirmii???
ahh canım yaaa bende altlı üstlü oturuyorumm benimki ölee çemkiremiyor Allah tan Oğlundan yüz bulsa neler yapacak taa....oğlunu alttan alta doldurup üstüme kuma getirmeye niyetlenmişliği ve ağzının payını almışlığı var o yüzden bişey demeyeceksin kv milletineee ben aptallığıma doymayayımm..tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendi kuruş kafasındaa ben ne zamanki tüplerim alındı hist ve saire birtürlü tüpe geçemedik sorunlar dan teşhisi koyupp yuvamı yıkma çalışmalarına derinlik kazandrmaya giriştii.....Allah akıl fikir versin ne diyeyimm 2 bekar kızı var hiçç ya başlarına gelse benzer bir vaka naparım diye düşünmüyo kıt akıllı nolcek...
Anam siizzn işiniz hepten zor ben yüzüme hep güldüğü arkamdan iş çevirdiği için henüz kendisine çemkirme zevkine nail olamadımm
konuşuyor diyor yapıyor ondan sonraaa da ben öle işey demedim şaka yapmıştım oğlum sana ciddi giib anlatmış deyip sıyrılıveriyor haspamm...halbuki olaylardan önce kadının niyetini rüyamda görüyorumm 3-5 güne aynıısını yapmaya kalkıyor haspam...kocam bana söylemeye utanıyor ben yüzünden okuyorum anasını bildiğimdenn....
gittiği yere kara..ölüm var ölümm kim neyi götürüyor yanında amellerinden başka acaba kırdığı kalbi nasıl onaracaklar diğer tarafta çook merak ediyorumm....
Sabrının mükafaatını alacaksın inşaallah bir gün...o günün yakın olması en büyük dileğimiz tabiiisii
canımm ilaçların bittikten sonra 5-6 güne kadar adet olman lazım hayatımm normal siklusun 27-28 gün olduğunu varsayarsakk 21 gün kullandıktan sonra tam zamanında adet olmuş olacaksın yanii kafan karışmasınn değişen bişey olmayacakk birkaç gün belki oynar...
Amin Canım inşaalah güzel bir haftaya başlamışızdırr..ben bugün çok enerjik uyandımm gece de geç yatmıştım halbukii bal-tarçın-çörekotun başladım ondan mı dicem amaa ben bu sabah başladım zor yanii ondan olmasıı
sara sultan bi ara seni gördümm sankimm
nasılsın bebeeğim çook özledim seniiigiremedimm birkaç gündürr doğru dürüst topiğeee..sen den de güzel haberler gelmeyincee tüm keyfim kaçtıı....
İçimizde hep bir mucize olur katlanır diye umut vardı ama Rabbim henüz ol dememiş elden birşey gelmiyorr...Sma çok değil yakın zamanda geldim anne diyecek bebğin inşaallah....
günaydın kızlar umarın herkes için güzel bi gün olsun tüm iyi niyetli dilekleriniz kabul olsun hayat hep gülsün ve güler yüzünü göstersin
benim canım sıkılıyor bu sefer sandığımdanda fazla umut bağladığımdan olsa gerek yaşadığım negatifi kabullenmek bu yükü olumsuzluğu kaldırabilmek biraz zor geliyor
başım ağrıyor moralim bozuk bugün pazartesi işbaşı yapmak zaten sıkıcı annemlerden ayrıldım geldim zaten canım acıyo herşey üstüste gelmek zorundamı yaaaa
hep bundada vardır bi hayır demekten sıkıldım bu hayırlar bizemi rast geliyo millet hiç bişey yapmadan hiç bi zahmete girmeden patır patır hamile kalıyo ve çatır çatır doğuruyo hemde üçer beşer
bizim ne günahımız var ne suçumuz var bakıyorumda hiç birşeyi umursamayan aslında maddi manevi birsürü zorluk da yaşadığı halde bir sürü çocuk sahibi olan ve ayyy günüm geçiyo acaba hamilelyim deyip hamile
olduğunu öğrenince üzülen insanlar var stres bunların hamile kalmasını engellemiyoda bu stres denen zıkkım bizemi naz yapıyo doktorum bana stresi bıraksan olacak belki diyo ya benim bu insanların yarısı kadar bile
stresim yoktur belki ama niyeyse benim hamile kalamayışımın sebebi stres oluyo çok sevdiğim güvendiğim doktorumada güvenim sarsıldı
detimde gelmedi sanırım progestanın yüzünden gelsede rahatlasam kaloriferler cayır cayır yanıyo ama ben donuyorum sanki sırtıma kar yağıyo bu da demek oluyoki kırmızıların gelmesi yakındır aslında bu stresimin s
sebebide o bi gelseler rahatlayacam ve bir süre çocuk mocuk düşünmüyorum sadece kendim için yaşayacam artık çocuk için ne yapabilirim diye düşünmeyecem çünkü maddi manevi bunu kaldıracak gücüm yok maddi
açıdan zaten yeteri kadar zarardayız ama bu seferki maneviyatımı çok çökertti toparlayamıyorum bi türlü çoktandır gitmediğim psikoloğuma yine gidecem sanırım
kk dan tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşımın çok güzel bir sözü vardı hayat güzel bi yemekse çocukda bu yemeğin yanında yenen salatadır olmazsa bizde yemeği salatasız yeriz derdi yemek salatasızda güzel olur
değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?