Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet canım çok şükür hamileyim Rabbim sonumuzu hayır getirsin.24 ünde doktora gitcez ilk kez kalp kese ve kalp atımları için

İnsallah duyarsin cnm allah in izniyle cok guzel bi duygu allah herkese yasatsin.kanama olmasi sart diil canim ya hatta olmamasi daha guzel benim cok kanamam oldu tatlim ya surwkli yatiyorum cok sukur sorun yok .... sende kendini cok yorma dikkat et bebisine....

canım benimmmmm şu an maç isteğimiz gibi ilerliyooo inşallah bu geceyi bebeğe bağlayacam
tam da yımırtlama zamanım
bende BEŞİKTAŞ lıyım ama sülalem ve eşim Galatasaraylı yani bi yarım hep gs lidir...

ooooo şekerim vitamin deposuna döncen desene
iyi olmuş verdikleri çok güzel eminim işe yarayacak..

Kizlarr merhaba, bugun transfer sonrasi 11. Gunum ve kan testi yaptim.. Sonucum 136.. Sanirim oldu bu is. Ne dersiniz?

çooooooooook tebrik ediyorum
maşallah değerin çok güzel oldu bu iş yani

Canim benim dualarim seninle hersey bebis icin......

Hayırlısıyla inşallah duyarız canım.sanki öle duydum gibi kanama açısından daha iyi tutunuyırmuş güya. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Sende 2 kere dikkat et güzelim

iyi akşamlar arkadaşlar.
Dün lucrine başladım yine ama sanırım iğne yapmayı unutmuşum hem çok yandı hem de kanadı. Pek iyi bir başlangıç olmadı ama sonu iyi olur inşallah.

Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

yeni tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonuda bebekli olur

Hayırlısıyla inşallah duyarız canım.sanki öle duydum gibi kanama açısından daha iyi tutunuyırmuş güya. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Sende 2 kere dikkat et güzelim

Yok canim ya inan kanama oluncada onun stresi yetiyo insana inan sok oluyosun canim biz hergun doktordaydik 1 hafta... tabi biz biraz pimpirikli hamileleriz bende kanamam durunca sorun mu var ki durdu dedim....dusun o derece oluyoruz yani...

Hayirli olsun canim tedavin sonu guzel olsun insallah hep buraya hamileyim diye yazicagini dusun iyi olur allah in izniyle...

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:
Tebrikler GALATASARAY süpperrrr olduuuuuuuuuuuu evde bir bayram havasıııııı Bütün hafta GELİYORUUUZZZZZ diyenler geldiler gördüler veee totolarına baka baka döndüler

Canim benim dualarim seninle hersey bebis icin......

evet canım herşey bebek için maç bitti sıra bizim maçta

Başladın demek çok sevindim canım sonu güzel olsun nasıl bir başlangıç olduğuna baklamayalım biz...

fanatik değilim ama hangi tkaım deseler gs derim oyüzden sevindimmm

Slm kizlar egunalcigim sen bir ara kurler falan yapiyordun yanilmiyorsam
kiraz sapini hic duydunmu kayinvalidem bana kiraz sapi cayi yollamis rahim duvarini kalinlastiriyormus subatta dondurulmus transferim var acaba icsem bir zarari olurmuki

Slm kizlar egunalcigim sen bir ara kurler falan yapiyordun yanilmiyorsam
kiraz sapini hic duydunmu kayinvalidem bana kiraz sapi cayi yollamis rahim duvarini kalinlastiriyormus subatta dondurulmus transferim var acaba icsem bir zarari olurmuki

selam canım ne güzel tekrar seni görmek
kiraz sapını duydum ama ödem attırıcı olarak biliyorum rahim duvarıyla ilgili olduğunu ilk kez duyuyorum...
rahim suvarı kalınlığında sorun yoksa içme bence ama önce iyi bi araştırmak lazım yarın ben buna bi bakayım merak ettim..

süpper süpper
doğurcam zannedip eşim baya panikledi ama cimbom sağ olsun tadında bitirdi maçı
alkışlar CİMBOMA

kaan paşa üzmez annesini yavru KARTAL taşıyorsun o ne zaman geleceğini bilir annesi

eşimin adına selamını alıyorum canım
ama sen bi yerinde oturmuyon kiiiiii dikkat et azcık çok taze annesin...

etmeye çalışıyorum canım ama hiçbişey yapmadan da olmuyo.
eşim yüksek lisansa gidio haftanın 4 günü işten çıkıo koştur koştur akşam okuluna , gece 10dan önce gelmio .
bişeyler yemek lazxım yani besin almak için. hep dışardan söylemek olmuyo, dışarda sebze yemeği de söylenmiyo yok buralarda öle bi yer.
okula mecbur gidiyorum , okuldan eşim alıyo dolmus çok sarsarsa filan die ama mecbur ders anlatmak bazen müdahale etmek gerekiyo öğrenciler tartışıo filan. Rabbime hergün dua ediyorum korusun diye yavrumu.. sarsmamaya çalışıyorum kendimi. eşim de yoruluyo ona da bişey diyemiyorum perişan gelio eve ,, ortalık yani tozlanınca içime de sinmiyo. kadın tutsam başında dönmeye adam lazım. annem gelecek 3-4 hafta sonra inşallahhh gelirse hem yanımda bi sesz olur geceleri, yanlızlıktan da ççok bunaldımmm. dokunsan ağlıcam kısss bu ara ben .:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…