Evet canım çok şükür hamileyim Rabbim sonumuzu hayır getirsin.24 ünde doktora gitcez ilk kez kalp kese ve kalp atımları için
Selam kizlar nasilsiniz?? sabah bi kalktim benim tocam mutfagi toplamis bulasiklari makineye atmis odayi toplamis camasirlari asmis gozlerim yasardi vallahi insan alisik olmayinca sasiriyo.... gulden cim dualarim bi bjk li olarak gs icin yeterki bebis olsun tatlim...gerci esimde gs li ama bizde 2 aydir eksin meksin yok maalesef....:))
ben geldim kimse yokkk nerelerdesiniz opucuklerini yerimgecen tedavimi sormustun kuzum doktorumla gorustum zonadan sonra vucud 3 ve 6 ay dinlenmesi kendini toparlamasi gerekiyormus birsuru vitamin verdi bana 240 mg magnezium b1 B6 50mg B12 vitasprint diye bir icecek ve 5 gune bir 50mg cinko ve folit asit 8mg vucudum kendimi toparlamasi gerekiyormus once bi iyilesiyim vucud elden komple bi gecti su yil bitsede bende yeni yila umitle baslasam depresyondayim sanirsam
Kizlarr merhaba, bugun transfer sonrasi 11. Gunum ve kan testi yaptim.. Sonucum 136.. Sanirim oldu bu is. Ne dersiniz?
canım benimmmmm şu an maç isteğimiz gibi ilerliyooo inşallah bu geceyi bebeğe bağlayacam
tam da yımırtlama zamanım
bende BEŞİKTAŞ lıyım ama sülalem ve eşim Galatasaraylı yani bi yarım hep gs lidir...
ooooo şekerim vitamin deposuna döncen desene
iyi olmuş verdikleri çok güzel eminim işe yarayacak..
çooooooooook tebrik ediyorum
maşallah değerin çok güzel oldu bu iş yani
İnsallah duyarsin cnm allah in izniyle cok guzel bi duygu allah herkese yasatsin.kanama olmasi sart diil canim ya hatta olmamasi daha guzel benim cok kanamam oldu tatlim ya surwkli yatiyorum cok sukur sorun yok .... sende kendini cok yorma dikkat et bebisine....
iyi akşamlar arkadaşlar.
Dün lucrine başladım yine ama sanırım iğne yapmayı unutmuşum hem çok yandı hem de kanadı. Pek iyi bir başlangıç olmadı ama sonu iyi olur inşallah.
Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlısıyla inşallah duyarız canım.sanki öle duydum gibi kanama açısından daha iyi tutunuyırmuş güya. Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Sende 2 kere dikkat et güzelim
iyi akşamlar arkadaşlar.
Dün lucrine başladım yine ama sanırım iğne yapmayı unutmuşum hem çok yandı hem de kanadı. Pek iyi bir başlangıç olmadı ama sonu iyi olur inşallah.
Canim benim dualarim seninle hersey bebis icin......
iyi akşamlar arkadaşlar.
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:
Tebrikler GALATASARAY süpperrrr olduuuuuuuuuuuu evde bir bayram havasııııııBütün hafta GELİYORUUUZZZZZ diyenler geldiler gördüler veee totolarına baka baka döndüler
Canıımmmmm keyifler nasııllllll
Slm kizlar egunalcigim sen bir ara kurler falan yapiyordun yanilmiyorsam
kiraz sapini hic duydunmu kayinvalidem bana kiraz sapi cayi yollamis rahim duvarini kalinlastiriyormus subatta dondurulmus transferim var acaba icsem bir zarari olurmuki
süpper süpper
doğurcam zannedip eşim baya panikledi ama cimbom sağ olsun tadında bitirdi maçı
alkışlar CİMBOMA
İşim gücüm var malum ben kaçar
hadi bakalım kolay gele şekercim.
bu gazla sizden bir tontik bekliyoruz..
eşimin adına selamını alıyorum canım
ama sen bi yerinde oturmuyon kiiiiii dikkat et azcık çok taze annesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?