Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok canm bende devlet işindeym ama işçi statüsünde... benm vardiyalı ve vardiyam 15 günde değişiyo.. bende nete iş yerinde oldugum o zmanlarda girebiliyorum

anladım canım bizim kurumda da var işçi statüsünde çalışanlar büroda çalışanlar bizim gibi mesaiye tabiler ama onlar

senin ilk kez mi gebelik oluştu canm... eğer ilkse bence dahada umutlu olman gerekiyo yani düştüğün yerden kalkmaz zorundasın çünkü tüple de olsa hamile kalabiliyosun hiç kalamaynlar napsın canım...

günaydııııııııııııınnnnnnn......

egunalcimm iplerine bayıldımm çok güzellerrr
aklıma geldi belki okuyanınız vardır Debbie Macomber den Küçük Mucizeler Dükkanı isimli bir kitap var ordada herşey bir bebek batiniyesiyle başlıyor defalarca tüp bebek denemiş bir aileden bahsediyor okurken çok ağladım her satırından kendimi buldum
sabah sabah battaniye diyince aklıma geldi okumayanlara şiddetle tavsiye ederimm

senin ilk kez mi gebelik oluştu canm... eğer ilkse bence dahada umutlu olman gerekiyo yani düştüğün yerden kalkmaz zorundasın çünkü tüple de olsa hamile kalabiliyosun hiç kalamaynlar napsın canım...

ilk kez hamile kalmıyorum canım 2 yıl kadar önce yumurta takibiyle gebe kaldım 7 haftalıkken düşük yaşadım sonra bi daha gebe kalmadım bu sene ilk kez tüp bebek denedik ondada değer 5,69 çıktı ama adetten 10 gün sonra bile değer 2,60 gibiydi yani sanırım oda kimyasaldı ve bu ikinci denemeydi dondurulmuşlarımızla deneyelim dedik ama bu sefer kesin kimyasal oldu yani gebelik oluyo ama devam etmiyo benim üzüldüğüm bu önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bi şekilde gebe kalıp normal bi gebelik yaşayıp sonrada sağlıkla doğurup bebeğini kucağına alman canım

kitap almaya bayılan ben hemen bu kitabıda ilk fırsatta alıyorum bursada bile gezmeye çıktığımda 4 kitap aldım artık ruhunuda besle, cumhuriyetin aynasında osmanlı,aşkın elçisi,mevlanadan öğüt veren hikayeler

hiiii çok erken kalkıyosun kıyamam yaaa...
bi de oruçsun öylemi Allah kabul etsin...
doğum kontrol hapı bende hayatımda sadece bir ay kullandım daktır gece yatmadan önce bir tane al demişti
günde bir tane alıyorsan tamamdır...
saatine özen göstersen iyi tabii ama garanti olsun diyorsan gece bir tane iç yat ne oruç ne başka bişi gece içmeni engellemez..

çok etkilendim ama ben
demek erkek olacakmış kuzum
Allah daha fazla aratmasın kendiliğinden geliversin inşallah...

çok güzeelllllll bi hikaye buuuu
inşallah benimde battaniyeyle başlayan hikayem mutlu sonla biter böle...
saol canım paylaştığın için moral oldu

inşallah bu moralle bebeğin yada bebeklerin gelecek canım ben inanıyorum Allahın izniyle bu sefer kesin hamilesin hemde inşallah ikiz yada üçüzlere

olsun canm tabiki onlar önemli gebeliğin devam etmesi ama benm demek istediğim beterin beteri var deyip kendimize moral vercez....
yahiç hamile olamayanlar napsınlar...
ben seni cok ii anlıyorum canm

biliyomusun senin bu huyunu sevdim ben polyanna gibi bi tarafın var herşeyden mutluluk çıkarmaya çalışıyosun ne güzel keşke hepimiz böyle olabilsek

gülden kız niye bi cevap yazıp çıkıyon battaniyeyimi örüyon yoksa gelseydin iki sohbet edeydşk bende çıkacam birazdan öğle yemeği için

inşallah bu moralle bebeğin yada bebeklerin gelecek canım ben inanıyorum Allahın izniyle bu sefer kesin hamilesin hemde inşallah ikiz yada üçüzlere

inşallah canım benim üçüz olursa her yanımdan bebe fışkırır en sağlıklısı ikiz

korunma amaçlı olmadığını biliyorum kuzum bende korunma amaçlı kullanmadım kist vs..için kullandım bende..

gülden kız niye bi cevap yazıp çıkıyon battaniyeyimi örüyon yoksa gelseydin iki sohbet edeydşk bende çıkacam birazdan öğle yemeği için

buralardayım kuzum ama azcık hareketsiz kalayım çıkmış gibi görüküyommm

biliyomusun senin bu huyunu sevdim ben polyanna gibi bi tarafın var herşeyden mutluluk çıkarmaya çalışıyosun ne güzel keşke hepimiz böyle olabilsek

canım bunu baskalarına yaptırmayı cok seviyorum yani olumlu yönlerini göstermeyi ama malesef kendim yapamıyorum... yakın arkadaşım hep kızar bana bizi zorluklardan cıkarmayı öğreten alıştıran sensin ama sen bunların %10unu bile yapamıyosun der...
yani ben hocanın dediğini yap yaptıgını yapma diyenlerdenim

ya kızlar psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama 2 gecedir uyurken sanki kasıklarıma kramp giriyor givi ağrı oluyor uyanıyorum resmen sabah beride bi karıncalanma hissi var karnımda.... çok korkuyorum aklım fikrim hep orda diyemi nedir bilmiyorum çok erken dimi böyle şeyler hissetmek için daha 5 gün oldu transfer olalıııııı:26::26::26::26:

erken değil kuzum tutunma zamanları ondan hareket var içerde ve bunlar güzel belirtiler inşallah sonuda güzel olacak.

hııım tamam o zaman sana o kadar alıştımki buraya gelince gözüm seni arıyo

bak sana ne anlatacam dün akşam işten eve gittim evi topladım mutfağa geçtim yemek yapmak için üst kattaki komşum kapıyı çaldı bi açtım kadın car car car kavga etmeye gelmiş taşındığımızdan beri hep negatif biriydi çok muhatap olmuyodum merhaba merhaba ama dün gece tamamen saçmaladı çöpü poşetleyip kapının önüne koydum sabah işe giderken çöpe atacaktım vay efendim niye bu çöp kapının önündeymiş rahatsız olmuş haspam zaten hasta olmuştum canım burnuımdaydı bide o manyakala uğraşmak zorunda kaldım

kızlar günaydıııın nasılsınız? keyifler iyidir umarım. ben haftaya dondurulmuş tedavisine başlıyorum..umarım Rabbim hakkımda hayrılısını veriri..size sormak istediğim progesteron iğnelerini transferden sonra nasıl yaptırdınız? yani yatmak gerekiyor ya kalkıp her gün sağlık ocağına mı gittini? iğne kullanan arkadaşraım cevap verirse çok sevinirim..şimdi de buna taktım kafayı :))

bir de transfer sonrası yatarak mı iğne oldunuz ben yüzüstü o sedyeye tırmanıp uzanmaya bile çekiniyorum açıkçası..ilk günler nasıl geçecek ya rabbim şu iğne canımı sIkIyor

günaydın canım.... ben iğnemi özel poliklinikte yaptırıyorum, bide ben transferden sonra 2 saat hastande yattım sonra eve geldim evde dinlendim pazartesi iş başı yaptım sürekli yatmana gerek yok hatta sürekli yatmak kan hareketlerini yavaşlattığından olumsuz bile oluyormuş. dikkat ederek ağar kaldırmadan, hoplamadan zıplamadan günlük hayatını devam ettirmen gerekiyomuş bana embriyoluğum öyle dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…