yok canm bende devlet işindeym ama işçi statüsünde... benm vardiyalı ve vardiyam 15 günde değişiyo.. bende nete iş yerinde oldugum o zmanlarda girebiliyorum
amin canım moralim bugün daha iyi yada iyi olmak zorunda sadece kendimi bi savaştan çıkmış gibi yorgun hissediyorum bi dahaki tedaviye ne zaman başlarım bilmiyorum şimdilik hiiiç o gücüm yok dahası tedavi falan artık düşünmek istemiyorum bu sefer fena düştüm sanırım kalkmam zaman alacak
senin ilk kez mi gebelik oluştu canm... eğer ilkse bence dahada umutlu olman gerekiyo yani düştüğün yerden kalkmaz zorundasın çünkü tüple de olsa hamile kalabiliyosun hiç kalamaynlar napsın canım...
günaydııııııııııııınnnnnnn......
egunalcimm iplerine bayıldımm çok güzellerrr
aklıma geldi belki okuyanınız vardır Debbie Macomber den Küçük Mucizeler Dükkanı isimli bir kitap var ordada herşey bir bebek batiniyesiyle başlıyor defalarca tüp bebek denemiş bir aileden bahsediyor okurken çok ağladım her satırından kendimi buldum
sabah sabah battaniye diyince aklıma geldi okumayanlara şiddetle tavsiye ederimm
yok canm yaa ne yakını 45 dk sürüyo 6 bucukta kalıyom 7 de cıkıyorum
bide 2 gündüroruç tutuyorum tutulacaklarım vardı transferden önce günler kısayken tutaym dedim...
bide canm bilgin varmı bilmiyorum ama d.k. hapını normalde 1 de yutuyodum şimdi oruç dolayısıyla geri kalanları 5 de yutacagm problem olurmu ki???
evet canım benimki gelişemeden gitti ne yazıkki ama belkide böylesi daha iyi oldu sağlıklı bi gebelik olmadıktan sonra biran önce sonlanması daha iyidir dimi.
benimki hücre olayından öteye geçmediği için parça gelmez sanırım.
biliyomusun dün gece bi rüya gördüm tuvalette bi parça düşmüş benden annemle ona bakıyoruz hani bebek ultrason resimleri oluyoya aynen öyle o parçaya bakıyoruz bebeği görüyorum
annem elimden alıp yere atıyo ben tekrar elime alıp anne bak diyorum elleri kolları bile belli olmuş hatta pipisi bile o kadar netki erkekmiş bebeğim diyorum
bebeğimin kız yada erkek olması ne benim için ne eşim için nede ailelerimiz için hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun ama diyorumki Rabbim rüyamda gösterdi bana demekki bebeğim doğsa erkek olacakmış
günaydııııııııııııınnnnnnn......
egunalcimm iplerine bayıldımm çok güzellerrr
aklıma geldi belki okuyanınız vardır Debbie Macomber den Küçük Mucizeler Dükkanı isimli bir kitap var ordada herşey bir bebek batiniyesiyle başlıyor defalarca tüp bebek denemiş bir aileden bahsediyor okurken çok ağladım her satırından kendimi buldum
sabah sabah battaniye diyince aklıma geldi okumayanlara şiddetle tavsiye ederimm
ilk kez hamile kalmıyorum canım 2 yıl kadar önce yumurta takibiyle gebe kaldım 7 haftalıkken düşük yaşadım sonra bi daha gebe kalmadım bu sene ilk kez tüp bebek denedik ondada değer 5,69 çıktı ama adetten 10 gün sonra bile değer 2,60 gibiydi yani sanırım oda kimyasaldı ve bu ikinci denemeydi dondurulmuşlarımızla deneyelim dedik ama bu sefer kesin kimyasal oldu yani gebelik oluyo ama devam etmiyo benim üzüldüğüm bu önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bi şekilde gebe kalıp normal bi gebelik yaşayıp sonrada sağlıkla doğurup bebeğini kucağına alman canım
olsun canm tabiki onlar önemli gebeliğin devam etmesi ama benm demek istediğim beterin beteri var deyip kendimize moral vercez....
yahiç hamile olamayanlar napsınlar...
ben seni cok ii anlıyorum canm
hiiii çok erken kalkıyosun kıyamam yaaa...
bi de oruçsun öylemi Allah kabul etsin...
doğum kontrol hapı bende hayatımda sadece bir ay kullandım daktır gece yatmadan önce bir tane al demişti
günde bir tane alıyorsan tamamdır...
saatine özen göstersen iyi tabii ama garanti olsun diyorsan gece bir tane iç yat ne oruç ne başka bişi gece içmeni engellemez..
çok etkilendim ama ben
demek erkek olacakmış kuzum
Allah daha fazla aratmasın kendiliğinden geliversin inşallah...
çok güzeelllllll bi hikaye buuuu
inşallah benimde battaniyeyle başlayan hikayem mutlu sonla biter böle...
saol canım paylaştığın için moral oldu
hiiii çok erken kalkıyosun kıyamam yaaa...
bi de oruçsun öylemi Allah kabul etsin...
doğum kontrol hapı bende hayatımda sadece bir ay kullandım daktır gece yatmadan önce bir tane al demişti
günde bir tane alıyorsan tamamdır...
saatine özen göstersen iyi tabii ama garanti olsun diyorsan gece bir tane iç yat ne oruç ne başka bişi gece içmeni engellemez..
canm ben hapı korunma amaçlı yutmuyorum zaten ya o yüzden cokda endise etmiyorum dogrusu ama yinede soraym dedim...çünkü bende ilk kez kullanıyorum inş. son olur donmuş bebişlerimi alıp bu sogukta kendimle ısıtırım...
olsun canm tabiki onlar önemli gebeliğin devam etmesi ama benm demek istediğim beterin beteri var deyip kendimize moral vercez....
yahiç hamile olamayanlar napsınlar...
ben seni cok ii anlıyorum canm
inşallah bu moralle bebeğin yada bebeklerin gelecek canım ben inanıyorum Allahın izniyle bu sefer kesin hamilesin hemde inşallah ikiz yada üçüzlere
canm ben hapı korunma amaçlı yutmuyorum zaten ya o yüzden cokda endise etmiyorum dogrusu ama yinede soraym dedim...çünkü bende ilk kez kullanıyorum inş. son olur donmuş bebişlerimi alıp bu sogukta kendimle ısıtırım...
gülden kız niye bi cevap yazıp çıkıyon battaniyeyimi örüyon yoksagelseydin iki sohbet edeydşk bende çıkacam birazdan öğle yemeği için
biliyomusun senin bu huyunu sevdim ben polyanna gibi bi tarafın var herşeyden mutluluk çıkarmaya çalışıyosun ne güzel keşke hepimiz böyle olabilsek
gülden kız niye bi cevap yazıp çıkıyon battaniyeyimi örüyon yoksagelseydin iki sohbet edeydşk bende çıkacam birazdan öğle yemeği için
ya kızlar psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama 2 gecedir uyurken sanki kasıklarıma kramp giriyor givi ağrı oluyor uyanıyorum resmen sabah beride bi karıncalanma hissi var karnımda.... çok korkuyorum aklım fikrim hep orda diyemi nedir bilmiyorum çok erken dimi böyle şeyler hissetmek için daha 5 gün oldu transfer olalıııııı:26::26::26::26:
inşallah canım benim üçüz olursa her yanımdan bebe fışkırır en sağlıklısı ikiz
korunma amaçlı olmadığını biliyorum kuzum bende korunma amaçlı kullanmadım kist vs..için kullandım bende..
buralardayım kuzum ama azcık hareketsiz kalayım çıkmış gibi görüküyommm
erken değil kuzum tutunma zamanları ondan hareket var içerde ve bunlar güzel belirtiler inşallah sonuda güzel olacak.
kızlar günaydıııın nasılsınız? keyifler iyidir umarım. ben haftaya dondurulmuş tedavisine başlıyorum..umarım Rabbim hakkımda hayrılısını veriri..size sormak istediğim progesteron iğnelerini transferden sonra nasıl yaptırdınız? yani yatmak gerekiyor ya kalkıp her gün sağlık ocağına mı gittini? iğne kullanan arkadaşraım cevap verirse çok sevinirim..şimdi de buna taktım kafayı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?