hııım tamam o zaman sana o kadar alıştımki buraya gelince gözüm seni arıyo
bak sana ne anlatacam dün akşam işten eve gittim evi topladım mutfağa geçtim yemek yapmak için üst kattaki komşum kapıyı çaldı bi açtım kadın car car car kavga etmeye gelmiş taşındığımızdan beri hep negatif biriydi çok muhatap olmuyodum merhaba merhaba ama dün gece tamamen saçmaladı çöpü poşetleyip kapının önüne koydum sabah işe giderken çöpe atacaktım vay efendim niye bu çöp kapının önündeymiş rahatsız olmuş haspam zaten hasta olmuştum canım burnuımdaydı bide o manyakala uğraşmak zorunda kaldım
inşalllaaaaaaaaaahhhh canımmm içimi rahatlattınnn sağolasınn ooooooooleeeeeyyy
kızlar günaydıııın nasılsınız? keyifler iyidir umarım. ben haftaya dondurulmuş tedavisine başlıyorum..umarım Rabbim hakkımda hayrılısını veriri..size sormak istediğim progesteron iğnelerini transferden sonra nasıl yaptırdınız? yani yatmak gerekiyor ya kalkıp her gün sağlık ocağına mı gittini? iğne kullanan arkadaşraım cevap verirse çok sevinirim..şimdi de buna taktım kafayı :))
bir de transfer sonrası yatarak mı iğne oldunuz ben yüzüstü o sedyeye tırmanıp uzanmaya bile çekiniyorum açıkçası..ilk günler nasıl geçecek ya rabbim şu iğne canımı sIkIyor
Arkadaşlar mide bulantısına ne iyi gelir? Midem çok fena ayrıca duyguları karma karışık olan varmı?
Arkadaşlar mide bulantısına ne iyi gelir? Midem çok fena ayrıca duyguları karma karışık olan varmı?
Arkadaşlarım dün ikizlerimin kalp atışlarını dinlemek için gittik. İkisini de tek tek dinletti doktorum. Kanamamdan sonra tehlieli bir durum gözlemedi bu yüzden yatak hapsim son buldu. Ben yarın ikizlerimi alıp gezmye gideceğim. Yat yat darlandık canlarım yaaa...
slm.kizlar napiosunuz ben sabahtan kalktim temizlige giristim yarin gunum var.su saate kadar actim biraz ara verdim dunden pilav vardi onu isittim yiyom ne kadar saglikli besleniom dimiudun kar basladi heryer bembeyaz balkonu yikadim dondummmm
Kaç haftalık oldun canım
D sen?
maşallaahhhhhh
minnak bedenlerde minnak kalpler atıyooo bile...
Daktır tehlike geçti diyosa çık gez tabii şekerim..
kolay gelsin bebemmmm..
bende de ütü var ama oralı olmuyom görmemezlikten geliyom
sabah kahvaltısına pilav hıımmmmmmmm düşündürücü bir beslenme şekli
çıbık kraker ye şekerim mesela ben gebe olmasamda midem çok bulanır bana beyaz leblebi iyi geliyoooo
Arkadaşlarım dün ikizlerimin kalp atışlarını dinlemek için gittik. İkisini de tek tek dinletti doktorum. Kanamamdan sonra tehlieli bir durum gözlemedi bu yüzden yatak hapsim son buldu. Ben yarın ikizlerimi alıp gezmye gideceğim. Yat yat darlandık canlarım yaaa...
Ay aynı sinir bendede var patlıcak bomba gibiyim bunun yanında gün içinde ağlamaklı bazen gülmek ay ne bilim değişik yani. Hesaplarıma göre 6 haftalık sizlerden öğrendiğime göre 6 haftalık.24 Kasım transfer tarihim.
ben ctesi kese için gittiğimde doktor alttan muayene etti.acaba kalp atışı da mı alttan oluyor?
bi de bana tanıdıklarım alttan muayene olma demişti ondan kafama takıldı..
gökçecim gözlerin aydın.çok sevindim çok heyecanlandım..darısı 29 aralıkta bana ve tüm bekleyen arkadasşlara.
kızlar benim doktor son adet tarihimi baz alarak hesaplıyor son adet tarihim 4 kasım
ben ctesi kese için gittiğimde doktor alttan muayene etti.acaba kalp atışı da mı alttan oluyor?
bi de bana tanıdıklarım alttan muayene olma demişti ondan kafama takıldı..
Çok sevindim. Benim miniklerde 6 hatalık gerçi yarın 7.haftamıza giriyoruz. Bişi dicem aramızda kalsın. benim çok mide bulantım olmuyorDayanabileceğim kadar. Çubuk krakerde yetiyor bana.. Kontrolüne az kaldı o zaman senin :)
maşallaahhhhhh
minnak bedenlerde minnak kalpler atıyooo bile...
Daktır tehlike geçti diyosa çık gez tabii şekerim..
kolay gelsin bebemmmm..
bende de ütü var ama oralı olmuyom görmemezlikten geliyom
sabah kahvaltısına pilav hıımmmmmmmm düşündürücü bir beslenme şekli
çıbık kraker ye şekerim mesela ben gebe olmasamda midem çok bulanır bana beyaz leblebi iyi geliyoooo
Hemen âlim bari fenayım çünkü teşekkürler canım inşallah seninde tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Yazıcam yazıcam bi türlü yazamadım.
Canım beyaz leblebi istedi. Hiç aklıma gelmemişti. Bugünden itibaren deneyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?