Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım aynen benimde gözlerim seni arar hep olmadı yazarım nerdesin diyeeee

inşalllaaaaaaaaaahhhh canımmm içimi rahatlattınnn sağolasınn ooooooooleeeeeyyy

ne diyoruz aksi ispatlanana kadar hamilesin ve öyle düşün...

hayırlı olsun canımcım...
ben iğne olarak kullanmadım ama kullanan arkadaşların hep bi klinikte vurdurduklarını biliyorum ya da eşleri vurmuştu..

bir de transfer sonrası yatarak mı iğne oldunuz ben yüzüstü o sedyeye tırmanıp uzanmaya bile çekiniyorum açıkçası..ilk günler nasıl geçecek ya rabbim şu iğne canımı sIkIyor

aaaa dert ettiğin şeye bak canım 5 dk lık bi işlem bile değil zaten çamaşırını çıkarmıyosun ki vururken azcık açıyorsun kenarından o kadar

Arkadaşlarım dün ikizlerimin kalp atışlarını dinlemek için gittik. İkisini de tek tek dinletti doktorum. Kanamamdan sonra tehlieli bir durum gözlemedi bu yüzden yatak hapsim son buldu. Ben yarın ikizlerimi alıp gezmye gideceğim. Yat yat darlandık canlarım yaaa...

slm.kizlar napiosunuz ben sabahtan kalktim temizlige giristim yarin gunum var.su saate kadar actim biraz ara verdim dunden pilav vardi onu isittim yiyom ne kadar saglikli besleniom dimiudun kar basladi heryer bembeyaz balkonu yikadim dondummmm

Arkadaşlar mide bulantısına ne iyi gelir? Midem çok fena ayrıca duyguları karma karışık olan varmı?

Tuzlu çubuk kraker veya beyaz peynir. Çok adr bazen bitter çikolata ye. Duygularım karışık değil ama bu sıralar sinirliyim. Dokunsanız patlarım yani.

maşallaahhhhhh
minnak bedenlerde minnak kalpler atıyooo bile...
Daktır tehlike geçti diyosa çık gez tabii şekerim..

slm.kizlar napiosunuz ben sabahtan kalktim temizlige giristim yarin gunum var.su saate kadar actim biraz ara verdim dunden pilav vardi onu isittim yiyom ne kadar saglikli besleniom dimiudun kar basladi heryer bembeyaz balkonu yikadim dondummmm

kolay gelsin bebemmmm..
bende de ütü var ama oralı olmuyom görmemezlikten geliyom
sabah kahvaltısına pilav hıımmmmmmmm düşündürücü bir beslenme şekli

Arkadaşlar mide bulantısına ne iyi gelir? Midem çok fena ayrıca duyguları karma karışık olan varmı?

çıbık kraker ye şekerim mesela ben gebe olmasamda midem çok bulanır bana beyaz leblebi iyi geliyoooo

Hemen âlim bari fenayım çünkü teşekkürler canım inşallah seninde tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Yazıcam yazıcam bi türlü yazamadım.

gökçecim gözlerin aydın.çok sevindim çok heyecanlandım..darısı 29 aralıkta bana ve tüm bekleyen arkadasşlara.

kızlar benim doktor son adet tarihimi baz alarak hesaplıyor son adet tarihim 4 kasım

Çok sevindim. Benim miniklerde 6 hatalık gerçi yarın 7.haftamıza giriyoruz. Bişi dicem aramızda kalsın. benim çok mide bulantım olmuyor Dayanabileceğim kadar. Çubuk krakerde yetiyor bana.. Kontrolüne az kaldı o zaman senin :)

ben ctesi kese için gittiğimde doktor alttan muayene etti.acaba kalp atışı da mı alttan oluyor?
bi de bana tanıdıklarım alttan muayene olma demişti ondan kafama takıldı..

ben ctesi kese için gittiğimde doktor alttan muayene etti.acaba kalp atışı da mı alttan oluyor?

canım alttan dikkatli muayene edildiğinde hiç bişey olmaz bizimkiler tüp bebek normal gebelik süreci gibi başlamıyor her şeyimiz programlı alttan bakılırsa daha erken duyarsın kalp atışlarını karından baktığında da belki biraz daha geç duyarsın..

gökçecim gözlerin aydın.çok sevindim çok heyecanlandım..darısı 29 aralıkta bana ve tüm bekleyen arkadasşlara.

kızlar benim doktor son adet tarihimi baz alarak hesaplıyor son adet tarihim 4 kasım

Canım teekkür ederim. 29 Aralık gelmez şimdi bilmem mi?Senden bir kaç gün sonra da benim 3. kontrolüm var. Dünk kontrolde inanın kalp atışları bei doktorum ikiside iyi diyene kadar heyecanlandırmadı. Ama benim kocayı görmeliydiniz. Tokat yemiş gibiydi. Dün kalp atışlarını duyduktan sora anladı baba olacağını :)

Evet tatlım kalp atışı içinde alttan bakacak. Çünkü bebiklerimiz hala karından görünmüyorlar. 3. muayenen karnından olacak :)

Sana demiştim aramızda 1 hafta var. Ne güzel hep öyle olur umarım. Evet bugünü saymazsak 6 gün kaldı merakla bekliyorum.

Canım beyaz leblebi istedi. Hiç aklıma gelmemişti. Bugünden itibaren deneyeceğim :)

Hemen âlim bari fenayım çünkü teşekkürler canım inşallah seninde tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Yazıcam yazıcam bi türlü yazamadım.

saol canım..
beyaz leblebinin mide asidini düzenleyici etkisi varmış ben kendimi bildim bileli çok yerim ve severim midem bulanınca özellikle ama yakın zaman önce faydalarını okudum meğerse mide asidini düzenliyormuş ben farkında olmadan mide bulantısı için iyi bişi yapıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…