günaydınnnnn..
Hayırlı Sabahlar... Taze bir gün, yeni bir sabah...
Rabbim sizleri hayatın dert ve sıkıntılarından uzak tutsun. Hiçbir şeyden ümidinizi kırmasın......
Rabbimiz! Yarınlarımızda güzel günleri bize gösterecek lütuflarını hepimize nasip et. Mutluluğumuzu artır, kötülükleri yok et....
günaydınnnnnnnnnnn canımm....
bugün daha farklı uyandınnn demiii. yaniii ekşından dolayı değil yeni umudunla dimek istedim
bayıldım şu kucağında saç tarıyor yaaa biyandan napıyo göbüşe masajmı:))))
...hepsi birbrindne güzell bunları ben çok seviyoyumm
oooo hem tedaviye başlama isteğinin nüksetmesi..
hemide aynı gün battaniye için ip almannnn...
çok şugar olmuş ama....
haydii hayırlsıı cnaım beniimmm...2.de umudum ol dedim kıyısından yakaladın ...
şimdi 3.de ol umudum inşaallah bend etam gaz geleyim hemen ankaraya..ama azcık karlar erisinn
benimde kış olduğundna örme hevesim var ama ne örsem bilemedim aa annem gelince yaparım bişiler..
belkii bebişlerinize lif örerim herşeyi biliirm ama onuda yeni öğrendim sayılırr...
böyle mendil kenarı iğne oyası yaparım bebelerin ağzını yüzünü silmeyee..
ayy yeğenlerim çok olucak inşaallah çok çalışmam lazımm çokkkk
şimdii diğer tarafta elifnazın doğduğu güne gittim..
biraz önce neşeliyken duygulandım valla..
yok yok daha hormonlarım karışık benimm..ağlamaklı oldum zaman nasıl geçtii..
ben ozaman daha yeni umuduma adım atmıştım ama şimdiiiii
neyse eguşumla sevincez sonra sırayla inşaallahhh
günaydın arkadaşlar... nasılsınız iimisiniz...
yeni bi gün yeni bi zman ve inş. yeni bizler oluruzzz
Eki Görüntüle 580251 Eki Görüntüle 580262 Eki Görüntüle 580259 Eki Görüntüle 580257 Eki Görüntüle 580254 Eki Görüntüle 580253 Eki Görüntüle 580252 Eki Görüntüle 580250
Eki Görüntüle 580261 GüüüünnnaayyyyddııınnnnnnEki Görüntüle 580258
Eki Görüntüle 580263 Canım arkadaşlarıma mükemmel harika şahane fevkaladenin fevkinde birgün diliyorumEki Görüntüle 580255
Eki Görüntüle 580260 Yüzünüzden tebessümhiç eksik olmasınEki Görüntüle 580256
Günaydın
sitede sorun mu var dünden beri yazmaya çalışıyorum bir bakıyroum siteden çıkmışım. İşyerine geldiğimden beri buraya yazmaya çalışıyorum sorun ne anlamadım
sana da çok günaydın.tedavi sonucu ikizlerin olur inşallah..çift keseler gör,herşey gönlünce olsun..
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar
benim kırmızılar dün gece itibarıyle gelmiş bulunuyo ama ben kimyasal gebelik oldu diye daha şiddetli bi kanama bekliyodum öyle olmadı çok az oluyo bu normalmi :26::26::26::26::26::26::26:
bide o kadar hormon ilacı aldım gögüslerim tık demedi şimdi hem acıyolar hem ağrıyolar hemde uçları sızlıyo benim hormonlar ters etki yapıyo galiba
bideee sol yanım böbreklerimin tarafı durup durup sancılıyo üşüttüm mü ne bide bu çıkmasa başıma
günaydın saracım
ohh çok şükür daha fazla bekletmeden gelmiş kırmızılar...
bende de kimyasal gebelikte çok az kanama olmuştu canım bu normalmi sormak aklıma bile gelmedi...
böbrek tarafındaki ağrıda belkide regl dendir yarın geçmezse o zaman direk böbrek deriz inşallah üşütme vs.. olmamıştır
evet canm erkenciyim bu hafta 8 -5 calışıyorum :)günaydın efenim
ve Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
yok be aynı uyandım
eşimin telefonu kargaların kahvaltı saatinde çalınca nasıl uyanacağımı bilemedim
sonrada uyku tutmadı iştee...
kış gelince bişiler örmek isterim ama bu kez bi farklı oldu gerçekten..
o gün tedavi olmalıyım diye uyandım aynı günde ipleri aldım...
sarı ve beyazı ben seçtim maviyide annem ekledi güzel olcak bitince ama şimdi örmeyecem başladım sadece..
tedavimde örcem..başıma çorap örmekten iyidir
mendiller vs...hep hazır benim paşalarıma annaneleri örerken benim doğmamışlarıma hatta henüz yola çıkmamışlarıma bile örmüş...
yelekler vs...bi sürü şeyi var şimdiden o nedenle ikiz yapmam lazım..
ama sen neden geçmişle yaşıyosuunnnn unut artık güzel olanları hatırla hemende modun düşüyooo...
günaydın canım sabahın köründe topiğe geldik işte sende erkencisin
benim kırmızılar dün gece itibarıyle gelmiş bulunuyo ama ben kimyasal gebelik oldu diye daha şiddetli bi kanama bekliyodum öyle olmadı çok az oluyo bu normalmi :26::26::26::26::26::26::26:
bide o kadar hormon ilacı aldım gögüslerim tık demedi şimdi hem acıyolar hem ağrıyolar hemde uçları sızlıyo benim hormonlar ters etki yapıyo galiba
bideee sol yanım böbreklerimin tarafı durup durup sancılıyo üşüttüm mü ne bide bu çıkmasa başıma
geçmiş olsun canm cok şükürki gelmişler biraz rahatlarsın...
benmde kimyasal gebelikte öyle olmustu canm bende senn gibi gebelik olustuya cok olur diye beklemiştim canm ama öyle olmuyomus
demek sende de az oldu :26::26::26::26::26::26::26:bana gülme ama kimyasalda olsa bi gebelik oluştu ya hani düşük gibi olur sandımdı çokmu acemiyim sence
canım bu tam olarak ağrı değil hani çimdikleyip bırakma gibi dün gece bi iki defa oldu bide bu sabah iki defa oldu inşallah önemli bişey olmaz
sen nasılsın moralini enerjini hep böyle yüksek tut ben seni şimdilik teyze yapamadım ama şiddetle senin tarafından teyze olmak istiyorum
evet canm erkenciyim bu hafta 8 -5 calışıyorum :)
evet gebelik oluştu ve belkide bi parça düşebilir ben sana iki tecrübemide anlatayım..
ilk tüpte gebelik oluşmadı ama benim reglimde kahverengi bir parça gelmişti pedime bi güzel inceledim onu dışı kahve ama içi bembeyaz damarsı bi yapı vardı kürdanla didikledim hatta burayada yazdımikincide de daha test günümde değerim 9 çıktığı gün kahve lekelenmem başlamıştı o gün garip tarif edemeyeceğim uzun bişi geldi kimyasaldı bu ve o parça bebekti işte...bu zaten düşük saracım ama seninki tutunma olmuş hemen sonlanmış belliki değerinden o anlaşılıyo benimkinde biraz büyüme olmuş tutunduktan sonra ki en don değerim 200 ye yükselmişti sonra kanamam tam başladığı için bi daha bhcg ye baktırmadım...demem o ki parça şeklinde gelmeyebilir senden ama düşük yapıyorsun şu an
hımmm 8 de erkenmiş gerçekten evinle işin yakın mı bari...
hıııı demekki normal bi durum korkmaya yada merak etmeye gerek yok bunuda öğrenmiş olduk
evet canım ya fazla bekletmeden gelmesi iyi oldu vücudumun rahatlaması lazım baksana hormonlarım da şaşırmış ne yapacağını
evet gebelik oluştu ve belkide bi parça düşebilir ben sana iki tecrübemide anlatayım..
ilk tüpte gebelik oluşmadı ama benim reglimde kahverengi bir parça gelmişti pedime bi güzel inceledim onu dışı kahve ama içi bembeyaz damarsı bi yapı vardı kürdanla didikledim hatta burayada yazdımikincide de daha test günümde değerim 9 çıktığı gün kahve lekelenmem başlamıştı o gün garip tarif edemeyeceğim uzun bişi geldi kimyasaldı bu ve o parça bebekti işte...bu zaten düşük saracım ama seninki tutunma olmuş hemen sonlanmış belliki değerinden o anlaşılıyo benimkinde biraz büyüme olmuş tutunduktan sonra ki en don değerim 200 ye yükselmişti sonra kanamam tam başladığı için bi daha bhcg ye baktırmadım...demem o ki parça şeklinde gelmeyebilir senden ama düşük yapıyorsun şu an
hımmm 8 de erkenmiş gerçekten evinle işin yakın mı bari...
yok canm yaa ne yakını 45 dk sürüyo 6 bucukta kalıyom 7 de cıkıyorum
bide 2 gündüroruç tutuyorum tutulacaklarım vardı transferden önce günler kısayken tutaym dedim...
bide canm bilgin varmı bilmiyorum ama d.k. hapını normalde 1 de yutuyodum şimdi oruç dolayısıyla geri kalanları 5 de yutacagm problem olurmu ki???
evet canım benimki gelişemeden gitti ne yazıkki ama belkide böylesi daha iyi oldu sağlıklı bi gebelik olmadıktan sonra biran önce sonlanması daha iyidir dimi.
benimki hücre olayından öteye geçmediği için parça gelmez sanırım.
biliyomusun dün gece bi rüya gördüm tuvalette bi parça düşmüş benden annemle ona bakıyoruz hani bebek ultrason resimleri oluyoya aynen öyle o parçaya bakıyoruz bebeği görüyorum
annem elimden alıp yere atıyo ben tekrar elime alıp anne bak diyorum elleri kolları bile belli olmuş hatta pipisi bile o kadar netki erkekmiş bebeğim diyorum
bebeğimin kız yada erkek olması ne benim için ne eşim için nede ailelerimiz için hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun ama diyorumki Rabbim rüyamda gösterdi bana demekki bebeğim doğsa erkek olacakmış
memurmusun canım sen bende memurum sabah 8 akşam 5 mesai var ama Allahtan evim yakın öğlende bile evime gidiyorum düşün
evet canm rabbim herkese erkek veya kız evlattan cok sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin canm sende üzülme artk ne gelir elden tamammı.. kendine hatta hepimiz kendimize moral vercez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?