Ovulasyon testinde iki gündür ikinci çizgi koyuydu bizde ekşın time dedik..
ama bugünki testim kopkoyuuuuuve kasıklarımda resmen yımırtlama ağrısı var 16.günde yumurtlıuyorum yani 2 gün geç adet görcem demek bu ve 2 gecedir
eşkında olan ben bugün istemiyom off yaaaaaa ekşında bi yere kadar ama soğuyacam
nasıl gidio kuzum battaniye..
bende pek sevdimonu yaaaa...
bende mi örsem ne
kızlar bu arada transfer sonrası banyo olayını nasıl yaptınız? ekim ayında ilk tüp bebek deneyimimizde ben ılık banyo ile donmuştum siz ne yaptınız?
kızlar bu arada transfer sonrası banyo olayını nasıl yaptınız? ekim ayında ilk tüp bebek deneyimimizde ben ılık banyo ile donmuştum siz ne yaptınız?
geçen ay bende tam 26.günümde yumurtlamıştım ve acaip griptim doktorum bu ay beraber oldunmu 4cmlik kistin olmuş ii yumurtlamışsın demiştim bende hocam delirdinizmi bana dokunmaya yılan bin yaşasın çorabımı çıkartsam donuyorum ekşın da bir yere kadar demiştim adam çok gülmüştü gerçektende bir yere kadar be kardeşim:))
canım mesaj kutunu boşaltırmısın
soğumak yok tızım o bebek gelene kadar ekşından soğunmayacak o kadar
bide sana özelden mesaj yazdık cevap bekliyoz iki saattir
yaaaa sen bişiler yazdıkça ben hiçbişeye dikkat etmiyomuşum gibi geliyooooor
transferden 2 gün sonra normal duşumu aldım hemde sıcaktı su, naapmak gerekiyomuşkiii
ben ilkinde 5.gündeydi sanırım yıkandım ılık duşla kasım ayındaydık sonuç negatif
ikincisinde de epey bi sonra yıkandım tam gün veremicem ama sanki bir haftayı geçmişti nisan ayıydı sonuç kimyasal gebelik
artık bu yazdıklarımdan ne anlayacan merak ediyorum
öyle valla bazen de uzak durmak istiyo insanın canı nolcak böle bilmiyorum yani..,şimdi ben yumurtladığımı bile bile amaannn boşver nasıl deyip oturcam...
mecbur eşkına yol alcam yanii..
kutuma gittim hamdi beyin teklifi kabul etmedim
artık yapcez bi güzellik akşama ..
he valla mesaj atmışın ama ben beğenidir diyerekten bakmadım iyimi arada bi bakıyomda toplucana...
cnm ben çok sıkıntılı bir dönemimde dayımla yengemin tavsiyesiyle gittim göğşen dr a
beni yarım saat masada bekletti sonra odaya girdi hemşiresine müşteriler az bugün falan muhabbeti yaptı
sonra beni muane etti odasına geçtik bana sen umutsuz vakasın senden hiçbişey olmaz demeye getirdi :)
bende rahim yapışıklığı vardı daha önce 1 kere başka dr a amaliyat olmuştum tekrarlayınca ona gitmek istemedim ama göğşen bey benimle aynı durumda olan bir hastasından bahsetti değil bebek sahibi olmak adet bile olamıyor 13 kere amaliyat ettim ben onu dedi :)
sonra bana ilaç yazdı amaliyat günü verdi benim gelmeden 2 gün önce ara dedi not aldı tel. unumu kaydetti falan
ben aradığımda sen kimsin ne amaliyatı falan dedi bana :))
durumu anlatınca ben, sen gelme dur bakalım amliyathaneyi hazırlatıyım hazırlanayım falan dedi ben dumur oldum :26: :26: ne hazırlığı yaaa diye :))
tabii sonra gitmedim ona birdaha
başka bir dr a gittim ve laparoskopi oldum sorunum çözüldü çok şükür şakır şakır adet oluyorum 2 senedir :) film çekindim 3 ay önce değil yapışılık tıkanıklık bile yok dedi dr
böyle bir anım var kendisiyle ben tabii ankarada bütün tüp bebek hastaneleriyle görüştüm o ara ama göğşen bey bende baya iz bırakmıştı resmen ölesim geldi ondan sonra amaliyat olana kadar kan kustum her anım ağlamakla geçiyodu ben kurtulamıycam diye
nese şükürler olsun şimdiki halime binlerce
egunalciğim ama tüp bebekde nasıl bilmiyorum tabi dayımla yengem baya övmüştü
ılık suyla duş al bundan sonra sıcak su iyi değil deniyor ama korkma bişey olmaz Allah ol demise değil sıcak su çatıdan atlasan yine bişey olmaz
hep dua ediyorum Biz elimizden geleni yaptık sen ol demedikçe olmayacak biliyorum sen nasip eyle rabbim diye...
İnşallaah canım dediğin gibi bişey olmaz dikkat edicem ama :13:
yazdıklarını okuyunca şok oldum resmen o kadar sanki başka insandan bahsediyoruz ikimizde benim içinde tam tersi şeyler geçerli..
ama sana bu yaptıklarıda kabul edilebilir değil yanii..
o kadar üzülmüşsün..transferde bile benim başımı okşadı adam çok güzel geçti vs..diye bi sürü şey söyledi başka zamanlarda öyle..
gerçi ben hulusi hocanın emanetiydim ona ve saolsun çok özen gösterirdi kendisi göğşen beyde aynı onun inceliğinde davrandı hep..
sen kötü bir tecrübe yaşamışsın gerçekten ve hiç hoş değil davranışı...
ewet cnm malesef bana denk geldi ama herzaman hayırlısı olsun diyorum onun öle yapması beni başka dr lara yönlendirdi ve belkide bu amaliyatı o başaramıycaktı..
ama dediğim gibi tüp bebek konusunda ii bir dr olduğunu biliyorum yengeminde dr uydu oda çok memnundu
aman canım boşver bebişine bak sen hepsi aynı benim eşimde tedavi süresinde arızalıdı mesela ilaçlarını almıyodu vs şimdide doktorum dışarı çıkmamı yasakladı sürekli evdeyiz diye arızalanıyo tadını kaçırma canım inan hepsi ayı bizi anlayan yok onca hormon yüklendi vs hepsi boş bebişler için...nasılsınız kızlar . afiyette mi herkesler, var mı bi güzell haberler
benim tadım yok dünden beri. eşimle tartıştık , daha doğrusu o bağırdı bağırdı rahatladı . ben de sinirden ağlayarak uyumuşum.
iş okul arası çok bunalıyo. bu ara ödevleri vizeleri de var . tamam ama zorla ben master yap demedim ya ona, o kadar bencil ki bu erkekler. eve gelio 11 de 12 de ben bişey demiyorum, neymiş efendim çok bunalmış. ama hakkaten bzim halden anlayan yok, ota boka ağlayasım var inanın.
neyse ööle işte.
neyse ben mutfağa geçer. öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?