Tüp Bebek Günlüğümüz !

hadi gözün aydın çok yoruldun be kuzum. geçmiş olsun . misler gibi olmustur evin var mıydı yardım eden biri yanında

ya sedacım ilk haftalarda 5. 6. haftalarda bel ağrısı oluyo muydu sende de?normal mi..

eşim kabasını aldı temizliğe de kadın geliyo zaten.
ama yine de yoruldum.
kadın yaparken sürekli arkasındayım yoksa içim rahat etmiyo e o zamanda yoruluyorum haliyle.
bel ağrısı olur canım ama ben de kasık ağrısı çok oldu.
hiç iş yapmadım ben gece bile ağrıdan uyandığmı hatırlıyorum.
yorma sakın kendini.

canım ne güzel çocu giitti az kaldı bebişin gelmesine bende o günleri bi görsem...
yorma yinede kendini bende öyle kadın gelince sürekli peşinde dolaşıyorum kaç kere yemek hazırlıyorum vs daha çok yoruluyorum aslında...

benim sonuç negatif yıkıldık resmen RABBİM sabır versin
amin cnm cok uzuldum Alllah hayirlisini verir ins en kisa zamanda vakti zamani degilmis...

moonsherose
kizzz 8 aylik olunca ne yapicancok merak ediyorum
kaybolmayalimda bir yere ben seni izlicem 8 aylik 9 aylikken :))tabi ben de o ara mumkunse 5 6 aylik olayim:))))

Canım, sevindim kararına. Zaten sana 1 ay süre vermistim biliyosun o yüzden bu ay evbebek tutmazsa, adetle doğruuuu hulusiye..

Kızlar, şu bahsettiğiniz battaniyeyi merak ettim varmı burda resmi, cepten giriyomda ben mi göremedim yoksam.annem çok sıkılıyor bişey örmek istiyo. Habire bebis yelekleri örmüş sıkılmış artık kadıncağız.

kimsecikler yok bende yemek hazırlayım bağri eşim gelir birazdan yemekten sonrada ablama gidicem 1.buçuk yaşında yiğenim var yarımyarım konuşuyor tete del dedi bende gidicem herkezeiyi akşamlar fırsat bulursam ordan gelirim artık yanınıza

ah kuzuummm bırakırmıyım sizi hiç bennn
giremedim işte bi türlü.
sen o popo kaldıran tayt gibi özelliklerini kaybetmezsin tatlım...
hem güzelsin hem akıllı....

bebiş için her yol mübah aşkım az sabret,
kız coşturan dut şurubu bulalım sana

Canim kaybolmam burdayim hep malum evden ciktigim bile yok yasak ya...insallah canim o gunlerde gelir allah in izniyle sen calismalara devam...
severim senin 8 haftalık bebişini.
bakalım biz duyacak mıyız pıtpıttları haftaya bugün.
bebeişim dua ett
Duyarsin canim merak etme haftaici bile gitsen duyarsin artik yerlesmis o annecine....zaten dutubca dunyalar senin olucak dur daha beraber dugurucaz yakin yakina ne guzel yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…