ayyy ben 8. haftama girmişim :18::18::26::26::26::26:
nası heycan stres yaptım şimdi...
hadi gözün aydın çok yoruldun be kuzum. geçmiş olsun . misler gibi olmustur evin var mıydı yardım eden biri yanında
ya sedacım ilk haftalarda 5. 6. haftalarda bel ağrısı oluyo muydu sende de?normal mi..
canım ne güzel çocu giitti az kaldı bebişin gelmesine bende o günleri bi görsem...eşim kabasını aldı temizliğe de kadın geliyo zaten.
ama yine de yoruldum.
kadın yaparken sürekli arkasındayım yoksa içim rahat etmiyo e o zamanda yoruluyorum haliyle.
bel ağrısı olur canım ama ben de kasık ağrısı çok oldu.
hiç iş yapmadım ben gece bile ağrıdan uyandığmı hatırlıyorum.
yorma sakın kendini.
amin cnm cok uzuldum Alllah hayirlisini verir ins en kisa zamanda vakti zamani degilmis...benim sonuç negatif yıkıldık resmen RABBİM sabır versin
ayyy ben 8. haftama girmişim :18::18::26::26::26::26:
nası heycan stres yaptım şimdi...
kızlarr
yarın yumurtalarım toplanıyorr:18:
çok heyecanlıyım
dualarınızı bekliyorum
kızlarr
çok heyecanlıyım
dualarınızı bekliyorum
ah kuzuummm bırakırmıyım sizi hiç bennnha ha haaayyy evet önemli olan kaç aldığın değil 7 aldığındır o zaman devam ediyooo
iyide nasıl ayarlayacaz 7 yi
tamam canım eklerim ilk fırsatta...
bi hamile kaldın ortalıktan kayboldun yaniii teessüflerimi bildiriyorum cicim
desene eşine laptobun bende kalması beden bebek ve ruh sağlığım açısından önemli...
bak gelmezsen popo kaldıran özelliğimden eser kalmayacak
bende diyorum bu hatun nerdeee....
demek eskişehire annene gittin çok sevindim canım...
ama sen yokken ben kararlar aldım tedaviye başlıyorum biliyomusun...
arada gel muhabbet edelim..
Ovulasyon testinde iki gündür ikinci çizgi koyuydu bizde ekşın time dedik..
ama bugünki testim kopkoyuuuuuve kasıklarımda resmen yımırtlama ağrısı var 16.günde yumurtlıuyorum yani 2 gün geç adet görcem demek bu ve 2 gecedir
eşkında olan ben bugün istemiyom off yaaaaaa ekşında bi yere kadar ama soğuyacam
Canim kaybolmam burdayim hep malum evden ciktigim bile yok yasak ya...insallah canim o gunlerde gelir allah in izniyle sen calismalara devam...amin cnm cok uzuldum Alllah hayirlisini verir ins en kisa zamanda vakti zamani degilmis...
moonsherose
kizzz 8 aylik olunca ne yapicancok merak ediyorum
kaybolmayalimda bir yere ben seni izlicem 8 aylik 9 aylikken :))tabi ben de o ara mumkunse 5 6 aylik olayim:))))
Duyarsin canim merak etme haftaici bile gitsen duyarsin artik yerlesmis o annecine....zaten dutubca dunyalar senin olucak dur daha beraber dugurucaz yakin yakina ne guzel yaaaa...severim senin 8 haftalık bebişini.
bakalım biz duyacak mıyız pıtpıttları haftaya bugün.
bebeişim dua ett
kızlarr
çok heyecanlıyım
dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?