Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarr

yarın yumurtalarım toplanıyorr:18:

çok heyecanlıyım

dualarınızı bekliyorum
ayy kız yımırtalarını mı toplatıyosunn ...çok heyecanlıı haydi hayırlısı en az bir düzine kaliteli yımırtan döllensin inşaallah yarınaaa şekerimm
ben burdayım bebebmmm yemeğimizi yedik biz de çay içiyoruz yanına kek de yaptımm değmeyin keyfimizeee..:126::126:
hee kız garibim peşpeşe coşuncaaa tadı kalmadı demek..kıyamam güldenimeee....
kızlar slm nasılsınız bakalım varmı güzel haberler ?
selam tatlım iyiyiz sen nasılsınn
jbebekler nerdesiniz yahuuu
burdayım da belerim hala babasıyla geziyor...portakalda vitamin kendileriii
huuuuu huuuuu:83::82::103::118::123:
kız burdayım dedim yaaa
Canımm tek başına mı kaldınnn senn..Kıyamamm..Egunalım nirde acaba..Saatde erken ekşın için..Misafirimi geldikine acaba:18::18::18::18::18::18:
evinin beyi teşrif etmiştir yemek çay faslındadır kesinn.....
Canıısıım sen napıyoon..evde sular kesikk mutfakbulaşık dolu damacanadan suyla çay yaptım yanına da kek çırptımm ...sular gelsin diye bekliyorumm duş almamız lazım ailecek bekliyoruz gelmesinii

görürsün canım Allah'ın izniyele.
ben de öyle diyodum bak nerelere geldik.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

valla kadının yorgunluğu da ayrı oluyo

tam yemeğimi yaptım topiğe geliyodum elektrikler kesildi.
elektrik geldi sevgili eşim de geldi.
anca oturabildim.

cnm ne yapıyosun.ben ara ara girebiliyorum internete..3 e kadar okuldayım.sonra evde yemek yap,akşam yemeği falan...internette de sıkıntı var,bağlantı kesilip duruyor vs vs vs...
beni biliyosun artık,sen napıyon şekerim?

sen koy koy bu saatte görmezler hem bu can çekme işine hasta oluyoumm benimde canımm hergünn gözümün deliğine girenn hamile takvimlerinide çekiyor ama sesim çıkmıyor değilmii

bende çay yaptım kestane şekeri eşliğinde içiyoruz ooooh değmeyin keyfimize
saraaaa saraaa ben bayılırım kestane şekerineeee ama çayla gider mi ki o?

saol canım benim napim ben de aynı evdeyim işte iş güç filan , çocuk çalışmaları vs vs..eee komşudan net çekicektiniz noldu?

sen koy koy bu saatte görmezler hem bu can çekme işine hasta oluyoumm benimde canımm hergünn gözümün deliğine girenn hamile takvimlerinide çekiyor ama sesim çıkmıyor değilmii
ayyy hakkaten o takvimlerden beimde canım çekiyorkız koymayı bilmiom ki bi deneyim :))))))oldu mu ne ?milsssssss nereye gitttin iki saat sana resim koydummmmmmmm((hemen gelmelısın

Son düzenleme:
ayyy hakkaten o takvimlerden beimde canım çekiyorkız koymayı bilmiom ki bi deneyim :))))))Eki Görüntüle 581104 oldu mu ne ?milsssssss nereye gitttin iki saat sana resim koydummmmmmmm((hemen gelmelısın

Kız varyaaaa alkışların en alasını gönderiyorum sanaaa..Aynen hazır gibi dediğin gibi..Maşallahh ellerine sağlıkkkkk..Süperr muhteşemmm fevkaladenin fevkininde fevkinde görünüyor..eminim lezzetide öyledir...

teşşşkür ederim şekerimmm sildim pastayı içime sinmedi şimdi birinin canı istemesin:)))))
amaç sana göstermekti sen de gördün nasıl olsa

canımm napıyosun??
keseyi gördünüzmü?
bebişi de gördün mü naptın??

Merhabalar ben yeni üyeyim:) Hemen derdimi anlatıyım ki derman bulayım umuduyla üye oldum. 4 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. İkimizde de problem var.(ikimiz de soğan kürü& keçiboynuzu kürüyle tanıştık) Bende 3.5-4 cm çikolata kisti var malesef. Doktor; durumunuz çok kritik aşılama bile olmaz size hemen tüp bebek denemeliyiz dedi. Tüp bebekten önce istersen aspirasyon (İğneyle kisti çekme işlemi) deneyelim ya da laparoskopi yapalım dedi. Şimdi size sormak istiyorum tüp bebek denemelerinden önce bu aspirasyon işlemini yaptıran var mı? Tehlikeli olabileceğini ve artık bu işlerin iyice ticarete döküldüğünü düşünüyorum:S yumurtalıklara zarar verebilir gibi geliyo...ama faydalı olacaksa herşeye katlanıcaz tabi napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…