huuuuu huuuuu:83::82::103::118::123:
ayy kız yımırtalarını mı toplatıyosunn ...çok heyecanlıı haydi hayırlısı en az bir düzine kaliteli yımırtan döllensin inşaallah yarınaaa şekerimmkızlarr
yarın yumurtalarım toplanıyorr:18:
çok heyecanlıyım
dualarınızı bekliyorum
ben burdayım bebebmmm yemeğimizi yedik biz de çay içiyoruz yanına kek de yaptımm değmeyin keyfimizeee..kimsecikler yok bende yemek hazırlayım bağri eşim gelir birazdan yemekten sonrada ablama gidicem 1.buçuk yaşında yiğenim var yarımyarım konuşuyor tete del dedi bende gidicem herkezeiyi akşamlar fırsat bulursam ordan gelirim artık yanınıza
hee kız garibim peşpeşe coşuncaaa tadı kalmadı demek..kıyamam güldenimeee....ah kuzuummm bırakırmıyım sizi hiç bennn
giremedim işte bi türlü.
sen o popo kaldıran tayt gibi özelliklerini kaybetmezsin tatlım...
hem güzelsin hem akıllı....
bebiş için her yol mübah aşkım az sabret,
kız coşturan dut şurubu bulalım sana
selam tatlım iyiyiz sen nasılsınnkızlar slm nasılsınız bakalım varmı güzel haberler ?
burdayım da belerim hala babasıyla geziyor...portakalda vitamin kendileriiijbebekler nerdesiniz yahuuu
kız burdayım dedim yaaahuuuuu huuuuu:83::82::103::118::123:
evinin beyi teşrif etmiştir yemek çay faslındadır kesinn.....Canımm tek başına mı kaldınnn senn..Kıyamamm..Egunalım nirde acaba..Saatde erken ekşın için..Misafirimi geldikine acaba:18::18::18::18::18::18:
canım ne güzel çocu giitti az kaldı bebişin gelmesine bende o günleri bi görsem...
yorma yinede kendini bende öyle kadın gelince sürekli peşinde dolaşıyorum kaç kere yemek hazırlıyorum vs daha çok yoruluyorum aslında...
ben de kek ve borek yaptimmm herzamnki gibi cok guzel oldu:)))
ben de kek ve borek yaptimmm herzamnki gibi cok guzel oldu:)))
bende çay yaptım kestane şekeri eşliğinde içiyoruz ooooh değmeyin keyfimize
sağol şekerim yemek konusunda iyi değilimdir ama bu pasta olaylarında iyi oldugumu söylerlerhamaratttttttttttttttttttttt
sağol şekerim yemek konusunda iyi değilimdir ama bu pasta olaylarında iyi oldugumu söylerleryaptığım pastaları hazır sananlar var bi yaş pasta resmi koymak isterdim ama aramızda hamişler var canlarını cektirmeyelim şimdi
saraaaa saraaa ben bayılırım kestane şekerineeee ama çayla gider mi ki o?bende çay yaptım kestane şekeri eşliğinde içiyoruz ooooh değmeyin keyfimize
saol canım benim napim ben de aynı evdeyim işte iş güç filan , çocuk çalışmaları vs vs..cnm ne yapıyosun.ben ara ara girebiliyorum internete..3 e kadar okuldayım.sonra evde yemek yap,akşam yemeği falan...internette de sıkıntı var,bağlantı kesilip duruyor vs vs vs...
beni biliyosun artık,sen napıyon şekerim?
ayyy hakkaten o takvimlerden beimde canım çekiyorsen koy koy bu saatte görmezler hem bu can çekme işine hasta oluyoumm benimde canımm hergünn gözümün deliğine girenn hamile takvimlerinide çekiyor ama sesim çıkmıyor değilmii
ayyy hakkaten o takvimlerden beimde canım çekiyorkız koymayı bilmiom ki bi deneyim :))))))Eki Görüntüle 581104 oldu mu ne ?milsssssss nereye gitttin iki saat sana resim koydummmmmmmm ((hemen gelmelısın
teşşşkür ederim şekerimmmKız varyaaaa alkışların en alasını gönderiyorum sanaaa..Aynen hazır gibi dediğin gibi..Maşallahh ellerine sağlıkkkkk..Süperr muhteşemmm fevkaladenin fevkininde fevkinde görünüyor..eminim lezzetide öyledir...
canımm napıyosun??cnm ne yapıyosun.ben ara ara girebiliyorum internete..3 e kadar okuldayım.sonra evde yemek yap,akşam yemeği falan...internette de sıkıntı var,bağlantı kesilip duruyor vs vs vs...
beni biliyosun artık,sen napıyon şekerim?
canım göks çok girmiyo o gelene kadar ben söleyim (dilim şişmiş bugün:)canımm napıyosun??
keseyi gördünüzmü?
bebişi de gördün mü naptın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?